Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، داوود بهبودی در حاشیه دوازدهمین و آخرین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان در سال 99 در گفت‌وگو با خبرنگاران به ارائه گزارش عملکرد هسته کلیدی توسعه زیرساخت‌های کالبدی اشاره و اظهار کرد: سند تدبیر توسعه شامل 14 هسته کلیدی و 68 پروژه است که توسعه زیرساخت‌های کالبدی از مهم‌ترین هسته‌های این سند به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این هسته در سه فصل حمل و نقل، انرژی و منابع آب دارای 25 پروژه بوده و این پروژه ها با برنامه ریزی های صورت گرفته در سال آینده با شتاب بیشتری پیگیری خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان‌شرقی ابراز داشت: در این جلسه 21 عنوان مصوبه کارگروه امور زیربنایی مطرح شد و به تصویب شورای برنامه‌ریزی رسید.

پروژه انتقال آب ارس به تبریز با جدیت پیگیری می‌ شود

بهبودی در بخش دیگری از صحبت‌های خود یادآور شد: یکی از پروژه‌های مهم استان که در سند تدبیر توسعه و سایر اسناد بالادستی قید شده انتقال آب ارس به تبریز است؛ این پروژه در گذشته عمدتا در قالب EPCF و فاینانس خارجی پیش می‌رفت که تامین فاینانس آن به دلیل تحریم‌ها و سایر محدودیت‌ها دچار مشکل شد و نتوانست پیشرفت لازم را داشته باشد.

وی ادامه داد: طی چند ماه گذشته تفاهم نامه‌ای با قرارگاه خاتم الانبیا برای مشارکت در این پروژه منعقد شد و شرکت آب منطقه‌ای به عنوان دستگاه اجرایی پیگیر هماهنگی‌های لازم بوده است؛ اما اخیرا با تغییر فرمانده قرارگاه احتمال دارد در پیشرفت کار اندکی وقفه پیش آید که قرار شد آقای استاندار ضمن ملاقات با فرمانده جدید موضوع را به سرانجام برسانند.

 بهبودی در ادامه با اشاره به تنش آبی تبریز در تابستان سال جاری اذعان داشت: با پیگیری‌های مستمر مسئوولان استانی و انعکاس حساسیت موضوع تنش آبی در تبریز بنا به پیشنهاد وزارت کشور، تایید سازمان برنامه و بودجه و تصویب هیات وزیران، مبلغ 45 میلیارد تومان به صورت تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، برای اجرای خط انتقال آبرسانی از نهند به تبریز، حفر 30 حلقه چاه در نهند و نیز افزایش ظرفیت ایستگاه پمپاژ شماره 5 آبرسانی زرینه‌رود به تبریز در اختیار سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی اذعان داشت: دستگاه‌های اجرایی مربوطه در این زمینه اقدامات و عملیات اجرایی لازم را پیگیری خواهند کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی توسعه مدیریت تبریز رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی شورای برنامه ریزی آذربایجان شرقی انتقال آب ارس به تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز قرارگاه خاتم الانبیا آب منطقه ای آذربایجان شرقی سد نهند فاینانس خارجی پ تحریم هیات وزیران برنامه ریزی انتقال آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۰۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت استراتژیک پروژه جاده جلفا_کلاله، بر همکاری همه دستگاه‌های اجرایی با قرارگاه خاتم‌الانبیا در اجرای این پروژه طبق برنامه زمان‌بندی تاکید کرد و گفت: کمیته ویژه‌ای در استانداری برای پیگیری این پروژه تشکیل می‌شود.

مالک رحمتی در جلسه مشترک با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا که با موضوع پروژه محور جلفا_کلاله برگزار شد، اظهار کرد: از روزی که قرار شد این پروژه شروع شود قرارگاه عاشورا به بهترین شکل ممکن کار را آغاز کردند، هرچند که انتظار بیش از این‌ها است.

وی افزود: همه باید با تسهیل‌گری و همراهی با این پروژه نقش خود را ایفا کنند تا به هدف بزرگی که نظام به دنبال آن است با کمک همدیگر برسیم.

وی ادامه داد: آن‌چه که در این پروژه اتفاق افتاده یک پیگیری بسیار مهم و دیپلماسی موفقی بود که در دولت سیزدهم رقم خورد، چرا که در ترانزیت بین‌المللی به دنبال یک شیطنتی بودند که ایران را حذف کنند اما به برکت دیپلماسی و پیگیری موفق و موثر دولت، کشورهای همسایه نقش فعال ایران را در این حوزه پذیرفتند و در حال حاضر، حفظ جایگاه استراتژیک ایران در منطقه قفقاز و عینیت‌بخشی به اثرگذاری بین‌المللی کشورمان منوط به اتمام این پروژه است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه توسعه متوازن استان‌ها از اولویت‌های دولت است، گفت: ما در آذربایجان شرقی منطقه آزادی را داریم که برای کشور ارزآوری دارد و برای استان نیز یک شاهراه اقتصادی محسوب می‌شود و اگر ما بین‌المللی، ملی، استانی، شهرستانی و حتی روستایی به موضوع نگاه کنیم اهمیت بالای این جاده مشخص می‌شود و از همه ابعاد، استراتژیک بودن این جاده محرز است و هیچ بهانه‌ای برای همراهی نکردن وجود ندارد.

وی با بیان اینکه موضوع ترانزیت در بحث توسعه بسیار مهم است، مطرح کرد: اگر در این مسیر به دنبال رونق اقتصادی هستیم باید ترانزیت رونق بگیرد و اگر این جاده محقق شود، ترانزیت رونق خواهد گرفت و به دنبال آن جدای از فواید اقتصادی که به دنبال خواهد داشت، جذب گردشگر هم اتفاق خواهد افتاد.

وی بیان کرد: یکی از سیاست‌هایی که در استان حتما باید به آن کمک کنیم تا اقتصاد و توسعه اقتصادی ما وابسته به نفت نباشد، توسعه گردشگری است و همه ظرفیت‌های لازم برای این امر در منطقه ارس جمع شده است.

رحمتی خاطرنشان کرد: در طول این ۱۰۷ کیلومتر تعداد زیادی روستا وجود دارد که اگر این جاده احداث شود، خدمت رسانی به آنها افزایش خواهد یافت و به رشد، کارآمدی و توسعه منطقه آزاد نیز کمک خواهد کرد.

وی از تشکیل یک کمیته ویژه برای پیگیری این پروژه خبر داد و گفت: این کمیته به ریاست استاندار، ماهانه تشکیل می‌شود و کار هماهنگی دستگاه‌ها و تصمیمات استانی را برعهده خواهد داشت.

وی ادامه داد: نگاه قرارگاه خاتم‌الانبیا به پروژه اقتصادی نبوده و ماموریت‌محور است، ما نیز وظیفه داریم از دولت و سازمان برنامه و بودجه پیگیری‌های لازم را برای تخصیص اعتبار آن انجام دهیم.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه تقسیم کار در چنین پروژه مهمی از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار کرد: شرایط پروژه ایجاب می‌کند پراکندگی کارگاه‌ها را افزایش دهیم تا سرعت پیشرفت آن بیشتر شود.

وی بر رعایت زمان‌بندی اجرای پروژه تاکید کرد و افزود: انجام زمان‌بندی برای اجرا و اتمام این پروژه از اهمیت بالایی برخوردار بوده و لازمه آن تحویل نقشه‌ها توسط کارفرما و انجام مطالعات زیست محیطی است.

وی در پایان تاکید کرد: در طول مسیر پروژه ۱۰۷ کیلومتری، چند نقطه برای احداث مجتمع‌های رفاهی برای ارائه خدمات به مردم و مسافران در نظر گرفته شود تا اجرای پروژه برای مسافران و مردم خسته‌کننده نباشد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، رحمتی یادآوری کرد: این پروژه، جاده‌ای خواهد بود که کشورهای همسایه ما از آن استفاده خواهند کرد بنابراین قرارگاه در کنار کارهای خوبی که همیشه انجام داده، به این منطقه نیز حساسیت ویژه‌ای داشته و از آخرین مطالعات، دانش علمی و تکنولوژی بهره گیرد تا یک افتخار دیگری رقم بخورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • نشست فصلی سران حزب اعتدال و توسعه با هدف برنامه ریزی کلان در سال ۱۴۰۳
  • احترام به HSE رویکرد احترام به کارکنان و شهروندان است/هدف برنامه ۱۴۱۰ مباحث زیست‌محیطی است
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز