Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، قاسم نوده فراهانی در یک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه باید واقعیت ها را در مورد وضعیت تولید  و توزیع مرغ به مردم اطلاع داد، گفت: در روز ۲۳ اسفند ماه میزان تحویل مرغ به میدان بهمن ۱۳۰ تن و میزان تحویل مرغ در میدان تهران پارس حکیمیه ۷۵ تن بوده است بنابراین چیزی بیش از ۲۰۰ تن مرغ به این دو میدان تامین کننده مرغ تهران، مرغ تحویل شده است در حالی که نیاز تهران روزانه ۱۰۰ تن مرغ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به میزان کسری مورد نیاز مرغ بیان داشت: چرا باید بگوییم که مرغ به اندازه کافی هست. 

وی افزود: این وضعیت در حالی است که مشاهده می شود مرغ زنده با قیمت هر کیلو ۲۴ هزار تومان بفروش می رسد بنابراین این سوال به ذهن متبادر می شود که این مرغ از کجا می آید؟ من این این سوال را مقامات مسئول وزارت جهاد کشاورزی می پرسم زیرا تولید مرغ بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است.

* سهمیه مرغ اصناف را به فروشگاه‌های زنجیره‌ای دادند 

نوده فراهانی با اشاره به جلسه چند روز قبل در استانداری تهران اظهار داشت: مقامات مسئول وزارت جهاد کشاورزی در آن جلسه مدعی شدند که مرغ تهران را تامین می کنند اما برای این منظور سهمیه اصناف را قطع کردند و در اختیار فروشگاه های زنجیره ای و میادین قرار دادند. 

وی بیان داشت: آیا با این کار وضعیت توزیع مرغ اصلاح شد و مشکل مرغ حل شد؟ اگر کمبود هست که ما هم آن را قبول داریم چرا به مردم دروغ بگوییم و چرا مردم را به خودمان بدبین کنیم. من تخلف در اصناف را رد نمی کنم و مواردی از تخلف ممکن است در بین اصناف باشد اما همین اصناف بودند که در قبل و انقلاب و ۸ سال دفاع مقدس همواره پای کار بوده اند و اکنون که مرغ کم شده برخی اصناف را دزد قلمداد می کنند، آیا حق اصناف این است؟

* آیا مرغ را به اصناف دادید که آن را دزدیده باشند؟

نوده فراهانی گفت: واقعیت را به مردم بگویید و اعلام کنید که مرغ کم است مردم هم قطعا مراعات می کنند . مردم طی ۴۱ سال بعد از انقلاب و در دوران جنگ با تمام ناسازگارها ساخته اند لذا درست نیست که برخی مسئولان اصناف را دزد خطاب کنند، سوال من این است که شما در اختیار آنها سهمیه مرغ قرار داده اید که اصناف آن را دزدیده باشند؟ 

رئیس اتاق اصناف تهران بیان داشت: واقعیت کمبود مرغ را به مردم بگویید و نگویید مرغ هست تا در این شرایط مردم در صف بایستند و وسیله ای برای بیگانگان فراهم کنیم تا فیلم صفوف مردم برای خرید مرغ را پخش کنند.

وی بیان داشت: این وضعیت و ایستادن برای مردم برای خرید مرغ در شان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیست. 

* چرا مواد اولیه روغن به کارخانه ها تحویل نمی‌شود

رئیس اتاق اصناف تهران بیان داشت: روغن هم همین وضعیت را دارد و  در مورد روغن نیز کمبود وجود دارد.  

وی افزود:  مسئولین دائما اعلام می کنند  مواد اولیه روغن به اندازه کافی هست اما سوال این است که اگر روغن هست پس چرا این مواد اولیه برای تبدیل به روغن خوراکی وارد کارخانه ها نمی شود. 

نوده فراهانی با تاکید بر اینکه روغن با کالای اجباری به اصناف فروخته می شود، اظهار داشت: قطعا باید با این مسائل برخورد کرد. 

رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به بازرسی بیان داشت: میادین میوه و تره بار میوه  را بدون فاکتور به مغازه داران سطح شهر نفروشند و مغازه داران نیز بدون فاکتور از میادین میوه نگیرند. 

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: رئیس اتاق اصناف تهران نوده فراهانی مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۱۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد

اکبر ابدالی گفت: پروانه‌های صادر شده در بخش تولیدی و خدمات فنی به تعداد یک هزار و ۸۵۷ فقره با سرمایه گذاری پنج هزار و ۵۷۱ میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای بالغ بر چهار هزار و ۶۰۰ نفر و همچنین در بخش توزیعی و خدماتی به تعداد سه‌هزار و ۷۸۴ مورد با سرمایه‌گذاری ۱۱ هزار و ۳۵۲ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی برای ۹ هزار و ۴۶۰ نفر بوده‌است.

 مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم  با اشاره به سایر فعالیت‌های انجام شده در حوزه اصناف استان طی سال گذشته نیز افزود: در سال ۱۴۰۲، ۱۹ انتخابات صنفی در استان قم برگزار و مسئولان اتحادیه‌ها تعیین شدند، همچنین در این مدت با تشکیل جلسات کارشناسی در خصوص قیمت گذاری ۲۲ قلم کالا اقدام لازم صورت گرفت.

او در ادامه گفت: سال گذشته ۵۷۹ متقاضی دریافت تسهیلات در بخش اصناف استان به مبلغ یک‌هزار و ۴۶۲ میلیارد ریال در قالب تسهیلات رونق تولید، تبصره ۱۸، مشاغل خانگی و سایر موارد به بانک‌های عامل معرفی شدند.

گفتنی است مسئولان اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم از عموم مردم استان درخواست کردند که هرگونه تخلف اقتصادی اعم از گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، احتکار، عرضه خارج از شبکه و دیگر تخلفات صنفی را به تلفن ۱۲۴ و یا سامانه www.۱۲۴.ir اعلام نمایند.

همچنین از مردم خواسته شده‌است به فراخوان ثبت نام ناظران افتخاری به آدرس http://B ۲ n.ir/Nazerqom مراجعه و ثبت نام نمایند.

براساس آخرین پایش صورت گرفته، ۴۰ هزار پروانه کسب در قم موجود می‌باشد که ۱۶ هزار مورد آن در بخش تولیدی و خدمات فنی و ۲۴ هزار مورد آن در بخش توزیعی و خدماتی است.

اصناف در قم به دلیل موقعیت خاص زائرپذیری این استان و اهمیت بخش خدمات در آن، جایگاه ویژه‌ای دارند و در همین راستا اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت قم همکاری گسترده‌ای با فعالان بخش اصناف استان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • باید به کارگران به عنوان سنگرداران جنگ اقتصادی توجه شود
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه
  • جریمه تاوان ثبت نکردن موادبهداشتی فروشگاه مواد غذایی در کرمانشاه
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • پلمب یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای