Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل حزب مردمسالاری عنوان کرد: من اعلام کاندیداتوری نکرده‌ام؛ ما کنگره نوزدهم حزب مردم‌سالاری را داشتیم و بعد از دو سه ساعت بحث و گفت‌وگو به اتفاق آرا اعلام شد، فلانی نامزد حزب مردم‌سالاری در انتخابات 1400 خواهد بود؛ وقتی گفته شد نمی‌توانستیم در برابر خواست اعضا کاری کنیم و گفتیم چشم.

به گزارش برنا، «مصطفی کواکبیان»، نماینده سابق مجلس و دبیرکل حزب مردمسالاری، از جمله افرادی است که برای انتخابات ۱۴۰۰ اعلام کاندیداتوری کرده و به لیست گمانه زنی های رئیس جمهور قرن جدید اضافه شده است، البته در کنار کواکبیان افراد دیگری با وزن کشی های متفاوتی در جریان اصلاحات قرار دارند که باید منتظر عملکرد انتخاباتی آنها باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«مصطفی کواکبیان» در رابطه با تصمیم خود برای کاندیداتوری و پیش بینی که از فضای انتخابات دارد با خبرگزاری برنا به گفت و گو پرداخته که مشروح آن را در ادامه می خوانید. 

خودم را واجد شرایط اصل 115 قانون اساسی می‌دانم

برای انتخابات 1400 اعلام نامزدی کرده‌اید چگونه وارد صحنه می‌شوید. مستقل یا با نهاد اجماع ساز معرفی خواهید شد؟

من اعلام کاندیداتوری نکرده‌ام؛ ما کنگره نوزدهم حزب مردم‌سالاری را داشتیم و بعد از دو سه ساعت بحث و گفت‌وگو به اتفاق آرا اعلام شد، فلانی نامزد حزب مردم‌سالاری در انتخابات 1400 خواهد بود. وقتی گفته شد نمی‌توانستیم در برابر خواست اعضا کاری کنیم و گفتیم چشم در عین حال در مورد نهاد اجماع ساز بعد از بحث ثبت نام و تایید صلاحیت اعلام خواهد شد که با هماهنگی با اصلاح‌طلبان ورود می‌کنیم یا به طور مستقل شرکت می‌کنیم. در حزب مطرح شد با تایید این مراحل حتما باید با اصلاح‌طلبان هماهنگی شود.

نه التماس می‌کنم و نه می‌خواهیم به هر طریقی شده چنگی به قدرت بیندازیم

فکر می‌کنید تایید صلاحیت می شوید؟

من تصور نمی‌کنم با توجه به شرایط قانونی و اصل 115 قانون اساسی و قوانین مربوط به انتخابات ریاست جمهوری مشکلی وجود داشته باشد. ما براساس قانون اساسی فکر می‌کنیم واجد شرایط هستیم ولی تشخیص با اعضای شورای نگهبان است و امیدواریم بین خود و خدای خود قضاوت و داوری داشته باشند و حتما تصمیمی که می‌گیرند براساس رضای خدا باشد من همین را می‌خواهم و نه التماس می‌کنم و نه می‌خواهیم به هر طریقی شده چنگی به قدرت بیندازیم. ولی می‌گوییم که اعضای شورای نگهبان حتما در داوری خود وجدان الهی را مدنظر داشته باشند همه ما نزد خداوند پاسخگو خواهیم بود. لذا توکل ما به خداست و این یکی از موارد بی‌عدالتی است که بین ما و جریانی که مطمئن است حتما تائید می‌شود و از امروز به استان گردی پرداخته می‌شود. شما از ما تازه می‌پرسید تایید می‌شوید یا نه؟ و این به نظر می‌رسد در رقابت انتخاباتی کمی غیرعادلانه باشد. قطعا اگر ضوابطی داشتند که مشخص می‌کرد معیار رجل سیاسی و مذهبی چیست و معیار امانت دار بودن و مدیر و مدبر بودن چیست؟ شما هم امروز این سوال را نمی‌پرسیدید و هم اگر من این معیار‌ها را نداشتم حتما بی‌جهت ثبت نام نمی‌کردم. ولی متاسفانه ما در 42 سال گذشته هنوز این بحث را قانونمند نکرده‌ایم.

برعکس دنیا در انتخابات عمل می کنیم

فکر می‌کنید نهاد اجماع ساز برای اصلاح‌طلبان راهگشا باشد و بتواند مشکلات آنها را در انتخابات آتی حل کند؟

همین که بتواند در سطح شورا‌ها هماهنگی‌هایی در استان‌های مختلف و کلان شهر‌ها داشته باشد و در سطح ریاست جمهوری از تعدد نامزد‌ها جلوگیری کند، بزرگترین هنر نهاد اجماع ساز خواهد بود. متاسفانه در ایران انتخابات حزبی نیست. در دنیا اول انتخابات برگزار می‌کنند و بعد اعضا با هم ائتلاف می‌کنند ما بر عکس هستیم و ابتدا ائتلاف می‌کنیم و بعد رئیس جمهور انتخاب می‌شود و هیچ کسی را تحویل نمی‌گیرد و می‌گوید احزاب چه کاره هستند. مثلا در دولت روحانی مگر حزب مردم‌سالاری کم کار کرد؟ در سال 92 که هنوز هیچ حزب اصلاح طلبی اطلاعیه نداده بود، برای اولین بار ما اطلاعیه دادیم و در دولت دوم نیز بارها گفتم که فقط برای سخنرانی به 43 شهر رفتیم. ما توقعی نداشتیم ولی دولت هم آنقدر با معرفت نبود که بگوید این‌ها برای ما کار کرده اند لااقل یک عنایتی داشته باشند. از این رو ای کاش نهاد اجماع ساز بعد از تشکیل دولت به کمک بیاید. انتخابات باید حزبی باشد ولی امروز جبهه‌ای و فراکسیونی است یعنی چند حزب باید با هم باشند.

کار دوستان اصولگرا این است که چوب لای چرخ دیپلماسی بگذارند

در حال حاضر کاندیداهایی متعددی برای حضور در انتخابات مطرح هستند، آیا احتمال حضور ظریف در انتخابات وجود دارد؟

ما این موضوع را در دفتر سیاسی خود بحث کرده ایم. شخصیت‌هایی مثل سید محمد خاتمی و مثل سید حسن خمینی و ظریف خیلی در چهارچوب احزاب نمی‌گنجند البته این خود محل اشکال است. آقای خاتمی بنیاد باران را دارد ولی باید حزبی قوی راه می‌انداخت و همه این سی و چند حزب را تجمیع می‌کرد. ظریف هم به همین صورت است. این شخصیت‌ها حزبی نیستند و اگر بیایند احزاب به این مسائل توجه خواهند داشت. من مطمئنم که سید محمد خاتمی نمی‌آید و تا حدود زیادی فکر می‌کنم آقای سید حسن آقا هم نمی‌آیند و آقای ظریف هم به همین صورت است. من چند بار از ایشان پرسیده‌ام و ایشان گفتند نمی‌آیند و اخیرا مصاحبه‌ای با روزنامه مردم‌سالاری آنلاین داشتند و گفتند، که من قبلا گفته‌ام نمی‌آیم و همچنان سر جایش است. اتفاقا یکی از کارهای دوستان اصولگرا این است که چوب لای چرخ دیپلماسی بگذارند و کاری بکنند مثل نمونه آخر که شورای عالی امنیت ملی و دولت و همه تصمیم گرفتند که بروند و با آژانس بین‌المللی اتمی تفاهم کنند و حتی فیلم دوربین‌هارا تا سه ماه به آنها تحویل ندهند و خود آقای قالیباف در جلسه شورای عالی امنیت ملی بود ولی بعد صبح در مجلس انگار نه انگار که تشکیلاتی به نام شورای عالی امنیت ملی داریم و افراد مهم نظام آنجا هستند و مصوبات شورای عالی امنیت ملی به تایید رهبری هم می‌رسد! این اصل 176 قانون اساسی است. ولی به یکباره 221 نفر یعنی 92 درصد مجلس گفتند این تفاهم باطل است و این باید هیچی شود و ضمنا رئیس‌جمهور و آنانی که این تفاهم را کرده‌اند باید به دستگاه قضا ارجاع داده شوند! رهبری گفتند نباید دو صدا از کشور برخاسته شود! این کارها یعنی عرصه دیپلماسی را قفل کردن و چوب لای چرخ وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی گذاشتن و این کار‌ها وجود دارد. با این کارها به ظریف می‌گویند تو نباید بیایی! آقای ظریف هم دغدغه‌هایی دارند و وقتی این دغدغه‌ها قابل رفع نیست می‌گویند برای چه بیایم؟! خود ما‌ها هم همینطور هستیم یکی از بزرگترین دغدغه‌های من حضور ملت است. بالای 60 درصد مردم در انتخابات 98 غیبت داشتند اگر همان‌ها نیایند آمدن ما هم فایده‌ای ندارد!

من متوجه نشده‌ام که یخ مردم باز شده و منتظر 28 خرداد هستند که پای صندوق‌ها بروند

فکر می‌کنید آمدن ظریف می‌تواند باعث شود مردم در انتخابات شرکت کنند؟

این دو جانبه است و هم مردم می‌توانند با شرکت خود باعث شوند امسال ما‌ها و دکتر ظریف وارد عرصه شویم و هم شخصیتی چون آقای ظریف می‌تواند، موجب حضور مردم شود. ولی من تا به حال چنین چیزی را استنباط نکرده‌ام و متوجه نشده‌ام که یخ مردم باز شده و منتظر 28 خرداد هستند که پای صندوق‌ها بروند. تیپ‌هایی که تکلیفی رای می‌دهند و به خاطر حفظ نظام و دستور رهبری می‌آیند شرکت خواهند کرد ولی یک سری با ملاحظاتی شرکت می‌کنند. 30 درصدی هست که اگر ببینند که فردی را دارند به او رای می‌دهند و اگر نه نمی‌آیند. از میزان 45 درصد به بالا شانس ما اصلاح‌طلبان مطرح می‌شود و آن هم باید به 60 تا 65 درصد برسد. ماها به نسبت احزابمان 20 تا 25 درصد رای داریم اما وقتی از 65 درصد به بالا شرکت کردند به صفت احزاب ما نیست و به صفت موجی است که در جامعه به راه افتاده و قشر خاکستری جامعه هستند. آنها وقتی وارد انتخابات می‌شوند به اصولگرایان رای نمی‌دهند و رای آنها به سبد اصلاح‌طلبان واریز می‌شود از این جهت امروز چیزی معلوم نیست.

رئیسی با نامزد شدن خود بزرگترین خدمت را به اصولگرایان می‌کند

نظر شما در مورد ورود رئیسی به انتخابات چیست؟

ما دو سه بار از سخنگوی قوه قضائیه شنیدیم که تکذیب کردند و گفتند ایشان بنای آمدن ندارد. در مجلس خبرگان هم خواستند با ایشان ملاقات کنند و ملاقات ندادند. من فکر می‌کنم آقای رئیسی با نامزد شدن خود بزرگترین خدمت را به اصولگرایان می‌کند چون دعوای دو سه نامزد حل می‌شود و همه آنها باید این نامزد برتر را بپذیرند و از طرفی باعث انسجام بیشتری می‌شود.

27 بار به دادگاه رفته‌ام

آیا اجماع درباره قالیباف صورت می گیرد؟

قالیباف بر خلاف آقای رئیسی شخصا بسیار مشتاق است و این اشتیاق کمی کار دست او می‌دهد. او هم اخیرا گفته بود که اگر آقای رئیسی بیاید کمکش می‌کنم و نمی‌خواهم با او رقابت کنم. البته آمدن قالیباف جای بحث دارد ایشان مسائلی دارد و باید شورای نگهبان بیشتر بررسی کند. من بارها در مجلس این را گفتم و گفتند ایشان هیچ محکومیت قضایی ندارد و من گفتم شما یکبار خواستید ببینید که آیا او باید محکوم بشود یا نه؟! حداقل سه بار در مجلس دهم برای املاک نجومی تقاضای تحقیق و تفحص کردم ولی یکبار هم به آن پرداخته نشد یا در مورد قائم مقام ایشان عیسی شریفی نیز به همین صورت بود! مسائل مختلف و زیادی وجود داشت اختلاف بدهی شهرداری در زمانی که ایشان بود با زمانی که آقای حناچی اعلام کرد، رقم‌های عجیب و غریبی نشان داد. کسی باید این ارقام را بررسی کند! مسئولین دستگاه قضا راست می‌گویند که قالیباف هیچ وقت هیچ محکومیتی نداشته است. ولی من با عنوان روزنامه‌نگار و مطبوعاتی حداقل 27 بار به دادگاه رفته‌ام الحمدالله در همه موارد تبرئه شدم ولی خواسته شدم و رفتم و مورد سوال قرار گرفتم و جواب دادم و تبرئه شدم. اما ایشان یکبار هم به دادگاه تشریف فرما نشده‌اند. 8

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس انتخابات رئیس جمهور وزن برنا قانون اساسی انتخابات ریاست جمهوری اعضای شورای شورای نگهبان رقابت انتخاباتی مشکلات ریاست جمهوری ایران دولت سید محمد خاتمی سید حسن خمینی شورای عالی امنیت ملی قانون وزارت خارجه سازمان انرژی جامعه اصولگرایان مجلس خبرگان رقابت شهرداری عجیب و غریبی انتخابات مصطفی کواکبیان انتخابات 1400 اعلام کاندیداتوری نهاد اجماع ساز شورای نگهبان مردم سالاری اصلاح طلبان قانون اساسی امنیت ملی نکرده ام حزب مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۷۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!

به گزارش جماران؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم که دیروز برگزار شد، با تبریک روز کارگر و معلم به این دو قشر مهم جامعه، راه‌حل مشکلات کشور را مشارکت مردم در همه زمینه‌ها عنوان کرد و گفت: وقتی در مسائل اجتماعی و فرهنگی به نظر مردم اعتنا نمی‌کنیم، آن‌ها در مسائل اقتصادی و سیاسی حامی ما نخواهند بود. باید مشارکت واقعی در همه زمینه‌ها داشته باشیم. مگر قدرتی غیر از مردم داریم؟ 

روحانی با اشاره به روزهای سخت کشور در ۴۵ سال گذشته، از جنگ تحمیلی هشت ساله تا تحریم‌های هسته‌ای، اظهار داشت: در روزهای سخت، عمده توان ما برای عبور از مشکلات متکی به حضور مردم بود. مردم با حاکمیت همفکری و همکاری و کمک می‌کردند یا خواست حاکمیت را قبول می‌کردند. در جنگ ۸ ساله اگر مردم نمی‌آمدند و اگر بسیج نبود، ما توان آن را نداشتیم در برابر عراق بجنگیم. اگر صنایع وارد نمی‌شدند ما گلوله توپ و خمپاره نداشتیم. فقط با نیروی مسلح، ارتش و سپاه و ژاندارمری مشکلات حل نمی‌شد.

رئیس دولت تدبیر و امید با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشورهای همسایه را بخوریم.

رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم با یادآوری وعده‌های مسئولان فعلی به مردم برای حل مشکلات اقتصادی و مقابله با فساد و راه‌اندازی سریع همه کارگاه‌های تعطیل‌شده اظهار داشت: امروز حتماً آن شرایط ویژه وجود ندارد؛ شرایط فروش نفت هم خیلی فرق کرده است. آن‌ها مدعی بودند همه با هم و یکدست هستند، به همدیگر کمک می‌کنند تا مشکلات حل شود. گفتند این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم. در این ۳۰ ماه دولت سیزدهم، ارزش بورس ۴۶ میلیارد دلار تنزل پیدا کرده درحالیکه در ۳۰ ماهه اول دولت یازدهم، ۸٫۵ میلیارد دلار رشد داشت. در ۳۲ ماه دولت یازدهم، قیمت سکه ۱۱ درصد تنزل کرد، نرخ دلار هم در طول ۳ سال اول دولت یازدهم فقط ۹٫۸ درصد افزایش پیدا کرد. در سه سال اول دولت یازدهم رشد پایه پولی ۵۲ درصد بود اما در این ۳۰ ماه اخیر، ۱۰۰ درصد شده است. تورم ۴۳ درصدی در مرداد ۹۲، در انتهای سال ۹۴ به ۸ درصد رسید و تا فصل اول سال ۹۷ هم تک‌رقمی ماند. بدانید که در تاریخ ایران فقط یک بار تورم ۴۰ درصدی در سه سال پشت سر هم را تجربه کردیم؛ آن هم زمان جنگ جهانی دوم از سال ۱۳۲۰ تا ۱۳۲۲ بود. شاید سال‌هایی تورم ۴۰ تا ۴۹ درصد هم تجربه کردیم اما اینکه سه سال متوالی از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ تورم بالای ۴۰ درصدی باشد را هرگز در ۸۰ سال اخیر تجربه نکرده بودیم.

روحانی دلیل بهبود شرایط اقتصادی در دولت یازدهم را امیدواری مردم و حمایت آن‌ها از حاکمیت و دولت دانست و افزود: در آن دوره انقلاب دیجیتال تحقق پیدا کرد. استارت‌آپ‌ها در آن ایام شتاب گرفتند. توسعه پهنای باند در فضای مجازی باعث شد مردم راحت شوند و بسیاری از مشاغل در آن بستر شکل بگیرد. امروز فضای مجازی چگونه است؟ در سالی که مقام معظم رهبری به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، برخی سکوهای اقتصاد دیجیتال را می‌خواهند حاکمیتی کنند. بخش خصوصی را قبلاً خصولتی می‌کردند، الان خصومتی می‌کنند.

رئیس دولت تدبیر و امید ادامه داد: وقتی در توزیع قدرت مردم را مشارکت نمی‌دهیم، آن‌ها در اقتصاد هم مشارکت نخواهند کرد. وقتی در مسائل اجتماعی و فرهنگی به نظر مردم اعتنا نمی‌کنیم، آن‌ها در مسائل اقتصادی و سیاسی حامی ما نخواهند بود. باید مشارکت واقعی در همه زمینه‌ها داشته باشیم. مگر قدرتی غیر از مردم داریم؟ توان هسته‌ای و موشکی جای خود، اتفاقاً رشد اصلی توان هسته‌ای و موشکی در دولت تدبیر و امید رخ داد. مشکل ما ایران‌هراسی و کاهش قدرت بازدارندگی با قطعنامه‌های فصل هفتمی شورای امنیت بود که با حمایت جهانی از پیشنهاد جهان عاری از خشونت و افراطی‌گری از سوی ایران و برجام این فضا تغییر کرد. وقتی برجام امضا شد، اولین افرادی که به من تبریک گفتند دوستان منطقه‌ای ما؛ عراق و سوریه و جهاد اسلامی بودند. برجام بازدارندگی ایران را افزایش داد. در آن شرایط که مردم با ما بودند توانستیم مشکلات را حل کنیم و به سمت توسعه و پیشرفت برویم.

هفتمین رئیس‌جمهور ایران، غفلت از امر توسعه کشور را نگران‌کننده دانست و گفت: کشورهای اطراف ما در منطقه به فکر توسعه همه‌جانبه هستند اما متأسفانه عده‌ای در داخل فقط به فکر حفظ قدرت یک جناح اقلیت هستند و حتی به فکر حفظ نظام و کشور هم نیستند. کشور بدون توسعه حفظ نمی‌شود. توسعه هم بدون مشارکت مردم، ورود سرمایه خارجی به داخل و رابطه درست با دنیا امکان‌پذیر نیست. الان طرح‌های عمرانی مهمی که در دوره ما ۶۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت داشته را هم دنبال نمی‌کنند؛ فقط برخی مواردی که ما بیش از ۹۰ درصد پیش برده بودیم را به صورت محدود تکمیل می‌کنند.

روحانی خواستار حفظ کرامت مردم در عرصه اجتماعی در کنار حل مشکلات معیشتی آن‌ها شد و گفت: دو نمونه اصلی حکومت اسلامی، حکومت پیامبر عظیم‌الشان اسلام(ص) و مولا امیرالمؤمنین(ع) است؛ باید ببینیم در امر به معروف و نهی از منکر سیره آن بزرگان چه بود؟ قرآن در بحث حجاب از نگاه افراد شروع می‌کند. امیرالمؤمنین نه تنها زن بی‌حجابی که از کنار جمع یارانش عبور کرد را تنبیه نکرد بلکه به دیگران گفت چرا به او نگاه می‌کنند؟ باید بررسی کرد که دستگاه‌های فرهنگی و صداوسیما در طول ۴۵ سال گذشته توانستند دین‌داری مردم را بیشتر کنند؟ واقعاً کار پلیس این‌گونه نهی از منکر است و تعلیم این کار را دیده‌اند؟ امروز سر ساخت مسجد دعوا می‌کنند درحالیکه اول باید نمازخوان تربیت کرد، اگر نمازخوان بیشتر شد، آن‌ها خودشان مسجد درست می‌کنند. در مقولات اجتماعی کرامت و حیثیت مردم را باید حفظ کنیم. مگر در انقلاب کسی را به زور باحجاب کردیم؟ وقتی انقلاب شد بسیاری از زنان باحجاب شدند و حتی چادر به سر کردند.

او در پایان از انتشار پاسخ خود به نامه شورای نگهبان برای ردصلاحیت در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در آینده‌ای نزدیک خبر داد و تصریح کرد: من به ایرادات شورای نگهبان پاسخ خواهم داد تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند. موارد ردصلاحیت یکی ادعای اهانت به قوه قضائیه و شورای نگهبان است و دیگری عدم ایستادگی در برابر غرب و اشکال در اجرای برجام و… این پاسخ هم به این دلیل است که باور دارم جایگاه شورای نگهبان مقدس است و این شورا شکل گرفته تا مردم اطمینان حاصل کنند قوانین تدوین‌شده خلاف موازین اسلامی و قانون اساسی نیست. اگر داوری شورای نگهبان مورد تردید قرار بگیرد، به جمهوریت و اسلامیت ما ضربه وارد خواهد شد. مجلس اقلیت، دولت اقلیت و خبرگان اقلیت به نفع کشور و نظام نیست. به همین جهت باید احساس مسئولیت کنیم، ساکت ننشینیم و مردم را به مشارکت در همه امور و پشتیبانی از نظام و کشور تشویق کنیم

دیگر خبرها

  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • سخنگوی شورای نگهبان: مفتخر به بهره‌گیری از مشارکت معلمان در نظارت بر انتخابات هستیم
  • تصویب نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • تصویب نقشه راه اجرایی سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • در جلسه عصر امروز شورای‌عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفت؛ تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی