Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،   امروز جمعه (۲۲ اسفند ماه) نشست خبری اختتامیه اولین یادآواره بین المللی سردار مقاومت حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی مهندس با حضورغلام رضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به صورت مجازی در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غفاری در این نشست خبری اظهار کرد: ۲۲ اسفندماه روز بزرگداشت و تجلیل از شهدا در تقویم جامعه ایرانی نامگذاری شده است.

او افزود: وقتی صحبت از شهادت، ایثار، فداکاری و مقاومت است به نوعی برای ما ظرفیت‌هایی را فراهم می‌کنند، یکایک شهیدان سرمایه‌های نمادینی در این سرزمین و منطقه هستند چرا که با آموزه‌هایی که داشته اند به ما منتقل کرده اند و باعث شده اند که سیره و عمل و رفتارشان الگو و دارایی بزرگی برای زندگی ما شود.

غفاری تصریح کرد: وقتی صحبت از مقاومت می‌شوند طبیعتا مقاومت در برابر استکبار و در مقابل نظام سلطه مقاومت مبتنی بر حق مداری، ظلم ستیزی، عدالت محوری است، در واقع مقاومت امری ارزشمند نه برای یک قبیله و گروه مشخص بلکه در حکم ارزش‌های انسانی شناخته می‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: بنا بر آموزه‌ها و منابع دینی و فرهنگ ملی ایران همواره باید ارزش هایی، چون استقامت، پایداری، مقاومت، ظلم ستیزی، عدالت دوستی و حق محوری را مورد تقدیر قرار بگیرند.

غفاری با بیان اینکه مقاومت در صورتی اهمیت پیدا می‌کند که افراد فراتر از نگاه‌های قبیله‌ای و قومی از آن عبور کنند، تاکید کرد: کسانی که از جان خود می‌گذرند تا ارزش‌های اسلامی به نوعی ارتقا یابند باعث می‌شوند تا مقاومت در جامعه ما خود را به خوبی نمایان کند.

او گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان او با نگاهی فراتر از قومی و قبیله‌ای و ملی امر مقاومت و ارزش‌های برآمده از آن را پیگیری کردند تا درصدد احیای امور اسلامی بکوشند و جان خود را در آن نهادینه کنند، همچنین این بزرگواران از طرف دیگر با عمل و رفتارشان آموزه و توصیه‌ها و کردار و نگاهشان و فعالیتشان را به گونه‌ای انجام داده اند که امروزه همه گروه‌ها از شخصیت آن‌ها به صورت گسترده بهره ببرند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: توجه به امر مقاومت و توجه به شخصیت شهیدان ما را فراتر از داشتن نگاه نقطه‌ای می‌دارد و باعث شده اند تا مورد مقبول همگان قرار بگیرند.

غفاری بیان کرد: نسل امروز ما به چنین نگاه‌هایی که در آن وسعت نظر و یک صحه صبر وجود دارد نیازمند است تا بتوانند یک پارچگی، وحدت و انسجام را موجب شوند و بر همین مبناست که شهیدان همواره حلقه‌های اقتصاد بوده اند و توانسته اند ارزش‌های انسانی و اخلاقی را توسعه بخشند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پایان یادآوری کرد: طبیعتا جامعه علمی و جامعه دانشگاهی به زوایای متعددی که بر زندگی شهدا حاکم است، می‌توانند ذخایر و ارزشمندی‌های انسانی را در اختیار نسل جوان قرار دهند.

بیشتربخوانید

توجه دانشگاه‌ها به مکتب سردار سلیمانی ضروری است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه الزهرا شهید سلیمانی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۴۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جبهه مقاومت، میهمان بیست و یکیمین اجلاس پیرغلامان حسینی

حجت‌الاسلام و المسلمین حسن علیدادی‌سلیمانی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان امروز در نخستین جلسه هماهنگی برگزاری مراسم بیست‌ویکمین اجلاس بین‌المللی پیرغلامان حسینی در کرمان، برگزاری این اجلاس را فرصتی طلایی برای استان کرمان دانست و گفت: کرمان، همواره پیرو امام حسین (ع) بوده است؛ اما این اجلاس فرصت رسمی است که این استان خود را در خدمت دستگاه امام حسین (ع) قرار داده و خدمات خود را در تابلویی بهتر به کشور و جهان نشان دهد.

وی با اشاره به برگزاری ۲۰ دوره اجلاس پیرغلامان حسینی به میزبانی سایر استان‌های کشور، بیان کرد: تجربه بالایی وجود دارد و کرمان زمانی پذیرای این اتفاق مهم فرهنگی شد که تقریبا دو سوم استان‌ها را پشت سر گذاشتیم که می‌تواند فرصت بزرگی برای استان باشد و در این همایش تقریبا همه ظرفیت استان درگیر می‌شوند؛ بنابراین باید بهره فرهنگی آن‌را نیز در استان ببینیم و به گونه‌ای از برکات و تجربیات ۲۰ اجلاس قبلی استفاده کنیم که اثر آن در استان ماندگار شود.

امام جمعه کرمان بر لزوم برنامه‌ریزی برای ماندگاری اثر فرهنگی برگزاری اجلاس پیرغلامان حسینی در کرمان تأکید کرد و ادامه داد: صرف برگزاری مراسم اگرچه خیر و برکت دارد؛ اما سبب می‌شود از این فرصت بهره لازم را نبرده باشیم؛ بنابراین کمیته‌های ستاد باید در این حوزه نیز کار کنند تا اثر آن کل استان را در بر بگیرد و در ذهن مردم ماندگار باشد.

وی تصریح کرد: واقعه کربلا و نهضت امام حسین (ع) در اوج غربت انجام شد؛ اما پس از آن پرده از غربت این جریان برداشته شد و توده‌های مردم   آن را تبدیل به جریانی برای حفظ اسلام ناب کردند. 

حجت الاسلام علیدادی سلیمانی افزود: مردم در طول تاریخ همواره متولی این جریان  بودند و به بهترین وجه آن را انجام دادند و این جریان نسل به نسل تداوم یافت و در طول تاریخ هر دولتی هم که اعتقاد و ارادتی به جریان امامت داشت، مسیر و معبر را برای ترویج جریان امام حسین (ع) باز کرده و کمک دادند.

وی با اشاره به سخنی از امام راحل، جمهوری اسلامی را محصول محرم و صفر دانست و گفت: پیرغلامان حسینی، عصاره جریان مردمی هستند که تجلیل می‌شوند؛ اما باید جریان مردمی بیشتر دیده شود و ارتباط بیشتری با ستاد داشته باشد که در این موضوع نیز باید فکر کرد.

محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان نیز در این نشست با بیان اینکه کار برای امام حسین (ع) کار دلی و توفیقی است و باید خدمتگزار این آستان مقدس باشیم، بیان کرد: همه ما باید از این فرصت برای خدمتگزاری استفاده کنیم و برای همه دستگاه تقسیم وظایفی شده که همه باید به وظایف خود عمل کنند.

وی با اشاره به وجود پیرغلامان حسینی و همچنین هیئت‌های با سابقه در کرمان، افزود: امیدواریم برگزاری بیست‌ویکمین اجلاس بین‌المللی پیرغلامان حسینی در کرمان، فرصتی باشد تا پیرغلامان کرمان و هیئت‌های باسابقه را بشناسیم و مراسم تجلیل استانی در سال‌های آینده داشته باشیم.

فداکار با بیان اینکه برگزاری این اجلاس، سبب ایجاد یک فضای امام حسینی پیش از محرم و صفر در کرمان می‌شود، گفت: پشتیبانی آبرومند از این کار امام حسینی یک ضرورت است و کار نباید با ذره‌ای کوتاهی انجام شود و مجموعه‌های مردمی، بخش بزرگی از کار هستند که باید حتما حضور داشته باشند و ما باید کمک کنیم مردم بتوانند از این اجلاسیه نهایت استفاده را ببرند.

همچنین جواد رمضان‌نژاد، رئیس مرکز بسیج صدا و سیمای جمهوری اسلامی در این جلسه گفت: مهمانانی از جبهه مقاومت در بیست و یکیمین اجلاس بین‌المللی پیرغلامان و خادمان حسینی حضور دارند. 

وی از اجلاس بین‌المللی پیرغلامان و خادمان حسینی به‌عنوان مهم ترین اجلاس دینی در کشور نام برد و بیان کرد: این اجلاسیه از نظر برد رسانه‌ای و عمل‌گرایی هم نمونه است. 

رمضان‌نژاد ادامه داد: تاکنون با توجه به ظرفیت‌های اجلاس بین‌المللی پیرغلامان و خادمان حسینی پیشنهاداتی مبنی بر برگزاری همزمان در ایران و عراق و یا برگزاری در زمان اربعین حسینی ارائه شده است.

وی افزود: امیدواریم در بیست و یکمین اجلاس بین‌المللی پیرغلامان و خادمان حسینی در کرمان، شاهد اتفاقات ویژه و دوره کامل و به‌بلوغ رسیده در سطح کشور باشیم ؛ البته ما تجربیات سایر استان‌ها را در اختیار استان کرمان قرار می‌دهیم. 

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • سردار اشتری: شهید حجازی دارای سبک فرماندهی بود
  • خاطره شنیده نشده از حاج قاسم
  • همه اقشار در برپایی کنگره شهدای کاشان مشارکت کنند
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • اقدام تاثیرگذار دانشگاه محقق اردبیلی در برگزاری کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها
  • حضور مهمانان جبهه مقاومت در اجلاس پیرغلامان حسینی کرمان
  • جبهه مقاومت، میهمان بیست و یکیمین اجلاس پیرغلامان حسینی
  • برگزاری رویداد فرهنگی سازمان همکاری اسلامی و دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی