Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه جروزالم پست چاپ سرزمین اشغالی در گزارشی نوشت که دولت جو بایدن نباید «محمد بن سلمان» را در تنگنا قرار دهد.

در این گزارش به قلم «سیت فرانتسمن» آمده است که محمد بن سلمان در جریان سفر قریب‌الوقوع نتانیاهو به ابوظبی آماده است با او دیدار کند و نتانیاهو و تیم او نیز در حال انجام مذاکراتی با کشورهای امارات عربی متحده و عربستان سعودی هستند تا دیدار با بن‌سلمان در ابوظبی را محقق کنند و تغییر در روابط ریاض و تل آویو صرفا به دلیل دیدار نوامبر گذشته میان نتانیاهو و بن سلمان در شهر «نئوم» نیست، بلکه تغییرات گسترده منطقه‌ای موجب نزدیکی دو طرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جروزالم پست، مسأله ایران و حمایت ادعایی تهران از «حوثی‌ها» و همچنین تغییرات رخ داده در یک دهه گذشته در عربستان را از اساسی‌ترین دلایل نزدیکی ریاض و تل آویو دانست. این روزنامه در ادامه نوشت، این تحلیل که ایالات متحده آمریکا قصد کاهش تمرکز خود بر غرب آسیا را دارد، موجب شده است تا دولت سعودی توسعه روابط با رژیم صهیونیستی را ضروری بداند.

طبق این گزارش، سلسله وقایع سال‌های گذشته موجب نزدیکی عربستان سعودی و رژیم اسرائیل شده است. روابط ریاض و واشنگتن در دوره باراک اوباما در پی امضای توافق هسته‌ای با ایران به تیرگی گرایید و همزمان سعودی‌ها به یمن حمله کردند تا مانع بسط نفوذ «حوثی‌ها» در یمن و تسلط بر «عدن» و گذرگاه «باب المندب» به عنوان گروه مورد حمایت ایران شوند. در سال ۲۰۱۷ خبرگزاری رویترز گزارش داد که ارتباطات مخفی میان رژیم اسرائیل و عربستان سعودی جریان دارد. همزمان «ترکی الفیصل» رئیس اسبق سازمان اطلاعات سعودی نیز در نشست اندیشکده سیاست خاور نزدیک واشنگتن نیز با «یعقوب عمیدرور» از مشاوران نتانیاهو دیدار کرد که سر و صدای زیادی برانگیخت.

در سال ۲۰۱۸، رژیم اسرائیل گزارش‌ها در خصوص فروش سامانه دفاع موشکی «گنبد آهنین» به عربستان سعودی را تکذیب کرد. گزارش‌ها در خصوص نزدیکی دو رژیم همزمان با توافقات صلح (سازش) امارات و بحرین چند برابر شد، به طوریکه طبق گزارش‌ها دولت ریاض نقش حامی و تسریع کننده این توافقات را بر عهده داشت.

«سیت فرانتسمن» در ادامه نوشت که «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی اکنون به دلیل نقش وی در قتل جمال خاشقچی در معرض طوفان انتقادات قرار گرفته است. اما نباید دولت سعودی به دلیل سیاست انتقادی آمریکا در تنگنا قرار گیرد، بلکه باید اتحاد با ریاض برای مقابله با ایران مستحکم‌تر از گذشته شود.

بنابراین گزارش، دولت سعودی پشتیبانی ایالات متحده آمریکا را در حملات علیه یمن از دست داده و پیام‌های وارده از واشنگتن حاکی این است که آمریکا در پی بازنگری در سیاست‌های خود در قبال عربستان سعودی است.

جروزالم پست در بخش پایانی مدعی شد که عربستان سعودی در سال‌های اخیر شاهد تحولات زیادی بوده و تلاش دارد اتهام تبلیغ تندروی را از خود رهانیده و به سمت اصلاحات سیاسی، اقتصادی و دینی پیش برود. 

به ادعای این روزنامه تغییرات وسیع در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس آغاز شده و عربستان سعودی به عنوان رهبر شواری همکاری خلیج فارس، نقش اصلی در پیشبرد این تغییرات را دارد.

انتهای پیام/.

 

منبع: فارس

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی إسرائیل محمد بن سلمان ولی عهد سعودی نخست وزیر اسرائیل عربستان سعودی بن سلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۵۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!

عربستان سعودی در اولین سال ریخت و پاش عجیبش در فوتبال با «86 درصد» ضرر مواجه شد.

به گزارش فارس؛ «ضرر 600 میلیون یورویی عربستان از ولخرجی در فوتبال!» این گزارش امروز (یکشنبه) سایت کورا اسپورت عربی از هزینه‌های عجیب بن سلمان، ولیعهد عربستان در فوتبال این کشور و بدون درآمدزایی است.

عربستان 700 میلیون یورو در نقل و انتقالات هزینه کرده و در آستانه پایان فصل مشخص شده که تنها 100 میلیون یورو درآمد داشته این بدین معناست که سعودی‌ها بیش از ارزش 3 لیگ بزرگ فوتبال آسیا یعنی ژاپن(288 میلیون یورو)، لیگ کره جنوبی( 158 میلیون یورو) و لیگ ایران(121 میلیون یورو) پول حیف و میل کردند.

الهلال با ارزش 241 میلیون یورو گران ترین تیم تاریخ فوتبال آسیا است. ریخت و پاش سعودی‌ها برای این تیم شهر ریاض دقیقا 2 برابر ارزش لیگ ایران( 121 میلیون یورو) است.

الهلال به عنوان نماینده اصلی پروژه بن سلمان در فوتبال هفته گذشته مغلوب العین امارات در نیمه نهایی شد و از راه یابی به فینال لیگ قهرمانان آسیا بازماند.

شبکه حدث الریاضیه امارات با تمسخر سعودی‌ها گزارش می‌دهد که «الهلال بهترین پنالتی زن تاریخ فوتبال یعنی نیمار را داشت ولی این بازیکن 100 میلیون یورویی از اول فصل تماشاگر ویژه الهلال بود»!

بر اساس گزارش کورا اسپورت، عربستان سعودی در اولین سال سرمایه گذاری خود روی فوتبال تقریبا «86 درصد ضرر» را متحمل شده که این ضرر باورنکردنی است.

لیگ عربستان در تابستان گذشته بیش از 700 میلیون یورو هزینه کرد و ارزش خود را به 933 میلیون یورو رساند تا گران ترین لیگ آسیا لقب بگیرد.

سعودی‌ها مسیری را طی می‌کنند که چینی‌ها 10 سال پیش رفتند و با هزینه‌های نجومی ستارگان فوتبال را به سوپر لیگ چین کشاندند ولی بعد از 5 سال این پروژه با ورشکستگی مواجه شد.

ولید بن الفراج، کارشناس مشهور فوتبال عربستان در توجیه باخت تیم متمول سعودی می گوید که الهلال با «25 درصد قوایش مقابل العین بازی کرد و شکست خورد و نباید این یک بازی را نشان دهنده شکست پروژه بزرگ فوتبالی عربستان دانست».

اما در مقابل ذیاب البلوشی، کارشناس سایت مشهور الکوره، می‌گوید که هزینه‌های زیاد عربستان در فوتبال باعث نمی‌شود تا بتواند خیلی زود به موفقیت برسد و از طرفی بسیاری از «استعدادهای فوتبال عربستان» به خاطر حضور بازیکنان خارجی زیاد در لیگ «نابود می شوند» و در «بلندمدت تیم ملی عربستان ضربه می خورد».

نشریه کیکر آلمان گزارش می دهد که بوندس لیگا به عنوان سرآمد لیگ‌های معتبر دنیا در زمینه هزینه و درآمد می‌تواند الگویی برای تمام لیگ‌ها باشد. هزینه‌های هنگفت در فوتبال «باید با مدیریت درست انجام شود» در غیر این صورت با «شکست بزرگ اقتصادی» مواجه خواهد شد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: لیگ فوتبال عربستان در جام ملت‌ها تعطیل نمی‌شود جوردن هندرسون: اشتباه کردم به عربستان رفتم

دیگر خبرها

  • گفت‌وگوهای پنهانی عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه
  • تأکید بن سلمان بر مخالفت عربستان با کوچ اجباری مردم فلسطین
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد
  • شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!
  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • یک هواپیمای اسرائیلی در ریاض فرود آمد
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی / تلویزیون اسرائیل: احتمالا این مقامات برای گفت‌و‌گو درباره عادی‌سازی روابط رفته باشند
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی | ماموریت صهیونیست ها در سفر به عربستان چیست؟