Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@06:57:13 GMT

کمپین نه به سفرهای نوروزی در استان مرکزی راه اندازی شد

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۰۸۴۲۴

کمپین نه به سفرهای نوروزی در استان مرکزی راه اندازی شد

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک از راه اندازی کمپین نه به سفرهای نوروزی در استان مرکزی گفت: جهت قطع زنجیره کرونا ایام نوروز از مسافرت پرهیز می‌کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یاسر قربانی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک، در گفتگو با دیار آفتاب به مناسبت روزهای پایانی سال و در آستانه تعطیلات نوروز گفت: حدود یک سال از آغاز اپیدمی سهمگین کرونا می‌گذرد و این تجربه یک‌ساله به ما ثابت کرده که رفتار ویروس کرونا به رفتار مردم بستگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به پیدایش نوع جهش یافته ویروس و به دلیل عادی انگاری بعضی از مردم کمپین نه به سفرهای نوروزی راه اندازی شده است .

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: از هم استانیان گرامی خواهشمندیم تا با پیوستن به این کمپین دانشگاه علوم پزشکی و مجموعه بهداشت و درمان را یاری نمایند تا بتوانیم از صعود مجدد آمار ابتلا و مرگ و میر بکاهیم .

قربانی تصریح کرد: وجود مشقات فراوان برای مردم از زمان شیوع این ویروس را عمیقاً درک می‌کنیم، اما ما شاهد رنج‌های کادر بهداشت و درمانی هم هستیم که نه‌تنها مسافرت نمی روند بلکه، گاها از دیدار خانواده خود نیز محروم هستند.

وی افزود: وقتی مقام معظم رهبری می فرمایند، نوروز امسال نیز مانند سال گذشته به مسافرت نخواهند رفت، پس توقع داریم مردم نیز به تبعیت از رهبر فرزانه، از مسافرت های نوروزی چشم پوشی کنند تا شاهد آخرین روزهای گرفتاری با کرونا ویروس باشیم.

قربانی خاطر نشان کرد: یکی از نقاط تهدید که مجموعه علوم پزشکی استان مرکزی را به شدت نگران کرده سفرهای نوروزی است، چرا که با رفتن به سفر امکان رعایت پروتکل های بهداشتی به حداقل رسیده و از طرفی شرایط استان ها با یکدیگر متفاوت است و به راحتی ویروس از نقطه‌ای به نقطه دیگر از کشور گردش کرده و بی‌رحمانه سلامت مردم را تهدید می‌کند و ممکن است متاسفانه جان بسیاری را نیز به راحتی بگیرد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: سفر نوروزی کرونا واقعا با چه قیمتی ارزش دارد؟ تعطیلات عید را با حوادث جبران ناپذیر و تهدید سلامتی گره نزنیم، به راستی پس از اتمام کرونا پشیمانی از دست دادن عزیزانمان به خاطر در خانه نماندن و سفر کردن چقدر ارزش دارد؟ آیا راه برگشتی برای ما وجود دارد؟ شاید با پاسخ به این سوال ها بتوانیم خودمان را آگاه سازیم و به خاطر حفظ سلامتی که یک نعمت و موهبت الهی بوده، خودمان را در معرض خطر قرار ندهیم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: سفرهای نوروزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۸۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملی ملایر گفت: این طرح در دانشگاه و با هدف آموزشی و تحقیقاتی راه اندازی شده است.

سعید خلجی افزود: سالن تحقیقاتی پرورش طیور گروه علوم دامی دانشگاه ملایر مجهز به قفس‌های باطری شکل به ظرفیت هزار قطعه جوجه گوشتی، ۴۵۰ قطعه مرغ تخمگذار و ۲۴۰ قطعه مرغ مادر در هر دوره پرورش است.

او تصریح کرد: قابلیت اجرای طرح‌های مختلف آزمایشی این سالن در طیور گوشتی، تخمگذار و مادر، کبک و بلدرچین است و مجهز به قفس‌های باطری سه طبقه دارای آبخوری نیپل و دانخوری تراف با قابلیت تنظیم ارتفاع، منبع آب جهت اندازه‌گیری مصرف آب و سینی‌های جمع‌آوری فضولات گالوانیزه است.

مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملی ملایر گفت: از قابلیت‌های این سالن امکان انجام انواع آزمایش‌های مربوط به تعیین نیاز مواد مغذی مورد نیاز طیور همچون پروتئین، اسید‌های آمینه، مواد معدنی و ویتامین‌ها و نیز انجام آزمایش‌های مربوط به اندازه‌گیری قابلیت هضم مواد خوراکی و ابقاء مواد مغذی است.
سعید خلجی افزود: سیستم نور سالن از طریق لامپ‌های LED تعبیه شده در ارتفاع مختلف بوده، به نحوی که نور بطور یکنواخت در بین طبقه‌های مختلف قفس‌ها روشنایی ایجاد کند.

او تصریح کرد: سیستم تهویه سالن شامل ۲ عدد فن ۹۰ جهت تخلیه هوا و یک عدد فن ۳۰ برای گردش هوای بین طبقات قفس است و بسته به سن جوجه‌ها توسط تایمر تعبیه شده روشن و خاموش می‌شود.

مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملایر گفت: از مزایای این سالن امکان انجام طرح‌های تحقیقاتی مورد نیاز صنعت طیور با دقت و صحت بالا است و نتایج و داده‌های بدست آمده از آزمایش‌های صورت گرفته بر روی طیور مختلف در این سالن می‌تواند در مزارع تجاری سطح کشور مورد استفاده قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفرهای نوروزی
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • آیا مشتریان از امداد جاده‌ای نوروزی مدیران خودرو رضایت داشتند؟
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد