Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ضرورت کار مشترک میان وزارت آموزش و پرورش و وزارت فرهنگ در خصوص تعیین قواعدی برای تصویب کتاب های آموزشی گفت: نیاز است تا شورای عالی انقلاب فرهنگی اصلاحیه ای به این بررسی ها انجام دهد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «سید عباس صالحی»، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه گفت و گوی هفته در جمع خبرنگاران رسانه ملی گفت: مسئله کتاب و کتابخوانی به عنوان یک مصرف فرهنگی بخشی از جامعه در حوزه کودک و نوجوان به حساب نمی آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتاب و کتابخوانی آینده فردای کودک و نوجوان ما را تشکیل می دهد و به دنبال آن آینده ایران را می سازد.

 

وی ادامه داد: با این نگاه وزارت فرهنگ و وزارت آموزش و پرورش به صورت ویژه پیش خواهند برد تا تقویت شود.

 

صالحی تصریح کرد: تاکید ما در کتابخانه های عمومی راه اندازی بخش کودک بوده است، کتاب های متناسب با کودک و نوجوان شکل بگیرد و تقریبا در تمامی کتابخانه های ما بخش کودک و نوجوان وجود دارد.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: در برخی از کتابخانه هایی که فضا در اختیار داشتیم، جدا از فضای عمومی یک بخش مستقل برای کودکان و نوجوانان راه اندازی کرده ایم که خانواده ها بتوانند فضای آرام تری را برای آنها مهیا کنند.

 

وی ادامه داد: هر چقدر بتوانیم رابطه میان کودکان و نوجوانان را با کتابخوانی و کتابخانه های عمومی و مدارس تقویت کنیم، طعم شیرین کتابخوانی را می توانیم برای نسل آینده ایجاد کنیم.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به کتاب های آموزشی غیر استاندارد اما مجوز دار گفت: مسیری که در سال های مختلف طی شده است و برای این دوره ها هم نیست، تابع یک سری مقررات و قوانین است که شورای عالی انقلاب فرهنگی برای کتاب ها به تصویب رسانده اند.

 

وی خاطرنشان کرد: این به این معناست که سیاست های کلی برای اداره کتاب ما تعیین شده است و از لحاظ قوانین در حوزه بررسی کتاب محدود هستیم. اگر در خارج از آن حوزه بخواهیم جلوی نشر کتابی را بگیریم و ناشر بخواهد از ما شکایت کند، باید پاسخگو باشیم. در مقررات بالادستی به این حوزه توجه نشده است و این نیاز به کار مشترک وزارت آموزش و پرورش با وزارت ارشاد دارد. اگر کتاب ها با روال نظام تعلیم و تربیت مطابقت ندارد یا اطلاعات غلط در آن قرار گرفته است در این قواعد باید جا بگیرد و ما هم در حوزه بررسی کتاب بتوانیم به این قواعد استناد کنیم تا پاسخگو باشیم.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ضرورت کار مشترک میان وزارت آموزش و پرورش و وزارت فرهنگ در خصوص تعیین قواعدی برای تصویب کتاب های آموزشی گفت: نیاز است تا شورای عالی انقلاب فرهنگی اصلاحیه ای به این بررسی ها انجام دهد و در این فرآیند می توانیم ملتزم تر باشیم که چه کارهایی اتفاق بیفتد تا حوزه کتاب های درسی در یک روال روشن تری قرار گیرد.

 

صالحی همچنین به آموزشگاه های آزاد گفت: مبنای مجوز ما مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است و حیطه ها و رشته هایی که در موسسات و مراکز زیر نظر ما هستند، مشخص است. برای نمونه ما از سال 89 اجازه صدور مجوز برای آموزشگاه های زبان را نداریم اما مابقی حوزه ها که مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است، این حق را به ما می دهد تا مجوز دهیم.

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: کتاب خوانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شورای عالی انقلاب فرهنگی وزارت آموزش و پرورش کتاب های آموزشی کودک و نوجوان کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۱۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابلاغ رئیس‌جمهور به عنوان رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، بر اساس ماده واحده "تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی" که در جلسه هشتم اسفند سال گذشته شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بر اساس مصوبه جلسه بیست‌ویکم بهمن سال ۱۴۰۲ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به تصویب رسیده، در حکمی عاطفه خادمی را به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور منصوب کرد.

عاطفه خادمی پیش از این به‌عنوان مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بود.

گفتنی است، خادمی متولد سال ۱۳۶۳ و دانش آموخته دکترای سیاستگذاری فرهنگی و به عنوان اولین زن فارغ التحصیل این رشته در کشور است.

وی عضو هیأت علمی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی و دارای تألیفات پژوهشی با رویکرد سیاستگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه با محوریت زنان و خانواده نیز هست.

در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به تجربه همکاری با نهاد‌های مختلف مانند سازمان صدا و سیما، پژوهشگاه‌های مرتبط در حوزه علوم انسانی حول بررسی مسائل مختلف حوزه فرهنگ و اجتماع، متمرکز بر حوزه‌های تحولی، مسئول دبیرخانه تحول مجتمع‌های قضایی خانواده در قوه قضاییه و دبیر دبیرخانه کمیته اجتماعی و فرهنگی سند تحول دولت سیزدهم اشاره کرد.

یادآور می‌شود، پیش از این سیدمجید امامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مسئولیت خدمت می‌کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ: فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • حقیقت زیر پای تمدن افسار گسیخته غربی در حال لگدمال است
  • وزیر فرهنگ و ارشاد با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد
  • باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تغییر کرد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد