Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-04@14:31:55 GMT

قطار ملی برایند تلاش ۱۸ شرکت دانش بنیان بود

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۹۸۹۱۶

‍‍‍‍‍‍

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: با همکاری ۱۸ شرکت دانش بنیان و چهار مجموعه بزرگ صنعتی کشور در طراحی و ساخت، پروژه قطار ملی به بهره برداری رسید. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  سورنا ستاری در مراسم امضای تفاهم نامه بازسازی ۳۱ رام قطار مترو و بهره برداری از ۲ ایستگاه یادگار امام و شهید ستاری خط ۶ مترو که با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه و رئیس شورای اسلامی و شهردار تهران برگزار شد، افزود: در این پروژه ۸۵ درصد طراحی، ۷۵ درصد ساخت و ۸۸ درصد زیرسیستم‌ها را خودمان انجام دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون رئیس جمهور از برقی سازی قطار مترو خبر داد و با اشاره به دستیابی به فناوری تولید موتور دوچرخ برقی در کشور گفت: می‌توانیم در اجرای این طرح با شهرداری تهران مشارکت کنیم چراکه در کشور تولیدکنندگان خوبی برای این محصول فعال هستند.  وی افزود: در توسعه موتور برقی، دو مشکل داریم که یکی پرداخت تسهیلات لزوما غیر مالی برای استفاده کنندگان از موتور برقی در نقاطی از شهر نظیر محدوده طرح ترافیک است و دیگری جلوگیری از تمدید مهلت تولید و استفاده از موتور‌های آلاینده است چرا که تولید کنندگان موتور‌های بنزینی هر سال به بهانه‌های مختلف از دولت معافیت‌هایی گرفته و مجوز‌های خود را تمدید می‌کنند.  ستاری اضافه کرد: در تولید اتوبوس نیز چند طرح بزرگ و سنگین در همکاری با شهرداری‌های تهران و مشهد داریم و امیدواریم تا خرداد بهره برداری از نخستین اتوبوس برقی ساخت داخل را در شهر مشهد داشته باشیم.  وی با اشاره به اینکه شهر‌های آینده جایی هستند که آموزش و فناوری در آن شکل می‌گیرد و نسل جوان کارآفرین در همین فضا رشد می‌کند، افزود: بزرگترین مشکل در صنعت که روح محصول است، این است که طراحی را انجام دهیم چراکه وقتی طراحی بومی شود ساخت را می‌توان در خیلی جا‌ها و حتی کشور‌های خارجی انجام داد و به تناسب تغییرات را اعمال کرد که خوشبختانه میزان داخلی سازی طراحی داخلی در بخش قطار ملی به ۸۵ درصد رسیده است.  گفتنی است در این مراسم، ۲ ایستگاه یادگار امام و شهید ستاری در خط ۶ مترو تهران با حضور محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، سورنا ستاری معاون علمی رئیس جمهور و همچنین پیروز حناچی شهردار تهران و محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران در محل کارخانه واگن سازی تهران به بهره برداری رسید.  خط ۶ مترو ۳۲ کیلومتر طول و ۳۱ ایستگاه دارد و از حرم حضرت عبدالعظیم آغاز شده و پس از طی یک مسیر جنوب به شمال در ایستگاه میدان شهدا با خط چهار، در میدان امام حسین با خط ۲، در ایستگاه شهدای هفت تیر با خط یک و در ایستگاه میدان ولیعصر با خط سه اتصال خواهد داشت و سپس به شمال غربی تهران می‌رود.  درا ین مراسم همچنین تفاهمنامه بازسازی ۳۱ رام قطار مترو و نوسازی ۱۰ هزار تاکسی بین شهرداری تهران و سازمان برنامه و بودجه به امضا رسید. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی برچسب ها: قطار ملی ، دانش بنیان ، سورنا ستاری ، تفاهم نامه ، واگن قطار ، مترو ، بازسازی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: قطار ملی دانش بنیان سورنا ستاری تفاهم نامه واگن قطار مترو بازسازی بهره برداری رئیس جمهور قطار ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۸۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲ برابری مسافران متروی اصفهان در روزهای جمعه

مدیرعامل شرکت متروی منطقه اصفهان با بیان اینکه تعداد مسافران متروی اصفهان روزهای جمعه دو برابر شده است، گفت: متوسط تعداد مسافران در روزهای جمعه از ۱۷ هزار نفر به ۳۰ هزار تا ۳۶ هزار مسافر افزایش یافته است.

هادی کریمی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه سال گذشته اتفاقات بسیار مثبتی در شرکت متروی منطقه اصفهان افتاده است، اظهار کرد: در گذشته، روزهای جمعه تعداد ۹ ایستگاه از ایستگاه‌های مترو فعال بود، اما با توجه به استقبال شهروندان و درخواست‌هایی که از منابع مختلف از جمله سامانه ۱۳۷ داشتند، تعداد آن به ۱۶ ایستگاه افزایش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه تعداد مسافران متروی اصفهان روزهای جمعه دو برابر شده است، افزود: متوسط تعداد مسافران در روزهای جمعه از ۱۷ هزار نفر به حدود ۳۶ هزار مسافر افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت متروی منطقه اصفهان تصریح کرد: سال جاری با هماهنگی‌های لازم و همکاری‌های کارکنان شرکت مترو توانستیم، یک ساعت افزایش ساعات کار را پایدار کنیم.

کریمی با تاکید بر اینکه در حال حاضر در تمام ایام تا ساعت ۲۲:۰۰ فعال هستیم و سرویس‌دهی به مسافران را انجام می‌دهیم، ادامه داد: استقبال شهروندان نیز بسیار خوب بوده و این موضوع موجب رضایتمندی مسافران مترو شده است، چرا که می‌توانند با مترو حمل‌ونقل ایمن و ارزان را تجربه کنند.

وی خاطرنشان کرد: ایام نوروز ۱۴۰۳ در راستای انجام برنامه‌های فرهنگی و برای شناساندن هنر اصفهان به مردم، اتفاق بسیار خوبی با همکاری میراث فرهنگی افتاد و موفق شدیم، ۹ ایستگاه مترو را با حدود ۳۰ هنر صنایع دستی اصفهان پوشش دهیم؛ در ۹ ایستگاه مترو کارگاه‌های تولید زنده صنایع دستی ایجاد و هنر فاخر این کلان‌شهر به شهروندان و مسافران نوروزی معرفی کردیم که این اقدام با استقبال آن‌ها روبه‌رو شد.

کریمی با تاکید بر اینکه جذب نیروهای متخصص یکی از مهم‌ترین برنامه‌های شرکت مترو است، افزود: به دنبال آن هستیم تا بتوانیم با جذب نیروهای متخصص، قطعات مورد نیازی را که خارجی است و به دلیل وجود تحریم‌ها، وارد کردن آن دشوار است و هزینه‌های بسیاری را بر ما تحمیل می‌کند، با برنامه‌ریزی معکوس تولید و بومی‌سازی کنیم که تاکنون تعداد زیادی از این قطعات بومی‌سازی شده و در حال استفاده است.

مدیرعامل شرکت متروی منطقه اصفهان با بیان اینکه به‌دنبال تقویت تیم فنی و درصدد کاهش هزینه‌های تعمیرات و نگهداری هستیم، گفت: در مجموع به دنبال افزایش بهره‌وری در این شرکت هستیم.

وی با اشاره به اینکه اگر بر تعداد قطارها اضافه شود که البته مراحل خرید انجام شده و پیگیری‌هایی نیز صورت گرفته است، می‌توانیم سرفاصله زمانی را از ۱۱ دقیقه به ۸ دقیقه کاهش دهیم، خاطرنشان کرد: امیدواریم قطارها به‌موقع تحویل شود تا این امر مهم تحقق پیدا کند.

کریمی با تاکید بر اینکه بهره‌برداری از خطوط مترو برای استفاده بهینه از آن باید به‌صورت یکپارچه انجام شود، ادامه داد: شرکت مترو، شرکت منطقه اصفهان است و تنها به شهر اصفهان اختصاص ندارد و شامل شهرهای دیگری همچون شاهین‌شهر، بهارستان، خمینی‌شهر و نجف‌آباد می‌شود تا بتوانیم طرح یکپارچه بهره‌برداری از قطارهای شهری حومه‌ای را آغاز کنیم.

وی ادامه داد: شهرهای بهارستان و شاهین‌شهر از نخستین شهرهایی است که باید مطالعات آن را انجام دهیم و بتوانیم به‌صورت یکپارچه سرویس‌دهی خطوط برون شهری و درون شهری را تحقق بخشیم.

کد خبر 750064

دیگر خبرها

  • تلاش می‌کنیم ایستگاه دارک تا قدس در خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • استفاده از خودروهای برقی به حل مهم‌ترین مسئله کلان‌شهر اصفهان کمک کند
  • افزایش ۲ برابری مسافران متروی اصفهان در روزهای جمعه
  • بازدید عمومی مردم، مدیران و کارشناسان همراه با خانواده از رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان
  • ۷۰ درصد ریل‌گذاری مترو کرج انجام شده است
  • جابجایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو
  • جابه‌‌جایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو
  • جابجایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو 
  • جابه‌ه‌جایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو