Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-29@10:41:13 GMT

وزیر بهداشت: سفر، عامل اصلی انتقال کرونا است

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۱۴۷۹۲

وزیر بهداشت: سفر، عامل اصلی انتقال کرونا است

به گزارش الف بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، دکتر سعید نمکی، در حاشیه مراسم رونمایی از سامانه های نوین بیمارستانی سیّار تخصصی دفاع زیستی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با رویکرد مقابله با کرونا، اظهار کرد: همکاران ما در کنار بسیج، هلال احمر و سایر ارگان ها، سراسر کشور را از نظر بیماری در استمرار اجرای طرح بسیار موفق شهید قاسم سلیمانی، پایش می کنند که اگر نقاطی را از ویروس جدید، مشتعل دیدیم، بلافاصله به آن حمله کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با وجود هجمه ویروس جهش یافته انگلیسی که توانست کشورهای اروپایی را با همه امکانات اقتصادی و زیرساخت هایی که داشت به زانو در بیاورد، بعد از یک ماه از ورود این ویروس به کشور و چرخش آن و با وجود شرایط سختی که در خوزستان پیدا کردیم، امروز خیلی از شهرهای قرمز این استان که تحت هجوم وحشتناک ویروس بود، با همت تمام دست اندرکاران و از جان گذشتگی ایثارگران نظام سلامت به وضعیت نارنجی و زرد تبدیل شده است.

توانسته ایم مرگ و میرها دو رقمی نگه داریم

نمکی بیان کرد: در حال حاضر وضعیت کشور مناسب است و مرگ و میرهای دو رقمی را با لطف خداوند و همت همه عزیزان و ایثار همکارانمان در نظام سلامت نگه داشته ایم، درحالیکه در همین روزها ویروس کرونا توانسته در کشوری مانند انگلیس، تا دو هزار مرگ را رقم بزند، اما ما امروز توانسته ایم، مرگ و میرها را در حد دو رقمی نگه داریم و امیدوارم مردم گوش دهند. سفرها عامل اصلی انتقال ویروس است و از این بابت بسیار نگرانیم که مردم ویروس را از نقاط آلوده تر به نقاط کمتر آلوده ببرند و گرفتاری تازه ایجاد کنند.

ایام پرچالش نوروز در مواجهه با ویروس کرونا

وزیر بهداشت تاکید کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند و رییس جمهور نیز در ستاد ملی مقابله با کرونا و سایر بزرگان و مسئولان نظام توصیه کردند، از مردم تقاضا داریم که سفر نروند. امسال هم علیرغم خستگی مردم و افسردگی مردم از یک سال در خانه ماندن، باز هم تقاضا داریم که در خانه بمانند، مسافرت نروند. اگر این توصیه ها رعایت شود، امیدواریم که روزهای بهتری داشته باشیم، اما من و همکارانم همواره این دلهره و اضطراب را داریم که اگر خدای ناکرده به توصیه ها توجه نشود، فاصله گذاری رعایت نشود و تجمعات و دید و بازدیدهای نوروزی بدون رعایت پروتکل ها ادامه پیدا کند و سفرها باعث جابجایی ویروس بسیار چموش جهش یافته شود، دچار گرفتاری می شویم.

نمکی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: سردار خاکپور، همکاران وی و همه نیروهای مسلح در طول بیش از یکسال گذشته در کنار ما بوده اند، اما حماسه بزرگی که نیروی زمینی سپاه امروز خلق کرده و من به عنوان سرباز کوچک نظام سلامت، افتخار کردم و به آن بالیدم، استفاده از بیمارستان و امکانات مجهز رسیدگی به بیماران اورژانسی به صورت صحرایی و سیّار است.

وی افزود: مجموعه امکانات درمانی و بیمارستان های سیار نیروی زمینی سپاه که امروز از آنها بازدید کردم، یکی از نفیس ترین و ارزشمندترین مجموعه های سیار و اورژانسی دنیا است که در دقایق بسیار کوتاه این امکانات برپا می شود، فقط حمل و نقل این مجموعه ها ممکن است کمی زمان بر باشد، اما برپایی این مجموعه ها که هیچ چیزی از بیمارستان های فوق تخصصی پیشرفته کم ندارد، کمتر از دو تا سه ساعت زمان نیاز دارد. این مجموعه ها شامل اتاق های عمل، خدمات تصویربرداری و بخش های درمانی است.

وزیر بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: تجربه بسیار گرانسنگی از دوران دفاع مقدس داریم. شیوه مدیریت مجروحان در دوران دفاع مقدس، در جهان منحصر بفرد بود. در همه جای دنیا معمولا مجروحان شدیدتر را به پشت خط مقدم می فرستند، اما در جمهوری اسلامی ایران، مدلی طراحی شد که پیچیده ترین عمل جراحی ها را در بیمارستان های خط مقدم مانند علی ابن ابیطالب(ع) و سایر بیمارستان های صحرایی انجام دادند و این مدل را امروز به شکل بسیار پیشرفته تر و با تجربه ای که در این سال ها اندوخته شده، به دست آوردیم تا در روزهای سخت که امیدواریم پیش نیاید، در خدمت مردم باشد؛ این امکانات می تواند به عنوان ذخیره استراتژیک برای خدمت رسانی به مردم عزیز فراهم باشد.

منبع: الف

کلیدواژه: مجموعه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۴۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت

ایسنا/خراسان شمالی چندین پروژه‌ بهداشتی و درمانی خراسان شمالی امروز شنبه(هشتم اردیبهشت ماه) به مناسبت هفته سلامت با حضور دکتر سعید کریمی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کلنگ زنی و افتتاح شد.

 آغاز عملیات عمرانی بیمارستان تخصصی مادر و کودک یکی از پروژه هایی بود که امروز کلنگ زنی شد. این بیمارستان در مساحتی به وسعت ۳۰ هزار متر مربع در پنج طبقه و دو فاز در محل سایت پردیس دانشگاه راه اندازی می‌شود. در فاز نخست این پروژه عمرانی با ۱۰۰ تخت احداث می شود که نقشه آن آماده و طراحی شده و در فاز دوم توسعه از ۱۰۰ تخت به ۳۲۰ تخت افزایش خواهد داشت که مطالعه آن در حال انجام است.

بیمارستان مادر و کودک در حال حاضر ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار ملی دارد که فاز مطالعه آن آغاز شده و ۱۰ میلیارد تومان برای مطالعات آن تخصیص پیدا کرده است. ساخت این بیمارستان به یک هزار میلیارد تومان هزینه نیاز دارد.

راه اندازی دستگاه ام آر آی در بیمارستان امام حسن(ع)

دستگاه پیشرفته ام آر آی بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد امروز افتتاح شد. دستگاه پیشرفته ام آر آی این بیمارستان که از پیشرفته ترین و بروزترین دستگاه های کشور است، به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال تهیه شده است که محدودیت تصویربرداری برای افراد با وزن بالا را ندارد.

این دستگاه ام آر آی دومین دستگاه ام آر آی، استان است که در یک سال گذشته در حوزه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی مورد بهره برداری قرار گرفته است.

 با افتتاح این دستگاه، تعداد کل دستگاه های ام آر آی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به سه دستگاه فعال افزایش یافته است.

راه اندازی نخستین سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس خراسان شمالی

دستگاه سی تی اسکن پیشرفته، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی امام حسن (ع) بجنورد از دیگر پروژه هایی است که امروز با حضور معاون وزیر بهداشت راه‌اندازی شد.

این دستگاه نخستین سی تی اسکن فوق‌ پیشرفته ۱۲۸ اسلایس استان است. سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس با مبلغ بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال، یکی از پیشرفته ترین تجهیزات پزشکی دنیاست که با راه اندازی آن، تصویربرداری از عروق کرونر قلب امکانپذیر شده و به تشخیص و درمان بهتر و دقیق تر بیماری های قلبی کمک می کند.

افتتاح همراه سرا و مرکز تصویر برداری دیجیتال در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد 

همراه سرای خیرساز و مرکز تصویربرداری دیجیتال بیمارستان امام علی (ع) نیز از دیگر پروژه هایی بود که به بهره‌برداری رسید. این همراه سرا در زمینی به مساحت ۸۰ مترمربع و اعتباری بیش از ۱۰ میلیارد ریال، توسط خیرین سلامت استان، احداث و تجهیز شده است.

همچنین، رادیولوژی دیجیتال این بیمارستان نیز در زیربنایی به مساحت ۶۰ متر مربع به عنوان یکی از پیشرفته ترین تجهیزات تصویربرداری افتتاح و راه اندازی شد.

آغاز عملیات اجرایی مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیا شیروان

عملیات اجرایی مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیا شیروان نیز آغاز شد. این مجتمع با زیر بنای ۴۲۱۱ متر مربع و با اعتبار اولیه ۵۰ میلیارد ریال کلنگ زنی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • وزیر تندرو صهیونیستی پس از واژگونی خودرویش به بیمارستان انتقال یافت