Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدباقر ضیا، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: تحت فشار قرار دادن داروخانه‌ها و داروسازی کشور، هر روز با یک برنامه و بهانه جدید نظیر تغییر آئین نامه تأسیس داروخانه، عرضه دارو در فروشگاه‌های آنلاین، اخذ مجوز از صنف خرازی و…، قطعاً بدون دلیل نیست.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد سرمایه سالاران آزمند، سخت دنبال سوداگری در حیطه سلامت هستند و می‌خواهند به هر طریق که ممکن است حوزه دارو، مکمل‌های دارویی و لوازم بهداشتی و آرایشی که با سلامت مردم ارتباط تنگاتنگی دارد را به سیطره خود در آورده و از آن خوشه چینی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضیا اضافه کرد: واقعیت این است که بی بند و باری در تهیه و توزیع این اقلام، مترادف با عرضه کنترل نشده آنها خواهد بود و همه می‌دانیم که ایجاد رقابت غیرسالم در این حوزه، آسیب‌های جبران ناپذیری بر نظام بهداشت و درمان کشور و همچنین سلامت مصرف کننده وارد خواهد آورد.

وی تصریح کرد: هر چند مکمل‌های غذایی و دارویی، به اندازه دارو حائز حساسیت نیستند ولی نیاز به کنترل در عرصه تولید، توزیع و مصرف دارند و شکی وجود ندارد که عرضه آنها خارج از داروخانه و یا در فضاهای دور از نظارت سازمان‌های نظارتی، زیانبار خواهد بود.

به گفته ضیا، این موضوع حتی به نفع تولید کنندگان داخلی مکمل‌های غذایی و دارویی نیز نخواهد بود.

وی ادامه داد: ماجرای خواندنی و البته بسیار دردناک اخذ مجوز داروخانه‌ها که محل اصلی، قانونی و عرفی توزیع لوازم بهداشتی در تمام دنیا هستند از صنف خرازی، موجب وهن نظام سلامت است.

ضیا تاکید کرد: انجمن داروسازان ایران، این موضوع را به اطلاع رئیس جمهور، سازمان بازرسی و تمامی نهادهای ذی ربط به صورت مکتوب رسانده و تصریح کرده است که مجموعه‌ها و هیأت‌های رسیدگی و بررسی کننده این در خواست‌ها، برابر قانون باید از نمایندگان انجمن داروسازان ایران و سازمان نظام پزشکی دعوت کنند تا در جلسات آنها شرکت و از حقوق قانونی مصرف کنندگان و داروخانه‌ها دفاع کنند.

کد خبر 5167783

منبع: مهر

کلیدواژه: انجمن داروسازان ایران داروخانه ویروس کرونا آمار کرونا واکسن کرونا سیما سادات لاری علیرضا زالی کیانوش جهانپور طرح شهید سلیمانی تغذیه سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ستاد ملی مقابله با کرونا سازمان بیمه سلامت پرونده الکترونیک سلامت بازار تهران داروخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۲۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد

‌به گزارش خبرنگار مهر، آیین نامه حمل و عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی که چندی پیش به امضای دو وزیر ارتباطات و وزیر بهداشت رسید، سرانجام امروز و پس از چند ماه تاخیر ابلاغ شد. طبق این آیین نامه، پلتفرم‌ها فقط می‌توانند در حوزه نسخه الکترونیکی فعالیت کنند و حمل و تحویل دارو از طریق سکوها برای نسخه کاغذی ممنوع است.

این آیین نامه که در ۱۲ ماده به تصویب رسیده از زمان ابلاغ به مدت ۶ ماه به صورت آزمایشی اجرا می شود.

وظایف سکوها در حمل و نقل دارو

براساس ماده ۲ آیین نامه سکوهایی مجاز هستند خدمات مربوط به سفارش گیری و تحویل دارو را از طریق داروخانه های دارای مجوز بهره برداری ارائه کنند که دارای مجوز از اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی و عضویت در سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور بوده و یا دارنده پروانه خدمات حمل و نقل، فناوری اطلاعات، هوشمندسازی از سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی باشند.

همچنین درج هر گونه تبلیغات و تشویق مستقیم و غیر مستقیم کاربران به مصرف فراورده های دارویی ممنوع است.

سکو موظف است اطلاعات مکانی برخط حمل کننده دارو را در اختیار کاربر و داروخانه قرار دهد.

این آیین نامه هرگونه دسترسی به واسطه ذخیره یا نگهداری کد رهگیری به محتوای نسخه الکترونیک توسط سکو را ممنوع کرده است.

ماده ۴ این آیین نامه نیز نحوه نسخه پیچی و بسته بندی دارو به منظور ارسال را مشخص کرده است. براین اساس نسخه پیچی دارو پس از دریافت کد رهگیری توسط داروخانه، در سامانه های تخصصی نسخه پیچی در داروخانه انجام می شود و دامنه خدمات حمل و نقل دارو از طریق سکوها صرفا در حوزه نسخه الکترونیکی بوده و پذیرش سفارش حمل و عرضه دارو از طریق سکوها برای نسخ کاغذی ممنوع است.

همچنین سکوها موظف هستند امکان ثبت شکایت و پیگیری برخط کاربران را تحت نظارت سازمان غذا و دارو در خصوص تخلفات داروخانه ها فراهم کنند.

شرایط تعطیلی دائم یا موقت سکوها

در صورتی که سکوی دارای مجوز، تصمیم به تعطیلی موقت یا دائم دارد، باید این موضوع را از یک ماه قبل از تعطیلی به اطلاع همه کاربران و مرجع صادرکننده مجوز خود برساند.

همچنین در این آیین نامه سازمان غذا و دارو موظف است سرویس به روز رسانی شده داروخانه ها، یا تایید به روز مجوز داروخانه های دارای درخواست را در اختیار سکوها قرار دهد.

کد خبر 6091130 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود