Web Analytics Made Easy - Statcounter

برگزیده تندیس ملی فداکاری گفت: گروه جهادی سفیران سلامت قم با توجه به برخورداری از ۲۰ دستگاه یونیت سیار دندانپزشکی و یک دستگاه آزمایشگاه سیار دارای ظرفیت ارائه خدمات رایگان در سایر مناطق محروم کشور است.

امین پلنگی، مسئول گروه جهادی سفیران سلامت دانشگاه علوم پزشکی قم و برگزیده تندیس ملی فداکاری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: فعالیت گروه جهادی سفیران سلامت در سال ۸۷ به فعالیت‌هایی مانند انجام تست قند خون و فشار خون محدود می‌شد و ما با توجه به همراهی تعدادی از دانشجویان رشته پرستاری و بهداشت خیلی توانمندی درمان اساسی بیماران نیازمند را نداشتیم؛ اما طی این سال‌ها با حمایت بنیاد مستضعفان و کمیته امداد امام توانستیم خدمات دندانپزشکی و اتاق عمل سرپایی را به فعالیت‌های خود اضافه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه گروه جهادی سفیران سلامت دانشگاه علوم پزشکی قم در حال حاضر دارای ۲۰ دستگاه یونیت سیار دندانپزشکی است و ما این قابلیت را داریم که در هر استان و هر منطقه محرومی به ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی بپردازیم، افزود: ما در نوروز سال ۹۸ طی ۱۵ روز توانستیم دو میلیارد تومان خدمات رایگان دندانپزشکی به مردم یکی از مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان ارائه بدهیم.

پلنگی اظهار داشت: پس از شیوع ویروس کرونا در کشور استان قم اولین استانی بود که درگیر این بیماری شد، با این وجود گروه جهادی سفیران سلامت نیز جزو اولین گروه‌های جهادی بود که شیوه نامه فعالیت جهادی متناسب با شرایط کرونایی کشور را تهیه کرد و تجربیاتی را که ما در این زمینه به دست آوردیم به معاونت جهادی سازمان بسیج دادنشجویی انتقال دادیم و بنده نیز به عنوان مسئول دبیرخانه کشوری قرارگاه جهادی مقابله با کرونا انتخاب شدم و در نهایت با تولید ماسک، تولید محلول‌های ضد عفونی کننده و کمک به کادر درمانی در بیمارستان‌ها توانستیم در کمک به حل مشکلات اثرگذار باشیم.

مسئول گروه جهادی سفیران سلامت دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه کرد: پس از فرمان رهبر معظم انقلاب برای راه اندازی پویش همدلی و کمک‌های مومنانه در ماه مبارک رمضان ما نیز با توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم با کمک خیرین، دانشجویان و دانشگاه علوم پزشکی استان قم توانستیم مبلغ یک میلیارد تومان را جمع آوری و دو هزار بسته معیشتی را در مسجد جمکران با شعار لبیک یا خامنه‌ای در بین نیازمندان توزیع کنیم.

وی با بیان اینکه توزیع بسته‌های معیشتی در قالب پویش همدلی و کمک‌های مومنانه به تعداد پنج هزار بسته افزایش یافته و البته این کمک‌ها در زمینه‌های درمانی، انجام فعالیت‌های خیرخواهانه مثل توزیع بسته‌های معیشتی و ارزاق و ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی و پزشکی در حال انجام هستند، افزود: یکی از ویژگی‌های گروه جهادی سفیران سلامت برخورداری از آزمایشگاه مجهز و سیار و انجام برخی آزمایشات پزشکی در هر منطقه‌ای است.

پلنگی با اشاره به اینکه گروه جهادی سفیران سلامت دارای ۱۵۰ عضو دانشجو و ۵۰ عضو متخصص، دندانپزشک و کارشناس آزمایشگاه است، تصریح کرد: ارائه خدمات پیشگیرانه و امدادرسانی داوطلبانه در حوادث و رخداد‌های طبیعی یا غیرمترقبه، انجام فعالیت‌های داوطلبانه در امور خیریه، تامین ارگان‌های حیاتی بیماران نیازمند از طریق اهدای خون و عضو، مشارکت داوطلبانه در سازندگی، آبادانی و محرومیت زدایی کشور، انجام فعالیت‌های داوطلبانه در حوزه‌های سلامت و توانبخشی بطور ویژه مدافعان سلامت، انجام فعالیت‌های داوطلبانه در زمینه حفاظت از محیط زیست، توزیع بیش از ده هزار بسته معیشتی، توزیع هزار بسته گوشت گرم، تولید بیش از ۲ ماسک، تولید ۳۰ هزار لیتر محول ضد عفونی کننده و توزیع به سایر استان ها، ایجاد صندوق قرض الحسنه دانشجویی، تامین جهیزیه برای زوج‌های دانشجو نیازمند و تعمیر ساخت منازل قدیمی از جمله فعالیت‌های گروه جهادی سفیران سلامت به شمار می‌روند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گروه جهادی سفیران سلامت دانشگاه علوم پزشکی قم تولید ماسک تولید محلول ضدعفونی کننده کمک های مومنانه یونیت دندانپزشکی گروه جهادی سفیران سلامت دانشگاه علوم پزشکی انجام فعالیت خدمات رایگان ارائه خدمات هزار بسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۲۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای

 «از درد دندان نجات‌مان می‌دهد، حالا جواز ندارد که ندارد» پیرمرد که پلمب شدن مطب دندان‌پزشک قلابی را می‌دید، با این جمله اعتراضش را نشان داد. مطب یک دندانپزشک قلابی در بروجرد برای سومین بار پلمب شد، او هر بار با اجاره مکان جدید دوباره مطب تأسیس می‌کند.
فعالیت افراد فاقد صلاحیت در حیطه دندانپزشکی به دلیل فراهم نبودن شرایط بهداشتی و استریل تجهیزات و عدم تخصص و مهارت در امر دندانپزشکی، عوارض و مشکلات جبران‌ناپذیری را برای مراجعین ایجاد می‌کند و همین امر هزینه‌های گزافی روی دست مراجعین می‌گذارد. 
نبود نظارت بهداشتی بر این اماکن موجب رعایت نکردن اصول بهداشتی از سوی این مراکز و انتقال بیماری‌های واگیرداری، چون ایدز و هپاتیت می‌شود. 
پیش از این، رئیس شبکه بهداشت و درمان سلسله از شناسایی و پلمب ۱۲ مرکز غیرمجاز پزشکی و دندانپزشکی در راستای پیشگیری از سرایت بیماری‌های عفونی و حفظ سلامت شهروندان این شهرستان خبر داده بود.
 همچنین معاون درمان شبکه بهداشت و درمان بروجرد هم از پلمب مطب دندانپزشک قلابی بعد از ۲۰ سال فعالیت در یکی از روستا‌های بروجرد پلمب و دستگیری فرد متخلف خبر داده بود.
طبق آمار حدود ۳۰۰ مورد از خدمات دندانپزشکی کاملاً تعرفه دارد، این در حالی است که کمتر از ۲۰ مورد آنها تحت پوشش بیمه است، عدم پوشش بیمه‌ای خدمات دندانپزشکی، باعث می‌شود پرداخت از جیب بیمار افزایش پیدا کند. 
بسیاری از افراد، چون از نظر مالی از عهده ترمیم دندان خود برنمی‌آیند، عطای داشتن دندان را به لقای آن می‌بخشند و آن را می‌کشند یا زمانی مراجعه می‌کنند که درد، امان‌شان را بریده است.
طبق آمار‌های موجود، هر ایرانی حداقل ۶ دندان پوسیده دارد؛ بالای ۸۰ درصد افراد ۵ تا ۶ ساله به طور متوسط ۵ دندان شیری پوسیده، یا کشیده‌شده یا پرشده دارند. افراد ۳۰ تا ۴۰ ساله که در سن فعالیت اجتماعی هستند، ۱۲ تا ۱۳ دندانِ ازدست‌رفته دارند. در گروه سنی بالای ۶۵ سال نیز بیش از ۵۵ درصد افراد دیگر هیچ دندانی برایشان باقی نمانده است.
نماینده آبادان با گلایه از گرانی هزینه‌های دندانپزشکی می‌گوید که خدمات دندانپزشکی باید با نگاه پیش‌گیرانه در کشور ارائه شود، اما به دلیل گرانی هزینه‌ها و مشکلات تامین تجهیزات لازم و مواد مصرفی، قیمت بیش از گذشته افزایش پیدا کرده است. 
دریافت تعرفه ارزان توسط دندانپزشکان‌قلابی باعث شده افرادی که اغلب اطلاع کافی ندارند برای خدمات دندانپزشکی به دندانپزشکان قلابی و زیر زمینی مراجعه کنند.
البته رئیس هیئت مدیره جامعه دندانپزشکی ایران معتقد است که کاهش تعرفه‌گذاری خدمات دندانپزشکی می‌تواند خدمات بی کیفیت را به دنبال داشته باشد و دریافت خدمات ارزان قیمت دندانپزشکی به وسیله افراد غیرمجاز منجر به درمان مجدد و افزایش هزینه می‌شود و بهتر است از همان ابتدا به کلینیک‌های دندانپزشکی و مراکز معتبر مراجعه شود.
طبق نظر جامعه دندانپزشکان، راهکار کاهش هزینه دندانپزشکی پیشگیری است، نکته دیگر تمرکز بر بیمه‌های خصوصی است در برخی کشور‌ها بیمه‌ها هزینه‌های درمان دندان را بر عهده گرفته‌اند.
سرمایه گذاری در زمینه آموزش پیشگیری پوسیدگی دندان بهداشت دهان و دندان و از سوی دیگر تشکیل یک صندوق واحد در دولت به منظور خدمات دندانپزشکی می‌تواند مشکلات را کاهش دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • ارائه خدمات پزشکی گروه جهادی الکفیل در زنجان
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • ارائه خدمت ۱۹۵ گروه جهادی در استان چهارمحال و بختیاری
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت