Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شریعتمداری گفت: در مراکز آموزشی به کودکان خیابان آموزش می دهیم و آنها در شغل آموزش دیده فعالیت می‌کنند اما بعد آن را رها می‌کنند و به چهارراه‌ها می‌آیند چون درآمد شغل آموزش دیده شده کمتر از درآمد فعالیت آنها در خیابان است و این مسئله آنها را به خیابان‌ها می‌کشاند.

به گزارش برنا؛ محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم قدردانی از ۱۲۳ کارشناس منتخب مرکز فوریت‌های اجتماعی سراسر کشور در سازمان بهزیستی کشور گفت: ۸۰ درصد کودکان خیابان، اتباع بیگانه هستند که به دلایل مختلف خود را به شهرهای بزرگ ایران رسانده‌اند و برای کسب درآمد این کار را انتخاب کرده‌اند و وقتی آنها را به مراکز مختلف هدایت می‌کنیم باید کشور میزبان آنها را در وقت مناسبی بپذیرد و مسائل دیپلماتیک خاصی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اضافه کرد: اما بخشی از مسئله کودکان خیابان به کودکان ایرانی بازمی‌گردد و این‌ها آسیب هایی است که به وجود آمده است. اگر سیاست های رفاهی و حمایتی او را تحت پوشش قرار می داد طبیعتا کار او به خیابان کشیده نمی شد و اگر دستمزد مشاغل، جبران واقعی خدمات می کرد به آن کار می پرداخت.

وزیر تعاون تاکید کرد: پرداخت اجرت حقیقی کار، ستون فقرات تولید است و باید به آن توجه داشت تا کودکان کار را مشاهده نکنیم.

شریعتمداری افزود: یکی از وظایف مهم حکومت از کار انداختن ماشین تولید آسیب های اجتماعی و پیشگیری است اگر اقدامات پیشگیری موثر باشد می تواند آسیب‌ها را کاهش دهد. اگر نتوانیم جلوی آسیب ها را بگیریم پیامدهای آن، خود را در مراکز اورژانس اجتماعی نشان می دهد که مطلوب ما نیست.

او ادامه داد: عدم توجه به مشکلات سالمندان یا کودکان کار در بستر شکل گیری باعث می شود، آنها به آسیب اجتماعی تبدیل شوند. از کار انداختن ماشین تولید آسیب های اجتماعی نیازمند سیاستگذاری صحیح اقتصادی، فرهنگی، بهداشتی و اجتماعی است.

وزیر تعاون با اشاره فرمایشات رهبر معظم انقلاب در زمینه آسیب‌های اجتماعی گفت: شایسته ایران اسلامی ما نیست که حتی مقدار کمی از این آسیب ها را داشته باشیم و در کمال تاسف در آسیب های اجتماعی از کشورهایی که مدعی فرهنگ اسلامی نیستند پیشی می گیریم.

شریعتمداری در ادامه به طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و گفت: ‌این طرح از برنامه های ارزشمند مشترک وزارت کار و معاونت زنان ریاست جمهوری با همکاری جهاد دانشگاهی بوده و در حال گسترش به سراسر ایران است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کودکان کار شریعتمداری وزیر کار آسیب های اجتماعی آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۲۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛  دکتر جواد شاهین‌فر بابیان اینکه پارسال  یازده هزار کودک متولد شده در بیمارستان‌های استان غربالگری شنوایی شدند، گفت: ازاین تعداد  ۱۶۳ نوزاد به مرحله مداخله و از این تعداد ۳۵ نوزاد برای درمان از سمعک و ۱۴۲ نوزاد نیز با روش‌های جراحی و طبی زیر پوشش قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: با توجه آمار‌های جهانی کم شنوایی و پیش بینی افزایش این آمار در کودکان، برنامه‌های بهداشتی پیشگیری، شامل غربالگری برای تشخیص زودهنگام در این گروه سنی در دانشگاه انجام می‌شود.
رئیس دانشگاه غلوم پزشکی استان گفت: بر اساس مطالعات انجام شده ۵.۲ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان محصل، نشانه‌هایی از آسیب شنوایی را دارند، که برای شناسایی این کودکان، برنامه غربالگری شنوایی جزو برنامه نظام مراقبت بیماری‌های غیرواگیردار گنجانده شده است.
به گفته شاهین فر اکنون برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در هنگام ترخیص از بیمارستان‌های استان به کمک شنوایی شناسان و غربالگران آموزش دیده با همکاری سازمان بهزیستی انجام می‌شود.
افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت‌های گوش و دیگر عفونت‌ها از جمله بیماری‌هایی مانند سرخک و سرخجه، استفاده بی رویه و نابجا از دارو‌های آسیب رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند درمحیط‌های شغلی و نظامی، استفاده بی رویه از تلفن‌ همراه و دستگاه‌های صوتی شخصی از دلایل اصلی افزایش آمار کم شنوایی است.

دیگر خبرها

  • دومینوی آسیب‌ها با میکاپ دختربچه‌ها
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • دومینوی آسیب‌
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • کارگران پشتوانه و ستون اصلی تولید در کشور هستند
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند
  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی