Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@12:00:15 GMT

رسوم عجیب و غریب خانواده سلطنتی بریتانیا

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۱۷۸۰۸

رسوم عجیب و غریب خانواده سلطنتی بریتانیا

 ایسنا: به نوشته ایندیپندنت، مگان مارکل ادعا کرده بود: «کارهای اندکی بود که من مجاز به انجام آن بودم.» مگان از تنهایی رنج می‌برد، اما به او توصیه شده بود که برای ناهار با دوستانش بیرون نرود، به این دلیل که به‌رغم «عدم‌ خروج او از خانه برای چندین ماه» به باور کارگزاران دربار، تصویر او در رسانه‌ها «بیش از حد اشباع شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

مگان توضیح داد که تجربه همه‌گیری یکی از راه‌های فهم تجربه او از زندگی در کاخ است. وی گفت: «من فکر می‌کنم ساده‌ترین راهی که مردم می‌توانند حال و روز مرا را درک کنند، به واسطه تجربه مشترک ما در دوران قرنطینه است.»

مارکل توضیح داد که برای هر عضو خانواده سلطنتی، دستورالعمل‌های دقیقی درباره آنچه فرد می‌تواند و نمی‌تواند انجام دهد، وجود دارد. وی گفت: «بنگاه (منظور نهاد سلطنت است) می‌گوید نمی‌توانی این کار را انجام دهی، زیرا این‌طور و آن‌طور به نظر می‌رسد.»

حال سوال این است که یک دوشس چه کارهایی نمی‌تواند انجام دهد؟ کیت میدلتون و دیگر اعضا خانواده سلطنتی چه کارهایی را نمی‌توانند انجام دهند که ما به عنوان بخشی از زندگی روزمره انجام می‌دهیم؟

او نمی‌تواند رای دهد

کیت میدلتون، دوشس کمبریج، از رفتن به پای صندوق رای منع شده است. پس از ورود کیت به خانواده سلطنتی، او دیگر نمی‌تواند نظرات سیاسی خود را در جمع بیان کند و همیشه باید از نظر سیاسی در مصاحبه‌ها و رویدادها بی‌طرف بماند.

مطابق وب‌سایت رسمی دربار، این بیشتر یک «رسم» است، تا یک «قانون». «طبق رسوم، ملکه رای نمی‌دهد یا برای انتخابات نامزد نمی‌شود. با این حال، علیاحضرت نقش تشریفاتی و رسمی مهمی در رابطه با دولت بریتانیا دارد.»

این قاعده در مورد تمام اعضای خانواده سلطنتی اعمال می‌شود. اعضای خانواده سلطنتی مجاز به نامزدی در انتخابات نیستند. شاهزاده هری پس از نقل مکان به ایالات متحده، درباره انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور گفت: «ممکن است بسیاری از شما ندانید که من در تمام زندگی خود نتوانسته‌ام در بریتانیا رای دهم.»

او نمی‌تواند لباس نامناسب بپوشد

همه اعضای خانواده سلطنتی باید لباس موقر و پوشیده بپوشند. در طول تاریخ، بانوان عضو خانواده سلطنتی بیشتر از همتایان مرد خود درباره آنچه می‌پوشند، مورد نقد و نظر بوده‌اند. برای مثال، بعید است که آنها هرگز در مکان‌های عمومی با لباس ورزشی بدوند، مگر اینکه یک مناسبت خاص باشد، مثلا یک مسابقه تنیس برای امور خیریه.

علاوه بر این، طبق دستور پادشاه ادوارد سوم، پادشاه قرن ۱۲، پوشیدن خز برای همه اعضای خانواده سلطنتی ممنوع است. با وجود این، این قاعده طی سال‌ها اخیر زیرپا گذاشته شده است. ملکه، خز مصنوعی را ترجیح می‌دهد.

سایر دستورالعمل‌ها این است که کیت همچنین باید در هر رویداد رسمی، کلاه بگذارد، مگر اینکه مراسم بعد از ساعت شش عصر باشد؛ که آن گاه باید تاج بر سر بگذارد (درست در زاویه ۴۵ درجه بر روی سر). او همچنین نباید در ملاء‌عام و در مراسم‌ رسمی، کت خود را از تن در آورد. لاک ناخن روشن، ممنوع است و زنان سلطنتی باید جوراب شلواری بپوشند و دامن باید به زانوها برسد.

او ملزم به داشتن یک لباس مشکی در چمدان در سفرهای خارجی است

علاوه بر الزام پوشیدن لباس‌های موقر و پوشیده، دوشس کمبریج همچنین موظف است هنگام سفر به خارج از کشور یک لباس مشکی را با خود به همراه داشته باشد تا در صورت مرگ یک عضو خانواده سلطنتی آن را بپوشد. این قاعده درباره همه اعضای خانواده سلطنتی صدق می‌کند.

این یک قانون نانوشته درباره سفرهای اعضای خانواده سلطنتی است که دو وارث بالقوه تاج‌وتخت نباید با هم سفر کنند. وقتی شاهزاده جورج ۱۲ ساله شود، او و پدرش ویلیام باید جداگانه پرواز کنند.

او اجازه سلفی گرفتن ندارد

تلفن همراه اعضای خانواده سلطنتی از عکس سلفی خالی است و آنها مجاز به داشتن حساب‌های شخصی در شبکه‌های اجتماعی نیستند. مگان بر این موضوع در گذشته، در مقابل جمعیتی در ناتینگهام در سال ۲۰۱۷ تایید کرده بود: «ما نمی‌توانیم سلفی بگیریم.»

در ویکتوریا آربیتر، مفسر سلطنتی به اینسایدر گفت: «اعضای خانواده سلطنتی همیشه ترجیح می‌دهند با مردم رودررو گفتگو داشته باشند تا اینکه با آن‌ها سلفی بگیرند.»

علی‌رغم درخواست مکرر مردم، اعضای خانواده سلطنتی امضا هم نمی‌دهند. روزنامه اکسپرس خاطرنشان می‌کند که این امر به دلیل خطر کپی یا جعل امضاهای سلطنتی است. از دیگر وظایف کیت میدلتون و دیگر اعضای خانواده سلطنتی این است که هدایای مردم را با کمال تشکر قبول کنند.

او نمی‌تواند برای شام، صدف، جگر اردک یا ماکارونی بخورد

اگرچه بسیاری از اعضای خانواده سلطنتی از صدف ماهی لذت برده‌اند، اما ملکه به دلیل خطر مسمومیت غذایی، دستورالعمل نخوردن صدف را رعایت می‌کند.

باتلر گرانت هارولد به مجله زنان و خانه گفت: «نخوردن غذاهای دریایی هنگام انجام وظایف عمومی و خارج از خانه، اقدامی کاملا منطقی است. ما نمی‌خواهیم که یکی از اعضای خانواده سلطنتی دچار مسمومیت غذایی جدی شود، خصوصا اگر در سفر خارج از کشور باشد.»

با این حال، شایع است که ویلیام از سوشی لذت می‌برد و چارلز، پدر او و ولیعهد کنونی، در گذشته غذاهای دریایی را امتحان کرده است. کارکنان سلطنتی درباره پرهیز ملکه از سیر اظهارنظر کرده‌اند. بنابراین بعید است که در کاخ باکینگهام غذایی با سیر سرو شود. سرآشپز سابق سلطنتی، «دارن مک گرادی»، به رسپی‌پلاس گفت: «ما هرگز نمی‌توانیم با سیر یا پیاز زیاد، چیزی سرو کنیم.»

جان هیگینز، سرآشپز سابق ملکه، هم قبلا به نشنال پست گفته بود: «در کاخ باکینگهام شما با سیر غذا نمی‌پزید، تا آروغ سلطنتی بوی سیر ندهد!»

سیب‌زمینی، برنج و ماکارونی نیز برای شام سرو نمی‌شود. دارن مک گرادی، سرآشپز سابق کاخ، به تلگراف گفت: «برای شام هیچ سیب‌زمینی‌، برنج یا ماکارونی در کار نیست.»

طبق نوشته وب‌سایت پیپل، برای برخورد انسانی با حیوانات، شاهزاده چارلز از سال ۲۰۰۸ به دلیل نگرانی در مورد رفاه حیوانات، سرو جگر اردک فرانسوی را ممنوع کرده است. (تغذیه اجباری اردک دو بار در روز برای لذیذ کردن جگر او رفتار بی‌رحمانه با حیوان تلقی می‌شود.) 

غریبه‌ها نمی‌توانند او را برای احوال‌پرسی بغل کنند

لمس بدن یک عضو خانواده سلطنتی مانند گذاشتن دست برروی شانه‌اش برای گرفتن عکس یا گذاشتن دست به پهلوی او برای هدایت او در داخل جمعیت از گناهان کبیره محسوب می‌شود. به روایتی، قدمت این رسم به قرون وسطی باز می‌گردد. لوسی هیوم، متخصص آداب معاشرت در بنگاه دبرت به رویترز گفت: «تماس فیزیکی شخصی با یکی از اعضای خانواده سلطنتی مجاز نیست.»

این قانون گاه به گاه شکسته شده است. البته، یک مصافحه رسمی یک روش کاملا خوب برای خوشامدگویی به یک عضو خانواده سلطنتی است، اما نه در زمان کرونا.

او باید ادای احترام کند

اگرچه «هیچ گونه رفتار اجباری در هنگام ملاقات با ملکه یا یکی از اعضای خانواده سلطنتی وجود ندارد»، اما بر اساس نوشته وب‌سایت دربار، انتظار می‌رود که کیت برای افرادی از خانواده سلطنتی که دارای درجه بالاتری از او هستند، به عنوان مثال ملکه، شاهزاده فیلیپ، شاهزاده چارلز و دوشس کورنوال، ادای احترام کند. این امر مستلزم خم کردن سر و خم کردن زانوها با یک پا در مقابل پای دیگر است.

گرچه کیت باید در مقابل ارشد خود ادای احترام کند، اما از آنجا که شوهرش ویلیام پس از چارلز، شاهزاده ولز، در صف تاج و تخت است، کیت برای همیشه  مجبور به این کار نخواهد بود. هنگامی که ویلیام به سلطنت برسد، میدلتون ملکه (همسر پادشاه) خواهد بود و آن‌گاه تنها ویلیام از او بالاتر خواهد بود و دیگر نیاز نخواهد بود او به دیگران ادای احترام کند، مگر اینکه ویلیام در مقابل خود، از او طلب ادای احترام کند.

ممکن است به او گفته شود که حرف خود را قطع کند

گفته می‌شود اگر ملکه بخواهد کسی دیگر صحبت نکند، کیف دستی خود را از دست چپ به دست راست حرکت می‌دهد. هوگو ویکرز، مورخ سلطنتی، به مجله پیپل گفت: «اگر شما با ملکه صحبت می‌کنید و می‌بینید کیف دستی از یک دست به دست دیگر جابه‌جا شد، این بسیار نگران‌کننده خواهد بود.» این مربوط به همه است، اما عمدتا چیزی است که کارکنان ملکه باید از آن آگاه باشند. بنابراین آن‌ها می‌توانند هر کسی را که باید حرفش را قطع کند، مودبانه ساکت کنند. ویکرز افزود: «این کار بسیار ظریف انجام می‌شود. کسی می‌آید و می‌گوید: «... آقا، اسقف اعظم کلیسای کانتربری خیلی دوست دارد شما را ملاقات کند.» علاوه بر این، مردم هرگز نباید به ملکه پشت کنند.

او نمی‌تواند قبل از ملکه به رختخواب برود

این خلاف ادب به حساب می‌آید که عضو خانواده سلطنتی قبل از علیاحضرت بخوابد. سر ویلیام هسلتین، منشی خصوصی سابق ملکه، در کتاب «شاهزاده‌ها در استرالیا» گفت: «هیچ کس قبل از ملکه نمی‌خوابید.» او اضافه کرد: «برای دایانا شب‌های طولانی سلطنتی عذاب‌آور بود. حدودا یک ساعت در اتاق می‌نشینند و دور هم صحبت می‌کنند. دایانا حال خودش را بهانه می‌کرد و به رختخواب می‌رفت و این بی ادبی تلقی می‌شد که وی قبل از ملکه به رختخواب می‌رود.»

منبع: فردا

کلیدواژه: خانواده سلطنتی بریتانیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۷۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، مراسم رونمایی از کتاب نقض حقوق بشر در کانادا و سوئد روز سه‎شنبه، ۱۱ اردیبهشت، با حضور کاظم غریب آبادی معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران و جمعی از کارشناسان حقوقی و فرهنگی و همچنین اساتید دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: غریب‌آبادی: آمریکا صلاحیت ورود به عرصه حقوق بشر را ندارد

در این مراسم از دو جلد کتاب با عنوان «نگرانی‌های حقوق بشری در دو کشور کانادا و سوئد طی دو دهه گذشته از منظر نهادهای بین‌المللی حقوق بشری» رونمایی شد.

غریب آبادی در این مراسم ضمن اشاره به اینکه بحث حقوق بشر از دو بعد مهم است، گفت: نخست حمایت و ارتقای حقوق بشر در داخل است و دوم از آنجایی که ما آماج اتهامات برخی کشورها قرار داریم، بنابراین وظیفه داریم وضعیت حقوق بشر را در این کشورها رصد کنیم و ببینیم که آیا در این زمینه صادق هستند یا خیر.

دبیرستاد حقوق بشر با بیان اینکه از اکتبر گذشته مشخص شد رویکرد جامعه بین‌المللی نسبت به حقوق بشر آنگونه که برخی کشورها می‌گویند، باید تغییر کند، اظهار کرد: ما برای اولین بار تصمیم گرفتیم وضعیت حقوق بشر را در داخل ایران به صورت مکتوب منتشر کنیم؛ همچنین یکی از کارهایی که در ستاد حقوق بشر انجام می‎شود، پایش حقوق بشر در برخی کشورهاست؛ ستاد حقوق بشر منبع را نه رسانه‌ها و ژورنالیستی بلکه بر رویکرد سازوکارهای بین‎المللی قرار داده است اما این به معنای درست بودن هرچه آن‌ها می‌گویند، نیست.

وی همچنین به بررسی گزارش گزارش‎گران سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر در کشورها طی دو دهه اشاره کرد و گفت: این گزارش‎گران سفرهایی به کشورها دارند و گزارش‎ها و توصیه‎نامه‌هایی منتشر می‌کنند که این‌ها در ستاد حقوق بشر بررسی شده‎اند.

غریب آبادی، ادامه داد: در مرحله نخست بررسی وضعیت کشورهای آمریکا، انگلیس، فرانسه، ایسلند، کانادا، آلمان، سوئد در دستور کار قرار گرفتند؛ مبنای کتب بر زبان فارسی نبود و کتاب‎های مذکور به زبان انگلیسی هم منتشر شدند.

دبیر ستاد حقوق بشر با بیان اینکه دلیل انتخاب این هفت کشور این است که در وهله نخست این کشورها در زمینه حقوق بشر مدعی هستند و ثانیا این کشورها علیه ایران اقدامات و اتهاماتی وارد می‌کنند، عنوان کرد: رویکرد ما تدافعی نیست؛ به‎زودی و ظرف یک ماه آینده رویکرد تهاجمی در حوزه حقوق بشر را نهایی می‌کنیم که بعد پاسخگویی، رفع ابهام و تعامل هم دربردارد؛ تصمیم بر این است که در این رابطه سندی تهیه شود که پیش‌نویس آن آماده شده است.

وی در بخشی دیگر با اشاره به اینکه کانادا کشوری است که گرفتار نقض گسترده حقوق بشر است و حقوق بومیان در این کشور نقض می‌شود، اضافه کرد: کانادا هم در داخل و هم در ارتباط با کشورهای دیگر حقوق بشر را نقض می‌کند؛ این کشور هر سال در نشست مجمع عمومی سازمان ملل علیه ایران قطعنامه صادر می‌کند.

غریب آبادی، اضافه کرد: سوئد نیز به همین شکل است؛ اکنون حمید نوری چهار سال است که در این کشور بازداشت است و همه حقوق وی نقض شده است؛ حمید نوری تبعه ایران است و وظیفه ما است که تمام تلاش‌ها را درباره این شهروند ایرانی انجام دهیم؛ ان‎شاالله که بتوانیم حمید نوری را به دامان خانواده بازگردانیم.

معاون امور بین‎الملل قوه قضاییه در بخشی دیگر با تاکید بر اینکه حقوق بشر یک موضوع سیاسی شده است، عنوان کرد: نهادهای حقوق بشری درباره فلسطین چه کردند، درباره دانشگاه‌های آمریکا نهادهای حقوق بشری هنوز یک بیانیه هم صادر نکردند؛ شورای حقوق بشر درباره آمریکا سکوت کرده، اما در ایران چه اتفاقی افتاده که این نهاد چندین بیانیه صادر می‌کند، اما کمیساریای عالی درباره آمریکا سکوت کرده است.

دبیر ستاد حقوق بشر، تصریح کرد: سیاست‎زدگی در حقوق بشر تنها درباره کشورها روی نداده و نهادهای بین‌المللی هم دچار این سیاست‌زدگی شدند.

غریب آبادی در بخشی دیگر با اشاره به اینکه درباره بحث تحریم اقدامات زیادی انجام شده و ادبیات‎سازی گسترده‌ای درباره تحریم‌های یک‎جانبه صورت گرفته است، گفت: پرونده‎های زیادی در شعبه پنجاه‌وپنجم دادگستری تهران درباره تحریم‌ها باز شده است؛ همچنین پرونده‌هایی برمبنای طرح شکایت از سوی شاکی خصوصی از جمله بیماران پروانه‌ای تشکیل شده است.

دبیرستاد حقوق بشر، اظهار کرد: موارد نقض را باید با استفاده از ابزارهای خود پیگیری کرده و باید به دنبال اجرای حکم‌های صادرشده برویم، تاکید کرد: این موضوع پیگیری شده و آرای محاکم ما باید اجرا شود؛ در این رابطه کشتی که محموله نفتی آمریکا را داشت توقیف شد و براساس حکم دادگاه درباره بیماران پروانه‌ای باید صرف شود که اقدام خوبی است.

غریب آبادی در بخشی دیگر با بیان اینکه یکی از مطالباتی که مقام معظم رهبری همواره تاکید داشتند دفاع از حقوق مستضعفان است، افزود: در حوزه دفاع از حقوق مردم غزه اقدامات زیادی انجام شده است.

دبیر ستاد حقوق بشر همچنین نقش سازمان‌های مردم‌نهاد و رسانه‌ها را در زمینه پایش و رصد حقوق بشری بسیار مهم خواند و گفت: در این موضوع نیز از اقدامات پژوهشگران و دانشگاه‌ها استقبال می‎شود.

در پایان این مراسم با حضور دبیر ستاد حقوق بشر و مدعوین، از کتاب نگرانی‌های حقوق بشری در دو کشور کانادا و سوئد طی دو دهه گذشته از منظر نهادهای بین‌المللی حقوق بشری رونمایی شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229029 برچسب‌ها حقوق بشر

دیگر خبرها

  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • اقلام مورد نیاز معلولان خانواده یاسوجی تامین شد
  • تصمیم کمیساریای عالی حقوق بشر؛ محکومیت دیگری به جای آمریکا
  • هشدار به مدیران بابت حجاب اعضای خانواده‌شان!
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند/ ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه در کنار اعضای خانواده را تجربه کند
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند
  • قتل سه نفر از اعضای یک خانواده با سلاح شکاری
  • دستگیری قاتل سه نفر از اعضای خانواده در شادگان
  • «حسنا و ملکه‌های رنگی» به کتابفروشی‌ها آمدند