Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیرکل بهزیستی استان کرمان گفت: جامعه ما بیش از هر دوره ای به همراهی و مشارکت نیاز دارد و هر چند حرکت های مومنامه در راستای کمک به نیازمندان می تواند کمی گره گشا باشد اما به عنوان کارشناس اجتماعی اعتقاد دارم افراد جامعه بیشتر به همدلی نیازمند هستند.

"عباس صادق زاده" در مراسم تجلیل از خیران مشارکت کننده در طرح "پازل همدلی" اظهار کرد: این طرح در قالب ارسال نوشت افزار برای 60 هزار دانش آموز نیازمند و بازمانده از تحصیل تحت پوشش سازمان بهزیستی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از آغاز پویش سراسری "سقف همدلی" در راستای تامین مسکن مددجویان بهزیستی خبر داد و افزود: طرح پازل همدلی مصداق کوچکی  از همراهی و همدلی یک جامعه در راستای توجه به آسیب ها و موضوعات اجتماعی است.

صادق زاده با تاکید بر اینکه جامعه تنها به کمک هایی از جنس مادی نیازمند نیست بلکه بیشتر به  همفکری و همدلی افراد جامعه نیاز دارد، اظهار کرد: جامعه ما بیش از هر دوره ای به همراهی و مشارکت  نیاز دارد و هر چند حرکت های مومنامه در راستای کمک به نیازمندان می تواند کمی گره گشا باشد اما  به عنوان کارشناس اجتماعی اعتقاد دارم افراد جامعه بیشتر به همدلی نیازمند هستند .

مدیرکل بهزیستی استان کرمان ادامه داد: همدلی یعنی مشکلات وآسیب های اجتماعی گروه های مختلف  اجتماعی را درک کنیم زیرا  مشکلات بعضی از خانواده ها از باب فقدان سواد اجتماعی است.

وی  افزود: هرچند در گذشته مردم با مشکلات اقتصادی شدیدتری نسبت به امروز روبرو بوده اند؛ اما رفاه و آسایش بیشتری داشتند زیرا همدلی و همبستگی های اجتماعی در دوره های گذشته بیشتر بوده است.

صادق زاده  با تاکید بر اینکه  درک خانواده ها از یکدیگر زمینه ساز و تامین کننده  بهداشت روانی آن جامعه است؛ ادامه داد: امروز با رشد آسیب های اجتماعی نوپدید مواجه هستیم که هیچ چیز جز همدلی در رفع آن موثر نخواهد بود.

وی افزود: جامعه امروز نیازمند تفکر همدلی و گره گشایی از کار دیگران بوده و این توصیه ها به صورت مکرر در دین اسلام آورده شده است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان تصریح کرد: در شرایط جامعه  امروز از لحاظ آسیب های اجتماعی در وضعیت خوبی قرار نداریم بنابراین باید در جامعه همراه تر و منسجم تر عمل کرده  و در کنار یکدیگر باشیم.

"سیدمهران عالم زاده" شهردار کرمان نیز در این مراسم با تشکر از تمامی کسانی که در موضوعات اجتماعی دغدغه  دارند، گفت: حوزه اجتماعی از لحاظ موضوع  و حیطه جغرافیایی بسیار گسترده  و متنوع  است و براین اساس ابعاد و پیچیدگی های خاص خود را دارند.

وی افزود: یک رکن موضوعات اجتماعی نهادهای حاکمیتی هستند  که دراین خصوص  اداره کل بهزیستی استان پیشتاز است و در حیطه وظایف خود ارتباط مستقیمی با موضوعات اجتماعی دارد.

عالم زاده با بیان اینکه در کنار بهزیستی دستگاه ها و نهادهای دیگر با قراردادن معاونت اجتماعی در چارت سازمانی خود به نوعی در موضوعات اجتماعی دخیل هستند و به فراخور وظایف خود  اقداماتی انجام می دهند.

شهردار کرمان تصریح کرد: سازمان های مردم نهاد با ساختاری مردمی و داوطلبانه،  به صورت خودجوش تکمیل کننده پازل بزرگ مشارکت در موضوعات اجتماعی هستند که این ظرفیت خوب در کشور باید تقویت شود.

گفتنی است: در راستای اجرای طرح سراسری  پازل همدلی و  قدردانی از خیران مشارکت کننده  دراین طرح، از سوی بهزیستی استان کرمان از  25 نفر از خیرین شرکت کننده در این طرح تقدیر و از شهردار کرمان به نیز به صورت ویژه تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پازل همدلی بهزیستی استان کرمان موضوعات اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۶۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان در نشست با مدیرکل شیلات استان گفت: تعاونی‌ها یکی از ارکان اصلی مشارکت مردم در تولید و اقتصاد است و با توجه به مزیت‌های سیستان و بلوچستان در بخش شیلات، احیای تعاونی‌های صید و صیادی می‌تواند باعث اشتغال‌زایی و رونق کسب و کار در منطقه شود.
خلیل احمد سلامی افزود:  برای تحقق شعار سال باید از توانمندی مردم به ویژه بخش تعاون استفاده کرد، چرا که دستیابی به توسعه بدون مشارکت عمومی مردم امکان پذیر نخواهد بود.
وی ادامه داد:  وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به علت وظایفی که عهده دار است و خدمات گسترده‌ای که به مردم می‌دهد، نقش مهم و محوری در تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم دارد.
سلامی گفت: مجموعه دستگاه‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان برای کمک به فعالان اقتصادی و کارآفرینانی که در نقاط مختلف سیستان و بلوچستان بدنبال توسعه و اشتغال‌زایی باشند، پای کار هستند و از آنها حمایت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت
  • اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟
  • ۶ پرونده نقض حقوق شهروندی در مازندران بررسی شد
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • آموزش صلح و صلح‌طلبی، سنگ بنای روابط انسانی
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند