Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@08:15:59 GMT

مشاوره تلفنی متخصصان پزشکان کرونا

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۱۳۱۵۴

مشاوره تلفنی متخصصان پزشکان کرونا

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، پس از شیوع ویروس کرونا در جامعه، بسیاری از رفتارهای روزمره ما دچار تغییر شدند و با توجه به توصیه‌های پزشکی در جهت رعایت حداکثری فاصله گذاری اجتماعی و در خانه ماندن، مراجعه حضوری به مراکز پزشکی که احتمال ابتلای به این ویروس در آنها وجود دارد چندان عقلانی نیست.

شرایط به سرعت در حال تغییر است

همانگونه که تا چند سال قبل خرید به صورت اینترنتی امکان پذیر نبود اما این روزها برای ما بسیار عادی شده است تماس تلفنی و صحبت با پزشک به صورت موثر و مفید نیز امروزه توسط استارتاپ هایی مانند داکتاپ (برای مشاوره تلفنی و آنلاین با بهترین متخصصان و پزشکان کلیک کنید) به صورت بهینه ای ارتقا یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی دیگر می‌توانیم اطمینان داشته باشیم که مشاوره تلفنی به اندازه مشاوره حضوری می‌تواند موثر باشد اما در صورتی که شرایط خاص آن توسط ارائه دهنده آن سرویس به بهترین صورت ممکن فراهم شده باشد.

مزایای مشاوره تلفنی پزشکی

حال بیاید با هم به مهم‌ترین مزایای مشاوره تلفنی نگاهی بیندازیم و ببینیم که آیا واقعاً می‌تواند به اندازه مراجعه حضوری به پزشک کارساز باشد؟

۱. دوری از آلودگی‌های مراکز پزشکی و پیشگیری از ابتلا به کرونا

مطمئناً این روزها زیاد راجب کرونا و عواقب آن شنیده ایم و همانطور که می‌دانید هنوز هیچ روش درمان قطعی برای این بیماری کشف نشده و تنها راه مقابله با آن استفاده از ماسک و حفظ فاصله اجتماعی است. یکی از مزایای مشاوره تلفنی با پزشک همین است که شما را از مراجعه حضوری به این مراکز پزشکی و آلودگی‌های خاص آن مخصوصاً برای بیماری‌های گروه‌های حساس و انتظارهای طولانی در صف رزرو نوبت دور نگه می‌دارد.

۲. با پزشک خود همانند تماسی که با دوست خود برقرار می‌کنید تماس بگیرید

با برقراری مشاوره تلفنی با پزشک علاوه بر آن که راحت تر می‌توانید مشکل خود را بیان کنید (چرا که گاهاً بیان بعضی از بیماری‌ها و یا مشکلات روحی اعم از اعتیاد و یا مشکلات جنسی به صورت رو در رو کمی سخت‌تر است تا بیان آن به صورت متنی و تلفنی) می‌توانید در هر ساعت از شبانه روز همانند تماس گرفتن با یک دوست با مراجعه به سایت داکتاپ به سرعت تماس تلفنی و یا متنی خود را با دکتر مربوطه برقرار کرده و مشکلات خود را با بیان نمایید.

همچنین گاهی اوقات بیماران به دلیل بیماری‌های جسمی، کمبود وقت و دوری راه ممکن است امکان مراجعه حضوری به یک روانشناس را نداشته باشند. در این موارد هم مشاوره آنلاین می‌تواند به ما کمک کند تا با دور زدن این مشکلات از فرصت جلسات مشاوره اثربخش بهره مند شویم.

۳. شما نیز تحمل انتظارهای طولانی و پرداخت هزینه‌های گزاف جهت نوبت و ویزیت را ندارید

مطمئناً مراجعه به پزشک در این روزها علاوه بر خطرات مربوط به ویروس کرونا نیاز هزینه‌های مالی و صرف وقت بسیاری دارد همینطور همچنین با توجه به ماشینی شدن زندگی امروزی و کمبود وقت به صرفه تر است که به جای ساعت‌ها کشیدن انتظار در ترافیک و صف دریافت نوبت و ویزیت به راحتی با برقراری یک تماس با پزشک مشکل خود را بیان نمایید.
همچنین در مواردی از بیماری‌ها نیاز است تا بیمار به دفعات و در بازه‌های زمانی مختلف به پزشک مراجعه نماید مشاوره تلفنی با بهترین پزشکان با دور زدن این مشکل به ما کمک شایانی خواهد کرد.

چطور مشاوره تلفنی بگیریم؟

برای این کار باید ابتدا به یک سایت یا مجموعه فعال در زمینه مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنیم که ما پلتفرم داکتاپ را به شما پیشنهاد می‌دهیم . در (doctop.com) با بیش از ۲۰۰۰ پزشک متخصص با سابقه و خوشنام در تمامی حوزه‌های پزشکی و روانپزشکی بهترین شرایط را جهت برقراری یک مشاوره تلفنی تدارک دیده ایم. برای استفاده از سامانه پزشکی داکتاپ می‌توانید وارد سایت شدهو برای خود و یا عزیزان و نزدیکان خودتان که توانایی مراجعه حضوری به پزشک را ندارند مشاوره تلفنی بگیرید. همچنین می‌توانید قبل از انتخاب پزشک با خواندن نظرات و امتیازهای داده شده بهترین پزشک مد نظر را در دسته‌های مشاوره‌های رایگان، سریع‌ترین مشاوره و بهترین متخصص انتخاب کنید.

برای مطالعه مقالات پزشکی که توسط پرستاران و پزشکان نوشته می‌شود به مجله پزشکی داکتاپ مراجعه کنید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5169407

منبع: مهر

کلیدواژه: خدمات مشاوره ویروس کرونا کسب و کارهای اینترنتی کسب و کار گروه خودروسازی سایپا شرکت آسیاتک کسب و کارهای اینترنتی بیمه واحد صنعتی صنعت خودروسازی روغن خوراکی تبلیغات گل و گیاه احراز هویت قرارداد همکاری خلیج فارس مراجعه حضوری مشاوره تلفنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۳۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!

یک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

سید صاحب حسینی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود. به طور مثال فاکتورهای خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کارهای زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود.

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • اعلام تعداد پزشکان مسموم شده در ماجرای مهمانی شیراز
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • خودکشی پزشکان ایرانی در مرز هشدار؛ مشکل کجاست؟
  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