Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@11:48:37 GMT

روند بیماری کرونا در اسفند ماه افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۰۱۰۰۴

روند بیماری کرونا در اسفند ماه افزایش یافت

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بعد از سپری کردن موج سنگین کرونا در مهر،  آبان و آذر، دوره نسبی آرامش و نزول بیماران را طی کردیم تا ابتدای اسفند که روند بیماری دوباره افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ بهروز کلیدری پیش از ظهر امروز  در نشست  با خبرنگاران اظهار کرد: بعد از سپری کردن موج سنگین کرونا در مهر،  آبان و آذر، دوره نسبی آرامش و نزول بیماران را طی کردیم تا ابتدای اسفند که روند بیماری دوباره افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از نگاه اپیدمولوژیک معمولا هر زمانی استان هایی مثل خوزستان با موج جدیدی از بیماری مواجه شده، استان ما نیز با موج جدیدی مواجه شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه هم اکنون بین ۴۵۰ تا ۵۰۰ بیمار بستری در بیمارستان ها داریم، گفت: هر روز ۸۰ تا ۱۰۰ بیمار جدید در بیمارستان ها بستری می شوند و تقریبا همین تعداد بیمار از بیمارستان ها مرخص می شوند و تعادل نسبی بین ورودی و خروجی داریم.

وی با بیان اینکه در اسفندماه با موتاسیون های جدید ویروس کرونا در استان مواجه شدیم، گفت: تلاش شده به صورت فعال بیماران شناسایی شوند و بیمار و افراد در ارتباط با او قرنطینه شوند.

کلیدری تاکید کرد: اگر سطح رعایت پروتکل های بهداشتی افت کند به ویژه در ایام نوروز، این نگرانی وجود دارد که با طغیان بیماری مواجه شویم. آنچه در خوزستان اتفاق افتاد نسبت به موج های قبلی سنگین تر بود که نشان می دهد هم قدرت سرایت ویروس، هم تعداد بیماران و هم مرگ و میرها افزایش یافته، در عین حال که سنین پایین نیز مورد هجمه ویروس قرار گرفته اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه مراکز درمانی یک سال است با تمام قوا در مقابل همه گیری کرونا ایستاده اند، تصریح کرد: سناریوی مواجهه با موج جدید ویروس در حوزه درمان ترسیم شده و نقشه عملیاتی را براساس وضعیت موجود اجرا می کنیم.

وی از اضافه شدن بیمارستان خورشید به زنجیره درمان کووید خبر داد و گفت: اگر این وضعیت ادامه پیدا کند ناچاریم بیمارستان های بیشتری فعال کنیم، از جمله بیمارستان صدوقی و یکی از بیمارستان های تامین اجتماعی وارد چرخه می شوند و اگر وضعیت به همین منوال باشد بیمارستان امین نیز وارد چرخه درمان کووید می شود.

کلیدری با تاکید براینکه نگاه ما حفظ ظرفیت های بیمارستانی برای خدمات اورژانسی و خدمات ضروری است که در سایر مراکز امکان انجام آن وجود ندارد، خاطرنشان کرد: باتوجه به تجربه خوزستان و ابتلای بیشتر کودکان به کرونا در موج جدید، بیمارستان امام حسین (ع) به عنوان ریفرال کووید درنظر گرفته شده است.

وی با اشاره به سامانه هایی که در حوزه درمان فعال از سوی شرکت های مختلف و با برندهای مختلف فعال اند، گفت: این سامانه ها زمینه ساز تشکیل پرونده الکترونیک و در کنار آن پیگیری اسناد الکترونیک است که تقریبا در ۱۰ سال گذشته در بیمارستان ها مستقر شده و مرحله به مرحله پیش می رود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه درحال خروج از نظام کاغذی هستیم، ابراز امیدواری کرد با ارتباط این سامانه با سامانه هایی مثل سیب، نظام ارجاع جامعی پیدا کنیم. مشکلی که در حوزه وزارت بهداشت داریم این است که سامانه های مختلف مشغول فعالیت هستند و اگر میان افزاری نداشته باشیم هدف اصلی محقق نمی شود.

وی با اشاره به کامل نبودن ساختارها برای حذف دفترچه های درمانی، گفت: در حوزه درمانی حامی مردم هستیم و اجازه نمی دهیم خدمت رسانی به مردم دچار مشکل شود، اما اگر زیرساخت ها کامل نشود افرادی که با مراکز مواجه می شوند دچار مشکل جدی می شوند.

کلیدری در مورد عدم صدور مجوز بهره برداری از بخش آنژیوگرافی بیمارستان شریعتی گفت: نباید انتطار داشت تا زمانی که مجوزهای لازم کسب نشده اجازه بهره برداری از بخش آنژیوگرافی بیمارستان شریعتی را بدهیم تا بعد از آن شاهد حوادث تلخی مثل کلینیک سینای اطهر باشیم. امیدواریم هرچه زودتر استانداردهای لازم را کسب و به سرعت مجوزهای لازم را صادر کنیم.

