Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در اجلاس معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی که صبح امروز برگزار شد، گفت: همفکری و هم‌اندیشی‌ها و مشارکت در تجربیات دستمایه عمیق‌تر و گسترده‌تر رشد علمی علم و فناوری کشور می‌شود. آنچه که ما در عملکرد وزارت علوم مطرح می‌کنیم، حاصل کار همکاران ما در دانشگاه‌ها و حوزه فناوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: رشد و توسعه کشور از تأکیدات مقام معظم رهبری برای وزارت علوم است که مورد تأکید قرار گرفته است و ما نیز در این رابطه وظیفه داریم سرعت رشد و توسعه علمی را حفظ کرده و با فعالیت‌های همه‌جانبه به پیشبرد آن کمک کنیم. 

غلامی تصریح کرد: یکی از وظایف همه مراکز علمی و دانشگاه‌های تحت وزارت علوم این است که محدودیت‌ها را کمتر کند و با برنامه‌ریزی باعث هم‌افزایی فعالیت‌های حوزه پژوهش شوند، که اگر اتفاق بیفتد عملکرد مطلوب را به دنبال خواهد داشت. البته می‌توان به تجهیز آزمایشگاه‌های مراکز علمی و دانشگاه‌ها اشاره کرد که در واقع رشد و توسعه تحقیقات و کیفی‌سازی آن از فعالیت‌های آزمایشگاه‌هاست. 

وی ادامه داد: مجموعه‌های دولتی و غیردولتی هر استان طبق تعرفه‌های مشخص شده باید از امکانات و آزمایشگاه‌های معین در سراسر کشور در دانشگاه‌ها وجود دارد استفاده کند، زیرا ارتقاء کیفی دانشگاه‌های غیردولتی نیز از وظایف دانشگاه‌ها محسوب می‌شود.

غلامی اضافه کرد: مشکلاتی که در مدیریت استانی دانشگاه‌ها داشتیم مغایر با قانون شورای عالی انقلاب فرهنگی نیست، چرا که این مدیریت استانی به اطلاع این شورا رسیده است و همه دانشگاه‌ها و آموزشگاه ها باید در راستای مدیریت منطقه‌ای فعالیت‌های علمی و فناوری خود را پیش ببرند. 

وزیر علوم اضافه کرد: تمامی معاونان پژوهشی و فناوری مؤسسات باید همکاری نزدیکی را با پارک‌های علم و فناوری فراهم کنند چرا که به ظرفیت‌سازی این پارک‌ها کمک می‌کند. همچنین پیشنهاد می‌کنم همه معاونان پژوهش فناوری دانشگاه‌ها نشست‌های دوره‌ای را با مدیران پارک‌های علم و فناوری برگزار کنند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۸۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

حسین نادری‌منش، رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس، درباره فعالیت های انجام شده در فضای علمی ایران گفت: در ایران حدود ۴ نسل آموزشی و تحصیلی شکل گرفته است. نسل اول، نسل آموزشی است. اما نقطه شروع کار دانشگاه تربیت مدرس، نسل دوم آموزشی یعنی تربیت پژوهشگر است.

نادری منش اضافه کرد: نسل سوم و چهارم آموزش، نسلی است که دانشگاه های کارآفرینی و پژوهشگری را در کشور تشکیل داده است. 

وی افزود: در کشور حدود ۱۳ پارک علم و فناوری درحال فعالیت است که در این میان،  دانشگاه تربیت مدرس از جمله پارک های علم و فناوری  دارای گرید۲ است.

نادری‌منش به ظرفیت های فناورانه پارک تربیت مدرس اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۸۰ شرکت مختلف در ۵ شاخه غذا، سلامت، انرژی، آی‌تی و زیست فناوری و بیو تکنولوژی در دانشگاه تربیت مدرس درحال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: به همین دلیل در سال گذشته به‌عنوان هاب تعاملات علمی بین المللی کشور با کشور های دیگر از جمله پارک علم و فناوری کشور ازبکستان شدیم.

وی یاد آور شد: هدف از برگزاری این همایش شناخت دو طرفه هر دوکشور از ظرفیت های علمی است، این شناخت می‌تواند منجر به شکل‌گیری صندوق‌های مشترک و برخی مراکز دیگر برای نشر بیشتر دانش و همکاری های علمی بین دو کشور ازبکستان و ایران شود.

نادری‌منش، اشاره کرد: امیدواریم محدودیت های تحریمی و علمی میان کشورهای دوست و همسایه از جمله ازبکستان، از بین برود.

رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس در پایان گفت: فضای بین‌المللی یکی از مهم ترین فضاها برای ما است و امیدواریم بتوانیم همکاری های بین‌المللی دانشگاه های داخل کشور را با دانشگاه های ازبکستان گسترش دهیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی هرچه بیشتر از علم و پژوهش با برجسته‌سازی معنویت، نیاز پیش‌ِ روی ما به حساب می‌آید
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر