Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@23:29:51 GMT

تکریم شهدا احترام به اسلام و قرآن است

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۹۱۱۵۷

تکریم شهدا احترام به اسلام و قرآن است

امام جمعه شهرستان دماوند با اشاره به ۲۲ اسفند روز شهدا گفت: تکریم و احترام به شهدا احترام به اسلام و قرآن و اهل بیت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستان­ های تهران، حجت الاسلام کاظم فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان دماوند، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته دماوند ضمن دعوت خود و دیگر نمازگزاران به تقوای الهی با اشاره به سالروز تأسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی در سال ۵۷ که به فرمان امام خمینی بنا نهاده شد و روز بزرگداشت شهدا اظهار داشت: تکریم و بزرگداشت شهدا اختصاص به روز خاصی ندارد و هر روز باید به یاد شهدا باشیم و از ارواح طیبه آنان معنویت بطلبیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سالروز میلاد باسعادت امام حسین در سوم شعبان گفت: شهدای انقلاب و دفاع از وطن و حرم به این دو برادر یعنی امام حسین و حضرت عباس اقتدا کردند و جاودانه شدند و تکریم و احترام به شهدا احترام به اسلام و قرآن و اهل بیت است هر روز بزرگداشت شهیدان و ایثارگران می‌باشد روز ولادت امام حسین(ع) روز پاسدار نیز است که این روز را به همه پاسداران و جانبازان تبریک می گویم، ما برای پاسداری از انقلاب و پاسداشت خون شهدا هم باید به سلاح ایمان مجهز باشیم و هم به سلاح‌های نظامی و پیشرفته.

امام جمعه دماوند بیان داشت: امروز انقلاب اسلامی به ایران محدود نیست بلکه شامل کشورهای مقاومت هم است، زنجیره طلایی مقاومت شامل مجاهدان انقلابی فلسطین و لبنان و عراق و سوریه و یمن و افغانستان و پاکستان و بحرین است انصارالله یمن خار چشم سعودی‌ها و اربابان غربی آنها شده و امید دل مردم مظلوم و مقاوم یمن شده است و حزب الله لبنان کابوس صهیونیست‌های غاصب و حشد الشعبی عراق مثل استخوان گلوی آمریکایی‌ها را فشار می‌دهد و شاگردان مکتب شهید سلیمانی تأمین کننده امنیت مسلمانان و مسیحیان عراق و سوریه شده اند.

وی افزود: اگر پاپ رهبر کاتولیک‌های جهان به عراق سفر می‌کند، امنیتش را مدیون بسیج مردمی عراق و رزمندگان سرافراز حشد الشعبی است و اگر مسجدی برای ما است به برکت خون شهدای جبهه مقاومت بوده و این را نباید فراموش کنیم، پاپ فرانسیس بداند آینده از آن مسلمین است صهیونیست‌ها و مسیحیان جهان بدانند که حضرت عیسی به امام زمان ما خواهد پیوست و به او اقتدا خواهد کرد تا اگر می‌خواهد که مردم جهان روی خوش و صلح را ببیند باید از دامن مستکبرین عالم فاصله بگیرد چون منشأ ظلم و بی عدالتی‌ها هستند.

فتاح دماوندی بیان داشت: آیت الله سیستانی در دیدار پاپ از فلسطین حمایت کرد و عادی سازی روابط با رژیم جعلی صهیونیستی را مردود دانست، باید به هوش باشیم جبهه استکبار اگر بتواند زور می‌گوید، ظلم می‌کند، غارت می‌کند و می شکند و اگر نتواند فریب می‌دهد تا بر ما غلبه کند دولت‌های ظالم و ضد بشریت گاهی تهدید می‌کنند و می‌ترساند و گاهی تکمیل می‌کنند و فریب می‌دهند رفتار جمهوری خواهان و دموکرات‌ها دو روی یک سکه هستند و هدفشان به زانو درآوردن ایران است اما با روش‌های مختلف جمهوری اسلامی ایران دیگر فریب مذاکره با گرگ صفتان را نخواهد خورد.

امام جمعه دماوندی با اشاره به اینکه برای حل مشکلات کشور راهی جز مدیریت صحیح و جهادی نداریم عنوان داشت: مردم منتظر دولت جوان حزب اللهی هستند، اینکه فکر کنیم آمریکا و غربی‌ها بیایند و مشکلات ما را حل کنند خیال خامی است، خودمان باید دستی بالا بزنیم و انتخابات پرشور و برگزیدن دولت انقلابی جوان مقدمه حل مشکلات قوی‌تر شدن ایران است.

وی در خصوص انتخابات پیش رو گفت: از هیئت‌های نظارت توقع داریم در تأیید صلاحیت داوطلبان شوراهای شهر و روستا سهل انگاری و تسامح نکنند ضمن حفظ آبروی افراد داوطلب افراد فاقد صلاحیت باید قاطعانه کنار گذاشته شوند در تأیید صلاحیت‌ها باید تقوای سیاسی رعایت شود تعهد و تخصص حرف اول را می‌زند و تمایلات حزبی و جناحی باید میدان را برای رقابت سالم همه جناح‌های دلبسته به نظام اسلامی باز بگذاریم تا میزان مشارکت بالا برود هیئت‌های نظارت باید طوری عمل کنند که هم شور انتخاباتی زیاد شود و هم غیر صالح‌ها نتوانند وارد میدان انتخابات شوند.

فتاح دماوندی در خصوص سفر رئیس محترم قوه قضائیه به دماوند عنوان داشت: از ایشان و شورای حفظ حقوق بیت المال تشکر می‌کنیم قالب مردم دوست دارند ساخت و ساز شأن قانونی و بی‌دردسر باشد پس باید قوانین واقع بینانه اصلاح شود قانونی که به روز رسانی نشده عده زیادی را قانون‌شکن جلوه می‌دهد و نباید نیازهای مردم و گسترش شهرها و روستاها را فراموش نکنیم شعار حفظ باغ‌ها و زمین‌های زراعتی بدون‌عمل حمایت واقعی از کشاورزان فقط جنبه تبلیغاتی دارد و کشاورزی باید سودآور باشد البته با زمین‌خواران و کوهساران و غارتگران منابع طبیعی باید به شدت برخورد شود اما بسیاری از مردم اینگونه نیستند مردم زمین بی آب و علفی را خریده‌اند درختکاری کرده‌اند فضای سبز را بیشتر کرده‌اند آنها برای استراحت به سرپناه کوچکی نیاز دارند باید فرق گذاشتن بین زالو صفتان ای که زمین‌های کشاورزی بزرگ را به قیمت ارزان میخرند و قطعه بندی می‌کنند و غیبت چندین برابر می‌فروشند و تبدیل به شهرک مسکونی می‌کند و بین افرادی که در باغ شخصی خود بنای کوچک ۵۰ متری برای استراحت خانواده و تفریح سالم می‌سازند بین این دو گروه فرق زیادی است.

پایان پیام/659

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز جمعه شهرستان های استان تهران فتاح دماوندی امام جمعه دماوند ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۱۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله روزنامه جوان به مدافعان تعطیلی شنبه

آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه جوان نوشت: دین برای زمان اهمیت ویژه قائل است. اسلام به برخی زمان‌ها نگاه ارزشی دارد . عناوینی، چون «شب قدر، روز مبعث، عید غدیر، روز عاشورا، عید فطر، شب جمعه و روز جمعه» نشان از نگاه خاص اسلام به برخی از زمان‌ها و جانمایی خاص آن در زندگی انسان مسلمان دارد.

اساساً اسلام یکی از عناصر تنظیم‌گر در سبک زندگی اسلامی را زمان می‌داند. توجه به ساعات خاص، روزهای هفته، روزهای خاص در ماه، روزهای خاص در سال همه گویای نوع نگرش اسلام به مقوله زمان است.

تجربه نشان می‌دهد هنگامی که دو روز تعطیل است، به طور طبیعی روز دوم به عنوان روز اصلی تعطیل قلمداد می‌شود. چه اینکه امروزه در تهران روزهای پنج‌شنبه تعطیل است و مردم از آن به‌عنوان روز کارهای عقب‌مانده استفاده می‌کنند و جمعه را تعطیل به‌معنای استراحت و تفریح به شمار می‌آورند. چهره عمومی شهر نیز جمعه را به عنوان روز تعطیل نشان می‌دهد.

تحولات فرهنگی هیچ‌گاه یک‌شبه رخ نمی‌دهد. ذهنیت اجتماعی آرام‌آرام شکل می‌گیرد. به امروز که ذهنیت عمومی جمعه را روز تعطیل می‌داند نگاه نکنید. تعطیلی شنبه به‌مرور زمان و طی یک دهه آینده موجب خواهد شد ذهنیت اجتماعی جمعه را از مدار و محور بودن تعطیلات خارج کند و جمعه نقشی را در زندگی بیابد که امروز پنج‌شنبه به‌عنوان روز نیمه‌کاری و کم‌کار هفته انجام می‌دهد.

جایگاه جمعه در فرهنگ اسلامی، اما جایگاه خطیری است. در اسلام جمعه محور بخشی از اعمال عبادی فردی و اجتماعی، رسیدگی‌های فردی و دینی به شمار آمده‌است. از صبح جمعه که با دعای ندبه و انتظار ظهور آغاز می‌شود تا ظهر جمعه که محل اجتماع مسلمین در نماز جمعه است. تا ده‌ها آداب فردی که برای جمعه تصویر شده‌است.

جمعه روز خاص و نماد اسلام است و به نوعی از شعائر اسلامی شناخته می‌شود. در برابر شنبه که نماد یهود است و یک‌شنبه که نماد مسیحیت است. ما نسبت به بعد نمادین روزها غفلت داریم.

بعد نمادین دین یکی از عناصر هویت‌سازی دینی است. عنصر هویت‌ساز مرز شما با غیر شما و دیگری شما را تعیین می‌کند، اما غفلت از آن موجب درهم آمیختگی فرهنگی، هویت‌زدایی و عدم تشخص آن جامعه می‌گردد. ظاهر استدلال برای تعطیلی شنبه‌ها خیلی روشن و در نگاه ابتدایی مقبول است. باید برای تجارت خارجی خود را با ایامی که جهان در حال کار است، هماهنگ باشیم، اما نکته این است که مسئله را نباید سطحی دید.

مسئله فقط تعطیلی یک روز نیست، مسئله تغییر نظم اجتماعی است. نظم اجتماعی باید بر اساس یک منطق روشن تنظیم شود. تعطیلی شنبه‌ها یعنی محوریت نظم اجتماعی بر اساس منطق اقتصادی، اما تعطیلی جنبه تنظیم نظم اجتماعی براساس منطق فرهنگی است. اسلام برای حیات انسانی ارزش ویژه بر مدار حیات طیبه قائل است و نظم اجتماعی را نیز براین مدار سامان می‌دهد. (این بخش نیازمند توضیح و تبیین فنی و براساس روح شریعت است.)

در نامه اخیر اتاق بازرگانی ایران خطاب به مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم تعطیلی شنبه‌ها این است:

«اثربخشی اقدامات دولت برای افزایش ارتباط با سایر کشورهای بلوک شرق و غرب و توسعه روابط تجاری و اقتصادی، در گرو پذیرش هر چه بیشتر استانداردهای اقتصاد جهانی است.»

این استدلال که باید خودمان را با نظم جهانی در حوزه اقتصاد تطبیق دهیم، آشناست. سال‌ها قبل طیفی سخن از جامعه جهانی می‌زدند، اما این جهان، جهانی است که امریکا و غرب محور آن هستند. حرکت به‌سمت استانداردهای مثلاً جهانی یعنی پذیرش گام‌به‌گام نظم غربی در حالی‌که امروز دنیا در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصاد در حال عبور از نظم فعلی و تک قطبی است.

تشکیل پیمان‌های مالی و اقتصادی بزرگ، چون پیمان شانگ‌های و بریکس، پیمان‌های مالی دو یا چندجانبه و دلارزدایی همه به‌معنای عبور از نظم موجود است. در چنین دوران عبور از نظم امریکایی سوق دادن کشور به سمت آن نوعی ارتجاع تمدنی است.

تأکید می‌کنم مسائل کلان را نباید اتمیک و نقطه‌ای دید، تعطیلی شنبه‌ها را باید در یک اتمسفر کلان فرهنگی، اجتماعی، ملی و بین‌المللی تحلیل کرد. پیامدها، روندها، آسیب‌ها و دیگر جوانب باید در این بستر تحلیل و بررسی شود. پس مسئله تنها تعطیلی یک روز نیست، مسئله تحول در رویکرد کلان جامعه، وجهه اجتماعی، پیام پنهان این تصمیم به ناخودآگاه جامعه است.

دیگر خبرها

  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • دیدار امام جمعه قزوین با معلمان و اساتید در پاسداشت روز معلم+ تصاویر
  • دیدار امام جمعه قزوین با معلمان و اساتید در پاسداشت روز معلم
  • هدیه سپاهان به مورایس؛ مهر، تسبیح و قرآن (+عکس)
  • دیداری از جنس تکریم خانواده شهدا
  • اکران مردمی آپاراتچی در اصفهان با حضور عوامل فیلم
  • حمله روزنامه جوان به تعطیلی شنبه
  • حمله روزنامه جوان به مدافعان تعطیلی شنبه
  • باید از غول‌های رسانه جلوتر باشیم
  • امام جمعه نجف اشرف: اوضاع جهان به نفع اسلام پیش می رود