Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،محمد فلاحی مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان  در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان کردستان که با دستور کار‌های توزیع بین بانکی سهمیه اعلام شده اعتبارات استان از محل بند (خ) ماده (۳۳) قانون برنامه ششم توسعه و اجرای اقدامات طرح آمادگی برای پاسخ به هرگونه مخاطره احتمالی در ایام نوروز سال ۱۴۰۰ و چهارشنبه آخر سال ۱۳۹۹ برگزار شد بر جذب تسهیلات بیشتر در راستای حمایت از کشاورزان خسارت دیده و نیز رصد مداوم وضعیت استان و انجام اقدامات پیشگیرانه و آمادگی مناسب تمامی دستگاه‌های اجرایی استان و شهرستان‌ها در اجرای طرح آمادگی نوروز سال ۱۴۰۰ تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: به منظور ایجاد هماهنگی و اتخاذ تمهیدات بازدارنده جهت مدیریت مطلوب مراسم‌های چهارشنبه آخر سال (چهارشنبه سوری)، مقرر گردید تمامی دستگاه‌های اجرایی، امدادی و عملیاتی استان و شهرستان‌های تابعه، ضمن پیش بینی تمهیدات لازم برای فراهم سازی آسایش و رفاه آحاد جامعه و اجرای برنامه‌های آموزشی و ترویجی بازدارنده، نسبت به برنامه ریزی و اقدام برای پیشگیری و کنترل حوادث مربوطه و نیز استقرار تیم‌های عملیاتی در مراکز تجمعی اقدام نمایند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان در ادامه با تاکید بر عدم برپایی نمایشگاه‌های نوروزی به دلیل شیوع ویروس کرونا بر اساس بخشنامه‌های مربوطه، آگاه سازی عمومی در خصوص عدم سکونت و استقرار در بستر و حریم رودخانه‌ها و مناطق پرخطر و حادثه خیز سطح استان به روش‌های مختلف از جمله نصب علایم و تابلو‌های هشداردهنده و ... و نیز برنامه‌های پیشگیری از وقوع آتش سوزی در جنگل ها، مراتع، پارک ها، فضا‌های سبز، عرصه‌های طبیعی و تفرجگاه‌ها را از جمله وظایف سازمان‌های مسئول برشمرد.

فلاحی افزود: در این جلسه همچنین مقرر گردید بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان جزییات طرح «تحلیل پایداری و ارائه طرح تثبیت زمین لغزش روستای سورین شهرستان بانه و روستای تفین شهرستان سروآباد» را جهت تامین اعتبار و اجرا به فرمانداری شهرستان‌های بانه و سروآباد اعلام نماید.

او تاکید کرد: فرمانداری‌های مذکور بایستی نسبت به تامین اعتبار طرح بعنوان پروژه اولویت دار شهرستان از محل اعتبارات سال ۱۴۰۰ اقدام و پروژه‌های زهکشی و احداث دیوار حایل به منظور ایمن سازی روستا‌های فوق الذکر عملیاتی و اجرایی گردد.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوادث غیرمترقبه مدیریت بحران ایام نوروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۷۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹ کارگر در استان سمنان جان خود را از دست دادند

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب الله محقق بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران به میزبانی خانه کارگر سمنان، ضمن اشاره به حوادث کار و فراوانی رخ دادن آنها در استان سمنان بیان کرد: در حوادث کار استان طی سال قبل متأسفانه ۱۹ کارگر جان خود را از دست دادند.

وی کنار گذاشتن قانون کار یکی از عوامل روز حوادث کار دانست و تاکید کرد: یکی از آسیب‌های عدم اجرای قانون کار فقدان ایجاد کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت در محیط کار است.

دبیر خانه کارگر استان سمنان با بیان اینکه فصل چهارم قانون کار به صراحت بر راه‌اندازی کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار تاکید دارد اما به راحتی توسط کارفرمایان نادیده گرفته می‌شود، تاکید کرد: کمیته‌های حفاظت فنی می‌توانند از بروز حوادث جلوگیری کنند.

محقق با بیان اینکه یکی از وظایف کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار، جلوگیری از بروز حوادث در محل کار است، بیان کرد: اگر این کمیته‌ها وجود داشتند در سال گذشته نباید این میزان حوادث کار و جان باخته را در استان سمنان شاهد بودیم.

وی از بررسی علل و عوامل بروز حوادث کارگری در استان خبر داد و افزود: ارزیابی که کارشناسان ما صورت داده‌اند نشان می‌دهد که راه‌اندازی کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار می‌تواند تا ۵۰ درصد، بروز حوادث کارگری را در سراسر استان کاهش دهد که رقم قابل توجهی است.

دبیر اجرایی خانه کارگر در ادامه با اشاره به مشکلات کارگران بیان کرد: حقوق کارگران امسال ۳۵ درصد افزایش یافته در صورتی که تورم طبق آماری که بانک مرکزی و مرکز آمار ایران داده زیر ۴۲ درصد نیست و لذا این امر برای کارگران مشکلات بزرگی ایجاد کرده است.

محقق با بیان اینکه افزایش حقوق و دستمزد کارگران متناسب با تورم و گرانی کالاها و خدمات نیست، ابراز کرد: برای مثال باید گفت که امروز یکی از بزرگترین مشکلات کارگران تأمین مسکن مورد نیازشان است.

وی افزود: برای کارگران در حقوق و مزایای شأن ۸۰۰ هزار تومان حق مسکن در نظر گرفته‌اند که همین رقم سال قبل هم بدون تفاوت بود، لذا باید پرسید که در کجای استان امروز می‌توان با ماهی ۸۰۰ هزار تومان یک اتاق کرایه کرد؟

دبیر اجرایی خانه کارگر استان سمنان همچنین بیمه کارگران را یکی از دیگر مشکلات جامعه کارگری استان دانست و تاکید کرد: دولت اگر بتواند مطالبات تأمین اجتماعی را پرداخت کند شاهد ارائه خدمات بهتر از سوی این نهاد به کارگران خواهیم بود.

کد خبر 6090346

دیگر خبرها

  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • ۱۹ کارگر در استان سمنان جان خود را از دست دادند
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • سرپل‌ذهاب آماده میزبانی باشکوه از زائران یادمان بازی‌ دراز
  • سرپل‌ذهاب آماده میزبانی باشکوه از زائران یادمان بازی‌دراز