Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر، در نامه محمد میرزابیگی رئیس کل سازمان نظام پرستاری به سعید نمکی، وزیر بهداشت آمده است: مراکز مشاوره و مراقبت‌های پرستاری در منزل در چند سال اخیر به ویژه از سال ۱۳۹۵ با رویکرد جدید مبتنی بر پرستاری جامعه نگر، علاوه بر فعالیت‌های معمول خود؛ خدمات ارزنده و شایانی را به مردم عزیز و نظام سلامت ارائه کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشی از ارزنده ترین خدمات این مراکز در بحران کووید ۱۹، ارائه خدمت خارج از مراکز درمانی و در سطح منزل به بیماران کرونایی بود که طبق آمارهای موجود در یکسال گذشته بالغ بر ۵۰ هزار نفر از بیماران کرونایی از خدمات این مراکز بهره مند شدند که بار زیادی از فشارها را از دوش نظام سلامت برداشتند و به خانواده‌ها؛ سلامت و آرامش مضاعف هدیه کردند.

ارائه خدمات کیفی، ایمن و ارزان قیمت توسط این مراکز، فرصت‌های جدیدی را در عرصه مراقبت در نظام سلامت برای مردم نمایان و قابل بهره برداری کرد.

همچنین با تشکیل تیم‌های نوآور، خلاق و هم آفرین متشکل از جوانان خوشفکر تازه فارغ التحصیل و پیشکسوتان حرفه پرستاری پیشرفت‌های چشمگیری در قالب ارائه خدمات هوشمند با استفاده از برنامه سلامت دیجیتال؛ اینترنت اشیا و نیاز بیماران مزمن؛ سالمند و…، حاصل شده است که بدون شک به تقویت و حمایت‌های مادی و معنوی گسترده‌تری نیاز دارند.

بر اساس بررسی‌های کارشناسی، یکی از نقاط ضعف اساسی در مورد حداقل هزار مرکز مشاوره مراقبت‌های پرستاری فعال، عدم به روز رسانی و متناسب سازی تعرفه‌های خدمات این مراکز است که به ویژه در این دوران کرونایی با ازخودگذشتگی علیرغم ریسک خطر بالا و درآمد پایین و تضعیف بنیه اقتصادی این مراکز؛ خدمات شایانی به مردم و نظام سلامت ارائه نمودند. اما متأسفانه موضوع تعرفه‌های این مراکز مهم، هیچ گاه کارشناسی دقیق نشده است و واقعاً نمی‌دانیم، با مشورت کدام نهاد حرفه‌ای؛ تعرفه‌های این حوزه تدوین شده است؟!

نا گفته نماند، این سازمان با داشتن بالغ بر ۱۴۱ مرکز و هیأت مدیره نظام پرستاری در شهرستان‌های کشور؛ با استفاده از خرد جمعی، برآوردهای میدانی و کار کارشناسی عمیق؛ نیاز به مداخله جدی و اصلاح تعرفه‌های خدمات مراکز هوم کر را ضرورتی واجب، لازم و بدیع می‌داند.

بنابراین خواهشمند است مقرر فرمائید؛ مسئولان مربوطه با همکاری این سازمان به عنوان نماینده قانونی پرستاران؛ ضمن تجدیدنظر در فرآیندها؛ برآیندها و معیارهای ارزش گذاری خدمات هوم کر؛ تعرفه‌های مربوطه را با دقت و کارشناسی بیشتر، اصلاح کنند.

کما اینکه تعرفه‌های خدمات پزشکی همیشه با همکاری و بلکه با محوریت سازمان نظام پزشکی تعیین می‌شود.

منبع: الف

کلیدواژه: نظام سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۰۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدتقی جهان‌پور گفت: پیش نویس لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران که در ۳۱ ماده تنظیم شده است که پیشنهادات سازمان نظام پرستاری مضاف بر مواد پیشنهادی معاونت پرستاری در ۱۲ ماده ارائه شده است که مهم‌ترین محورهای آن استخدام پرستاران همگام با توسعه تخت‌های بیمارستانی و نیاز کشور، تأمین معیشت و رفاه پرستاران و حمایت‌های گسترده جهت جبران خدمت، آینده‌سازی حرفه‌ای و تخصصی پرستاری، تکریم از بازنشستگان و اجرای صحیح قوانین حوزه پرستاری مثل قانون مشاغل سخت و زیان‌آور با مشارکت همه ذی‌نفعان مورد ویرایش و تدوین قرار گرفته است.

وی افزود: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم. نسبت پایین پرستار به تخت بیمارستانی در مقایسه با به استانداردهای حداقلی، علاوه بر کاهش کیفیت خدمات درمانی و مراقبتی، اهمیت جذب و استخدام نیروهای جدید، به خصوص جذب نیروهای با تجربه دوران کرونا را بیشتر می‌کند.

جهان‌پور ادامه داد: تدوین این لایحه گامی مهم در جهت حمایت از حقوق پرستاران و ارتقای جایگاه این قشر فداکار در نظام سلامت کشور محسوب می‌شود و می‌توانیم، شاهد بهبود کیفیت زندگی و کاری پرستاران و افزایش انگیزه و رضایت شغلی آنها و در جهت ارتقای سلامت مردم باشیم.

وی گفت: ظرفیتی که سازمان نظام پرستاری دارد، یک شبکه بزرگ اجتماعی است که دارای ۱۵۹ هیأت مدیره در سراسر کشور است. مجموعه این هیأت مدیره‌ها و سازمان مرکزی می‌تواند واسط بین مردم و حِرَف با حاکمیت باشد، بنابراین ارج نهادن به مجموعه‌های گروه صنفی و حرفه‌ای و انجمن‌های علمی از دغدغه‌های مهم ما است و می‌تواند در سیاست‌گذاری‌ها به ما کمک کند.

کد خبر 6091280 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی