Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیریت جدید شهری  به جنگ سرد میان دولت و شهرداری پایان داد و بخش قابل توجهی از بدهی های دولت به شهرداری پرداخت شده است.
به گزارش خبرگزاری آریا، حسن رسولی، عضو شورای شهر تهران ظهر امروز -سه‌شنبه 16 اردیبهشت- با حضور در نشست خبری آنلاین علی اعطا سخنگوی شورای شهر، نقش و جایگاه کمیسیون برنامه و بودجه را از سایر کمیسیون‌ها متفاوت عنوان کرد و گفت: نقش این کمیسیون فرابخشی و سیاست‌گذاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او در پاسخ به پرسشی درباره بدهی‌های دوره مدیریت محمدباقر قالیباف گفت: از انجایی که قالیباف طولانی ترین دوره مدیریت شهری به مدت 12 سال را برعهده داشت در نوع خود بدعتی است، شورای پنجم که تحویل‌گیرنده دوره 12 ساله بود باید روشن میکرد چه شرایطی را دریافتی کردیم اولین طرحی که ارایه کردیم طرح تحویل و تحول شهرداری در ابعاد مختلف بود.
به گفته نایب رییس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات شورای شهر تهران؛ بدهی‌های شهرداری یک بحث است و انضباط و کنترل مالی در این دوره بحث دیگیریست که بخش دوم مهم تر از بخش اول است و بدهکار بودن ابرسازمانی مانند شهرداری اهمیت کمتری دارد. البته تخلفات دوره گذشته مدیریت شهری از سوی شهردار وقت به قوه قضاییه منعکس شد و همچنان منتظر رسیدگی هستیم.
رسولی ادامه داد: حوزه مدیریت شهری دوره پنجم با پرهیز از بهره برداری سیاسی این جایگاه در عمل به قراری که با موکلان داشتیم عهد بستیم که شهرداری در مناسبات سیاست داخلی به خصوص در انتخابات سازمان فعال مانند سابق نباشد. هم اکنون هم هیچ کدام از اعضای شورا در انتخابات نامزد نشدند و شهرداران دوره مدیریت جدید شهری هم  هیچ گونه تمایلی برای رسیدن به قدرت سیاسی ندارند.
رسولی با بیان اینکه شهرداری تهران با توجه به چند صد وظیفه و چند ماموریت ناگزیر به همکاری و تعامل سازنده با همه ارکان نظام است، گفت: مدیریت جدید شهری  به جنگ سرد میان دولت و شهرداری پایان داد و بخش قابل توجهی از بدهی های دولت به شهرداری پرداخت شده است. با مجلس دهم هم همینگونه بود و جمع 53 نفره‌ای متشکل از مجمع نمایندگان تهران ‌و اعضای شورای شهر برای راهبردی امور بهتر پایتخت همکاری نزدیکی داشتند.
این عضو شورای شهر تهران اضافه کرد: به عنوان یک عضو شورای شهر اعلام می‌کنم صرف نظر از هرگونه تمایلات و گرایش های سیاسی آماده همکاری با نمایندگان منتخب تهران در مجلس یازدهم هستیم.
نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران، درباره به روز نشدن سامانه شفافیت گفت: کمیته شفافیت فعال است، او در مجموعه ما در جهت اهداف کمیسیون موثر بوده و است قهری در جریان نبوده سامانه شفافیت کار خود را انجام می‌دهد. نه بسته شدن بحث شفافیت است و نه قهر خانم آروین.
او در ‌پاسخ به پرسشی مبنی برای جبران کسری بودجه شهرداری تهران، توضیح داد: با توجه به بودجه 1399 شهرداری، این نهاد در صورتی که هر ماه 2 هزار و 500 میلیارد تومان درآمد کسب کند بودجه محقق می شود، اما متاثر از بحران کرونا و رکود اقتصادی که همه شهرداری‌های کشور از دامنه این آثار مخرب در امان نیست، در سه ماهه نخست سال 1399 باید هفت هزار 500 میلیارد تومان درآمد کسب و هزینه کنیم.  برآورد شده که حدود 2 هزار و 300 میلیارد تومان درآمد کسب شود.
نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران، با بیان اینکه حاصل تعامل بین شورا و شهرداری بسته محرک اقتصادی بود، توضیح داد: درست است که از سایر دستگاه ها و قوای سه گانه کمک می طلبیم اما فکر می کنیم با این نقشه راه بتوان  از بحران با عوارض کمتری عبور کرد.
این عضو شورای شهر تهران، درباره آخرین وضعیت لایحه اصلاح ساختار شهرداری تهران گفت: ضوابط نهایی و تصویب شده و بعد از گذشت چندسال ایجاد و ادغام هر واحد سازمانی در سطوح میانی و پایه منوط به ضوابطی است که شورای  شهر تدوین کرده و به معاون امرو استخدامی رییس جمهوری ارایه شده است. معاونت دادیم.
رسولی همچنین از حذف یک معاونت و ادغام دو معاونت با اصلاح ساختار شهرداری خبر داد و درباره سرپرست بودن یکی از معاونان شهردار توضیح داد:
شهردار راسا اجازه ندارد تغییرات اساسی در شهر ایجاد کند، بنابراین سرپرستی باید ادامه داشته باشد فکر می کنم تا 20 روز آینده این لایحه بررسی شود. اصلاح ساختار به معنای حذف کارکنان شهرداری نیست. البته دراین رابطه نباید شتابزده عمل کرد.
او بسته محرک اقتصادی را ترکیبی از بسته طراحی شده اعضای شورا و لایحه پیشنهادی شهرداری عنوان کرد و افزود: این بسته سه بخش را در برمی‌گیرد نخست الزام شهردار برای ارایه کمک‌های مومنانه به اقشار ضعیف شهر، بخش دوم مربوط به روابط ‌مناسبات این نهاد با مودیان است که به شهرداری بدهی دارند  و بخش سوم مربوط به حوزه معماری و شهرسازی و‌ مجوزهایی بر اساس قانونی و‌ طرح تفصیلی به شهردار است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از شهرنوشت، رسولی در پاسخ به پرسشی درباره بدهی دولت به شهرداری گفت: بدهی دولت به شهرداری 70 هزار میلیارد تومان نیست، درواقع ردیف‌هایی که دولت بر اساس به شهرداری بدهی دارد در اسناد قانونی بالا دستی احصا شده است مانند بدهی سنواتی یا در کمک به تجهیز زیرساخت‌های حوزه حمل و نقل عمومی و تامین ارز مورد نیاز برای این حوزه. البته در سال اول آغاز به کار دولت، مقرر شد سازمان حسابرسی کشور تمانی این موارد را بررسی کند، به طوری که بیش از پنج هزار میلیارد تومان تا پایان سال به روش های مختلف مانند تهاتر و اوراق دریافت شد و این روند همچنان ادامه دارد.
این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه بحران کرونا سیب کاهش 70 درصدی درآمدهای شهرداری شد، اضافه کرد: حالا که دولت 75 هزار میلیارد تومان از صندوق ذخیره ارزی برای بنگاه ها و افرادی که کار خود را از دادنداختصاص داده است، انتظار ‌‌توقع مدیریت شهری هم این است که برای کمک به بیش  از 130 هزار نفر مزدبگیر دارد که تا به امروز هیچ یک تعدیل نشدند، سهمی اختصاص داده شود.
خزانه‌دار شورای شهر تهران، با ارایه گزارشی از عملکرد بودجه ای شهرداری تهران گفت: در شهریور سال 1396 بر اساس سند تحویل و تحول 24 درصد درآمدها پایدار بود و 76 درصد از جنس درآمدهای ناپایدار بوداما بر اساس آخرین گزارش از عملکرد بودجه یا شهرداری این سهم 24 درصد به 41 درصد افزایش پیدا کرده است.
رسولی این را هم گفت که؛ بر خلاف دوره قبلی که در سال آخر 13 هزار نیرو استخدام کردند؛ اما در این دوره نه فقط این مشی را ادامه ندادیم بلکه بیش از 6 هزار نفر با روش هایی بدون اینکه ظلمی در حق کسی وارد شود، کاهش دادیم، این روش اصلاح طلبی است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداری تهران عضو شورای شهر تهران دولت به شهرداری کمیسیون برنامه میلیارد تومان شهرداری تهران مدیریت شهری بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۵۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باز شدن گره‌های چند دهه شهر یزد در شورای ششم

عزیزالله سیفی رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: معضلاتی همچون تکمیل نبودن رینگ شهری، مشکلات آبگرفتگی معابر و پروژه‌های ترافیکی نیمه تمام در شهر یزد سال‌ها بلاتکلیف رها شده بود که در این دوره از شورای اسلامی شهر یزد به نتیجه رسید.

او افزود: رینگ‌شهری بیش از ۲۵ سال بلاتکلیف بود که در دست اقدام قرار گرفت و به دلیل مشکلات عظیمی همچون جابجایی تاسیسات در هیچ دوره‌ای ورود نکرده یا نیمه کاره و محدود انجام شده بود، اما این اقدام بزرگ در این دوره انجام شد.

رییس شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: بلوار آیت الله ابوترابی بعد از ۲۰ سال آزاد شد و در حال انجام است همچنین میادین معلم، امام حسین (ع)، اطلسی، امام علی (ع)، شهدای یعقوبی و زیرگذر‌های جنب خطوط ریلی و برخی دیگر از نقاط شهر اصلاح هندسی و یا میدان به چهار راه تبدیل شد و بلوار دانش پایه به بلوار استقلال نیز بعد از ۱۸ سال بلاتکلیفی در دست اجرا قرار گرفت و پیشرفت ۷۰ درصدی دارد.

سیفی مطرح کرد: هزینه‌های جاری در این دوره کاهش یافت و افزایش سهم بودجه هزینه‌های عمرانی از ویژگی‌های بودجه بندی سال جدید این شورا است همچنین از کل بودجه ۲۸ درصد به هزینه‌های جاری و ۷۲ درصد جهت اقدامات عمرانی اختصاص یافته است.

او افزود: افزون بر هفت هزار میلیارد ریال هزینه آزادسازی معابری همچون بلوار پیامبر اعظم (ص) و بلوار امام محمد باقر (ع) و خیابان‌های عریض و طویلی که در مناطق مختلف شهر است شد همچنین تکمیل رینگ دوم شهری در نظر گرفته شده است.

رییس شورای اسلامی شهر یزد گفت:در بودجه امسال اعتبار مناسبی برای جداسازی آب شرب از فضای سبز همچنین زیر ساخت‌های آسفالت معابر شهر پیش بینی شد؛ همچنین در منطقه یک شهرداری نیز بوستان زنبق واقع در بلوار جمهوری با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

سیفی ادامه داد: بهره برداری از خانه مشاغل سنتی یزد، گرمخانه موقت خانه کودکان کار، رونمایی از ماشین آلات و تجهیزات خدمات شهری و مدیریت بحران، اختصاص ۲ هزار میلیارد جهت آسفالت معابر همچنین آسفالت بیش از ۸۵۰ متر مربع از سطح شهر، احداث پروژه زیرگذر صاحب الزمان (عج) در راستای تکمیل رینگ شهری برخی از اقدامات انجام شده است.

او افزود: اجرای پروژه عظیم بلوار شهیدان پارسائیان تا ایرج افشار که اجرای این پروژه بار ترافیکی آزادشهر، خیرآباد، میدان امام علی (ع) و صفائیه را کاهش می‌دهد، اصلاح هندسی تقاطع غیر همسطح میدان جانباز میدان اطلسی، اصلاح هندسی تقاطع غیر همسطح میدان امام حسین (ع)، میدان معلم، تکمیل کتابخانه مرکزی یزد، تکمیل پارک‌های کوهستان و بزرگ شهر، احداث و مرمت سیل بند‌های شماره چهار، سیل بند شهیدان یاوری، سیل بند شهید رشیدی، اجرای طرح مسیل شهر یزد، رودخانه مرکزی، آماده سازی و احداث شهرک مشاغل، حفر چاه‌های جذبی و هدایت آب‌های سطحی، ساماندهی و تکمیل قبرستان جوی هر هر واحداث مخازن ذخیره آب بخشی دیگر از اقدامات انجام شده در ششمین دوره شورای اسلامی شهر یزد است.

رییس شورای اسلامی شهر یزد گفت:همه این اقدامات در حالی است که تبصره سه قبوض آب که در دوره‌های قبلی شورا گرفته می‌شد، حذف شد و از محل اعتبارات شورا و شهرداری هزینه‌ها تامین شد همچنین عوارض کسر فضا از بند‌های جرائم کمیسیون ماده صد با توجه به شرایط اقتصادی مردم با مصوبه و پیگیری‌های شورای ششم شهر یزد از بند‌های جرائم حذف شد.

سیفی ادامه داد:بعد از وقوع سیل در سال ۱۴۰۱ که همزمان با اولین سال شروع فعالیت شورای ششم بود نیز مصوب شد پروانه رایگان برای ساختمان‌های مسکونی و تجاری آسیب دیده از سیل صادر شود همچنین تشکیل کمیسیون ویژه ماده صد برای تبدیل آراء تخریب ساختمان به جریمه برای اولین بار در یزد با تصمیم شورای ششم آغاز شد.

وی افزود: مصوبه شورای ششم در حمایت از قانون خانواده و جوانی جمعیت و فرزندآوری که این بسته شامل تخفیف عوارض ساختمانی است و افرادی که فرزند سوم آنها در سال ۱۴۰۱ و یا ۱۴۰۲ متولد شده از ۷۰ درصد و برای تولد فرزند چهارم و یا بیشتر از ابتدای سال ۱۴۰۱ برای ۴۰۰ متر مربع زیر بنای غیر آپارتمانی به میزان ۱۰۰ درصد از پرداخت عوارض ساختمانی معاف شدند.

رییس شورای اسلامی شهر یزد گفت: تعداد قابل توجهی از ماشین آلات و تجهیزات برای دستگاه‌های خدماتی از جمله آتش نشانی، مدیریت بحران، شهرداری و مناطق ۵ گانه خریداری شد همچنین در راستای نوسازی ناوگان شهری تعداد زیادی تاکسی شهری، چندین دستگاه اتوبوس و ۹۵ دستگاه ون در طول یک سال و نیم از فعالیت شورای ششم خریداری شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • باز شدن گره‌های چند دهه شهر یزد در شورای ششم
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • شهرداری قزوین پاسخگوی مکاتبات شورا درباره جذب نیروی غیرقانونی باشد
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • از برگزاری اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی کشور تا تدوین شناسنامه باغ‌های شهر قم
  • مسیر فعلی مونوریل قم توجیه ترافیکی ندارد