Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@07:31:11 GMT

پایان کار پینگ پنگ بازان ایران بدون کسب سهمیه المپیک

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۱۶۴۹۲

پایان کار پینگ پنگ بازان ایران بدون کسب سهمیه المپیک

تنیس روی میز ایران با کسب یک برد متحمل شدن ۴ باخت و بدون کسب سهمیه بکار خود در مسابقات گزینشی المپیک در سطح جهان پایان داد.

به گزارش ایمنا، مسابقات تنیس روی میز انتخابی المپیک در سطح جهانی امروز به میزبانی قطر آغاز شد و طی آن نمایندگان کشورمان در هر دو بخش بانوان و مردان به مصاف حریفان خود رفتند.

در نخستین دیدار نیما عالمیان حریفی از افغانستان را شکست داد اما در دومین دیدار مقابل نماینده لهستان با نتیجه ۴ بر یک باخت و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوشاد عالمیان که در دور نخست مسابقات با قرعه استراحت مواجه بود، نخستین دیدار خود را در دور دوم برابر حریفی از بلژیک برگزار کرد اما در مصاف با وی ۴ بر یک باخت و حذف شد.
در بخش بانوان نیز ندا شهسواری در اولین دیدار مقابل نماینده ترکیه قرار گرفت و نتیجه این دیدار را ۴ بر یک واگذار کرد.

شیما صفایی هم در اولین اولین به مصاف حریفی از لوکزامبورگ رفت و مقابل او ۴ بر صفر باخت. بدین ترتیب این دو بازیکن نیز از دور رقابت‌ها کنار رفتند.

اینگونه و با حذف هر ۴ نماینده کشورمان پرونده تنیس روی میز ایران در مسابقات تنیس روی میز انتخابی جهان بسته شد. البته آنها این فرصت را دارند که در رقابت‌های گزینشی المپیک در سطح آسیای میانه کسب سهمیه کنند.

این رقابت‌ها از ۲۸ اسفند به میزبانی قطر آغاز می‌شود.

منبع: مهر

کد خبر 481323

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پینگ پنگ تنیس روی میز المپیک مسابقات گزینشی المپیک آسیای میانه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تنیس روی میز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۶۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیرخواه:اینچه درگاهی برای ژیمناستیک ایران کم نگذاشت

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایرنا مهدی الفتی با کسب سهمیه المپیک در رشته ژیمناستیک برای ورزش ایران تاریخ‌ساز شد رشته‌ای که در ادوار گذشته المپیک جای خالی ایرانی در آن حس می‌شد. در دوره گذشته سعیدرضا کیخا در یک قدمی این سهمیه قرار گرفت اما با لغو فینال مسابقات جام جهانی باکو به خاطر شیوع ویروس کرونا نتوانست به آن برسد.

الفتی را می شود یکی از تاریخ‌سازهای ورزش ایران لقب داد زیرا در یکسال گذشته ۲ عنوان تاریخی را به دست آورده که در گذشته جای خالی این عناوین در کلکسیون افتخارات ورزش ایران دیده می‌شد. الفتی مهرماه سال ۱۴۰۲ با کسب نشان نقره بازی های آسیایی نخستین گام را در مسیر تاریخ‌سازی برداشت و در اردیبهشت تاریخی‌ترین اتفاق این رشته را رقم زد.

رضا خیرخواه، سرمربی تیم ملی ژیمناستیک هنری ایران که نقش مهمی در کسب این موفقیت‌ها داشت با بیان اینکه این سهمیه نتیجه ۶ سال برنامه‌ریزی است گفت: سهمیه الفتی می‌تواند آغاز راه توسعه ژیمناستیک کشور باشد اما هنوز برخی آن را باور ندارد و به دنبال کمرنگ جلوه دادن این افتخار بزرگ هستند.

متن کامل این مصاحبه در زیر آمده است؛

شاگرد رضا خیرخواه با کسب سهمیه المپیک یک افتخار بزرگ در ورزش کشور ثبت کرد. برای این سهمیه چند سال برنامه لازم بود؟

برای رسیدن به یک موفقیت بزرگ نیاز به زمان طولانی است. از سال ۱۳۹۶ و همزمان با آمدن زهرا اینچه‌درگاهی سرمربی تیم شدم و در این مدت با کمک سایر مربیان و حمایت‌های فدراسیون توانستم با نخبگان ژیمناستیک کشور افتخارات زیادی کسب کنم. در ۷ سال گذشته ورزشکاران ما بیش از ۱۵ مدال کسب کردند. این مدال‌ها هم در مسابقات جام جهانی و هم در رقابت‌های قهرمانی آسیا بود. مدال نقره بازی‌های آسیایی یکی از این افتخارات است که تاریخی شد. خدا را شاکرم که من نیز در این موفقیت سهیم بودم. .

شاید اگر کرونا نبود این سهمیه چهار سال پیش رقم می‌خورد؟

بله مسابقات جام جهانی باکو همزمان با شیوع و فراگیری ویروس کرونا بود. سعیدرضا کیخا در آن مسابقات به فینال رسید و در جمع هشت نفر بود اما دولت جمهوری آذربایجان فینال را برگزار نکرد. اگر فینال آن مسابقات برگزار می‌شد ما می‌توانستیم چهار سال پیش این افتخار را کسب کنیم. کیخا در نهایت با صدم امتیاز اختلاف نتوانست به المپیک توکیو برسد. البته ما در این دوره می‌توانستیم ۲ سهمیه داشته باشیم که متاسفانه نشد.

چرا؟

زمانی که به مسابقات جام جهانی قطر رفتم برخی از مربیان خارجی با اشاره به غیبت مهدی احمدکهنی به من گفتند ورزش شما نه یک سهمیه بلکه یک مدال المپیک را به خاطر محرومیت مهدی احمد کهنی از دست داد. احمد کهنی به خاطر برخی مسائل مدیریتی که در آن زمان در فدراسیون وجود داشت و شاید غفلت خودش این سهمیه را از دست داد اما امیدوارم به زودی برگردد و برای ورزش ایران افتخار آفرین باشد.

از مشکلات مدیریت صحبت کردید، به نظر می‌رسد که کسب این سهمیه از دل مشکلات کار بسیار بزرگی بود؟

مشکلات چند سال گذشته فدراسیون و مدیریت آن بر کسی پوشیده نیست. ما برای رسیدن به امتیاز نهایی این سهمیه نیاز به حضور در رقابت‌های گزینشی داشتیم اما به خاطر برخی مشکلات تا چند روز قبل رقابت از اعزام مطمئن نبودیم. لایسنس ورزشکاران مهمترین مشکلی بود که ما با آن دست به گریبان بودیم. باید تشکر کنم از اینچه درگاهی که در چند ماه گذشته نهایت تلاشش را برای ارتقای این ورزش انجام دادند.

از سال ۱۳۹۶ و زمانی که اینچه درگاهی به فدراسیون آمد وعده شکسته شدن طلسم سهمیه داد و بلاخره این طلسم شکسته شد.

من نمی‌خواهم به زمان های خیلی دور برگردم اما اینچه درگاهی برای ورزشکاران کم نذاشت. اگر درجریان سفر الفتی به جام جهانی قطر باشید به خوبی متوجه خواهید شد که چه تدابیری در دستور کار قرار گرفت تا این سهمیه برای ورزش ایران نهایی شود. اینچه درگاهی حتی زمانی که در فدراسیون حضور نداشت هم برای لایسنس ورزشکاران تلاش کرد. البته در کنار فدراسیون دیگر نهادهای ورزشی هم حمایت‌های لازم را انجام دادند.

چه سازمان‌هایی؟

وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک نیز نهایت تلاش و حمایت را داشتند. همچنین بسیاری از اردوها در استان قزوین برگزار شد که باید از مدیرکل ورزش و علیرضا کاسه گر رئیس هیات ژیمناستیک این استان نهایت حمایت را داشتند و بهترین تدارکات را برای اردوها در دستور کار قرار گرفت.

به نظر می‌رسد با سهمیه الفتی روزهای خوش ژیمناستیک ایران فرارسیده است؟

در ایران استعدادهای بسیاری خوبی حضور دارد و در چند سال گذشته ورزشکاران ما نشان دادند که می‌توانند در سطح جهان و آسیا حرفی برای گفتن داشته باشند. ژیمناستیک یک رشته پر مدال در المپیک و بسیاری از بزرگان جهانی این رشته از قاره آسیا هستند. توجه ویژه و توسعه زیرساختی می‌تواند روند موفقیت ما را در آینده تضمین کند. ما اکنون در شرایط سختی هستیم و حتی یک ست استاندارد نداریم. باید نگاه به توسعه ژیمناستیک تغییر کند.

عجیب اینکه برخی عنوان کردند رنکینگ الفتی واقعی نیست.

نمی‌دانم چرا برخی چشم دیدن افتخارات فرزندان ایران را ندارند. الفتی سهمیه کسب کرده و رنکینگ آن در فدراسیون بین‌المللی این رشته کاملا مشخص است. هدف از انتشار این شایعات انکار یا کمرنگ جلوه دادن موفقیت ژیمناستیک کشور است.

البته از الفتی و شما انتقاد شد که چرا در مسابقات قطر به دنبال ثبت حرکت بودید؟

نمی‌دانم چرا برخی بدون سند حرف می‌زنند. من مربی بی تجربه‌ای نیستم. سال‌ها در مسابقات حضور داشتم و می‌دانم ثبت یک حرکت چه پیش‌زمینه‌هایی لازم دارد. برای ثبت حرکت ۲۰ روز پیش از مسابقات باید فیلم آن حرکت به فدراسیون جهانی ارسال شود و اگر تایید شد ورزشکار آن را به اجرا بگذارد. .

کسب سهمیه شاید یک اتفاق تاریخی باشد اما موفقیت در المپیک ماندگار خواهد شد. برای رساندن الفتی به بهترین فرم ممکن چه برنامه‌ای دارید؟

قرار است تیم ملی ژیمناستیک ایران به مسابقات قهرمانی آسیا در ازبکستان اعزام شود و هنوز تصمیمی در خصوص اعزام الفتی نگرفتیم. اما بعد از این رقابت‌ها اردوی مستمر برای این المپین در دستور کار قرار می‌گیرد و اردو تا زمان برگزاری رقابت‌های المپیک ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • اسنایدر: باخت به تاج‌الدینوف روش مبارزه رقبایم را تغییر داد
  • رنگرز: توقع از کشتی‌ در المپیک باید همان یک نشان طلا باشد/ از ابتدا هم اولویت و هدفگذاری ما صرفاً کسب ۶ سهمیه نبوده
  • آنهایی که اهل ژیمناستیک نیستند، به انتخابات نیایند
  • شانس اسکواش بازان ایران برای تصاحب یک طلا و ۳ برنز
  • سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک؛وضعیت اضطراری
  • دختران تنیس روی‌میز ایران چقدر شانس کسب سهمیه المپیک را دارند؟
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۴ اردیبهشت
  • پایان مسابقات تنیس در گرمسار و شاهرود
  • نتایج اسکواش‌بازان ایران در رقابت‌های بین‌المللی قطر جوینور
  • خیرخواه:اینچه درگاهی برای ژیمناستیک ایران کم نگذاشت