Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین پژمان یکشنبه در گفت و گو اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این واسطه ها در حوزه ارتباط با مرغدار و تامین مایحتاج و منابع مالی مرغدار برای تامین جوجه و نهاده فعالیت می‌کنند و مرغ تحویل کشتارگاه می دهند  و از این محل نیز مجددا با کد مشخص که سازمان صنعت، معدن و تجارت استان صادر کرده وارد بازار می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس بیان کرد: اسامی و مشخصات ۷۰ نفر واسطه و دلال فعال در بازار مرغ این استان به صورت کامل مشخص است.

وی ادامه داد: این واسطه ها در آنالیز هزینه های مرغ در نظر گرفته نشده اند در حالی که  این افراد برای کسب سود فعالیت می کنند و بخشی از گرانی قیمت مرغ نیز به همین دلیل است.

پژمان یکی از مشکلات اساسی بازار مرغ را وجود این واسطه ها عنوان کرد و گفت: با انجام مجموعه اقدامات ملی و استانی در حال حاضر در فارس قیمت هر کیلوگرم مرغ گرم حدود ۲۶ تا ۲۷ هزار تومان است.

او اعلام کرد: تاکنون یک کشتارگاه و ۱۳ مرغداری متخلف که در حوزه نرخ‌گذاری غیرمنطقی برخورد می کردند به سازمان تعزیرات حکومتی معرفی شده‌اند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس بیان کرد: مدیریت امنیتی و دستوری در این حوزه باعث می شود که مرغدار از تولید منصرف شود و در پی آن کاهش محصول و گرانی نیز حاصل می شود.

وی با بیان اینکه کنترل واسطه ها در اختیار جهاد کشاورزی نیست ،عنوان کرد: در حال حاضر مرغدار در این استان حداکثر به ازای هرکیلوگرم مرغ ۱۶ هزارتومان دریافت می کند و عمدتا واسطه ها سود زیادی دریافت می کنند.

پژمان افزود: بازار مرغ از ابتدای مهرماه امسال به دلیل کمبود سویا در نیمه مهرماه به علت عدم هماهنگی و عدم تامین ارز متلاطم شد.

وی ادامه داد: از ابتدای آبان ماه وزارت جهاد کشاورزی تامین خوراک دام را به صورت صد در صد به عهده گرفت و اکنون مشکلی در این حوزه وجود ندارد.

وی اضافه کرد: اجرای محدودیت مرغ سایز نیز برداشته شد و دوره پرورش از ۴۰ روز به ۴۵ روز افزایش و خوراک پنج روزه نیز اضافه شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: سقف جوجه ریزی ۱۰ درصد افزایش یافته که مجموعا این سه اقدام از سوی وزارت جهاد کشاورزی برای کنترل قیمت مرغ و افزایش تولید در سراسر کشور انجام شده است.

وی در ادامه به اقدامات فارس برای کاهش قیمت مرغ اشاره کرد و گفت:‌قیمت مصوب هر کیلوگرم مرغ گرم در حال حاضر ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان است و در اغلب استان‌ها به دلایل متعدد هنوز قیمت مصوب محقق نشده است.

پژمان ادامه داد: زنجیره مرغ از تولید تا مصرف فرآیند طولانی را طی می کند که شامل جوجه ریزی،مرغدار،کشتارگاه،خرده فروش و عمده فروش و از همه مهمتر واسطه هایی که در این صنعت کار می کنند که همه این موارد در قیمت تمام شده مرغ موثر است.

وی به ایجاد ۳۲ فروشگاه عرضه مستقیم گوشت مرغ در شیراز اشاره کرد و گفت: با هدف کنترل قیمت ها در بازار روزانه حدود ۵۰ تن مرغ منجمد نیز با قیمت ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان در سطح استان فارس توزیع می شود.

پژمان در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه آیا قیمت کنونی مرغ در بازار که حدود ۲۶ هزار تومان است منطقی است یا خیر؟ گفت: با توجه به افزایش هزینه در همه بخش ها قیمت کنونی مرغ چندان هم بالا نیست و از نظر علم اقتصاد قیمت تمام شده محصول تعیین کننده نهایی قیمت نیست بلکه عرضه و تقاضا در سطح بازار این نرخ را مشخص می کند.

او وضعیت کنونی اقتصاد را در شرایط جنگی دانست و افزود: هیچ نوع تجربه محسوسی در این زمینه وجود ندارد که در شرایط اقتصاد جنگی چگونه باید عمل کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه در شرایط اقتصاد جنگی در برخی موارد ناگزیر به دستوری عمل کردن هستیم که این وضعیت در برخی مواقع پاسخگو نیست،گفت: در حال حاضر التهابی در بازار مرغ استان فارس وجود ندارد.

وی به بخشنامه جدید وزارت جهاد کشاورزی که از شنبه ۲۳ اسفندماه ۹۹ ابلاغ شده اشاره کرد و گفت: براساس این بخشنامه شرکت پشتیبانی امور دام اقدام به خرید مرغ خواهد کرد که اجرای این بخشنامه به کمک شورای تامین استان فارس نیاز دارد و باید دید با این بخشنامه جدید می توان قیمت مرغ را در سطح استان متعادل تر کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه هیچ مشکلی اکنون در حوزه تولید گوشت مرغ در سطح استان وجود ندارد اظهار کرد: روزانه حدود ۲۸۰ هزار قطعه مرغ تولیدی استان کشتار می شود که حدود ۴۰۰ تن گوشت مرغ بدون ضایعات است که مصرف روزانه در فارس نیز همین میزان است و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی ادامه داد: جدای از این روزانه حدود ۵۰ تن مرغ منجمد نیز در سطح استان فارس و خصوصا حاشیه شهرها توزیع می شود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی دام و طيور بازار محصولات گوشت مرغ فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی دام و طيور بازار محصولات وزارت جهاد کشاورزی دام و طيور بازار محصولات گوشت مرغ فارس اخبار کنکور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس وزارت جهاد کشاورزی سطح استان حال حاضر وجود ندارد بازار مرغ قیمت مرغ گوشت مرغ واسطه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۰۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، احمد خانی نوذری، معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در نامه‌ای به رئیس سازمان توسعه تجارت درباره وضعیت عوارض صادرات سیب زمینی، اعلام کرد: با توجه به لزوم تامین سیب زمینی مورد نیاز بازار، به استناد مفاد بند چهارم تصمیم‌های متخذه جلسه تنظیم بازار کشور در ۸ بهمن ماه ۱۴۰۲ مبنی بر تفویض اختیار وضع عوارض صادراتی برخی از اقلام کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی اعلام می‌شود صادرات سیب زمینی با کد تعرفه ۰۷۱۰۱۰۰۰ صرفاً با اخذ عوارض معادل ۶۰ درصد ارزش صادراتی آن از پانزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ تا اطلاع ثانوی از تمام گمرکات اجرایی میسر خواهد بود.

دیگر خبرها

  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • قیمت جدید گوشت و مرغ دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»