Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای اولین بار حکم رسمی هیات علمی وابسته دانشگاه تهران به یک پروفسور مسیحی دانشگاه پرتوریا از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آفریقای جنوبی اعطاء شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، احمد علی محسن زاده رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آفریقای جنوبی با حضور در دانشکده الهیات دانشگاه پرتوریا، برای اولین بار در تاریخ روابط فرهنگی وعلمی-دانشگاهی بین جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی، حکم رسمی  وابسته هیات علمی دانشگاه تهران را به پرفسور «سوک داون»، استاد برجسته و مسیحی دانشکده الهیات دانشگاه پرتوریا تقدیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعطای این حکم به عنوان یک ابتکار عمل بدیع و بسیار تاثیر گذار با اهتمام واعظی رئیس مرکز مطالعات معارف اسلامی وابسته به دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران و امضای ریاست این دانشگاه و در استمرار همکاری های بین رایزنی فرهنگی ایران در پرتوریا و دانشگاه تهران با توجه به تفاهم نامه همکاری های دانشگاهی امضا شده بین دو دانشگاه تهران و پرتوریا ، طی مراسمی با حضورمحسن زاده رایزن فرهنگی، آقامحمدی رئیس دانشکده المصطفی در ژوهانسبورگ و رئیس و اساتید دانشکده الهیات دانشگاه پرتوریا، بعمل آمد.

در این مراسم پیلی، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه پرتوریا، از رایزنی فرهنگی کشورمان در آفریقای جنوبی و  اقدام فاخر علمی دانشگاه تهران قدردانی کرد و آن را گامی جدی و عملی در راستای گسترش همکاری های علمی دانشگاهی دو کشور ارزیابی وآمادگی کامل خود و دیگر اساتید را برای رساندن سطح روابط دوجانبه به طراز شایسته دو کشور اعلام داشته است.

درادامه احمد علی محسن زاده رایزن فرهنگی، درسخنانی گفت :حضور در فضای علمی و انس الفت با کاغذ و قلم و کتاب و دفتر موجب شعف، نشاط و بهجت انگیز است.

 وی در بخش دیگری از سخنان خود، این اقدام  دانشگاه تهران را به عنوان یک دانشگاه برتر و با سابقه در ایران که آوازه جهانی دارد نشان از وجود علائق فرهنگی وعلمی - پژوهشی دو کشور که به طور طبیعی متاثر از اشتراکات در اهداف انقلاب اسلامی ایران و انقلاب ضد آپارتاید آفریقای جنوبی میباشد، دانست و بر تحکیم روابط علمی و فرهنگی میان دو کشور تاکید و اظهار امیدواری کرد که دانشگاه مهم پرتوریا در آفریقای جنوبی نیز با عمل متقابل، در جهت ارتقاء سطح همکاری های علمی، فرهنگی فیمابین گام بردارد.

در ادامه، «سوک داون» با توجه به شناخت خود از دانشگاه‌های ایران به ویژه دانشگاه تهران و بالاخص دانشکده الهیات آن که قبلاً با حضور در ایران از نزدیک شاهد فعالیت‌های علمی آن بوده و هم اکنون نیز در ارتباط مستمر  می‌باشد و همچنین مشاوره  رساله مقطع دکترای  یکی از دانشجویان این دانشکده را نیز حالیه بر عهده دارد، با اشاره به این حرکت انگیزه بخش دانشگاه تهران، از حضور رایزن فرهنگی کشورمان و هیئت همراه و نیز از  رئیس و اساتید دانشکده الهیات دانشگاه پرتوریا تشکر کرد و اعلام داشت که متعاقب دریافت این حکم ارزشمند، بیش از پیش سعی بلیغ خود را برای تبادل اطلاعات،  تجربیات و دستاوردهای علمی و پژوهشی با دانشکده الهیات دانشگاه تهران به کار خواهد بست.

در پایان، رایزن فرهنگی در حضور مهمانان و رئیس دانشکده الهیات دانشگاه پرتوریا و در سالن جلسات این دانشکده، حکم رسمی هیات علمی پرفسور سوک داون را به ایشان تحویل و برای این استاد مسیحی دانشگاه پرتوریا و عضو رسمی وابسته دانشگاه تهران، آرزوی موفقیت کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایران و آفریقای جنوبی آفریقای جنوبی دانشگاه تهران رایزن فرهنگی اسلامی ایران علمی دانشگاه هیات علمی دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۲۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب

دانشگاه شیراز که پیش‌تر دانشگاه پهلوی نام داشت، یکی از دانشگاه‌های مادر، جامع و دولتی ایران است که در سال ۱۳۲۵ در شیراز تاسیس گردید.

به گزارش انتخاب، دانشگاه شیراز با تأسیس دانشکده فنی با هدف آموزش متخصصان علوم پزشکی با یک برنامه چهار ساله در سال ۱۳۲۵ تأسیس شد. در ابتدا مؤسسه عالی بهداشت نامیده شد، در سال ۱۳۲۹ به یک دانشکده پزشکی تبدیل شد. در سال ۱۳۳۲ آموزشکده پرستاری نمازی و دانشکده‌های کشاورزی و هنر و علوم تأسیس شد.

با افزودن دانشکده مهندسی و دانشکده دامپزشکی در سال ۱۳۳۳، به وضعیت دانشگاه ارتقاء یافت و دانشگاه پهلوی نامیده شد. سپس دانشکده دندانپزشکی در سال ۱۳۴۸، دانشکده تحصیلات تکمیلی و کالج الکترونیک در سال ۱۳۴۸، و دانشکده‌های حقوق و آموزش در سال ۱۳۴۹ به دانشگاه اضافه شدند. در سال ۱۳۳۹، شاه، رئیس دانشگاه پنسیلوانیا، گیلورد هارول را دعوت کرد تا به ایران بیاید و مؤسسات آموزش عالی ایران را بازرسی کند.

هارول به درخواست شاه گزارشی را با عنوان الگویی برای یک دانشگاه جدید در ایران تهیه کرد و شاه متعاقباً تصمیم گرفت که دانشگاه پنسیلوانیا به دولت ایران در تبدیل دانشگاه شیراز به تنها نهادی در ایران که بر اساس سبک آمریکایی برای تحصیلات در مقاطع بالاتر کمک کند.

دیگر خبرها

  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیئت علمی لغو شد
  • در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیسی، رئیس هیات امنا حضور داشت!
  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی
  • توجیه روزنامه دولت: در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیس جمهور ، رئیس هیات امنا حضور داشت!
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی لغو شد
  • روزنامه دولت توجیه کرد: در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیسی، رئیس هیات امنا حضور داشت!