Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، در نخستین اجلاس گروه چهارجانبه آمریکا، ژاپن، استرالیا و هند، پیرامون آزادی حرکت در دریای چین جنوبی، موضوع هسته‌ای کره شمالی و سرکوب در میانمار گفتگو شد.

بر این اساس، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا در این رابطه اعلام کرد حوزه اقیانوس آرام و اقیانوس هند برای امنیت ملی آمریکا اهمیت کلیدی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جیک سالیوان در نشستی خبری در جمع خبرنگاران در کاخ سفید گفت: «امروز رئیس جمهور بایدن میزبان نخستین اجلاس گروه چهارجانبه (آمریکا، ژاپن، استرالیا و هند) بود. این برای نخستین بار بود که اعضای این گروه در سطح سران با هم جلسه داشتند و به علت محدودیت‌های مرتبط با همه گیری کووید-۱۹، این دیدار مجازی برگزار شد. هر یک از سران حاضر در این نشست، در طول این جلسه به نوبه خود این رویداد را تاریخی توصیف کرد، زیرا سبب تقویت گروهی از کشور‌های دارای دموکراسی می‌شود که در مسیر رو به جلو با یکدیگر همکاری خواهند داشت تا حوزه اقیانوس هند و اقیانوس آرام آزاد و امن باشد.

وی افزود: رئیس جمهور بایدن در سخنان اولیه خود بیان داشت این اولین نشست چندجانبه سران چند کشور است که از زمان قرار گرفتن در مسئولیت امور، میزبان آن است و این کار به صورت تعمدی انجام شده است. این کار، منعکس کننده نگرش‌های وی است مبنی بر اینکه متحدان و شرکای دارای دموکراسی برای آرمانی مشترک باید در کنار هم قرار گیرند.

سالیوان تاکید کرد: در عین حال، این کار نشان دهنده باور بایدن به اهمیت کانونی حوزه اقیانوس هند و اقیانوس آرام برای امنیت ملی آمریکا است. در این نشست، سران شرکت کننده به چند مسئله کلیدی منطقه‌ای پرداختند، از جمله آزادی حرکت دریایی و رها بودن از اقدامات قهری در دریای چین جنوبی، موضوع هسته‌ای کره شمالی و کودتا و سرکوب خشونت بار در برمه (میانمار). بایدن و همتایان وی درباره رقابت بین مدل‌های موجود یعنی حکومت استبدادی و دموکراسی نیز صحبت کردند. آن‌ها اعتماد خود را به این گزاره بیان داشتند که با وجود برخی مشکلات و نقائص، دموکراسی بهترین نظام حکومتی برای خدمت به مردم و مواجهه با چالش‌های اجتماعی و اقتصادی و فناورانه‌ای است که با آن مواجه هستیم.»

گروه چهارجانبه آمریکا، ژاپن، استرالیا و هند، با هدف مقابله با اقدامات چین شکل گرفته است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جو بایدن دریای چین جنوبی برنامه هسته ای کره شمالی استرالیا و هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۴۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا

سم آلتمن از شرکت اوپن‌ای‌آی(OpenAI) و دیگر رهبران فناوری به منظور بحث و تدوین چگونگی استقرار ایمن هوش مصنوعی در زیرساخت‌های حیاتی به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی می‌پیوندند.

به گزارش ایسنا، سم آلتمن مدیر عامل شرکت اوپن‌ای‌آی، ساتیا نادلا مدیر عامل شرکت مایکروسافت، ساندار پیچای مدیرعامل آلفابت(گوگل) و دیگر رهبران شرکت‌های بزرگ فناوری آمریکا به هیئت ایمنی و امنیت هوش مصنوعی دولت ایالات متحده ملحق می‌شوند.

به نقل از وال استریت ژورنال، جنسن هوانگ از انویدیا، کتی واردن از نورثروپ گرومن و اد باستیان از دلتا و دیگر رهبران صنعت فناوری و هوش مصنوعی نیز به آنها ملحق شده‌اند.

این هیئت ایمنی هوش مصنوعی با وزارت امنیت داخلی آمریکا کار خواهد کرد و در مورد چگونگی استقرار ایمن هوش مصنوعی در زیرساخت‌های حیاتی این کشور مشاوره خواهد داد. آنها همچنین وظیفه دارند توصیه‌هایی را برای اپراتورهای شبکه برق، ارائه دهندگان خدمات حمل و نقل و کارخانه‌های تولیدی در مورد اینکه چگونگی حفاظت از سیستم‌های خود در برابر تهدیدات بالقوه‌ای که ممکن است توسط پیشرفت‌های این فناوری ایجاد شود، ارائه دهند.

دولت بایدن سال گذشته دستور ایجاد یک هیئت ایمنی هوش مصنوعی را به عنوان بخشی از یک فرمان اجرایی فراگیر داد که بر تنظیم توسعه هوش مصنوعی تمرکز دارد.

در وبسایت وزارت امنیت داخلی آمریکا آمده است که هیئت مدیره شامل کارشناسان هوش مصنوعی از بخش خصوصی و دولتی است که به وزیر و جامعه زیرساخت‌های حیاتی مشاوره می‌دهند.

آلخاندرو مایورکاس وزیر امنیت داخلی آمریکا می‌گوید استفاده از هوش مصنوعی در زیرساخت‌های حیاتی می‌تواند خدمات را تا حد زیادی بهبود بخشد. برای مثال می‌تواند تشخیص بیماری را تسریع کند یا ناهنجاری‌ها را در نیروگاه‌ها به سرعت تشخیص دهد، اما آنها خطر قابل توجهی دارند که وزارتخانه امیدوار است با کمک این هیئت آن را به حداقل برساند.

با این اوصاف، نمی‌توان این پرسش را مطرح نکرد که آیا این رهبران فناوری هوش مصنوعی می‌توانند راهنمایی‌هایی ارائه دهند که در درجه اول به خودشان و شرکت‌هایشان نفع نرساند؟ کار آنها حول محور پیشرفت فناوری‌های هوش مصنوعی و ترویج استفاده از آنهاست، در حالی که این هیئت قرار است اطمینان حاصل کند که سیستم‌های زیرساخت حیاتی از هوش مصنوعی مسئولانه استفاده می‌کنند.

در هر صورت به نظر می‌رسد مایورکاس مطمئن است که آنها وظایف خود را به درستی انجام خواهند داد. همچنین می‌گوید که رهبران فناوری ماموریت این هیئت را درک می‌کنند و این ماموریتی نیست که در مورد توسعه تجارت باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نشست رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین در پرتو تحولات پر شتاب میدانی و سیاسی
  • موضع‌گیری جدید «بایدن» درباره اسیران صهیونیست
  • نشست مهم رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین در پرتو تحولات پر شتاب میدانی و سیاسی برگزار شد
  • دیدار مهم سران گروه‌های مقاومت فلسطین
  • بایدن: تا زمان آزادی گروگان‌ها آرام نمی‌گیرم
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازرگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • امیر سرتیپ آشتیانی: حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است