Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، بهادر عبدالغنی شهردار شهرکرد در جلسه بررسی مشکلات طرح جامع، طرح ترافیکی و برنامه راهبردی شهرداری شهرکرد با بیان اینکه بررسی‌های کارشناسی برای تدوین طرح جامع ترافیکی ادامه دارد، اظهار داشت: باتوجه به اهمیت این طرح در روان‌سازی جابه‌جایی‌های شهری و رفع گره‌های ترافیکی، امیدواریم در آینده‌ی نزدیک شاهد پایان یافتن مراحل کارشناسی و فرایند تدوین آن توسط مشاور باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین برنامه‌های شهرداری، کاستن از ترافیک شهری و تصادفات درون شهری، بهسازی نقاط حادثه‌خیز و تسهیل در تردد شهروندان است، افزود: اقدامات کارشناسی و اجرایی طرح ترافیکی برای آرام‌سازی در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید

شهرکرد به استقبال نوروز می‌رود/ نصب ۳۰ المان در آستانه نوروز ۱۴۰۰

عبدالغنی با اشاره به چشم‌انداز‌های طرح جامع حمل و نقل و ترافیک شهرکرد اضافه کرد: چشم‌انداز، راهبرد‌ها و برنامه‌های اجرایی این طرح، در راستای حمل و نقل بهینه، ایمن و دوستدار محیط زیست است که با راهبرد‌های مختلف اجرایی می‌شود.

او با اشاره به این که طرح جامع شهری باید آینده‌نگری مناسبی داشته باشد و مشکلات موجود را نیز رفع کند، گفت: در مطالعات طرح در حال تدوین اشکالات عدیده‌ای وجود دارد که باید آینده شهر مدنظر قرار گیرد و تمام مشکلات کنونی و احتمالی در آینده رفع شود.

عبدالصادق نجفی معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهرداری شهرکرد در ادامه جلسه گفت: کمک کنیم به مشاوران و متولیان اجرای طرح جامع تا بتوانند به بهترین نحو اطلاعات را جمع‌آوری و پیش‌بینی‌های لازم برای طرح کارآمد انجام شود.

مرجان دادایی سرپرست معاونت معماری و شهرسازی شهرداری شهرکرد در ادامه جلسه بیان کرد: امیدواریم با هم‌اندیشی، هم‌فکری و تعامل شهرداری، راه و شهرسازی و مشاوران بتوانیم به یک برنامه جامع برای توسعه همه‌جانبه مرکز استان برسیم.

صغری علیزاده مدیر شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری در ادامه خاطرنشان کرد: می‌طلبد مشاوران طرح جامع، طرح ترافیکی و برنامه راهبردی با تعامل با یکدیگر و با همگام سازی اطلاعات این طرح‌ها را به صورت همزمان منعقد کنند.

در پایان مشاوره برنامه راهبردی و مشاوران طرح جامع و طرح ترافیکی برنامه‌های خود را ارائه کردند.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری شهرکرد طرح جامع ترافیکی طرح ترافیکی طرح جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۰۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ هزار خانواده فاقد مسکن در لرستان شناسایی شده است

 ارسلان مالکی  در جلسه شورای مسکن در استانداری لرستان اظهار داشت: نمی‌توان برای این ۱۰۰ هزار خانواده بدون مسکن برنامه نداشته باشیم، بلکه باید این موضوع رسیدگی و حل آن نیازمند یک هم افزایی و همدلی بین دستگاهی است.

وی افزود: با مطالعه و بررسی‌های انجام شده ظرفیت‌های استان لرستان شناسایی شده است که نیازمند همکاری سایر دستگاه‌ها هستیم و در این بین سازمان جهاد کشاورزی نقش موثرتری دارد تا مساله تامین زمین حل شود.

رییس سازمان ملی زمین و مسکن یادآور شد: برای حل مشکل زمین می‌توان از زمین‌های دستگاه‌های مختلف بهره گرفت که اجازه قانونی وجود دارد.

مالکی با تاکید بر اینکه مساله تامین زمین مسکن را باید بعنوان یک مساله جدی در لرستان مورد توجه باشد، گفت: لرستان در ارزیابی‌های مسکن ملی آخرین استان است که باید با همدلی و همکاری از مرحله تامین زمین عبور کمیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: در سفر‌های استانی سایر استان‌ها از مرحله تامین زمین گذشته اند و ملاک ارزیابی‌ها تعداد وحد‌های تحویل داده شده است در لرستان، اما متاسفانه پس از گذشت سه سال از دولت همچنان در مرحله تامین زمین باقی مانده است.

لرستان و ظرفیت ساخت دهکده شهری

روح اله اکبری، مشاور وزیر راه و شهرسازی نیز در جلسه شورای مسکن با تاکید بر اینکه لرستان از ظرفیت خوبی برای ساخت دهکده شهری برخوردار است، گفت: دهکده شهری چیزی بین شهر و روستا است که در کشاورزی باغات حفظ می‌شود.

وی افزود: با توجه به امکاناتی اعم از آب و برق و سایر خدمات رفاهی که در روستا‌ها فراهم شده است بنوعی زیرساخت لازم برای دهکده‌های شهری فراهم است و فرایند تصویب ساخت آن در داخل استان قابل حل و فصل است.

اکبری با انتقاد از اینکه برخی دستگاه‌ها در اجرای مسکن ملی موضع سلبی دارند گفت: این طرح یک فعالیت بین بخشی است و نیاز به همکاری سایر دستگاه‌ها وجود دارد.

مشاور وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: استان لرستان به لحاظ توپوگرافی خشنی که دارد از نظر تامین زمین مورد نیاز شرایط سخت تری دارد، اما در بخش‌هایی از جمله بافت فرسوده سهم استان پررنگ‌تر در نظر گرفته شده است.

مهلت یک هفته‌ای استاندار لرستان برای تامین زمین طرح نهضت ملی مسکن

استاندار لرستان هم در این جلسه ضمن تعیین مهلت یک هفته‌ای برای تامین زمین طرح نهضت ملی مسکن، خواستار همکاری جدی دستگاه‌های مسئول در تامین زمین مورد نیاز ۱۱۶ هزار واحد مسکونی سهم لرستان شد.

ابوطالب شفقت با اعلام مهلت یک هفته‌ای به معاونت امور عمرانی استانداری، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، مسکن و شهرسازی و سایر اعضا آنها را موظف به ارائه آمار کسری زمین در روستا و شهر، شناسایی و تامین زمین مورد نیاز کرد.

وی با اشاره به اینکه مالکیت زمین در کشور از سه حالت خارج نیست، افزود: زمین‌های شهری متعلق به مسکن و شهرسازی است که باید آنرا بر اساس قانون و مجوز لازم در اختیار دولت برای ساخت و ساز قرار دهد، یا در بخش روستایی دولت گسترش داده که بخشی از زمین‌های زارعی خود مالکی در طرح هادی روستا قرار گرفته اند که بنیاد مسکن اجازه ساخت را صادر نماید و بخشی منابع طبیعی که آنهم می‌شود سهم دولت بنیاد مسکن و منابع طبیعی کمک کنند واگذار شود.

وی اضافه کرد: بافت‌های فرسوده و زمین‌های متعلق به شهرداری که با رابطه مناسب دولت و شهرداری باید آنها هم به ظرفیت زمین‌های طرح ملی اضافه شود.

استاندار لرستان با تاکید بر تدوین جدول شهر‌ها و روستا‌های بلاتکلیف در تامین زمین افزود: پس از عبور از این سه راه حل مسکن و شهرسازی و منابع طبیعی موظفند کسری زمین را تامین کنند.

شفقت افزود: اگر شرایط لازم در استان مهیا و قوانین کشوری اجازه واگذاری نداد از طریق هیئت دولت و وزرای محترم موضوع را پیگیری و به نتیجه خواهیم رساند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • احقاق حقوق کارگران شهرداری، خط قرمز شورای ششم
  • صنایع عسلویه مشکلات شدید ترافیکی برای «شیرینو» به وجود آورده است
  • اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری 
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           
  • ضرورت اصلاح نقاط حادثه خیز شهر مراغه
  • ۱۰۰ هزار خانواده فاقد مسکن در لرستان شناسایی شده است
  • افتتاح چند پروژه شهری در دهه کرامت امسال در قم
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است