Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر فوت سالمندان و معلولان در مراکز نگهداری در برخی کشورها، گفت: در ایران با حمایت خوبی که دولت در حوزه درمان کرونا داشت؛ هیچ سالمند و فرد دارای معلولیت و هیچ بیمار روانی مزمن، پشت درهای بیمارستان باقی نماند و یا به دلیل سالمندی و معلولیت از درمان های کامل، محروم نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وحید قبادی دانا در دیدار با کلودیو پروویداس مقیم دفتر عمران ملل متحد در ایران، به منظور تبادل نظر و بازدید و بررسی از وضعیت کاربرد اقلام اهدایی سازمان ملل متحد به سازمان بهزیستی برای مقابله با کرونا، با اشاره به فعالیت سازمان بهزیستی در زمینه مقابله با اعتیاد اظهار کرد: مراکزی به عنوان DIC یا مراکز سرپناه شبانه به عنوان شلترها در پاتوق های افراد دارای اعتیاد فعالیت می کنند که با حمایت صندوق جمعیت ملل متحد UNFPA در حال انجام است و از همکاری خوب شما در این زمینه تشکر می کنیم و امیدواریم توسعه یابد.

وی افزود: یکی دیگر از فعالیت هایی که در زمینه مقابله با اعتیاد توسط سازمان بهزیستی انجام می شود، حرفه آموزی و ایجاد اشتغال در کنار برنامه های کاهش مصرف مواد و ترک اعتیاد برای افراد دارای سوء مصرف انجام می شود و مراکزی که به این کار مبادرت دارند امسال در ۳۱ استان کشور ما راه اندازی و به فعالیت مشغول شده اند. در سال جاری بیش از هزار نفر در این مراکز پذیرفته شده اند و این ظرفیت نیز وجود دارد که با حمایت سازمان بهزیستی در سال ۹۰۰۰نفر در این مراکز بازتوانی و درمان شوند. اقداماتی که انجام می گیرد مبتنی بر استمرار درمان است. هر فرد دارای اعتیاد به مدت چهار ماه به صورت شبانه روزی مقیم می شود و بعد از آن هشت ماه به صورت سرپایی مراجعه می کند.

قبادی دانا گفت: در این مدت حرفه و مهارت برای اشتغال در همان محل آموزش داده می شود و فعالیت های شغلی او بلافاصله آغاز می شود و مورد حمایت های شغلی و بیمه ای از طرف سازمان بهزیستی و پرداخت هزینه های درمان قرار می گیرد. همه این مراکز غیر دولتی هستند و توسط NGO ها راه اندازی می شوند و سازمان بهزیستی به عنوان برنامه ریز و حمایت کننده، کار را انجام می دهد و این طرح می تواند مجموعه اقدامات همه جانبه و جامعی که قرار است برای موضوع اعتیاد انجام شود را تکمیل می کند.

دکتر قبادی دانا گفت: بهزیستی تنها به مقوله کاهش آسیب نمی پردازد بلکه سایر جنبه ها را پوشش می دهد. بیش از ۱۲۰۰ مرکز اقامتی شبانه روزی در بهزیستی در کنار مجموعه های کاهش آسیب وجود دارد.

اقدامات بهزیستی برای کاهش ابتلا به کرونای کارتن خواب ها

وی گفت: موضوعی که در سال جاری با آن مواجه بودیم موضوع پاندمی ویروس کرونا بود و یکی از گروه های در معرض آسیب بی خانمان ها و کارتن خواب ها و افراد دارای سوءمصرف مواد بودند. سازمان بهزیستی برای حمایت از این افراد و کاهش آسیب آنها اقداماتی صورت داد که همکاری های UNDP و UNA در این زمینه موثر بود و ما از این همکاری به موقع و در اختیار قرار دادن ماسک و اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده تشکر می کنیم. این اقلام توسط مجموعه های اورژانس اجتماعی، موبایل ون ها و فعالان حوزه کاهش آسیب در بین این افراد توزیع شد.

تحریم های ظالمانه باعث آسیب بیشتر به افراد آسیب پذیر شده است

رییس سازمان بهزیستی کشور ضمن ابراز خوشحالی از حضور نماینده مقیم UNDP در کشور در سازمان بهزیستی؛ با اشاره به موضوع تحریم های ظالمانه بر علیه ایران گفت: این موضوع طی دو سال اخیر شدت پیدا کرده است و باعث آسیب گروه های زیادی از افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی شده است. افراد دارای معلولیتی که تامین هزینه های لازم برای وسایل توانبخشی آنها به دلیل این تحریم ها و عدم امکان ورود این تجهیزات و عدم تامین مواد اولیه و جلوگیری از مبادلات مالی که بر اثر این تحریم ها انجام شده است؛ باعث فشار بر این افراد شده است و سازمان های حمایت کننده از آنها مثل سازمان بهزیستی با افزایش چندین برابری بار مالی مواجه شده اند.

وی افزود: در زمینه تامین شرایط مناسب برای سالمندان و سایر گروه های در معرض آسیب و افراد با نیازهای خاص،این تحریم های ظالمانه باعث بروز مشکلات زیادی که نیاز هست توجه ویژه جامعه بین الملل به این امر جلب شود و فشارهای لازم برای برداشتن این تحریم ها از طرف نهادهای بین المللی در کنار مردم ایران صورت بگیرد.

نیاز به حمایت جهت جلوگیری از ترانزیت مواد مخدر

قبادی دانا مشکلات بین المللی در رابطه با ریشه ایجاد اعتیاد و افزایش سوءمصرف مواد در کشور ایران وجود دارد نیز گفت: همسایگی با کشور افغانستان و قرارگرفتن کشور ما در مسیر ترانزیت مواد مخدر باعث می شود که مواد مخدر و محرک بیش از پیش در دسترس جوانان ما قرار گیرد و برنامه های مبارزه با مواد مخدر که در کشور ما انجام می شود؛ هزینه های بسیار زیادی را بر کشور تحمیل می کند که هم جانی و هم مالی هستند. شهدای گرانقدری که در راه مبارزه با مواد مخدر و جلوگیری از ترانزیت این مواد از نیروهای نظامی و انتظامی داشته ایم، شاهد این موضوع است.

وی افزود: در این زمینه نیز، نیاز به حمایت های بیشتر مجموعه های بین المللی داریم چرا که اگر ایران راه ترانزیت مواد مخدر را باز بگذارد و به این موضوع توجه ویژه نکند، این مواد به اروپا و سایر کشورها منتقل خواهد شد و آثار سوء خواهد داشت.

اقدامات شاخص سازمان بهزیستی برای مقابله با کرونا در مراکز نگهداری سالمندان و معلولان

رییس سازمان بهزیستی کشور همچنین با اشاره به دشواری شرایط  شیوع کرونا گفت: در موج اول کرونا شاهد بودیم سالمندان و افراد دارای معلولیت به ویژه کسانی که در مراکز شبانه روزی نگهداری می شدند در اثر کرونا آسیب دیدند و جان خود را از دست دادند. طبق گزارش منتشر شده از سوی مدرسه اقتصاد لندن حدود ۴۰ تا ۵۰درصد فوتی های ناشی از کرونا در موج اول در کشورهایی مثل بلژیک ، نروژ، ایتالیا و اسپانیا از سالمندانی بودند که در مراکز نگهداری می شدند و با توجه به قوت نهاد خانواده در کشور ما و اینکه اکثر سالمندان در خانواده ها  نگهداری می شوند؛مشکلات ما کمتر بوده است .

وی افزود: در مراکز شبانه روزی نگهداری سالمندان و افراد دارای معلولیت در کشور ما، درحدود ۵۱ هزار نفر از سالمندان و افراد دارای معلولیت و بیماران روانی مزمن در یکهزار مرکز در سراسر کشور نگهداری می شوند و دولت از طریق سازمان بهزیستی،ماهانه مبالغی را برای نگهداری این افراد به مراکز، پرداخت می کند و در حال حاضر مبلغ یک میلیون و ۱۴۰ هزار تومان در ماه برای نگهداری هر نفر، یارانه پرداخت می شود.

رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به موضوع رها شدگی مراکز نگهداری و انتشار اخباری مبنی بر فوت افراد این مراکز بر اثر ابتلا به کرونا، رها شدگی، گرسنگی و نادیده گرفته شدن در برخی کشورها نیز گفت: در کشور ایران با حمایت های سیستماتیک سازمان بهزیستی و با کمک مردم، خیرین و موسسات؛ به لطف الهی هیچ مرکز و مجموعه ای از سالمندان و افراد دارای معلولیت را رها شده نداشتیم و با حمایت خوبی که دولت (با توجه به شرایط سخت اقتصادی و تحریمی) در حوزه درمان افراد مبتلا به کرونا داشت؛ هیچ سالمند و فرد دارای معلولیت و هیچ بیمار روانی مزمن، پشت درهای بیمارستان باقی نماند و یا به دلیل سالمندی و معلولیت از درمان های کامل، محروم نشد. همچنین هیچ معلول و سالمندی به دلیل شرایط ویژه خود از ونتیلاتور محروم نشد.

دکتر قبادی دانا اقدام سریع و به موقع برای قرنطینه کردن مراکز شبانه روزی تجمعی سالمندان و معلولین در کشور ایران را به عنوان تجربه خوبی در کارهای بین اللمللی معرفی کرد و گفت: در حالی که در برخی کشورها در این زمینه تعلل شد؛ درکشور ما از ابتدای شروع اپیدمی در کشور چین در ووهان، هشدارهای لازم را به پرسنل مراکز شبانه روزی دادیم ایزولاسیون بهنگام مراکز مذکور، باعث پیشگیری از ابتلای بسیاری از مراکز نگهداری در کشور ایران شده است موجب شده است که ویروس کرونا به حدود ۴۴ درصد از مراکز سالمندان ما ورود پیدا نکند و  این مراکز عاری از ویروس کرونا نگه داشته شده اند.

براساس گزارش روابط عمومی سازمان بهزیستی کشور، گفتنی، وی در پایان سخنانش از همکاری های سازنده UNDP با مجموعه سازمان بهزیستی تشکر و اظهار امیدواری کرد که در صورت تمایل و علاقه مندی در خصوص موضوعات مطرح شده، دو نهاد در تفاهم نامه های آتی همکاری های مشترک داشته باشد.

 گفتنی است تابلوی نقاشی خانم ناهید خدایی هنرمند دارای معلولیت ذهنی از شهرستان سمنان، به عنوان یادبود به «کلودیو پروویداس» اهدا شد. همچنین در ادامه این برنامه؛ بازدید از اقلام بهداشتی اهدایی برای مقابله با کرونا در انبار سازمان بهزیستی صورت گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس سازمان بهزیستی سالمندان و افراد دارای معلولیت رییس سازمان بهزیستی کشور تحریم های ظالمانه مراکز نگهداری کشور ایران تحریم ها شبانه روزی قبادی دانا مواد مخدر کاهش آسیب کشور ما شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۰۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: دیگر قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم

احمد وحیدی عصر امروز در آیین "سپاس معلم" ضمن تبریک روز معلم اظهار داشت: حرکت رو به جلو در دنیا بدون جریان علم آموزی معنا ندارد و معلمان نیز موتور حرکت جامعه هستند.

وی افزود: تهران ام‌القرای سیاسی کشور محسوب می‌شود، لذا حل و پرداختن به مسائل تهران بسیار مهم است.

وزیر کشور در ادامه گفت: درصد سهم تهران در توسعه کشور بر اساس آمار رسمی در حدود ۲۶ درصد است که بر این اساس در حدود یک چهارم نرخ رشد در این استان محقق می‌شود و جمعیت این استان نیز در حدود ۱۵ میلیون نفر است که نزدیک به یک پنجم جمعیت کشور را شامل شده که مدام نیز در حال افزایش است.

وحیدی با تأکید بر اینکه مسولیت سنگینی در استان تهران وجود دارد، ابراز داشت: انتخابات بسیار خوبی در ۱۱ اسفند از لحاظ امنیت، سلامت و رقابت و مشارکت رقم خورد که بسیار ارزشمند و قابل توجه بود.

وی ادامه داد: انتخابات پیش رو نیز باید به خوبی و با صلابت، امنیت و مشارکت خوب مردم برگزار شود و باتوجه به اینکه بیشترین تعداد کاندیدا مربوط به شهر تهران است این اولین موضوع در دست اجرای شورای اداری استان تهران است که باید برای آن تلاش کنند.

وحیدی با اشاره به موضوع اتباع در استان تهران اظهار داشت: اتباع از یک نگاه انسانی و اخلاقی بررسی می‌شود که عده‌ای تحت فشار‌هایی از طرف قدرتمندان و زورگویان و مستکبرین عالم تحت فشار قرار گرفتند و کشورشان را رها کرده و به کشور ما پناه آوردند که در نگاه اول انسان دوستی و اصول اخلاقی در کشور ما ساکن شدند.

وی افزود: در نگاه دیگر، ما واقعا ظرفیت میزبانی بیش از این نداریم و کشورمان اشباع شده است و بیش از این نباید وارد کشور شوند و اعلام کردیم که قادر به پذیرش بیشتر نیستیم.

وزیر کشور گفت: تعدادی از اتباع نیز که داخل کشورند نیز باید بستر برای بازگشت آنها فراهم شود و کسانی که غیرمجاز‌ند نیز به هیچ وجه مورد قبول ما نیستند.

وحیدی تصریح کرد: هر مجموعه‌ای که این افراد را غیرمجاز به کار گرفته دارای تخلف است و نباید در کشور ما صنایع، ادارات و ... این افراد را به کار بگیرند.

وی تأکید کرد: اتباع مجاز نیز محدود به زنان هستند و باید در زمان مقرر به کشور خود بازگشته و برای اصلاح کشورشان کمک کنند؛ موضوع اتباع نباید در کشور‌مان وضعیتی سازمان‌نیافته و بی‌سامان داشته باشد و احیاناً در برخی شهر‌ها مردم نگران شوند لذا باید برنامه برای بازگشت این افراد آماده شود.

منبع: تسنیم

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • بهره مندی ۲۵۰ هزار معلول کم بینا ونابینا از خدمات بهزیستی کشور
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • وحیدی: قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • وزیر کشور: دیگر قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد