Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@15:15:17 GMT

کاستی‌های طرح شهاب باید رفع شود

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۰۰۹۳۲

کاستی‌های طرح شهاب باید رفع شود

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش در مراسم جشن پایان دوره مدال آوران المپیاد‌های علمی و تجلیل از برگزیدگان جشنواره جوان خوارزمی با اشاره به اینکه شناخت استعداد‌های ناب در جوانان باید مورد توجه جدی قرار بگیرد، اظهار کرد: باید اهتمام داشته باشیم تا صاحبان استعداد را به نحو صحیح و شایسته شناسایی و حمایت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: برای هر نظام تعلیم و تربیت این موضوع باید به طور دقیق مورد توجه باشد و این ضرورت است که انسان‌ها را به نیاز و حقی که دارند رهنمون کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مطلوب ما این است که هیچ صاحب استعدادی نباید جزو فراموش شدگان و محروم شدگان باشد، گفت: هر فردی که صاحب استعداد است باید در چتر شناسایی استعداد‌ها قرار بگیرد.

به گفته حاجی‌میرزایی هر کس با هر استعدادی از قبیل استعداد هنری، ادبیات، مدیریتی و... باید مجالی برای شناسایی و امکانات برای بروز و ظهور داشته باشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به طرح شهاب بیان کرد: باید کاستی و ضعف‌های این طرح شناسایی و برای اثربخشی آن تدبیری اندیشیده شود، بدون شک مسئولیت ما فراتر از حدی است که به آن اهتمام داشتیم و باید این موضوع را جدی بگیریم.

او بیان کرد: یکی از مهم‌ترین و فراگیرترین پدیده‌هایی که در زندگی ما قابل رویت است، توانایی تغییر دادن است و این تغییرات بسیار گسترده و متنوع هستند که از تغییرات طبیعی و اقلیمی گرفته تا تغییرات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را شامل می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در شرایط کنونی، کرونا باعث تغییراتی در زندگی ما شده است و در کشاکش این تغییرات، زندگی افراد دگرگون می‌شود و ساختار‌هایی تغییر می‌کند.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه تغییرات با خود چیز‌هایی را می‌آورد و چیز‌هایی را با خود می‌برد، گفت: کسب و کار‌ها و توانایی‌ها را تغییر می‌دهد، اما مواجهه هوشمند با این تغییرات یکی از مهم‌ترین مسئولیت‌های یک انسان است.

او ادامه داد: انسان‌ها اگر در برخورد تغییرات، واکنش سنجیده نداشته باشند دچار یأس، افسردگی، انفعال و انزوا می‌شوند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در ٢ رویکرد در مواجهه با تغییرات وجود دارد، تصریح کرد: در اولین رویکرد که بیرونی است، تلاش می‌کنیم با آینده نگری تغییرات را پیش بینی کنیم تا مواجهه سنجیده‌ای داشته باشیم.

او اضافه کرد: در رویکرد دیگر که درونی است به تاب آوری و توانایی‌های ملی متمرکز هستیم. در هرصورت نیازمند رویکرد درونی در مواجهه با تغییرات هستیم حال آنکه توانایی پیش بینی و مهار داشته و یا نداشته باشیم.

حاجی‌میرزایی گفت: انسان‌ها برای دستیابی به این توانایی به زیرساخت ها نیاز به سه ابزار مهم  و کلیدی  دیدن، شنیدن و اندیشیدن هستند.

او افزود: دیدنی که به بصیرت منجر شود، اندیشیدنی که حاصل آن تفکر و تعقل در پدیده‌های پیرامونی باشد و شنیدنی که هوشمندانه باشد، بررسی زندگی انسان‌های برجسته را نشان می‌دهد که به این سه ابزار نگاه متمایزی داشتند.

وزیر آموزش و پرورش به روند فعالیت دانش آموزان در المپیاد‌های علمی و بین المللی اشاره کرد و گفت: از سال ۶۶ تاکنون بیش از ۷۶۶ مدال جهانی کسب شده که بیش از ۳۰ درصد آن محصول هشت سال اخیر است.

او ادامه داد: سیاست ما حمایت از این مجموعه و خدمات رسانی به برگزیدگان است و تلاش داریم تا دایره برگزیدگان گسترده‌تر شود. از مجموع مدال‌های طلا بیش از ۳۶ درصد در سال‌های ۹۲ تا ۹۹ کسب شده اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش المپیاد علمی وزیر آموزش و پرورش حاجی میرزایی انسان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۰۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ رجبعلی برزویی، رئیس دانشگاه فرهنگیان افزود: امسال، ۱۰ هزار دانشجو از طریق این بورسیه جذب آموزش و پرورش خواهند شد. رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: طرحی قرار است از مهر امسال اجرا شود که راتبه معلمی نام دارد. رجبعلی برزویی افزود: در این طرح از ظرفیت دانشگاه‌های کشور برای جذب دانشجو معلم استفاده خواهد شد. برزویی گفت: آیین نامه راتبه معلمی تا یک ماه آینده برای تصویب به شورای عالی آموزش ارسال می‌شود که از مهر امسال پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهنگیان صورت خواهد گرفت. رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: دانشجویانی که در دانشگاه‌های خوب و سطح بالا درس می‌خوانند فراخوان خواهند شد بطوریکه دانشجویانی که دو سال از درس دانشگاه را گذرانده باشند با یکسری حداقل‌های معدلی و شرایط‌های متعددی که گذاشته خواهد شد، فراخوان می‌شوند که از سال دوم تحصیلی بورسیه آموزش و پرورش می‌شوند و مثل بقیه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان، نیروی آموزش و پرورش خواهند شد. برزویی گفت: این دانشجویان علاوه بر درس‌های که در دانشگاه مبدا می‌گذرانند درس‌های مورد نیاز دانشگاه فرهنگیان را نیز خواهند گذراند. وی گفت: حدود ۳۰ تا ۴۰ واحد درسی که شامل تربیتی و مورد نیاز دانشگاه فرهنگیان است، این دانشجویان طی خواهند کرد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: این دانشجویان دو مدرکی خواهند بود که هم از دانشگاه اصلی مدرک خواهند گرفت و هم از دانشگاه فرهنگیان مدرک دریافت خواهند کرد و این کار مشترکی بین دو دانشگاه خواهد بود.
برزویی گفت: پیش بینی می‌شود که در سال اول اجرای این طرح ۱۰ هزار دانشجو جذب دانشگاه فرهنگیان شود. به گفته برزویی، این دانشجویان جذب و استخدام دانشگاه فرهنگیان می‌شوند و همچنین از معافیت سربازی و دیگر مزایای دانشگاه فرهنگیان بهره‌مند خواهند شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • اعتراض نمایندگان تهران به وحیدی درباره تغییرات ری
  • اعتراض نمایندگان به وحیدی درباره تغییرات شهرستان ری
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • کاهش عجیب بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • ۱۰ امتیاز برای دانشجومعلمان در مرحله ارتقای رتبه‌بندی