Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، نشریه نیویورک تایمز فاش کرد آمریکا در افغانستان هزار سرباز بیشتر از آن مقداری دارد که قبلا اعلام شده بود، دارد.

نیویورک تایمز در گزارشی اعلام کرد: در رویارویی با انتخابی پر چالش و در حالی که زمان در حال از دست رفتن است، دولت بایدن در حال مبارزه با این چالش است که آیا در هفت هفته آینده به طور کامل تمامی ۲۵۰۰ سرباز خود را از افغانستان خارج کند یا خیر؛ هرچند مشخص شده است که شمار واقعی این سربازان در حدود ۳۵۰۰ سرباز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیویورک تایمز در ادامه اعلام کرد: طبق اعلام مقامات آمریکایی، اروپایی و افغانستانی، آمریکا در حدود یک هزار سرباز بیشتر از آنچه که فاش شده بود، در افغانستان دارد.

نیویورک تایمز در ادامه نوشت: این مسأله پیچیدگی‌های بیشتری را به مناقشات موجود در کاخ سفید در خصوص اینکه آیا باید به قرادادی که از سوی دولت ترامپ با طالبان بسته شد عمل کرد و یا خیر، می‌افزاید؛ قراردادی که خواهان خروج سربازان باقیمانده آمریکایی در افغانستان تا تاریخ اول ماه مه می‌شود.

در این گزارش همچنین آمده است: هزار سرباز شاید در مقایسه با یکصد هزار نیرویی که در اوج جنگ در افغانستان حضور داشتند، عدد کمی به نظر برسد؛ اما مسأله حضور نیرو‌های آمریکایی مسأله مورد اختلاف در افغانستان شده است؛ به طوری که طالبان خواهان رفتن نیرو‌های امریکایی است، اما نیرو‌های امنیتی در افغانستان به حمایت نیروی هوایی آمریکا و نیز واشنگتن متکی هستند.

این در حالی است که در آمریکا نیز برخی اعضای کنگره خواهان افزایش سربازان آمریکایی در افغانستان هستند.
به نوشته نیویورک تایمز، یک مقام ارشد آمریکایی گفته است حساب غبارآلود شمار سربازان در افغانستان در نتیجه برخی نیرو‌های عملیات‌های ویژه هست که نام آن‌ها به ثبت نرسیده بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیویورک تایمز سربازان آمریکایی دولت ترامپ نیویورک تایمز هزار سرباز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۵۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجدان بیدار دانشجویان آمریکایی آن‌ها را به صحنه آورده است

دستیار وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اعتراض دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین نوشت: آنچه دانشجویان آمریکا و دیگر کشورهای غربی را به صحنه آورده است شرف و وجدان بیدار آنان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، سید رسول موسوی، دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل آسیا جنوبی وزارت امور خارجه در واکنش به اعتراضات دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین، این جنبش را نشانه وجدان و شرف معترضین دانست.

وی در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: وجدان بیدار و شرف بالاترین ارزش‌های انسانیت است. آنچه دانشجویان آمریکا و دیگر کشورهای غربی را در اعتراض علیه جنایات اسرائیل در غزه و نسل کشی فلسطینی‌ها توسط صهیونیست‌ها به صحنه آورده است شرف و وجدان بیدار آنان است.

پس از اینکه شهردار نیویورک خواستار پایان تحصن در دانشگاه کلمبیا شد و گفت که تحصن باید هرچه زودتر تمام شود، صدها نیروی پلیس اطراف دانشگاه تجمع کرده ساعاتی بعد وارد محوطه دانشگاه شدند.

به‌گفته شبکه سی‌ان‌ان، پلیس همچنین یکی از خیابان‌های منتهی به دانشگاه کلمبیا را مسدود کرد و مانع حرکت معترضان به‌سمت این دانشگاه شد.

یورش افسران پلیس با درگیری و بازداشت تعدادی از دانشجویان در لحظات ابتدایی همراه شده است؛ پیش از این واقعه انجمن اساتید دانشگاه کلمبیا در بیانیه‌ای در خصوص تبعات دخالت نیروهای پلیس و برخورد با دانشجویان به مدیریت دانشگاه هشدار داده بود.

نیروهای پلیس همچنین اقدام به بیرون کردن خبرنگاران کرد؛ خبرنگار نیویورک پست نیز گزارش داد: دانشجویان دستان یکدیگر را به هم قفل کرده‌اند و تلاش دارند به‌شکل مسالمت‌آمیز با پلیس مقابله کنند.

در این میان رئیس دانشگاه کلمبیا نیز از پلیس نیویورک خواسته است تا 17 ماه جاری میلادی در محوطه دانشگاه باقی بماند تا مانع نصب دوباره چادرها از سوی دانشجویان شود.

همچنین سه شنبه شب بیش از 100 معترض در دانشگاه کلمبیا و سیتی کالج نیویورک بازداشت شدند.

پلیس همه معترضانی را که یک ساختمان خوابگاه دانشجویی در دانشگاه کلمبیا را تصرف کرده بودند، از ساختمان بیرون آورد.

اما نماینده دانشجویان معترض گفت: با وجود ادامه حضور پلیس، اعتراضات در دانشگاه ادامه می یابد.

ای بی سی نیوز هم گزارش داده که پلیس بازداشت شدگان در دانشگاه کلمبیا را به دزدی درجه سوم متهم کرد.

پلیس ده‌ها نفر را در سیتی کالج نیویورک بازداشت کرد و در حال برچیدن چادرهای معترضان است.

دانشگاه کالیفرنیا نیز کمپ‌های معترضان را غیرقانونی خواند و خواستار برچیده شدن و تخلیه آنها شد.

حمله پلیس به محوطه دانشگاه پس از آن است که مقامات دانشگاه کلمبیا روز گذشته اعلام کردند تعلیق دانشجویان معترض حامی فلسطین را که کمپ‌های اعتراضی خود در محوطه دانشگاه را ترک نکنند، آغاز خواهند کرد.

این تصمیم پس از آن اعلام شد که آیوی لیگ که معروف‌ترین گروه دانشجویان خصوصی کشور آمریکاست، از بن‌بست در مذاکرات با معترضان برای پایان دادن به این تظاهرات خبر داد.

نعمت مینوچه شفیق رئیس دانشگاه کلمبیا در بیانیه‌ای اعلام کرد چند روز مذاکرات بین سازمان‌دهندگان تظاهرات‌های دانشجویی در این دانشگاه و رؤسای دانشگاه برای پایان دادن به اعتراضات و جمع‌آوری چادرهای معترضان حامی فلسطین به جنگ در غزه، با شکست مواجه شد.

شگردهای دانشگاه‌ها برای سرکوب دانشجویان معترض در آمریکاواکنش کنعانی به دستگیری دانشجویان آمریکایی توسط پلیس

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کامرون ایده ماکرون در مورد اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
  • ژنرال آمریکایی: پوتین با تجربه‌ترین دولتمرد جهان است
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • آستین: نیرو‌های روسیه در نیجر به نیرو‌های آمریکایی دسترسی ندارند
  • بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجوی آمریکایی در ۲ هفته/ حمایت‌ها از طرف جامعه دانشگاهی ایران ادامه دارد +تصاویر
  • هجوم پلیس نیویورک به دانشگاه کلمبیا و بازداشت حدود ۳۰۰ دانشجو
  • پل آستر نویسنده معروف آمریکایی درگذشت
  • پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی در گذشت
  • تحلیف سربازان مرکز آموزشی امام رضای بیرجند و مراسم گرامیداشت روز معلم
  • وجدان بیدار دانشجویان آمریکایی آن‌ها را به صحنه آورده است