Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از جغتای، درحالی‌که میزان بارش در زمستان امسال افت شدید داشته، بارش برف از ساعات اولیه بامداد امروز موجب خوشحالی مردم  جغتای شد و از سوی دیگر بر اساس اعلام مسئولان این برف و کولاک علاوه بر اینکه منجر به بروز خسارت ۳۵میلیارد ریالی و ریزش سقف ۶ واحد مرغداری در جغتای شد،  تلف شدن ۷۰هزار جوجه مرغ گوشتی خاطره تلخی را بر ذهن مرغداران جغتایی برجای گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ذبیح‌الله خاتم‌پورمرغدار جغتایی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس که به سبب بارش برف شب گذشته در این شهرستان متحمل خسارت شده بود، گفت: بارش برف و کولاک سنگین باعث ریزش سقف سالن مرغداری شد و ۳۰ هزار جوجه مرغ گوشتی ۵۲ روزه، تلف شد.

وی بابیان اینکه جوجه مرغ‌ها بیمه بودند اما سالن مرغداری بیمه نبود، افزود: اگرچه بارها برای بیمه کردن سالن مرغداری اقدام کردم اما به دلیل اینکه میزان خسارت سالن‌های مرغداری بالا است و برای بیمه توجیه اقتصادی ندارد نمایندگی بیمه حاضر به همکاری نشد.

مهدی ناجی یکی دیگر از مرغداران جغتای که بعد از حدود یک سال تعطیلی مجدد اقدام به فعال کردن واحد مرغداری‌اش کرده است گفت: به دلیل قیمت بالای نهاده‌های دامی چندین ماه مرغداری را تعطیل کردیم و به خاطر نزدیک شدن  به عید نوروز و کمبود گوشت مرغ شروع به کارکردیم که براثر بارش این برف و بوران سنگین سقف سالن ریزش کرد و بیش از ۱۰ هزار جوجه مرغ گوشتی ۲۸روزه،  تلف شد.

وی یادآور شد: به دلیل نبود سالن و کشتارگاه در شهرستان جوجه مرغ‌هایی هم که زنده مانده‌اند نیز تا فردا تلف می‌شوند و من مرغدار باید تمام زندگی‌ام را بفروشم تا بتوانم این خسارت را جبران کنم.

این مرغدار جغتایی با اشاره به خسارت وارده به مرغداران این شهرستان خواستار حمایت و پشتیبانی مسئولان شد و تأکید کرد: با توجه به هشدار هواشناسی در خصوص بارش برف و باران تمهیدات اولیه ازجمله تهیه سوخت را برای وسایل گرمایشی در نظر گرفته بودیم اما بارش برف و کولاک به این شدت در تاکنون در چند سال اخیر در جغتای رخ نداده بود و سبب غافلگیری مرغداران این شهرستان شد.

یکی دیگر از مرغداران خسارت‌دیده جغتای هم که بیش از ۱۵ هزار جوجه مرغ گوشتی‌اش براثر ریزش سقف سالن مرغداری تلف‌شده بودند، گفت: تمامی جوجه مرغ‌ها بیمه هستند، اما امروز صبح با صندوق بیمه بانک کشاورزی تماس گرفتم اما کسی پاسخ نداد.

رمضان جغتایی با انتقاد از نحوه پاسخگویی مسئولان بیمه که منجر به سردرگمی مرغداران شده است، ابراز کرد: قرار بود کارشناسان شهرستان جوین برای بازدید از مرغداری و برآورد خسارت مراجعه کنند که طی تماس تلفنی اعلام کردند هنوز درخواستی داده نشده است.

همچنین اسماعیل نایبی مرغدار خسارت‌دیده جغتای افزود: چون بارش برف به‌صورت کولاک بوده باعث جمع شدن برف در برخی از قسمت‌ها شده و سنگینی برف باعث ریزش سقف سالن شد که خوشبختانه مرغداری ما خالی از جوجه مرغ بود و فقط سالن مرغداری خسارت‌دیده است.

نایبی تصریح کرد: چون میزان خسارت سالن‌های مرغداری بالا است شامل بیمه نمی‌شوند و این‌یکی از مشکلات مرغداران این شهرستان است.

خسارت ۳۵ میلیارد ریالی به مرغداری های جغتای

رئیس جهاد کشاورزی جغتای  نیز گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: بارش  برف شدید و کولاک بامداد امروز سبب بروز خسارت به ۶ واحد مرغداری این شهرستان و تلف شدن ۷۰ هزار جوجه مرغ گوشتی شد.

خلیل شایستگان با اشاره به اینکه جغتای دارای ۲۰ واحد مرغداری است یادآور شد: میزان خسارت وارده به این ۶واحد مرغداری ۳۵ میلیارد ریال است.

وی بابیان اینکه تمامی طیور این واحدهای مرغداری تحت پوشش بیمه قرار دارند، افزود: متأسفانه به دلیل هزینه  بالا، سالن‌های مرغداری تحت پوشش بیمه قرار ندارند.

رئیس جهاد کشاورزی جغتای با اشاره اینکه این شهرستان فاقد کشتارگاه است و به‌نوعی آه ندارد که با ناله سودا کند یادآور شد: کارشناس بیمه قرار بود برای بازدید از خسارت واردشده به مرغداری‌های جغتای مراجعه کند اما به دلیل مسدود بودن جاده این حضور انجام نشد و اگر تا فردا بعد از بادید کارشناس بیمه جوجه مرغی زنده بماند به کشتارگاه قوچان ارسال می‌شود.

در حالی شاهد تلف شدن ۷۰ هزار جوجه مرغ گوشتی در جغتای بودیم که این روزها کمبود گوشت مرغ در خراسان رضوی به‌عنوان یکی از استان‌های تولیدکننده مرغ باعث تشکیل صف‌های طویل خریداران در شهرهای مختلف شده است. همچنین این احتمال وجود دارد به دلیل نبود کشتارگاه در جغتای و عدم حضور به‌موقع کارشناس بیمه جوجه مرغ‌های باقی‌مانده براثر سرما نیز در این شهرستان تلف شوند.

 

گزارش: زینب حطیطه

 

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۲

منبع: فارس

کلیدواژه: خسارت به مرغداران هزار جوجه مرغ گوشتی سالن مرغداری واحد مرغداری بارش برف ریزش سقف سقف سالن تلف شدن تلف شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۳۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی ‌در شفت

استاندار گیلان از خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی ‌در شفت خبر داد و گفت: دولت حمایت بیمه‌ای و تسهیلاتی لازم را از ساکنان خسارت دیده در حریق امام‌زاده ابراهیم(ع) شفت را انجام می‌دهد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شفت، اسدالله عباسی در جمع مردمان روستای  امام‌زاده ابراهیم (ع) شفت با بیان اینکه دولت حمایت بیمه‌ای و تسهیلاتی لازم را از خسارت دیدگان در حریق امام زاده ابراهیم شفت را انجام می‌دهد، اظهار کرد: افرادی که بیمه بوده و دچار حریق شدند بیمه باید ارزیابی لازم را انجام داده و افراد آسیب دیده را مورد حمایت بیمه ای قرارد می‌دهد و همچنین در روز یک شنبه و در جلسه هیئت دولت سعی می‌کنیم به صورت تسهیلات برای ساخت مسکن، اعتباراتی را دریافت کرده و به افراد اعطا شود.

وی با ابراز تأسف از وقوع حریق  در منطقه سیاحتی و زیارتی امام زاده ابراهیم شفت گفت: خیلی از حریق امامزاده ابراهیم شفت دل آزرده شدم و از طرفی بسیار خدا رو شکر می‌کنم که به فردی آسیب جانی وارد نشد زیرا خسارت مالی جبران پذیر بوده و دولت در کنار مردم و خسارت دیدگان است.

استاندار گیلان با اشاره به حضور نیروهای امدادی در محل حریق ایجاد شده در امامزاده ابراهیم شفت افزود: تمامی دستگاه‌های خدمات رسان  در محل حادثه کنار اهالی هستند و تمامی صحبت‌های مردم  شنیده شده و خسارات آنان جبران می‌شود.

عباسی با تاکید بر شناسایی علت آتش‌سوزی در امام زاده ابراهیم شفت بیان کرد: براساس اعلام کارشناسان 2 عامل باعث ایجاد حریق شد و باید جلوی آن گرفته شود زیرا اگر در دهه 70 و سال 96 آسیب شناسی شده و ایرادات برطرف می‌شد دیگر شاهد بروز چنین اتفاقاتی نبودیم.

وی با بیان اینکه علت حادثه آتش سوزی در امام زاده شفت باید به طور دقیق بررسی شود، تصریح کرد: حادثه رخ داده غیر عمدی بوده است ولی علت حادثه باید به طور دقیق بررسی شود و سپس تصمیمات لازم را اتخاذ کنیم.

استاندار گیلان با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم در کنار مردم آسیب دیده در تمامی حوزه‌هاست، گفت: دولت سیزدهم در کنار مردم آسیب دیده است و این قول را می‌دهم که خسارت مالی افرادی که مغازه و منازل خود را از دست دادند تا حد امکان جبران می‌شود.

عباسی با اشاره به اسکان اضطراری افرادی که منازل آنان در حریق به طور کامل از بین رفته است، بیان کرد: افرادی که منازل آنان دچار حریق شده باید توسط بنیاد مسکن و هلال احمر اسکان موقت داده شوند.

وی احداث ساختمان‌های ایمن را یکی از الزامات احداثات در منطقه امام زاده ابراهیم شفت دانست و تصریح کرد: دولت بر اساس قانون باید عمل کنند سازه‌ها باید ایمن باشند در غیر این صورت مجوز ساختی داده نمی‌شود زیرا جان مردم برای ما در اولویت است.

استاندار گیلان با تاکید بر احداث بازارچه به منظور حمایت از کسبه‌هایی که مغازه خود را در این حریق از دست دادند، افزود: متولیان امر ضمن آغاز آواربرداری ناشی از حریق فوق؛ بازارچه‌‌هایی را برای کسبه‌های آسیب دیده احداث کرده تا کمک حالی  به افرادی که مغازه خود را از دست دادند باشد.

نماینده عالی دولت در گیلان در این نشست و دیدار با مردم و اهالی و خسارت دیدگان پای صحبت ها و درددل آنها نیز نشست.

استفاده از همه ظرفیت‌ها برای جبران خسارت مردم روستای امامزاده ابراهیم(ع)

عباسی همچنین ضمن حضور در بین مردم آسیب دیده از این آتش سوزی و شنیدن مسائل آنها اظهار داشت: آتش سوزی رخ داده در روستای امامزاده ابراهیم شهرستان شفت به بیش از 100 واحد تجاری و مسکونی این روستا که عموما سازه‌های چوبی بودند آسیب زد.

وی با بیان اینکه تعدادی از این واحدها بیمه هستند، عنوان کرد: بخش زیادی از آنها فاقد پوشش بیمه ای هستند ‌که با توجه به وضعیت روستا و خسارت وارده به منطقه، فرماندار شهرستان شفت، مدیرکل مدیریت بحران استان و مدیران حوزه زیرساختی گیلان در بین مردم و محل حادثه حضور یافته و وضعیت را برای رفع مشکلات خسارت دیدگان از این حریق بررسی کردند.

وی با تاکید بر اینکه هلال احمر موضوع اسکان اضطراری، تامین اقلام ضروری و غذای گرم برای این خانوارها را آغاز کرده است، افزود: به زودی کار آوار برداری شروع می شود.

عباسی تصریح کرد: گزارشی هم از این حادثه و وضعیت خسارت دیدگان به وزارت کشور و رئیس جمهور ارائه می کنیم و کمک هایی به صورت بلاعوض و در قالب تسهیلات برای ساخت منازل مسکونی و واحدهای تجاری مردم تامین خواهیم کرد.

وی در ادامه تاکید کرد: با توجه به آتش‌سوزی های مکرری که در این منطقه طی سال های از 1375، 1392، 1396 و نیز نیمه شب گذشته رخ داده باید این منطقه و خانه های آن ایمن سازی شود.

نماینده عالی دولت در گیلان تصریح کرد: باید سازه ها بتنی یا فلزی و بر اساس اصول و قواعد نظام مهندسی احداث شود و بدین منظور اعتباراتی هم داده شود تا این امر محقق شود و شاهد اتفاقاتی از این دست نباشیم.

استاندار گیلان توضیح داد: این منطقه کوهستانی و شاهد وزش بادهای شدید است که برای جلوگیری از اتفاقات مشابه باید در زمینه شیوه های ساخت و ساز تجدید نظر شود و حتما این امر انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه شرکت های آب و برق هم اینک مشغول رفع مشکلات هستند، گفت : پروژه گازرسانی به روستا هم مراحل پایانی خود را طی می کند و به زودی مردم آن از گاز طبیعی برخوردار می شود.

عباسی همچنین قول داد: راه دسترسی روستا هم بعد ازبازسازی اصلاح می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی ‌در شفت
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • تصادفات نیازمند کروکی/ آنچه رانندگان باید بدانند