وی افزود: صف انتظار رادیوتراپی در استان داریم، اما برای آنژیوگرافی صف انتطار نداریم اگرچه هیچ منعی برای راه اندازی این بخش نداریم و به دور از حاشیه ها، اگر شرایط لازم فراهم شود این قول را می دهم که به سرعت مجوز بهره برداری ظرف ۲۴ ساعت داده شود.

وی با بیان اینکه مشکل جدی در حوزه درمان در شرق استان داریم، ابراز امیدواری کرد در سال ۱۴۰۰ بیمارستان ورزنه افتتاح شود تا مشکل مراجعه مردم این منطقه به مرکز استان را نداشته باشیم و دسترسی مردم این مناطق به خدمات درمانی تسهیل شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی درمان مرگ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان حوزه درمان بیمارستان ها سامانه ها موج جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۱۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 

به گزارش همشهری آنلاین، شاید کمی بیشتر از یکسال طول کشید که طرح دولت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال (خدمات سرپایی و بستری) شکل اجرایی به خود بگیرد.

از اسفند ۱۴۰۱ که بسته درمان رایگان کودکان ابلاغ شد، تا اردیبهشت ۱۴۰۳ که کودکان بدون پرداخت هزینه، خدمات درمانی از بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند. جزئیات اجرای این طرح به تمامی بیمارستان‌های مشمول طرح ارسال شده و باید تمام خدمات بدون دریافت هیچ هزینه‌ای ارائه شود، به جز یک مورد!

این گزارش را بخوانید تا بدانید، برای کدام خدمات، کودکان درمان ۱۰۰ درصد رایگان دریافت می‌کنند.

دو اظهارنظر متفاوت

با وجودی که وزیر بهداشت بارها بر رایگان شدن درمان کودکان در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تاکید کرده اما برخی خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که طی چند روز اخیر مجبور به پرداخت هزینه شده‌اند. از ۲۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان برای ویزیت و تجهیزات پزشکی و حتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومان برای بستری‌های چند روزه.

نکته مهم این که در فاصله زمانی کوتاه دو معاون وزیر بهداشت در این باره اظهارنظرهای متفاوتی کرده‌اند، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفته «پیش شرط درمان رایگان کودکان مراجعه از طریق نظام ارجاع است و این که خارج از چارچوب مراجعه کنند، شدنی نیست.» اما سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت این نکته را تایید نکرده و گفته «گرفتن پول از کودک زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی تخلف به شمار می‌رود و درباره کودکان زیر هفت سال شرط نظام ارجاع وجود ندارد.»

اما در نهایت محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت ایران اعلام کرده که طبق این طرح کودکان زیر ۷ سال به صورت کاملا رایگان خدمات درمانی دریافت می‌کنند و شرطی برای پذیرش آنها وجود ندارد.

توان مالی طرح را در نظر بگیرید

درمان رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال به عنوان یکی از طرح‌های خوب در کشور مطرح می‌شود اما ۲ چالش جدی هم درباره آن مطرح است و برخی کارشناسان معتقدند می‌تواند مراکز درمانی را هم با مشکلات زیادی مواجه کنند.

اولین چالش این که مراکز درمانی همین حالا هم با مشکلاتی از جمله پرداخت نشدن به موقع مطالباتشان از سوی سازمان‌های بیمه مواجهند و افزوده شدن این هزینه‌ها هم در صورت عدم پرداخت به موقع می‌تواند منجر به چالش در ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان شود. این در حالی است که اواخر سال گذشته بود که معاون درمان وزارت بهداشت، میزان بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی را حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

دومین چالش هم افزایش تقاضای القایی درباره درمان کودکان است و بهترین راهکار برای رفع این مساله را نظام ارجاع برای می‌دانند. این که نظام ارجاع در طرح رایگان کودکان به ویژه برای دهک‌های بالاتر جامعه رعایت شود تا هزینه‌های دولت از بخش تقاضای القایی افزایش پیدا نکند.

چند نکته درباره درمان رایگان کودکان

۱. ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای خدمات بستری و فوریت‌های پزشکی همچنین درمان‌های سرپایی و فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توانبخشی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌شود.

۲. فقط یک خدمت درباره کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی دانشگاهی و دولتی رایگان نیست، هزینه داروهای سرپایی

۳. کودکان زیر ۷ سال دارای بیمه‌های پایه مانند تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

۴. اجرای درمان رایگان کودکان با جمعیت حدود ۷ میلیون نفر ۲.۵هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

۵. تنها در یک بیمارستان کودکان در تهران هزینه ماهانه خدمات رایگان بستری کودکان زیر ۷ سال چیزی حدود ۵ میلیارد تومان است.

۶. خانواده‌ها می‌توانند شکایت‌های خود را درباره تخلفات مراکز درمانی برای ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان از طریق ۲ سامانه ۱۹۰(وزارت بهداشت) و ۱۶۶۶(بیمه سلامت) گزارش دهند.

کد خبر 849168 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم کودکان بیماری - بیمارستان

دیگر خبرها

  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند