Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@14:36:49 GMT

ویژگی‌های یک آنتی ویروس خوب

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۰۷۳۱۸

ویژگی‌های یک آنتی ویروس خوب

شماره پنجم نشریه دانشجویی «+IT» فصلنامه علمی تخصصی انجمن علمی دانشجویی مهندسی کامپیوتر گرایش IT دانشگاه الزهرا (س) منتشر شد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "پردازش موازی و برنامه نویسی موازی"، "مفهوم Cyber Security – امنیت سایبری چیست؟"، "مفهوم Edge Computing"، "معرفی Gitlab"، "معرفی گرایش های ارشد مهندسی کامپیوتر و IT "، "گرایش رایانش امن"، "ویژگی‌های یک آنتی ویروس خوب"، "ترجمه مقاله تشخیص حرکت انسان مبتنی بر یادگیری عمیق برای همکاری پیش‌بین و آگاه به زمینه بین انسان و ربات"، "مسابقه"، "دانستنی‌های کامپیوتری" و "جملات آموزنده" از جمله مطالب و مقالاتی است که در این شماره می خوانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشریه +IT به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی مهندسی کامپیوتر گرایش IT دانشگاه الزهرا (س) و مدیر مسئولی و سردبیری سارا حسین جانی به صورت فصلنامه علمی تخصصی منتشر می شود.

علاقه مندان به دریافت نسخه الکترونیکی این شماره می توانند به  کانال نشریه به آدرس @ITPLUSMagazine مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شماره پنجم نشریه دانشجویی IT

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۷۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوتر‌ها قابل استفاده می‌شوند

نوعی نانوحباب مغناطیسی موسوم به اسکایرمیون، به عنوان گزینه آتی برای تولید بیت‌های کامپیوتر‌ها است. اما سرعت حرکت این نانوحباب‌ها در حد صد متر بر ثانیه بوده که استفاده عملی از آنها را در کامپیوتر‌ها با مشکل مواجه می‌کند. اخیر محققان توانسته‌اند سرعت آنها را تقریبا ۱۰ برابر افزایش دهند.

 اسکایرمیون‌ها می‌توانند به افزایش سرعت در ادوات الکترونیکی کمک کنند. به تازگی محققان توانسته‌اند با کمک اسکایرمیون به سرعت بی‌سابقه‌ای دست یابند که نویدبخش پیشرفت در سیستم‌های محاسباتی آینده است.

محققان با شتاب دادن به اسکایرمیون‌ها، نوعی نانوحباب‌های مغناطیسی، تا سرعت ۹۰۰ متر بر ثانیه با استفاده از جریان‌های الکتریکی، پیشرفت چشمگیری در زمینه اسپین‌ترونیک داشته‌اند. این پروژه توسط یک تیم بین‌المللی در CNRS رهبری شده است.

پیش از این، این نانوحباب‌ها که به‌عنوان بیت‌های بالقوه آینده برای حافظه کامپیوتر‌ها در نظر گرفته می‌شدند، با حداکثر سرعت ۱۰۰ متر بر ثانیه حرکت می‌کردند که برای کاربرد‌های محاسباتی عملی کافی نیست. این پیشرفت با استفاده از یک ماده ضد فرومغناطیسی به دست آمد که به اسکایرمیون‌ها اجازه داد تا سرعتی تقریباً ۱۰ برابر سریع‌تر داشته باشند.

این یافته‌ها که در ۱۹ مارس در نشریه Science منتشر شده، گامی مهم به سمت فناوری‌های محاسباتی با کارایی بالاتر و کارآمدتر انرژی است. این تحقیق با اهداف برنامه تحقیقاتی ملی SPIN که از ماهژانویه آغاز شد، مطابقت دارد و هدف آن ترویج تحقیقات نوآورانه اسپینترونیک و کمک به آینده دیجیتال کارآمدتر است.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوتر‌ها قابل استفاده می‌شوند
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟
  • بروزرسانی بزرگ واتس آپ در راه است
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • تازه ترین شماره‌ی ماهنامه جرجان بیست شد
  • بروزرسانی بزرگ واتس‌آپ در راه است
  • بروزرسانی های اساسی واتساپ در راه است
  • رشته مهندسی اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد قوچان راه اندازی شد