Web Analytics Made Easy - Statcounter

این کارشناس مسائل بانکی عنوان کرد: کاهش سهم بازار پول در تامین مالی و افزایش سهم بازار سرمایه از طریق توسعه ابزار‌ها و نهاد‌های مالی موضوع دیگری است که باید به آن توجه ویژه داشت. به گزارش پول نیوز، علی یزدانیان با بیان اینکه بانک مرکزی و نظام بانکی کشور ماموریت‌های مهمی برعهده دارند، تصریح کرد: باید به سمت ایجاد و توسعه شفافیت در شبکه بانکی کشور حرکت شود و براساس استاندارد‌هایی که استاندارد روز بین‌المللی هستند، عمل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یزدانیان عنوان کرد: پس از شیوع بیماری کرونا کمیته بال درحال وضع استاندارد‌های جدیدی است که بر پایه مطالعات عمیق و پژوهش‌های دانشگاهی است و حرکت به سمت ارتقای استاندارد‌های مالی و گزارشگری بدون شک انضباط مالی بیشتر و شفافیت بالاتری را بدنبال خواهد داشت که ثبات اقتصادی و مالی و ارتقای سلامت مالی صنعت بانکداری را همراه خواهد داشت.

وی اضافه کرد: در ورود به قرن جدید هجری خورشیدی به نظر می‌رسد که بانک‌ها باید به معنای واقعی کلمه تحول دیجیتال را آغاز کنند؛ اگرچه اقداماتی در این زمینه صورت گرفته است، اما تحول دیجیتال بانک‌ها ضرورت انکارناپذیری است که باید در طی ماه‌های آینده به سرعت نمود بیرونی پیدا کند و در عرصه تمامی خدمات بانکی ظهور پیدا کند به ویژه که شرایط ناشی از کرونا خدمات حضوری را با مخاطراتی همراه کرده است.

کارشناس مسائل بانکی عنوان کرد: کاهش سهم بازار پول در تامین مالی و افزایش سهم بازار سرمایه از طریق توسعه ابزار‌ها و نهاد‌های مالی موضوع دیگری است که باید به آن توجه ویژه داشت.

وی افزود: رئیس کل بانک مرکزی نیز بر این نکته تاکید کرده است که میزان سهم تامین مالی بانک‌های کشور باید به ۵۰ درصد برسد و این درحالی است که تامین مالی از شبکه بانکی در حال حاضر حدود ۹۰ درصداست. تامین مالی طرح‌های بزرگ یا طرح‌های نیمه تمام باید به سمت بازار سرمایه از طریق انتشار اوراق مالی و ظرفیتی که در این بازار وجود دارد، هدایت شود و تامین سرمایه در گردش برای بنگاه‌های کوچک و متوسط باید از طریق شبکه بانکی صورت گیرد.

یزدانیان همچنین اضافه کرد: بانک‌ها باید بر توسعه زیرساخت‌ها و ارتباطات بین‌المللی بر بستر توافقات و تفاهمات سیاسی متمرکز شوند.

وی با بیان اینکه توسعه بانک‌های مشترک با کشور‌های مشترک‌المنافع و ایجاد بانک‌ها در کشور‌هایی که از نقطه نظر سیاسی با ایران همسو هستند نیز می‌تواند در بهبود شرایط بانکی در کشور موثر باشد، تاکید کرد: ضمن آنکه اکنون زمزمه‌هایی به گوش می‌رسد و شاید شرایط بازگشت به برجام فراهم شود که اگر اجرایی شود، توسعه زیرساخت و ارتباطات بین‌المللی بانک‌ها را سرعت می‌بخشد، اما فارغ از آنکه برجام به ثمر برسد یا خیر در این زمینه هم باید با کشور‌هایی که منافع مشترکی داریم نفوذ خود را در آن کشور‌ها افزایش دهیم که به گسترش تبادلات مالی و پولی ایران کمک خواهد کرد و صادرات و واردات با مخاطرات کمتری انجام خواهد شد.

کارشناس امور بانکی خاطرنشان کرد: اگر بتوان روابط بانکی را گسترش داد بسیاری از تهدید‌هایی که اکنون به واسطه عدم ارتباطات بانکی وجود دارد کاهش خواهد یافت و مسیر حرکتی مهمی در سال آینده خواهد بود.

وی تاکید کرد: با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر کشور، ادامه روند کرونا، کاهش فروش نفت و مخاطراتی که در عرصه سیاسی وجود دارد پیشنهاد می‌شود که در درجه اول تقویت و ارتقای استقلال بانک مرکزی و نقش آن در اقتصاد کشور مورد توجه جدی قرار گیرد. بانک مرکزی باید خارج از حیطه سلطه دولت‌ها فعالیت کند و این امر یکی از مهمترین اقدامات ضروری برای بهبود سلامت اقتصاد کشور خواهد بود.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک مرکزی سیستم بانکی شبکه بانکی اقتصاد ایران نظام بانکی بانک مرکزی بین المللی تامین مالی سهم بازار کشور ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۵۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکه اجتماعی ویراستی در خصوص توسعه صنعت فضایی در کشور گفت: توسعه کاربردهای صنعت فضایی جز محورهای مهم برنامه ۱۰ ساله صنعت فضایی کشور است.

وی افزود: در این راستا، پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی و هوش مصنوعی از مأموریت‌های پژوهشگاه فضایی و مرکز هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات در تعامل با وزارت جهاد کشاورزی است که الحمدلله در حال پیشرفت است.

کد خبر 6090531 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • خبر مهم وزیر اقتصاد در حاشیه نشست بانک توسعه اسلامی
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • ریزش شدید دلار در راه است | پیش‌بینی تکنیکالیست‌ها از قیمت دلار در روزهای آینده
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور