Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به افزایش ۱۱ برابری ابتلا به کرونا در کودکان و نوجوانان، درباره چرایی عدم تزریق واکسن کرونا به این گروه‌های سنی توضیحاتی ارائه کرد. - اخبار اجتماعی -

دکتر علیرضا زالی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ با اشاره به افزایش ابتلا به کرونا در نوجوانان و جوانان اظهار کرد: افزایش جمعیت مبتلا به بیماری کرونا در گروه جوانان و نوجوانان، قطعاً مربوط به ویروس جهش‌یافته انگلیسی است؛ زیرا این تابلو و الگو را تاکنون در تهران نداشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: میزان بستری گروه سنی 5 تا 17 سال در اسفند سال 98، حدود 0.8 درصد بود اما میزان ابتلای منجر به بستری در این گروه سنی در حال حاضر در تهران به 11 درصد رسیده است که بیش از 11 برابر رشد داشته است؛ با توجه به این‌که در طول ماه‌های گذشته این الگوی بیماری را در گروه سنی کودک و نوجوان نداشته‌ایم بنابراین می‌توان این افزایش را مربوط به جهش ویروس کرونا دانست.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران با بیان این‌که در گروه سنی زیر 25 سال نیز نرخ ابتلا و بستری نسبت به اسفندماه سال گذشته کاملاً رشد کرده است، خاطرنشان کرد: ما این تغییرات در بازتوزیع سنی ابتلا به کرونا در تهران را مربوط به ویروس جهش‌یافته می‌دانیم.

چرا واکسن کرونا فعلاً به زیر 16 ساله‌ها تزریق نمی‌شود؟

وی در پاسخ به این سؤال که با وجود افزایش آمار ابتلا به کرونا در گروه سنی کودکان و نوجوانان، چرا گفته شده است که واکسن کرونا فعلاً به افراد زیر 16 سال تزریق نمی‌شود، تصریح کرد: علت این‌که گفته می‌شود تزریق واکسن کرونا به کودکان هنوز ضرورتی ندارد این است که هنوز کارآیی، اثربخشی و عوارض جانبی واکسن‌های کرونا، به دلیل محدودبودن زمان ساخت واکسن‌ها، در کودکان بررسی نشده و فازهای مطالعه بالینی در این گروه سنی انجام نشده است؛ در حال حاضر برخی از تولیدکنندگان واکسن کرونا در جهان، مطالعات خود را در گروه‌های داوطلب بین 16 تا 18 سال شروع کرده‌اند؛ بنابراین اینکه گفته می‌شود تزریق واکسن کرونا به کودکان فعلاً ضروری نیست به دلیل عدم انجام مطالعات کافی است.

زالی با بیان این‌که عدم تزریق واکسن به گروه سنی کودکان درباره واکسن‌های قبلی نیز وجود داشت، با ارائه مثالی ادامه داد: زمانی که واکسن آنفلوآنزای H1N1 در جهان تولید شد؛ با تأخیر دو تا سه ساله اجازه تزریق آن به کودکان داده شد که این امر به دلیل ضرورت انجام مطالعه در این گروه سنی است.

جهش کرونای ایرانی داریم؟

زالی در پاسخ به این سؤال که «آیا جهشی در ویروس کرونا رخ داده است که بتوان آن را به جهش کرونا در ایران نسبت داد؟» گفت: هنوز مواردی کشف نکرده‌ایم که وجود سوش وحشی جهش‌یافته در کشور را ثابت کند؛ ما تا الان تمام مواردی که مشکوک به جهش جدید ویروس بوده‌اند را برای توالی یابی به آزمایشگاه‌ها فرستاده‌ایم اما توالی‌یابی‌ها منطبق بر ویروس جهش‌یافته انگلیسی بوده است و تاکنون جهش جدید داخلی در ویروس کرونا را نداشته‌ایم؛ البته همه شهرستان‌های کشور در معرض یک خطر جدید، یعنی بروز سویه‌های مقاوم و جدید جهش‌یافته‌ی داخلی هستند؛ این اتفاق در انگلیس، برزیل و کالیفرنیا افتاده است و ممکن است در تهران و شهرستان‌ها نیز رخ دهد.

گزارش/ اجرای "طرح شهید سلیمانی" آبی بر آتش کرونا + فیلممشارکت 32000 بسیجی در طرح شهید سلیمانی برای مقابله با کروناواکسن کرونای "سوبرانا2" برای آغاز فاز 3 تست انسانی به ایران ارسال شدزالی: تکلیف سفرهای نوروزی صراحتا مشخص شود/ تمام کشور در معرض جهش داخلی کرونا قرار دارند

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا بهداشت و درمان شهر تهران ویروس کرونا بهداشت و درمان شهر تهران ابتلا به کرونا واکسن کرونا تزریق واکسن گروه سنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۷۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر حسین فرشیدی در پاسخ به سوال ایسنا درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم. 

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوال ایسنا درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان 
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل