Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر رئیس جمهوری اعلام کرد: با توجه به ذخیره‌ای که در انبار‌ها داریم، مشکلی در تامین روغن خوراکی وجود ندارد.

به گزارش برنا، محمود واعظی در گفتگو با صدا و سیما با اشاره به این که عرضه روغن افزایش می‌یابد، اظهار داشت: در روز‌های پیش رو با توجه به کشتی‌هایی که در راهند و ذخیره‌هایی که در انبار‌ها وجود دارد عرضه روغن افزایش می‌یابد و این عرضه نیاز بازار را پوشش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان این که برخی کالا‌های ضروری که ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت می‌کنند افزایش قیمت بی رویه داشته اند، افزود: با بررسی‌هایی که صورت گرفته به این نتیجه رسیده ایم که این دست کالا‌ها با توجه به دریافت ارز دولتی حتما باید قیمت هایشان در بازار کاهش یابد.

رئیس دفتر رئیس جمهور ادامه داد: از هفته گذشته اطلاعات بیشتری درخصوص کالا‌ها جمع آوری شده است و در پی آن هستیم که با کاهش واسطه‌ها میان تولید و مصرف که خود باعث گرانی می‌شود این کالا‌ها با قیمت معقول به دست مردم برسد.

واعظی اظهار داشت: رئیس جمهور دو جلسه برای این موضوع تشکیل و دستور داده است که در وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صمت، کمیته ویژه برای این موضوع تشکیل شود تا روی مسئله حذف واسطه‌ها تمرکز کنند.

وی گفت: امیدواریم تلاش‌هایی که از گذشته شروع و با بیان نگرانی‌های مقام معظم رهبری، مضاعف شده است در ایام عید برای میوه و سایر کالا‌های اساسی گشایشی حاصل شود.

رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: رئیس جمهور دستور داده است، موانع موجود بر سر راه واردات و صادرات کالا‌های اساسی در استان‌هایی که تبادلات مرزی برداشته شود تا از این راه نیز به تامین کالا‌های ضروری مردم کمک شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ارز رئیس جمهور کشتی مقام معظم رهبری وزارتخانه رئیس جمهور کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۹۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است

محمدرضا فرجی تهرانی اظهار داشت: در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد بازار لپ تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود، این در حالی است که بازار کنونی نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

به گزارش ایلنا، براساس بخش‌نامه جدید وزارت صمت از این پس واردکنندگان لپ تاپ باید ۷۰ درصد کالای خود را فروخته باشند و این فروش را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند و خریدار نیز تیک تایید را بزند تا واردکنندگان بتوانند تایید دوباره برای سفارش واردات کالا بگیرند و تخصیص ارز آن‌ها تایید شود.

محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در گفتگو با خبرنگار ایلنا در واکنش به مفاد این بخش‌نامه گفت: در صورت اجرای بخش‌نامه عرضه همه کالا‌هایی که واردات آن‌ها مشمول آن می‌شود در بازار کاهش می‌یابد و تعادل بازار در نیمه دوم سال بر هم می‌خورد، این بخش‌نامه به یکباره و از حدود ۱۰ روز پیش به بازار لپ تاپ ارائه شده در حالی که اجرای آن باید به طور تدریجی صورت بگیرد.

وی افزود: صدور چنین بخش‌نامه‌ای نشانگر این است که مسئولان دولتی بار دیگر بدون مشورت با بخش خصوصی تصمیماتی برای این بخش گرفته‌اند در حالی که براساس قانون بخش دولتی باید در ابلاغ بخش‌نامه‌های اجرایی از بخش خصوصی ذینفع نظرخواهی کند. با این حال هیچ یک از سازمان‌های دولتی تاکنون از نهاد‌های خصوصی ماندن اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق تعاون برای ابلاغ بخش‌نامه‌ها مشورت نگرفته‌اند.

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در ادامه از وضعیت کنونی بازار لپ تاپ گفت و اظهار کرد: متقاضیان خرید لپ تاپ هنوز در یک وضعیت بلاتکلیفی به سر می‌برند.

وی درباره تاثیر نوسانات ارزی اخیر بر بازار لپ تاپ خاظرنشان کرد: واردکنندگان لپ تاپ با ارز نیمایی واردات را انجام می‌دهند به همین دلیل نمی‌توانند قیمت خود را از محدوده تعیین‌شده بالاتر ببرند، بنابراین نمی‌توان گفت نوسانات قیمت ارز بازار لپ تاپ را چندان تحت تاثیر قرار داده است. با این حال بازار در رکود عجیبی فرو رفته و به نظر می‌رسد نقدینگی موجود در دست مردم کم است و از قدرت خرید آن‌ها کاسته شده در چنین شرایطی تاثیرات رکود بیشتر از پیامد‌های نوسانات ارزی در بازار مشهود است و در صورتی که این رکود از بین برود قیمت کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند.

فرجی تهرانی یادآور شد: در حال حاضر کالا‌های استوک که بخشی از آن از مسیر‌های قاچاق و بخشی دیگر از طریق مزایده‌های سازمانی تامین می‌شوند بازار خوبی دارند و تقاضا برای این دسته از کالا‌ها برقرار است، همچنین کاهش قدرت خرید مردم به افزایش تقاضا برای تعمیرات انجامیده است.

دیگر خبرها

  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • تحقق شعار سال نیازمند استفاده از نیروهای دانش بنیان است
  • هرگونه افزایش قیمت در حوزه کالا‌های اساسی گرانفروشی است
  • ایران صادرکننده خدمات مهندسی و تکنولوژی های روز دنیاست
  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت/همکاری با کشورهای همسایه و مستقل گسترش می‌یابد/ ایران ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت در استان بوشهر افزایش یابد
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است