Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام کریمی تبار با بیان اینکه مردم استان ایلام شایسته خدمت و بهترین ها هستند، گفت: اگر روحیه جهادی همچون روحیه حاج قاسم سلیمانی حاکم شود و تمام توان را به کار گیریم به طور قطع در جنگ اقتصادی پیروزیم.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه  ایلام، صبح امروز(۲۳ اسفند) در دیدار « تقی نبئی» رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران، با گرامیداشت روز شهید و یاد و خاطره شهدای انقلاب و دفاع مقدس، اظهار کرد: عزت، استقلال، آزادی، امنیت و پیشرفت کشور ما مرهون و مدیون ایثار و فداکاری شهدای عزیز دوران فدع مقدس و انقلاب اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حجت الاسلام« الله نور کریمی تبار» ابراز کرد: استان ایلام، کمترین جمعیت در سطح کشور را دارد و از طرفی این استان با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد، جزو معدود استان‌های کشور است که از ظرفیت های آن به خوبی استفاده نشده است، ما یک عقب‌افتادگی در حوزه توسعه صنعتی در استان داریم که بیشتر آن، ناشی از جنگ ۸ ساله تحمیلی است.

 

وی بیان کرد: با شروع جنگ تحمیلی، خسارت‌های زیادی به استان وارد شد و هیچ سرمایه‌گذاری در استان در بحبوحه جنگ، سرمایه‌گذاری نمی‌کرد، بعد از جنگ هم بحث بازسازی دنبال شد که  یکی از اشتباهاتی که در استان اتفاق افتاد این بود که خیلی زود پایان بازسازی در استان ایلام را اعلام کردند در حالی که هنوز به جایی که باید در بحث بازسازی می رسید، نرسیده بود.

 

امام جمعه ایلام ابراز کرد: طبیعتاً در فاصله دفاع مقدس و بازسازی این عقب‌ماندگی را داریم و یک حرکت جهادی جهشی لازم است که استان ایلام بتواند این فاصله را جبران کند و همسطح استان‌های مشابه قرار گیرد، مردم استان ایلام همواره پای کار بوده اند، در انتخابات که برگزار می شود استان ایلام معمولا در ردیف های اول کشور در امر مشارکت در انتخابات است، در دوران دفاع مقدس نیز این مردم بودند که دشمن متوقف کردند و موجب شدند که شهر سقوط نکند، یکی از ماندگارترین کارهای مردم در دوران دفاع مقدس،  این بود که آواره شهرهای دیگر نشدند و در شهرهای خود ماندند و جانانه از کیان اسلامی دفاع کردند.

 

حجت الاسلام کریمی تبار ابراز کرد: فاصله ما تا بغداد فاصله شاید نزدیک ۱۰۰ کیلومتر بیشتر نباشد، دشمن تا ۲۵ کیلومتری شهر ایلام آمد، اما مردم ماندند و دفاع کردند،  این مردم واقعاً شایسته خدمت هستند اما این فاصله پیشرفتی که باید ایجاد می شد، با سایر  نقاط کشور داریم،  ظرفیت‌هایی که در استان ما وجود دارد مغفول مانده و جای امیدواری است که ظرفیت های استان ایلام برای بررسی فرصت های سرمایه گذاری در بخش صنعت مورد توجه قرار گیرد.

 

وی نزدیکی مرز مهران به مرکز کشور عراق و امنیت آن را یکی از مزیت های مهم استان ایلام در راستای سرمایه گذاری عنوان و ابراز کرد: در بخش صنعت نفت و گاز استان سرمایه گذاری های خوبی شده است، در بخش اکتشاف، استخراج و تولید و نفت و گاز فعالیت های خوبی در استان ایلام انجام شده است که تاثیر آن هم برای کشور و هم برای استان است، اما در بخش صنعت، آنطور که باید در استان کار انجام شود، صورت نگرفته است.

 

امام جمعه ایلام با اشاره به وجود  ۱۵ نوع ماده معدنی در استان ایلام، یادآور شد: استان ایلام از ظرفیت های زیادی در حوزه صنعتی و معدنی برخوردار است، متاسفانه روی ظرفیت های استان از جمله سنگ نمک که در این استان وجود دارد، سرمایه گذاری نشده است، به طور قطع ظرفیت های استان بیش از این میزان است و باید حرکتی در زمینه اکتشاف و سرمایه گذاری در استان انجام گردد.

 

حجت الاسلام کریمی تبار  با تاکید بر اینکه شناسایی و اکتشاف مواد معدنی و همچنین جلوگیری از خام فروشی یکی از ضروریات امروز کشور است، ابراز کرد: صنایع پایین دستی که ایجاد شود موجب اشتغالزایی خواهد شد و هیمن موضوع زمینه بروز آسیب های اجتماعی را کاهش می دهد چرا که یکی از عوامل آسیب های اجتماعی بیکاری جوانان با وجود داشتن تحصیلات عالیه است.

 

وی با بیان اینکه بالاترین سرمایه ما نیروهای تحصیل کرده متخصص است، گفت: برای صادرات محصولات صنعتی در استان ظرفیت بسیار خوبی وجود دارد و با توجه به نیاز کشور عراق به بسیاری از محصولات و ارتباط با کشورهای عربی، این زمینه برای صادرات محصولات در استان وجود دارد و با توجه روند رو به پیشرفتی که انقلاب اسلامی دارد برای دراز مدت،باید سرمایه گذاری های لازم در این زمینه انجام شود و به طور قطع بخش عمده ای از نیازهای کشور های عربی را می توان تامین کرد.

 

امام جمعه ایلام بیان کرد: توان و ظرفیت استان ایلام بسیار بالاتر ظرفیت های موجود است، سرمایه گذاری در استان بسیار به صرفه است، باید ارزیابی های صحیحی از بازارهای کشورهای همسایه انجام شود، امروز جمهوری اسلامی قدرت اول منطقه است و از ابزارهای قدرت این است که نیازهای اقتصادی داخل و هم نیاز کشورهای همسایه را برطرف کند که وابسته به دیگر کشورها نباشد.

 

حجت الاسلام کریمی تبار گفت: دلسوزانی که کار جهادی می کنند باید در این عرصه حضور یابند، اگر روحیه جهادی همچون روحیه حاج قاسم سلیمانی حاکم شود و تمام توان را به کار گیریم به طور قطع، در کنار آن، امداد غیبی الهی هم مددکار خواهد شد، در جایی که تمام توان را به کار گرفتیم و با کار جهادی، تخصص و سرمایه گذاری  دانش را به کار گرفتیم، خداوند متعال نیز یاری کرده است، باید حرکتی شروع شود که در شان نظام اسلامی باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: امروز سختی ها در حال رفع شدن است، همینه نظام استکباری شکسته و  در حال افول است، بحث تحریم ها امروز دیگر برای ما شکننده نیست و در بسیاری از نیازهای کشور، خودکفا شده ایم، دشمن پذیرفته که نظام اسلامی، نظامی ماندگار است، امروز باید از این ظرفیت ها با توکل به خدا استفاده کنیم و  میراث گرانبهایی برای نسل های آتی به جای بگذاریم.

 

پایان پیام/92

منبع: شبستان

کلیدواژه: کار جهادی صنعت توسعه ایلام حجت الاسلام کریمی تبار سرمایه گذاری استان ایلام طور قطع امام جمعه دفاع مقدس ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۸۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، با این وجود و پس از گذشت چندین سال هنوز شرایط برای تولید و سرمایه گذاری فراهم نیست.

فرماندار شهرستان بانه با توجه به لزوم بکارگیری زمین‌های صنعتی و جلوگیری از بلا استفاده شدن آنها گفت: با توجه به مشکلات منطقه ویژه اقتصادی کاستی‌ها برای سرمایه گذاران و شرکت‌های صنعتی مرتفع می‌شود.

درویشی در ادامه و با اشاره به لزوم تحقق شعار سال گفت: بدون شک استفاده از ظرفیت منطقه ویژه اقتصادی بانه می‌تواند گامی در راستای به سرانجام رساندن این مهم باشد و بدن شک هدف به سر انجام رساندن عملیات اجرایی و ایجاد واحد‌های تولیدی با تعامل با کسانیست که زمین به آنها واگذار شدا است و این مهم با تعامل طرفین قرار داد محقق خواهد شد.

منطقه ویژه اقتصادی بانه در ۸۵ هکتار و در دو فاز تعریف شده است که فاز اول آن در ۳۵ هکتار از لحاظ عملیات زیرساختی کاملا تکمیل شده است و فاز دوم با مساحت ۵۰ هکتار ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

دیگر خبرها

  • معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های اقتصادی استان یزد در نمایشگاه ایران اکسپو
  • نگاه ویژه نمایندگان وزیر به مشکلات کلان استان
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • زیرساخت‌های لازم در ۳ بازارچه مرزی چیلات، چنگوله و مهران فراهم شد
  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • معرفی ظرفیت‌های صادراتی همدان برای افزایش تعاملات تجاری غرب
  • ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر معرفی می‌شود