Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: مباحث عمرانی همواره در شهرهای مختلف مورد توجه بوده اما اگر قصد احیا ء یک شهر را داشته باشیم باید شهرهای ایران رنگ و بوی خاص خود را برای گردشگران متجلی سازند و این مهم تنها با تکیه بر میراث ملموس و ناملموس محقق خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، فریدون الهیاری در نشست با شهردار زرین شهر با بیان اینکه شهرداران شهرستان لنجان توجه ویژه‌ای به موضوعات میراثی، گردشگری و صنایع دستی داشته‌اند، اظهار کرد: شهرستان لنجان ظرفیت‌های بسیار فراوانی در حوزه‌های گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی دارد و خوشبختانه جهت گیری بسیار خوبی توسط شهرداری‌های این شهرستان در راستای توسعه گردشگری شهری و تبیین هویت شهرهای ۹ گانه لنجان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حفاظت از میراث ملموس و ناملموس از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، افزود: ثبت آثار ناملموسی چون دمپخت لاخلی لنجان در زرین شهر، آئین شالورا جاری در چرمهین و پولکی رسی باغبادران قطعاً سبب خواهد شد تاریخ خلق شده توسط مردمان این دیار، از نسلی به نسل دیگر منتقل و موجب توجه نسل‌های مختلف به تنوع فرهنگی و خلاقیت اجداد خود شود از این رو امیدواریم ثبت اینگونه میراث ناملموس به جا مانده از گذشتگان استمرار یابد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با بیان اینکه نوآوری و خلاقیت در مدیریت شهری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، تصریح کرد: مباحث عمرانی همواره در شهرهای مختلف مورد توجه بوده اما اگر قصد احیای یک شهر را داشته باشیم باید شهرهای ایران رنگ و بوی خاص خود را برای گردشگران متجلی سازند و این مهم تنها با تکیه بر میراث ملموس و ناملموس محقق خواهد شد.

الهیاری با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان لنجان در زمینه میراث ملموس و ناملموس اضافه کرد: زرین شهر آثار تاریخی معدودی را در دل خود جای داده و این مسئله نه تنها آسیب به شمار نمی‌آید بلکه احیا و معرفی آنها سبب خواهد شد این آثار بیشتر دیده شوند.

وی با اشاره به لزوم توجه به احیا و حفاظت از آثار و بافت قدیمی باغبادران، گفت: شهر ساحلی باغبادران برند گردشگری خود را به دست آورده اما پرداختن به بافت قدیمی این شهر سبب خواهد شد توانمندی‌های این شهر ساحلی بیش از پیش در این حوزه به نمایش گذاشته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان خاطرنشان کرد: آبشار شاهلولاک یکی دیگر از داشته‌های طبیعی شهرستان لنجان به شمار می‌آید و با توجه به زیبایی منحصربفرد این آبشار باید به عنوان برند بر روی آن کار کرد تا به درستی به گردشگران معرفی شود.
وی شناسایی و مستندنگاری رویدادهای تاریخی را از اهمیت ویژه‌ای برخوردار دانست و خاطرنشان کرد: امروز اتفاقات ارزشمندی در قالب رویدادها در شهرستان لنجان رخ داده و برگزاری هفته فرهنگی زرین شهر، جشنواره به باغبادران و آئین شاهلورا جاری از آن جمله هستند و قطعاً گسترش زیرساخت‌های لازم برای معرفی این رویدادها می‌توان رونق اقتصادی گردشگری بر پایۀ میراث فرهنگی ملموس و ناملموس را در شهرستان لنجان افزایش خواهد داد.

الهیاری یادآور شد: دمپخت لاخلی یکی از ظرفیت‌هایی به شمار می‌آید که با معرفی آن می‌توان به سمت برندسازی، تولید انبوه و تجاری سازی این غذای سنتی گام برداشت که ثمره آن رونق اقتصادی شهری است و این مهم با ثبت این غذا در اطلس استانی و همچنین اطلس خوراک ایران و غذای ایرانی دست یافتنی است.

کد خبر 480862

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان زرین شهر میراث ناملموس شهرهاي ايران ميراث فرهنگي شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق میراث ملموس و ناملموس شهرستان لنجان میراث فرهنگی صنایع دستی خواهد شد زرین شهر ویژه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۴۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان

به گزارش خبرنگار مهر، منصور مهرزاد ظهر سه شنبه به خبرنگاران رسانه‌ها اعلام کرد: روستای پالنگان تفرجگاه‌های زیبا و گردشگرپذیر، مناطق طبیعی و تاریخی دیدنی، سوغات و صنایع‌دستی برجسته و مراکز فرهنگی- اقامتی بسیاری دارد که هر یک از آن‌ها می تواند نقش مهمی در رونق گردشگری و اقتصاد منطقه داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان افزود: در این راستا و با توجه به کثرت گردشگران داخلی و خارجی بازدیدکننده ازاین روستای تاریخی، تعداد ٥٣ تابلوی معرفی امکان گردشگری و خدماتی موجود در روستا به همت این اداره‌کل و با همکاری و مشارکت فرمانداری کامیاران و اهالی پالنگان برای راهنمایی گردشگران به دو زبان فارسی و انگلیسی تهیه و نصب شد.

وی با بیان اینکه تعدادی تابلوی خوشامدگویی و تفسیری در جاده منتهی به روستا نیز نصب شده است، عنوان کرد: این اقدام با هدف توسعه زیرساخت‌های گردشگری، ارائه اطلاعات و معرفی جاذبه‌های گردشگری منطقه به گردشگران ورودی و ارتقاء کیفیت خدمت‌رسانی به مردم انجام شد.

مهرزاد یادآور شد: بر روی این تابلوها اطلاعاتی از جاذبه‌های گردشگری و خدمات موجود از جمله مراکز اقامتی، فروشگاه‌های صنایع‌دستی و محصولات روستایی، مسجد، تابلوهای مربوط به شیلات، تعاون روستایی، فوریت‌های پزشکی و … در سایزهای مختلف درج شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان بیان کرد: امیدواریم با همکاری دستگاه‌های مختلف خدماتی و نظارتی بتوانیم خدمات بیشتری به مسافران و گردشگران ارائه و باعث رونق بیش از پیش گردشگری استان شویم.

کد خبر 6093240

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • خانه انصاری ارومیه میزبان گردشگران خواهد شد
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • دستگیری ۵ حفارغیر مجاز در شهرستان سوادکوه
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر