Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتحادیه اروپا به دلیل اقدام یکجانبه لندن در تمدید روند کنترل ورود و خروج مواد غذایی با ایرلند شمالی که آن را نقض توافق برگزیت ارزیابی کرده، دو پرونده دادرسی علیه انگلیس را به جریان می‌اندازد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه اتریشی "وینر سایتونگ"، اتحادیه اروپا می خواهد دو پرونده دادرسی علیه انگلیس را به اتهام نقض توافق برگزیت به جریان بیندازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت این امر تصمیم یکجانبه لندن برای تمدید 6 ماهه مهلت کنترل ورود و خروج مواد غذایی با ایرلند شمالی است.

کمیسیون اروپایی حالا می خواهد به اتهام نقض توافق برگزیت از طرف لندن دو پرونده را علیه آن به جریان بیاندازد.

روز جمعه محافل اتحادیه اروپا اعلام کردند که این نهاد اروپایی حمایت کشورهای عضو را برای این منظور دریافت کرده است. روند این دادرسی ها علیه لندن از هفته آینده آغاز می شود.

کمیسیون اروپایی ابتدا در نامه‌ای تخلفات را شرح داده و خواستار جبران آن می شود. این روند می تواند سرانجام طی چند مرحله به دیوان عدالت اروپایی منتهی شود. در صورت تصمیم گیری دیوان عدالت به نفع اروپا جریمه هایی علیه انگلیس اعمال خواهد شد.

در پرونده دادرسی دیگری کمیسیون اتحادیه اروپا می خواهد مکانیسم حل اختلاف در تواق برگزیت را فعال کند. در بیانیه کمیسیون اروپایی آمده است که انگلیس باید متهم شود که به تعهد به صداقت و وفادارای در توافق بزرگ عمل نکرده است.

در اینجا این مناقشات ابتدا در کمیته مشترکی که مسئولیت اجرای صحیح توافق برگزیت را بر عهده دارد مورد بررسی قرار می گیرد. اگر در آنجا هیچ راه حلی به دست نیامد اتحادیه اروپا می تواند درخواست تشکیل هیات داوری را بدهد. قطعنامه های تصویب شده در این روند برای هر دو طرف لازم الاجرا خواهد بود. در این روند دادرسی هم امکان اعمال جریمه وجود دارد. اگر یک طرف به رای داوری پایبند نباشد طرف دیگر می تواند بخش هایی از توافق برگزیت را به حال تعلیق درآورد.

دولت محافظه کار بوریس جانسون اخیرا در تصمیمی یکجانبه مهلت کنترل ورود و خروج محصولات غذایی بین ایرلند شمالی و انگلیس را به مدت 6 ماه دیگر و تا پایان ماه سپتامبر 2021 تمدید کرد. این مهلت در پایان ماه مارس منقضی می شد. در حالی که طبق توافقنامه برگزیت هر تصمیمی در این باره باید در مذاکرات اتحادیه اروپا و بریتانیا گرفته شود.

اتحادیه اروپا تصمیم یکجانبه دولت بریتانیا مبنی بر «ادامه کنترل ورود و خروج مواد غذایی بین انگلیس و ایرلند شمالی» را شدیدا محکوم کرد و آنرا نقض اساسی توافق نامه برگزیت خواند.

کمیسیون اتحادیه اروپا اعلام کرده بود که در واکنش به تصمیم یکجانبه لندن اقدامات حقوقی را در پیش خواهد گرفت.

برگزیت|تلاش انگلیس برای همراه کردن آمریکا با خود در مناقشات پسابرگزیتسفیر سابق فرانسه: بریتانیا با یک نخست وزیر دروغگو دوره سخت در پسابرگزیت پیش رو دارد

اتحادیه اروپا تنها در دو ماه اول سال 2021،‌ ژانویه و فوریه،‌ به بریتانیا زمان داده بود تا برای جلوگیری از هرج و مرج و تحت فشار قرار ندادن شرکت ها، کنترل ورود و خروج مایحتاج اولیه را در دست بگیرد تا این شرکت ها با «قوانین جدید برگزیت» در دوران پسا برگزیت بیشتر آشنا شوند.

در پی نهایی شدن برگزیت در سال گذشته شهروندان بریتانیایی در ایرلند شمالی با مشکلات عدیده کمبود محصولات غذایی مواجه شدند. دلیل اصلی آن چک و بازبینی محصولاتی بود که ناگزیر باید از مرز جمهوری ایرلند، عضوی از اتحادیه اروپا، عبور می کرد تا به ایرلند شمالی برسد.

