Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل هلدینگ انرژی‌سپهر گفت: سیستم مدیریت یکپارچه، متشکل از استانداردهایISO 9001:2015، ISO 14001:2015 و ISO 45001:2018 همسو با برنامه‌های توسعه‌ای هلدینگ انرژی‌سپهر پیاده‌سازی و سرانجام این گواهینامه‌ها دریافت شد.
به گزارش شانا به نقل از هلدینگ انرژی سپهر، بهروز عباسی با اعلام این خبر اظهار کرد: شناسایی مخاطرات و فرصت‌هایی که توانایی تأثیرگذاری بر مجموعه را دارند، گروه مدیریتی را بر آن داشت تا سیستم مدیریت یکپارچه (IMS) را که شامل استانداردهای ISO9001:2015 ،ISO 14001:2015 ،ISO45001:2018 می‌شود پیاده‌سازی کند تا ضمن آسیب‌شناسی ارکان سازمان، بر توانمندی آن نیز بیفزاییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: تعهد بالا، سازوکار اثربخش و متناسب با ماهیت سازمانی برای مدیریت ریسک‌ها و فرصت‌ها و صلاحیت و تسلط کارکنان بر حوزه فرآیندی واحد خود، به‌عنوان نقاط قوت شرکت از سوی مُمیزان، مطرح شد.
مدیرعامل هلدینگ انرژی سپهر با تأکید بر اقدام‌های انجام‌شده در این زمینه، ادامه داد: طرح‌ریزی و تدوین اهداف و برنامه‌های واحدها در سال آینده، طرح‌ریزی و اجرای فرآیند مدیریت ریسک‌ها و فرصت‌ها در سطوح مختلف، تدوین نقشه و شناسنامه فرآیندی واحدها، طرح‌ریزی و اجرای کنترل‌های عملیاتی در ابنیه و تأسیسات و پایش عوامل زیان‌آور محیط کار با نظارت واحد اچ‌اس‌ئی، طرح‌ریزی، تدوین و اجرای فرآیندهای مدیریت تغییر، مدیریت پسماند، نگهداری و تعمیرات تجهیزات و سرانجام ممیزی داخلی و بازنگری مدیریت دوره‌ای در هلدینگ از مجموعه اقدام‌های این برنامه است.
عباسی گفت: در این فرآیند، راهبرد و هدایت کسب‌وکار، مدیریت و تعهد مؤثر و صرفه‌جویی از طریق استفاده کارآمد از منابع مالی و انسانی موجود و همین‌طور صیانت از محیط زیست و بهبود و بلوغ سازمانی مجموعه اهدافی است که تحقق آنها در دستور کار قرار گرفته بود.
ISO 9001:2015 (سیستم مدیریت کیفیت)، ISO 14001:2015 (سیستم مدیریت زیست محیطی)، ISO 45001:2018 (سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی) سه گواهینامه‌ای است که هلدینگ انرژی‌سپهر دریافت کرده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هلدینگ انرژی سپهر سیستم مدیریت طرح ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۹۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضع مقررات برای استفاده تسلیحاتی از هوش مصنوعی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، اتریش خواستار تلاش‌های تازه‌ای برای تنظیم استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های تسلیحاتی شد که می‌تواند به اصطلاح «ربات‌های قاتل» ایجاد کنند. این در حالی است که اتریش یک کنفرانس را برگزار کرده است که هدف آن احیای بحث‌های متوقف شده درباره استفاده تسلیحاتی از هوش مصنوعی بود.

با پیشرفت سریع فناوری هوش مصنوعی، سیستم‌های تسلیحاتی که می‌توانند بدون مداخله انسان کشتار کنند، به ما نزدیک‌تر می‌شوند و چالش‌های اخلاقی و قانونی را به وجود می‌آورند که اغلب کشور‌ها می‌گویند باید به زودی به آنها رسیدگی شود.

الکساندر شالنبرگ، وزیر امور خارجه اتریش در نشست سازمان‌های غیردولتی و بین المللی و همچنین نمایندگان ۱۴۳ کشور جهان گفت: ما نمی‌توانیم اجازه دهیم این لحظه بدون اقدام بگذرد. ​​اکنون زمان توافق بر سر قوانین و هنجار‌های بین المللی برای تضمین کنترل انسانی است.

وی در سخنرانی افتتاحیه کنفرانسی با عنوان «انسانیت بر سر دوراهی سیستم‌های تسلیحاتی خودمختار و چالش مقررات» گفت: حداقل اطمینان حاصل کنیم که عمیق‌ترین و گسترده‌ترین تصمیم درباره اینکه چه کسی زندگی می‌کند و چه کسی می‌میرد، در دست انسان‌ها باشد و نه ماشین‌ها.

سال‌ها بحث در سازمان ملل به نتایج ملموسی نرسیده است و بسیاری از شرکت‌کنندگان در کنفرانس دو روزه در وین گفتند که روزنه اقدام به سرعت در حال بسته شدن است.

میرجانا اسپولیاریک، رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ، در یک میزگرد در این کنفرانس گفت: عمل کردن و اقدام بسیار سریع بسیار مهم است.

او افزود: آنچه امروز در زمینه‌های مختلف خشونت می‌بینیم، شکست‌های اخلاقی در مواجهه با جامعه بین‌المللی است؛ و ما نمی‌خواهیم با سپردن مسئولیت کنترل خشونت، به ماشین‌ها و الگوریتم‌ها، چنین شکست‌هایی را تسریع کنیم.

هوش مصنوعی در حال حاضر در میدان جنگ استفاده می‌شود. دیپلمات‌ها می‌گویند هواپیما‌های بدون سرنشین در اوکراین طوری طراحی شده اند که وقتی فناوری پارازیت سیگنال ارتباط آنها را با اپراتورشان قطع می‌کند، راه خود را به سمت هدف خود بیابند.

آمریکا گفت که در حال بررسی گزارش مبنی بر استفاده ارتش رژیم صهیونیستی از هوش مصنوعی برای کمک به شناسایی اهداف بمباران در غزه است.

ژان تالین، برنامه‌نویس نرم‌افزار و سرمایه‌گذار فناوری، گفت: ما قبلاً دیده‌ایم که هوش مصنوعی اشتباهات انتخابی را به روش‌های بزرگ و کوچک انجام می‌دهد، از تشخیص نادرست سر طاس داور به‌عنوان توپ فوتبال گرفته تا مرگ عابران پیاده بر اثر عدم تشخیص خودروهای خودران.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سفر «گروسی» به ایران را تأیید کرد
  • وضع مقررات برای استفاده تسلیحاتی از هوش مصنوعی
  • نخستین گواهینامه تایید نوع و تطابق تولید خودرو در قزوین صادر شد
  • انشعابات گاز علت اصلی هدر رفت انرژی
  • بیشترین متقاضی دریافت گواهینامه موتورسیکلت در این شهر
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • تهران، بیشترین متقاضی دریافت گواهینامه موتورسیکلت را داشته است
  • تهران بیشترین متقاضی دریافت گواهینامه موتورسیکلت را داشته است
  • افتتاح مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان
  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات