Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@12:28:16 GMT

امام جمعه: عقب ماندگی های صنعتی ایلام باید جبران شود

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۰۴۸۴۷

امام جمعه: عقب ماندگی های صنعتی ایلام باید جبران شود

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین اله نور کریمی تبار روز شنبه در دیدار با رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران اظهار داشت: ایلام کمترین جمعیت را در سطح کشور دارد و از طرفی این استان با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد، جزو معدود استان‌های کشور است که از ظرفیت های آن به خوبی استفاده نشده است، ما یک عقب‌افتادگی در حوزه توسعه صنعتی در استان داریم که بیشتر آن، ناشی از جنگ ۸ ساله تحمیلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تاکید کرد: با شروع جنگ تحمیلی، خسارت‌های زیادی به استان وارد شد و هیچ سرمایه‌گذاری در بحبوحه جنگ در ایلام سرمایه‌گذاری نمی‌کرد، بعد از جنگ هم بحث بازسازی دنبال شد که یکی از اشتباهاتی که در استان اتفاق افتاد این بود که خیلی زود پایان بازسازی در استان ایلام را اعلام کردند در حالی که هنوز به جایی که باید در بحث بازسازی می رسید، نرسیده بود.

امام جمعه ایلام یادآور شد: در این خصوص یک حرکت جهادی جهشی لازم است که استان ایلام بتواند این فاصله را جبران و همسطح استان‌های مشابه قرار گیرد.

کریمی تبار اضافه کرد: مردم ایلام همواره پای کار بوده اند، در انتخابات که برگزار می شود استان ایلام معمولا در ردیف های اول کشور در امر مشارکت در انتخابات است، در دوران دفاع مقدس نیز این مردم بودند که دشمن را متوقف و موجب شدند که شهر سقوط نکند، یکی از ماندگارترین کارهای مردم در دوران دفاع مقدس،  این بود که آواره شهرهای دیگر نشدند و در شهرهای خود و جانانه از کیان اسلامی دفاع کردند.

امام جمعه ایلام ادامه داد: فاصله استان تا بغداد فاصله شاید نزدیک ۱۰۰ کیلومتر بیشتر نباشد، دشمن تا ۲۵ کیلومتری شهر ایلام آمد، اما مردم ماندند و دفاع کردند،  این مردم واقعاً شایسته خدمت هستند.

وی ادامه داد: ظرفیت‌هایی که در استان ما وجود دارد مغفول مانده و جای امیدواری است که استعدادهای ایلام برای بررسی فرصت های سرمایه گذاری در بخش صنعت مورد توجه قرار گیرد.

وی نزدیکی مرز مهران به مرکز کشور عراق و امنیت را یکی از مزیت های مهم ایلام در راستای سرمایه گذاری عنوان کرد و یادآور شد: سرمایه گذاری های خوبی در حوزه های اکتشاف، استخراج و تولید نفت و گاز استان ایلام انجام شده است که تاثیر آن هم برای کشور و هم برای استان بسیار تعیین کننده است، اما در بخش صنعت، آنطور که باید در استان کار صورت نگرفته است.

حجت اسلام کریمی تبار با اشاره به وجود ۱۵ نوع ماده معدنی در استان، گفت: ایلام از ظرفیت های زیادی در حوزه صنعتی و معدنی برخوردار است، متاسفانه روی ظرفیت های استان از جمله سنگ نمک که در این استان وجود دارد، سرمایه گذاری نشده است، به طور قطع ظرفیت های استان بیش از این میزان است و باید حرکتی در زمینه اکتشاف و سرمایه گذاری در استان انجام گردد.

وی با تاکید بر اینکه شناسایی و اکتشاف مواد معدنی و همچنین جلوگیری از خام فروشی یکی از ضروریات امروز کشور است، افزود: صنایع پایین دستی که ایجاد شود موجب اشتغالزایی خواهد شد و همین موضوع زمینه بروز آسیب های اجتماعی را کاهش می دهد چرا که یکی از عوامل آسیب های اجتماعی بیکاری جوانان با وجود داشتن تحصیلات عالیه است.  

امام جمعه ایلام با بیان اینکه بالاترین سرمایه ما نیروهای تحصیل کرده متخصص است، گفت: برای صادرات محصولات صنعتی در استان ظرفیت بسیار خوبی وجود دارد و با توجه به نیاز کشور عراق به بسیاری از محصولات و ارتباط با کشورهای عربی، این زمینه برای صادرات محصولات در استان وجود دارد.

حجت الاسلام کریمی تبار اضافه کرد: امروز سختی ها در حال رفع شدن است، همینه نظام استکباری شکسته و  در حال افول است، بحث تحریم ها امروز دیگر برای ما شکننده نیست و در بسیاری از نیازهای کشور، خودکفا شده ایم.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت استان ایلام الله نور کریمی تبار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت استان ایلام الله نور کریمی تبار وزارت صنعت معدن و تجارت استان ایلام الله نور کریمی تبار اخبار کنکور سرمایه گذاری استان ایلام کریمی تبار امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۴۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور ۳۲ هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده ۱۵ تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

او با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، ۹ هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

او با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • فرهنگ کار در کشور دچار آسیب شده است
  • شهرداری ارومیه از اعتبارات ملی محروم مانده است
  • عقب‌ماندگی‌های اجرای طرح فیبر نوری در استان بوشهر جبران شود
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • خلیج فارس جزو هویت ملی ایران
  • دعوت امام جمعه ایلام از نخبگان برای ارتقاء فرهنگ کار
  • آمریکا عامل همه جنگ‌ها در دنیا است
  • امام جمعه مهاباد: کارگران از عوامل اصل قدرت ایران اسلامی هستند