بریتانیا با خروج از اتحادیه اروپا با چالش های تازه‌ای در مرز با ایرلند مواجه شده است. مرز ایرلند و ایرلند شمالی یکی از دلایل اصلی تنش ها و طولانی شدن مذاکرات بین مقامات دولت بریتانیا و اتحادیه اروپا درجریان گفتگوهای برگزیت بود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مذاکرات برگزیت مذاکرات برگزیت کنترل ورود و خروج نقض توافق برگزیت اتحادیه اروپا ایرلند شمالی علیه انگلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۸۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی از سوی ایران تحریم شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، در چارچوب اجرای قانون «مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت» مصوب مورخ ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ مجلس شورای اسلامی، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، وفق مصوبات مراجع ذیربط، در چارچوب قواعد حقوقی مرتبط و سازوکارهای تحریمی مربوطه و به عنوان عمل متقابل، تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی را به دلیل اقدامات عامدانه آنان در حمایت و تسهیل اقدامات رژیم صهیونیستی از جمله در ارتکاب اعمال تروریستی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین المللی، نقض سازمان یافته (سیستماتیک) حقوق بشر، جنگ افروزی، استفاده از تسلیحات سنگین و سلاح‌های ممنوعه علیه غیر نظامیان، محاصره انسانی، آواره کردن مردم فلسطین، شهرک سازی غیرقانونی و ادامه اشغال سرزمین فلسطین، تحریم می‌کند:

نهادها:
• پایگاه هوایی آکروتیری پادشاهی بریتانیا در قبرس
• ناو دیاموند نیروی دریایی انگلیس در دریای سرخ
• شرکت البیت سیستم بریتانیا
• شرکت مگیت پارکر بریتانیا
• شرکت رافائل بریتانیا

اشخاص:
• گرنت شاپس، وزیر دفاع انگلیس
• جیمز هاکنهال، فرمانده فرماندهی استراتژیک ارتش بریتانیا
• شارون نسمیت، معاون ستاد کل نیروهای مسلح
• پائول رایموند گریفیتس، دستیار ستاد کل نیروهای مسلح
• آدریان برد، مدیر اطلاعات دفاعی وزارت دفاع بریتانیا
• ریچارد کمپ، فرمانده ناو ریچموند نیروی دریایی بریتانیا در دریای سرخ
• سیمون کلاک، فرمانده پایگاه هوایی آکروتیری بریتانیا در قبرس
• پیتر ایوانس، فرمانده ناو دیاموند نیروی دریایی بریتانیا در دریای سرخ

جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم نمودن اقدام رژیم انگلیس در حمایت و تسهیل اقدامات مخرب اشخاص و نهادهای مذکور شامل حمایت و تسهیل ارتکاب اعمال تروریستیِ رژیم صهیونیستی که نقض تعهدات بین المللی رژیم انگلیس در مقابله با تروریسم به شمار می‌رود، اعلام می‌نماید که اقدام رژیم انگلیس، نقض آشکار اصول اساسی حقوق بین الملل مندرج در منشور ملل متحد می‌باشد.

کلیه نهادهای جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را که شامل ممنوعیت صدور روادید و عدم امکان ورود به قلمرو جمهوری اسلامی ایران، مسدود شدن حساب‌های بانکی در نظام مالی و بانکی و توقیف اموال و دارایی در قلمرو تحت صلاحیت جمهوری اسلامی ایران خواهند بود، جهت اجرای این تحریم‌ها معمول خواهند داشت.

بدیهی است این اقدام تحریمی، نافی پیگیری کیفری افراد به سبب دست داشتن در اقدامات مجرمانه در محاکم قانونی دارای صلاحیت نخواهد بود.

جمهوری اسلامی ایران ضمن اعمال این تحریم‌ها، رژیم انگلیس را در قبال حمایت از تروریسم و نقض حقوق بشر، مسؤول و پاسخگو می‌داند.

کد خبر 6094868

دیگر خبرها

  • ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی از سوی ایران تحریم شدند
  • ایران ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی را تحریم کرد
  • تحریم ایران علیه تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی + جزئیات | کدام مقامات انگلیس در لیست هستند؟
  • تحریم‌های ایران علیه ۵ نهاد و ۸ عضو رژیم انگلیس
  • تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی از سوی ایران تحریم شدند
  • تشدید مناقشات بین ایرلند و انگلیس بر سر مسئله مهاجران
  • سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا
  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن