Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای امنیت سازمان ملل از طرف‌های لیبیایی خواست توافق آتش‌بس را به طور کامل اجرایی کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت روزنامه عربی۲۱، شورای امنیت در بیانیه‌ای بر نیاز مبرم به برنامه‌ریزی برای خلع سلاح گروه‌های مسلح در لیبی و ادغام مجدد آن‌ها تأکید کرد.

شورای امنیت در این بیانیه از موافقت پارلمان لیبی با دولت وحدت ملی جدید به ریاست عبدالحمید الدبیبه استقبال کرد و از دولت جدید خواست برای برگزاری انتخابات آزاد و شفاف در ۲۴ دسامبر آماده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهارشنبه پارلمان لیبی به دولت وحدت ملی رأی اعتماد داد. این بزرگترین فرصت برای حل بحران لیبی است. در جلسه‌ای که در شهر سرت برگزار شد ۱۳۲ نماینده به نفع دولت رأی دادند و دو نماینده با آن مخالفت کردند.

الدبیبه بعدا به پارلمان گفت: از طریق این رأی‌گیری مشخص شد که لیبیایی‌ها متحد هستند. کینه‌ها را دور بریزید و قلب‌هایتان را به روی هم بگشایید.

اما به گفته منابع همچنان روش انتخاب الدبیبه و دولتش انتقادات بسیار وطرح اتهامات فساد و سوءاستفاده از نفوذ را به دنبال داشته است.

یان کوبیس، فرستاده دبیرکل سازمان ملل به لیبی جمعه طی نشست‌هایی با مسئولان عالیرتبه فرانسوی در پاریس درباره راه‌های تسریع در اخراج مزدوران از لیبی بحث و گفتگو کرد.

این نشست‌ها شامل مذاکراتی در کاخ الیزه با تعدادی از مسئولان ارشد از جمله ژان ایو لودریان، وزیر امور اروپا و امور خارجه و امانوئل بون، مشاور امور دیپلماتیک رئیس‌جمهور فرانسه بود.

حاضران در نشست درباره کمک به لیبیایی‌ها برای تسریع در روند خروج مزدوران بحث و گفتگو کردند. همچنین درباره راه‌های تقویت احترام به ممنوعیت تسلیحاتی بحث و گفتگو شد.

شرکت کنندگان در نشست بر اهمیت اجرای کامل آتش‌بس در ۲۳ اکتبر ۲۰۲۰ و حمایت از دولت وحدت ملی جدید و شورای ریاستی برای انجام مأموریت‌هایشان و اهمیت حل شرایط معیشتی مردم لیبی و تحقق آشتی و عدالت و آماده کردن کشور برای برگزاری انتخابات ملی تأکید کردند.

در این راستا آمریکا، فرانسه، آلمان، ایتالیا و انگلیس در بیانیه مشترکی اعلام کردند: اقدام پارلمان لیبی درباره دادن رأی اعتماد به دولت جدید گام اساسی در مسیر یکپارچه کردن نهادهای لیبی و ایجاد حل سیاسی فراگیر برای بحران است.

این وزرا طرف‌های لیبیایی را به تضمین انتقال سازنده و بدون نزاع به دولت انتقالی دعوت کرده و از پایبندی فائز السراج، نخست‌وزیر دولت وفاق ملی به کنار گذاشتن قدرت استقبال کردند.

این وزرا اعلام کردند که دولت جدید اکنون برای برگزاری انتخابات آزاد در ۲۴ دسامبر و اجرای کامل توافق آتش‌بس که شامل عقب‌نشینی تمام مزدوران و نیروهای خارجی است، تلاش می‌کند.

همچنین جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا در بیانیه‌ای به مردم لیبی تشکیل دولت وحدت ملی را تبریک گفت.

وی تأکید کرد: تمام لیبیایی‌ها مستحق این هستند که رهبرانشان را از طریق روند دموکراسی و به دور از مداخله و خشونت کشورهای خارجی و تضمین آینده‌ای درخشان‌تر بعد از دوره‌ای نزاع داخلی و تنش‌های سیاسی انتخاب کنند.

وی به حمایت آمریکا از تلاش‌های سازمان ملل با شرکای بین المللی اشاره و تأکید کرد: هر طرفی را که برای از بین بردن نقشه راه تلاش می‌کند، مجازات می‌کنیم. منطق تشدید تنش نظامی شکست خورده است. اکنون باید کشورهایی که مزدوران و سلاح فرستاده‌اند، عقب‌نشینی را آغاز کنند. اکنون زمان آن فرا رسیده که لیبیایی‌ها سلاح خود را کنار بگذارند و اختلافاتشان را به صورت مسالمت‌آمیز حل کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ليبي دولت وحدت ملی شورای امنیت لیبیایی ها آتش بس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۶۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، اظهار داشت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

جعفر رحمانی در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه(طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه این سازمان برگزار شد؛ از نتایج اجرایی نشدن کامل برنامه ششم توسعه  مانند عدم تحقق رشد اقتصادی در دهه 90 شمسی سخن گفت.

وی در این نشست با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط 30 درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده  و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در 5 سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

 

دیگر خبرها

  • رژیم صهیونیستی در کف میدان شکست خورده است
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • فشار نظامی به حماس شکست خورده است
  • افشای جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین
  • پایان نوبت اول آزمون سراسری در صحت و امنیت کامل
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • افغانستان با شکست عراق در یک قدمی صعود به جام جهانی فوتسال
  • برگزاری نوبت اول آزمون سراسری در خوزستان با امنیت کامل 
  • امپراطوری رسانه ای دشمن در جنگ غزه شکست خورده است