Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس سازمان بهزیستی کشور در مراسم تقدیر از 123 نفر از کارشناسان منتخب مرکز فوریت‌های اجتماعی سراسر کشور، گفت: پیش‌نویس قانون ساختار، تشکیلات و وظایف مرکز فوریت‌های اجتماعی تهیه و تدوین شد و امروز آماده تقدیم به دولت است و بعد از آن برای تصویب به مجلس ارسال خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی کشود، «وحید قبادی‌دانا» رئیس سازمان بهزیستی کشور در مراسم تقدیر از 123 نفر از کارشناسان منتخب مرکز فوریت‌های اجتماعی سراسر کشور با بیان اینکه بهزیستی در گام دوم انقلاب با شعار شفافیت، تحول در خدمت و ارتقاء سلامت اجتماعی در بستر خانواده فعالیت‌های خود را وارد فصل نوینی کرده است، گفت: با توجه به رشد آسیب‌های اجتماعی همچون اعتیاد، طلاق و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. متاسفانه خشونت‌های خانگی مانند کودک آزاری، همسر آزاری، خودکشی و ... مسائلی است که هرچند ناچیز، اما شاهد آن هستیم که البته همان میزان کم برای ما مهم است و وظیفه‌مندیم در مقابل آن اقدامات لازم را به صورت مداخلات بهنگام و تخصصی انجام دهیم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور، افزود: برای رسیدن به مطلوب و انجام وظایف فوریت‌های اجتماعی نیازمند تقسیم مسئولیت بین دستگاه‌های مختلف دولتی و غیردولتی است؛ یکی از نکاتی که مقام معظم رهبری شخصاً تاکید ویژه داشتند موضوع آسیب‌های اجتماعی بوده است و ایشان فرمودند «شاید از نگاه جامعه‌شناسانه وجود آسیب‌های اجتماعی جوامع بشری امری طبیعی باشد، اما در شان کشوری که آرمان ساخت تمدن نوین اسلامی دارد به هر میزان ولو اندک هم شایسته نیست؛ بنابراین اگرچه درخصوص مقابله با آسیب‌های اجتماعی کارها زیادی صورت گرفته است اما یقیناً کافی نبوده و برای حل آن کار شبانه‌روزی کرد. توقعات بیش از اینهاست. اهمیت کار و بزرگی مسئولیت و خطرات ناشی از آن را توجه کند آن وقت می‌فهمد که چقدر در این زمینه باید تلاش کرد و شب و روز نشناخت».
کارکنان اورژانس اجتماعی به صورت شبانه‌روزی در خدمت خانواده‌ها هستند
وی با اشاره به تاکیدات رئیس جمهور در دولت تدبیر و امید بر موضوع آسیب‌های اجتماعی، تصریح کرد: کارکنان اورژانس اجتماعی به صورت شبانه‌روزی در خدمت خانواده‌ها هستند و خط اول مواجهه با موضوعاتی همچون خشونت خانگی، کودک‌آزاری، همسرآزاری، سالمندآزاری و... هستند و مواردی که اقدام به خودکشی می‌شود با تماس شماره 123 همکاران بهزیستی در مراکز مداخله وارد عمل می‌شوند.
قبادی‌دانا با بیان اینکه 360 مرکز اورژانس اجتماعی در 256 پایگاه در سراسر کشور فعال است و در 31 استان خط تلفنی 123 به صورت رایگان به صورت شبانه‌روزی خدمت‌رسانی می‌کند، گفت: اورژانس اجتماعی در سال 98 به یک میلیون و 100 هزار نفر خدمت‌رسانی کردند و در 9 ماهه اول سال جاری بیش از 900 هزار نفر خانواده‌هایی که طلب کمک داشتند، حمایت شدند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 3 هزار و 500 نفر در اورژانس اجتماعی مشغول به خدمت هستند، ادامه داد: با تصویب قانون اطفال و نوجوانان وظایف اورژانس اجتماعی سنگین‌تر و مشخص‌تر شد و نیازمند تقویت اورژانس اجتماعی برای اجرای صحیح این قانون دارد.
تشکیل پلیس اطفال گام مهمی در اجرایی و عملیاتی کردن قانون اطفال و نوجوانان
وی تشکیل پلیس اطفال را گام مهمی در اجرایی و عملیاتی کردن قانون اطفال و نوجوانان برشمرد و گفت: امیدواریم این مهم به نحو شایسته ادامه پیدا کند. تاکید وزیر رفاه هم بر ارتقا و توسعه اورژانس اجتماعی بوده است و بهزیستی را بر آن داشت تا لایحه‌ای آماده کنیم چراکه نیاز بود برای توسعه تشکیلات قانونی، اعتبارات مورد نیاز برای ارائه خدمات فوری و در دسترس، مجوز استخدام برای نیروی انسانی شاغل در اورژانس اجتماعی اقداماتی انجام شود؛ در حال حاضر بیش از 2 هزار نفر به صورت خرید خدمت مشغول هستند. در قانون برنامه ششم توسعه قرار بود که شهرهای بالای 50 هزار جمعیت دارای اورژانس اجتماعی شوند که متاسفانه حدود 160 مرکز فاقد خودروی مناسب‌سازی شده در اورژانس اجتماعی هستند و توسعه مراکز اورژانس اجتماعی باید براساس میزان رصد آسیب اجتماعی مدنظر قرار بگیرد که متناسب با شرایط توسعه پیدا کند.
قبادی‌دانا یکی از محل‌های آسیب‌های اجتماعی را سکونت‌های غیررسمی و حاشیه‌نشینی عنوان کرد و گفت: در این خصوص نیز تاکیدات ویژه‌ای بر رفع مشکلات آنها بوده است و ایجاد پایگاه اورژانس اجتماعی در این مناطق می‌تواند تاثیر بسزایی داشته باشد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه برای رفع مشکلات به دستور وزیر رفاه پیش‌نویس قانون ساختار، تشکیلات و وظایف مرکز فوریت‌های اجتماعی را تهیه و تدوین شد، گفت: این لایحه امروز آماده تقدیم به دولت است و بعد از آن برای تصویب به مجلس ارسال خواهد شد.
رونمایی از سامانه فوریت‌های آسیب‌های اجتماعی با حضور تعاون، کار و رفاه اجتماعی
وی از رونمایی سامانه فوریت‌های آسیب‌های اجتماعی خبر داد و گفت: از امروز این سامانه آماده فعالیت است و فعالیت‌های اورژانس اجتماعی از قالب کاغذی خارج می‌شود و از بدو تماس تا انتها برای ارجاع و مدیریتی که صورت می‌پذیرد مسئله قابل رصد و مشاهده است و بر این اساس آمار صحیح و برنامه‌های شایسته قابلیت انجام را خواهد داشت.
رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه کنترل آسیب‌های اجتماعی را تنها وظیفه سازمان بهزیستی ندانست و عنوان کرد: تمامی دستگاه‌ها موظف هستند تمامی تلاش خود را در این زمینه انجام دهد. یکی از موضوعات پیشگیری آسیب‌های اجتماعی است که مقدم بر اقدامات است و ایجاد بیش از 2400 مرکز خدمات بهزیستی در محلات با عنوان مثبت زندگی این امکان را فراهم می‌کند که برنامه‌های جامع پیشگیری صورت پذیرد و بار آسیب‌ها را برای اقدامات فوریتی به حداقل برساند.
وی ضمن قدردانی از تلاش کارشناسان اورژانس اجتماعی در سراسر کشور، مهمترین دژ مستحکم در مقابله با آسیب اجتماعی را خانواده برشمرد و اذعان کرد: حاکمیت و دولت موظف است از افراد آسیب‌دیده و در معرض خشونت حمایت کند که این مهم را همکاران ما در اورژانس اجتماعی در مواقع اضطرار ورود می‌کنند و به عنوان مثال در یکی از استان‌ها که ناپدری معتاد اقدام به کودک آزاری کرده بود را شناسایی و با حکم قضایی کودک را از محل نا امن خارج کنند و موارد این چنینی زیاد است.
به گفته قبادی‌دانا در لایحه پیشنهادی موضوعاتی همچون امنیت شغلی کارکنان، تخصیص ردیف اعتباری ویژه، تسهیل عملکرد کارکنان اورژانس اجتماعی در ورود به منطقه خطر، تجهیزات لازم به لحاظ نرم‌افزاری و سخت‌افزاری آورده شده است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور در پایان یاد و خاطره کارشناسان اورژانس اجتماعی «فاطمه حسینیان» از خراسان رضوی، «عشرت بیابانی» از هرمزگان، «تیمور رحمانی» کردستان، «سبحانی» از سیستان و بلوچستان و «طیبه جلالی» از تهران که بر اثر کرونا فوت شده بودند، گرامی داشت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رئیس سازمان بهزیستی کشور مرکز فوریت های اجتماعی اورژانس اجتماعی اورژانس اجتماعی آسیب های اجتماعی قبادی دانا شبانه روزی سراسر کشور آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۴۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند

سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کرد: دریافت هدیه در مقابل انجام وظایف مرتبط با شغل کارمندان دستگاه‌های اجرایی از قبیل امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه ممنوع است.

به گزارش مشرق، با اعلام سازمان اداری و استخدامی کشور، دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری این سازمان، ۱۱ اردیبهشت‌ماه با ابلاغ بخشنامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی، موضوع ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری را در خصوص ممنوعیت رشوه، سوءاستفاده از مقام اداری و دریافت هر گونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه متذکر شد.

در این بخشنامه به علت وجود تعارض منافع جدی، دریافت هر گونه هدیه به هر شکل و تحت هر عنوان توسط کارکنان دولت در همه سطوح و در شئون مختلف اداری از جمله حوزه‌های ارزیابی عملکرد، نظارت و بازرسی، صدور مجوز، مالی و پشتیبانی در خصوص مناقصه، مزایده، عقد قرارداد و نظایر آن از افراد، سازمان‌ها، شرکت‌ها، موسسات و نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی ممنوع اعلام شده است.

بر اساس ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری، اخذ رشوه و سوءاستفاده از مقام اداری ممنوع است و استفاده از هرگونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه در مقابل انجام وظایف اداری و وظایف مرتبط با شغل توسط کارمندان دستگاه‌های اجرایی در تمام سطوح از افراد حقیقی و حقوقی به جز دستگاه ذی‌ربط خود تخلف محسوب می‌شود.

این بخشنامه همچنین یادآور می‌شود که بر اساس ماده ۹۰ قانون مدیریت خدمات کشوری، کارمندان دستگاه‌های اجرایی موظف هستند که وظایف خود را با دقت، سرعت، صداقت، امانت، گشاده‌رویی، انصاف و تبعیت از قوانین و مقررات عمومی و اختصاصی دستگاه مربوطه انجام دهند و در مقابل عموم مراجعان به طور یکسان و دستگاه ذی‌ربط پاسخگو باشند.

دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری سازمان اداری و استخدامی کشور، با تاکید بر لزوم رعایت این بخشنامه و انجام مراقبت و رصد مستمر موضوع در تمامی سطوح ستادی و واحدهای تابعه، تصریح می‌کند که در صورت مشاهده موارد تخلف، افراد خاطی اعم از دهنده و گیرنده هدیه، باید جهت طی مراحل قانونی به بالاترین مقام دستگاه اجرایی یا مقامات و مدیران مجاز یا هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و یا مراجع قضایی معرفی شوند.

بخشنامه صادره در پایان، مطابق ماده ۹۲ قانون مدیریت خدمات کشوری، مسئولیت نظارت و کنترل و حفظ روابط سالم کارمندان در انجام وظایف محوله را مدیران و سرپرستان بلافصل عنوان کرده و تاکید می‌کند که در مورد عملکرد آنان باید پاسخگو باشند و در صورتی که این موضوع در حیطه مدیریت مسئولان مزبور مشاهده و اثبات شود، علاوه بر برخورد با کارمندان خاطی، با مدیران و سرپرستان کارمندان نیز که در جلوگیری از این موضوع اهمال کرده باشند نیز مطابق قوانین مربوط، رفتار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای گمنام دانشگاه فرهنگیان مشهد
  • سازمان اداری و استخدامی : کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع شد
  •  کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • بخشنامه ممنوعیت دریافت هر نوع هدیه توسط کارکنان دولت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد