Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-07@13:56:52 GMT

عربستان در حال جنگ، نمی‌تواند میزبان باشد

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۰۶۴۰۱

عربستان در حال جنگ، نمی‌تواند میزبان باشد

تصمیمی که کنفدراسیون فوتبال آسیا در رابطه با میزبان‌های مرحله مقدماتی جام جهانی گرفته، موضوعی است که باید فوراً و با جدیت تمام از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش و جوانان پیگیری شود.

 کمیته مسابقات ای‌ اف‌ سی بدون کسب مجوز از کمیته مسابقات فیفا قادر به انتخاب میزبان نیست و با توجه به اینکه ما در 3 بازی میزبان بوده‌ایم، باید این موضوع بررسی شود که آیا این تصمیم با هماهنگی فیفا گرفته شده یا کنفدراسیون فوتبال آسیا رأساً تصمیم به انتخاب بحرین گرفته است؟ اگر این تصمیم بدون نظر فیفا گرفته شده باشد، قابل اعتراض در فدراسیون جهانی فوتبال است و اگر با نظر فیفا هم بوده، باید در دادگاه عالی ورزش (CAS) اقامه دعوی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما با توجه به اینکه اولین مسابقه ما 80 روز دیگر است و روند رسیدگی به پرونده‌ها هم 3 ماه طول خواهد کشید، باید فوراً یک تیم حقوقی زبده تشکیل شود و این موضوع را بررسی کند. ضمن اینکه هم فیفا و هم ای اف سی مکلف شده‌اند که نهایت صلح و دوستی را بین کشورها برقرار کنند و کارهایشان بدون هرگونه شائبه یا تصمیم‌گیری و نفوذ سیاسی باشد. اما سؤالی که در این شرایط مسئولان فوتبال کشورمان باید به آن پاسخ دهند این است که آیا با توجه به عدم امکان انتقال پول از خارج از کشور به ایران، آیا میزبانی در دور برگشت را با پرداخت تمام هزینه‌های لازم برای تیم‌های حاضر در ایران درخواست کرده بودند یا خیر؟ این موضوع درباره درخواست میزبانی تیم‌های باشگاهی ایران در لیگ قهرمانان آسیا هم صدق می‌کند و ای‌ اف‌ سی از تیم‌های ایرانی پرسیده بود که باشگاه‌هایی که قرار است به ایران بیایند، چگونه باید هزینه کنند؟ با توجه به اینکه کشور ما تحت تحریم‌های ظالمانه امریکا قرار دارد و با عدم تصویب FATF و CFT هنوز امکان انتقال پول به ایران وجود ندارد، نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و مجمع تشخیص مصلحت نظام باید این موضوع را مورد توجه قرار دهند که اگر ما حتی مشروط FATF و CFT را تصویب نکنیم، نمی‌توانیم میزبانی‌ها را بگیریم و حق تیم‌های ایرانی از دست می‌رود. البته نکته دیگر این است که میزبانی در 3 گروه به عربستان داده شده است. این در حالی است که این کشور در حال حاضر با یمن در حال جنگ است و طبق اخباری که منتشر می‌شود، یمنی‌ها پاسخ حملات عربستان را با پرتاب موشک به ریاض یا پالایشگاه نفتی آرامکو می‌دهند. بنابراین کشوری که در حال جنگ است، شرایط و توانایی میزبانی را ندارد و این موضوع باید به دقت و فوریت مطرح شود تا با دستور موقت کشور دیگری به‌عنوان میزبان معرفی شود. هند هم در شرایطی میزبان شده که این کشور یکی از کروناخیزترین کشورهای دنیاست و آمار مبتلایان در هند بسیار بالاست و باید این موضوع را هم مطرح کرد. اما اگر اعتراض‌های ما به جایی هم نرسید و کشورهای عربستان و هند میزبان باقی ماندند، مسئولان وزارت بهداشت، باید فوراً نمایندگان کشورمان را واکسینه کنند تا مشکلی از این لحاظ تیم‌های کشورمان را تهدید نکند و آنها بتوانند صحیح و سالم مسابقاتشان را در آن کشورها برگزار کنند.


 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۶۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان، میزبان نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴

رئیس انجمن هسته‌ای ایران گفت: اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای از فردا به مدت سه روز در شهر اصفهان برگزار می‌شود که نشانی از بلوغ فناوری هسته‌ای در کشور ماست.


جواد کریمی ثابت با اشاره به استقبال از این کنفرانس افزود: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ مقاله برای کنفرانس ارسال شده و ۵۰ دانشگاه در فرآیند داوری مشارکت داشتند، همچنین ۱۶ میزگرد فنی و بنر‌های تخصصی برای پوشش تمام ابعاد فناوری‌های هسته‌ای تدارک دیده شد.


وی گفت: ۱۰۰ سخنران از مقالات برای سخنرانی‌های علمی انتخاب شد و در میزگرد‌های تخصصی ۸۰ سخنران علمی داریم و دانشمندان از کشور‌های ۵ قاره و بیش از ۵۰ نفر فعال در مجموعه هسته‌ای میهمان داریم.


کریمی ثابت افزود: هدف از برگزاری این کنفرانس آشنایی صنعت با آخرین پژوهش‌ها است و دانشجویان موضوعات اولویت کشور را در دستورکار قرار دهند، از صنعت هسته‌ای و دانشگاه‌های کشور و دانشجویان حوزه هسته‌ای برای همه حوزه‌ها حضور دارند.


وی گفت:در این کنفرانس تحقیقات پژوهشگران در ۴ بخش محتوایی ۱۳گانه ارائه می‌شود که سخنرانان خارجی نیز حضور موثر دارند، همچنین میزگرد‌های تخصصی با بیش از ۸۰ سخنران از دانشگاه و صنعت و با حضور پژوهشگران خارجی صورت می‌گیرد و یکی از پنل‌های تخصصی به همین موضوع اختصاص دارد.

کریمی ثابت خاطر نشان کرد: برگزاری اولین کنفرانس با هدایت‌های ریاست سازمان و همکاری مدیر کل و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام شد.


وی گفت: نمایشگاه آخرین دستاورد‌های صنعت هسته‌ای برای دانشجویان و پژوهشگران انجام شد و یکی دیگر از محور‌های ارائه محتوا، پوستر‌ها هستند که به مدت ۳ روز، در ۴ سالن در بازه زمانی صبح و عصر تدارک دیده شده و نشان از استقبال بالا و بلوغ صنعت هسته‌ای کشور است، موضوعاتی که در این همایش مطرح می‌شود از معضلات تمامی کشور‌های دنیاست.


این کنفرانس با محوریت کاربرد پرتوها، راکتور‌های هسته‌ای، فیزیک هسته‌ای و شتاب‌دهنده‌های ذرات، اندازه‌گیری تشعشعات، انرژی همجوشی و پلاسما، چرخه سوخت هسته‌ای ایزوتوپ‌های پایدار و رادیو اکتیو، ایمنی و امنیت هسته‌ای، کشاورزی هسته‌ای، فناوری کوانتمی، آموزش هسته‌ای، حکمرانی هسته‌ای و تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اردبیل میزبان مسابقات بین‌المللی تکواندوی جام صفوی شد
  • دیپلمات‌های طالبان در تهران میزبان تیم ملی فوتسال افغانستان
  • مهاباد میزبان رویداد ورزشی کشور
  • مدیران خودرو 777، میزبان سران اقتصادی آفریقا و ایران
  • اصفهان؛ میزبان اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است
  • اصفهان،میزبان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • اصفهان، میزبان نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