Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-05-07@04:40:45 GMT

عجیب و زشت‌ترین مدهای تاریخ در دنیا+تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۹۴۳۳۳

عجیب و زشت‌ترین مدهای تاریخ در دنیا+تصاویر

پیروی از مد بین مردم از دیرباز تا کنون وجود داشته است، زیرا بشر همواره میل به زیبایی داشته است. معیارهای زیبایی در طول زمان تغییر کرده است و امروزه شاهد معیارهای دیگری از معنای زیبایی هستیم، اما در گذشته معیارهای عجیبی از زیبایی وجود داشته است که پس از مشاهده این مدها در تاریخ از تعجب دهنتان باز خواهد ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنوب نیوز: پیروی از مد بین مردم از دیرباز تا کنون وجود داشته است، زیرا بشر همواره میل به زیبایی داشته است. معیارهای زیبایی در طول زمان تغییر کرده است و امروزه شاهد معیارهای دیگری از معنای زیبایی هستیم، اما در گذشته معیارهای عجیبی از زیبایی وجود داشته است که پس از مشاهده این مدها در تاریخ از تعجب دهنتان باز خواهد ماند.

دندان‌های سیاه: در ژاپن باستان اشخاص دندان‌های خود را سیاه می‌کردند و این یک ملاک زیبایی محسوب می‌شود. البته این کار فقط جنبه زیبایی و آرایشی نداشته بلکه از دندان‌های محافظت نموده و آهن بدن را تامین می‌کرده است.

 

چیدن مژه و تراشیدن ابرو: در قرون وسطی مردم اروپا اعتقاد داشتند که زنان برای زیبایی هرچه بیشتر باید همه مژه‌های خود را بچینند. حتی تراشیدن ابروها هم جزو معیارهای جذابیت زنان به شمار می‌رفته است. این رسم را نخستین بار یک اشراف‌زاده مد کرده است.

کله خربزه‌ای: در گذشته در کشورهای مختلف جهان مد بوده است که مردم سرهای خود را به شکل خربزه حالت دهند. مردم برای تغییر شکل جمجه از همان ابتدای تولد دور سر نوزاد را با روبان و باند به طور محکم می‌بستند تا پیش از سفت شدن جمجه کشیده و بلند شود.

پاهای سوزنی: در چین باستان پاهای کوچک نشان از زیبایی و اصالت بوده است بستن پاهای دختران در بین سنین ۳ تا ۱۱ سالگی آغاز می‌شد. ابتدا پاهای کودک را با آب داغ شسته و ماساژ داده می‌شد و به سمت داخل پا برگردانده می‌شده است. سپس در همین حالت با نوارهای پارچه‌ای محکم بسته می‌شدند و این عمل موجب جلوگیری از رشد پا بیش از ۱۰ سانتیمتر می‌شد.

کفش‌های چاپین: زنان در قرون ۱۵ الی ۱۷ کفش‌های چاپین را می‌پوشیدند تا لباس هایشان کثیف و گلی نشود. بلندی پاشنه این کفش تا ۵۰ سانتیمتر می‌رسیده است. هر خانم با پوشیدن این کفش‌ها به یک خدمتکار نیاز داشت تا او را همراهی کند.

آرایش مردان: در قبیله ودابه به جای زنان این مردان هستند که به صورت و بدن خود می‌رسند و خودشان را آرایش می‌کنند تا زنان آن‌ها را پسندیده و به عنوان همسر انتخاب کنند. آن‌ها با رنگ‌های تیره لب‌ها و چشم‌های خود را رنگ می‌کنند تا سفیدی چشم‌ها و لب‌هایشان بیشتر و بهتر دیده شود.

تونل بینی: زنان قبیله آپاتانی در حالت انقراض قرار داشتند، زیرا زنان این قبیله بسیار زیبا بودند و مردان قبایل دیگر به آن‌ها حمله می‌کردند و زنان را با خود می‌بردند زنان برای از بین بردن زیباییشان درون بینی‌هایشان مهره‌های زشت گذاشته و صورت‌هایشان را خالکوبی می‌کردند.

 

منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: وجود داشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۴۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماد‌های عجیب در انتخابات هند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از دهلی نو، کتری"، " لیوان"، "دمپایی"، جارو، " فیل"، " دسته گل"، کتاب، "عینک"، " دوچرخه" و هزاران نماد دیگر این روز‌ها در تبلیغات نامزد‌ها و احزاب در سطح خیابان‌ها و کوچه‌های شهر‌های مختلف هند دیده می‌شود.
در هند طبق قانون هر حزب و نامزدی باید در انتخابات ملی، ایالتی و محلی باید یک نشان تصویری داشته باشد.
تاریخچه اجبار داشتن نماد به سال‌های اول استقلال هند برمی‌گردد، زمانی که کمتر از ۲۰ درصد مردم هند با سواد بودند و رای دهندگان باید نامزد‌های منتخب خود را از روی نماد‌ها و نشان‌های تصویری انتخاب می‌کردند نه نام هایشان.
در زمان کنونی نیز که گفته می‌شود بیش از سه چهارم هندیان باسواد تلقی می‌شوند، اما همچنان این نشانه‌های تصویری حرف اول را در هنگام انتخابات می‌زنند.
از اولین انتخابات در سال ۱۹۵۱ میلادی زمانی که دست‌کم ۵۳ حزب برای حدود ۴۵۰۰ صندلی مجلس ملی و مجالس ایالتی با هم رقابت کردند کمیسیون انتخابات نماد‌هایی را به احزاب اختصاص داد و هر نامزدی می‌توانست با این نماد در انتخابات شرکت کند.
فرمان نماد‌های انتخاباتی در سال ۱۹۶۸ میلادی به همه احزاب در سطح ملی، ایالتی، محلی و همچنین نامزد‌های مستقل داده شد.
اولین نماد انتخاباتی در هند متعلق به کنگره بود حزبی که در مبارزات آزادی بخش و جنبش استقلال طلبی هند نقش فراوانی داشت.
نخستین نماد انتخاباتی حزب کنگره "یک جفت گاو نر" بود. پس از انفکاک در آن، نماد حزب به "گاوی که به گوساله خود شیر می‌دهد" تغییر کرد.
از سال ۱۹۷۹ "دست " نماد حزب کنگره شد.
حزب حاکم بی جی پی در سال ۱۹۸۰ تشکیل شد. این حزب نماد انتخاباتی خود را "نیلوفرآبی" برگزید. بنیانگذاران آن اعلام کردند تاریکی جای خود را به نور خورشید خواهد داد و نیلوفر آبی شکوفا می‌شود.
حزب عام آدمی یا عامه مردم که سال ۲۰۱۱ در دهلی تشکیل شد نماد خود را "جارو" انتخاب کرد.
حزب ملی مردم هند "کتاب" را بعنوان نماد خود انتخاب کرد. در هنگام برپایی جشن انتخاب این نماد اعلام شد که تنها سواد و تحصیل می‌تواند اقشار ضعیف را توانمند کند
هدف از این انتخاب اعتراض به فساد و نشان دهنده امید حزب برای پاک کردن کثیفی‌ها و فساد‌های نفوذ یافته در دولت و مجلس بود.
"
نماد‌ها و نشانه‌های تصویری، ساختار، عملکرد‌ها و اهداف سیاسی احزاب و افراد را ساده و خلاصه بیان می‌کنند.
نماد‌ها باید آشنا و به راحتی قابل تشخیص باشند و هیچ پیوند مذهبی یا احساسی با اعتقادات مردم مانند گاو، معبد، پرچم ملی، چرخ نخ ریسی و ... نداشته باشد.
نماد‌های انتخاباتی هند پیام‌های بی صدایی هستند که نقش بزرگی در هنگام انتخابات در هند ایفا می‌کنند.
این صحنه ها، ارتباطات تصویری بشر در ماقبل اختراع الفبا را به یاد می‌آورد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اظهارات:
کیشو دیو: نامزد مستقل انتخابات مجلس هند

دیگر خبرها

  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • فیلم| پایان یک رقابت
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • نظربازی با اصفهانِ اردیبهشتی
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند
  • عجیب‌ترین حادثه تاریخ در مکانیکی؛ کتک زدن یک کارگر با جارو توسط مرسدس بنز! + ویدئو
  • پشتیبانی از صهیونیست ها از معیارهای دوگانه سیاست غرب است