Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@03:05:02 GMT

واگویه‌های یک تولید کننده از تخریب دامداری‌اش با وعده و وعید! +فیلم

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۱۸۰۳۳

واگویه‌های یک تولید کننده از تخریب دامداری‌اش با وعده و وعید! +فیلم

‍‍‍‍‍‍

«حمایت از تولید» از جمله شعار‌های پرتکراری است که مسئولان پرشماری آن را سر می‌دهند، اما در عالم واقع، اغلب چیزی جز سراب نیست.
به گزارش «تابناک»، این را می‌شود از واگویه‌های دامداری فهمید که سال‌های متمادی به همراه برخی از اعضای خانواده و در نزدیکی پایتخت، در حومه شهر قدس یا همان قلعه حسن خان سابق، به تولید شیر اشتغال داشته و دارد، اما مدتی است که به مشکلاتی گرفتار شده و هر روز با خودش کلنجار می‌رود که آیا چاره‌ای جز برچیدن بساط این کار برایش باقی مانده یا خیر؟
داستان از آنجایی شروع شد که شهرداری به مالک زمین گاوداری فشار آورد که کاربری اش را تغییر دهد چراکه منطقه در حال پوست اندازی و تغییر کاربری به مسکونی است و مالک هم از مستاجر می‌خواهد که در اسرع وقت زمینش را تخلیه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوعی که با اعتراض دامدار مواجه می‌شود و تاکید وی بر این نکته که جابجایی ۳۰ راس گاو امری زمان بر است.
البته مشکل اصلی نه در جابجایی، که در ضوابطی بود که برای دایرکردن گاوداری در هر نقطه دیگری نیاز بود. از جمله زمین یک هکتاری که تهیه آن ولو در فواصل دور از شهر هم به اندوخته مالی زیادی نیاز دارد. پس اندازی که با توجه به بحران‌های مالی در سال‌های اخیر، در دست و بال کمتر دامداری یافت می‌شود، به ویژه اگر پای دامداری‌های کوچک و سنتی در میان باشد.
اما چاره چیست؟ تلاش برای یافتن پاسخ این سوال در نهایت به مذاکرات پیوسته با برخی مسئولان و دستگاه‌ها از جمله فرمانداری و جهاد کشاورزی منجر می‌شود که در نهایت با دایرکردن گاوداری در زمینی به وسعت ۲ هزار متر در بیرون شهر موافقت می‌کنند و وعده می‌دهند که مجوز‌های لازم برای این کار را صادر خواهند کرد.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
این وعده موجب خرید آن زمین و جابجایی دام‌ها و تجهیزات در اسرع وقت می‌شود که زمان زیادی نیاز نیست تا اشتباه بودنش مشخص گردد؛ اشتباه از این رو که مجوز قبلی دامداری باطل می‌شود بی آنکه مجوز جدید صادر شود. انگار نه انگار وعده‌هایی داده شده است. وعده‌هایی که ظاهرا داده شدند تا ایشان را به جابجایی دام هایشان مجبور کنند!
ماجرا زمانی عجیب‌تر می‌شود که حتی با محصور کردن زمین جدید با فنس هم مخالفت می‌شود که در نهایت با ورود دادستانی به ماجرا و صدور مجوز این کار، فنس کشی به انجام می‌رسد و مطابق دستور صادر شده، کانکسی هم در محوطه گذاشته می‌شود. مسیری که دامدار در ادامه ش می‌کوشد با سقف زدن بخشی از زمین برای نگهداری گاو‌ها ادامه اش دهد که در زمانی کوتاه به صدور دستور تخریب و اجرای آن منجر می‌شود.
رهاورد این اتفاقات، وارد آمدن آسیب‌هایی به مالکان گاوداری است که از دست رفتن گوساله‌های دوقلو بعد از زایمان، از جمله آنهاست. گوساله‌هایی که تنها تلفات ایشان نیستند و شمارشان بیشتر از انگشتان یک دست می‌شود. عددی بزرگ برای این قسم گاوداری‌های کوچک و سنتی که با توجه به اوضاع نابسامان این مجموعه، رقم خوردنش عجیب به نظر نمی‌رسد، به ویژه اگر بدانیم این مجموعه حتی از نعمت گاز شهری هم محروم مانده چراکه یک اتاق هم ندارد و لازمه اتصال گاز، داشتن اتاق و لوله کشی آن است.
این در حالی است که به گفته ایشان، دامداری‌های زیادی در زمین‌های کوچکتر دایر و مشغول به کار هستند، اما مراجعات مکرر ایشان به جهاد کشاورزی و حتی فرمانداری، نه تنها گرهی از کارشان باز نکرده که موجب شده از جانب محیط زیست هم تحت فشار قرار گیرند. فشار‌هایی روزافزون که تلاش برای خلاصی از آن‌ها با دریافت تسهیلات حمایتی برای خرید زمین در ابعاد بزرگتر هم راه به جایی نبرده تا این گونه به نظر برسد که چاره‌ای جز برچیدن گاوداری و فروش زمینی که برای دایرکردن گاوداری خریداری کرده بودند، ندارند!
لازم به ذکر است که «تابناک» آمادگی دارد توضیحات مسئولان در این خصوص را دریافت و منتشر نماید.

منبع: تابناک

کلیدواژه: چهارشنبه سوری هوشنگ میرزایی سید احمد خمینی حداقل دستمزد مهدی باکری گاوداری دامداری قلعه حسن خان شهر قدس چهارشنبه سوری هوشنگ میرزایی سید احمد خمینی حداقل دستمزد مهدی باکری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۸۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی برادران معاون صنایع عمومی وزیر صمت امروز در آئین پایانی ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) اظهار کرد: در این دور از نمایشگاه بیش از ۳۵ مقام عالی رتبه خارجی حضور بهم رساندند؛ همچنین میزبان ۲۲۰۰ بازرگان خارجی از ۸۸ کشور بودیم.

وی افزود: پیام این نمایشگاه، توانمندی‌های صادراتی ایران بود. توانمندی‌هایی که باعث شد در شرایطی که دوست و دشمن احساس می‌کردند ما نمی‌توانیم این ظرفیت را بالفعل کنیم، اما ما این ظرفیت را عملیاتی کردیم و در کنار امنیت و اقتدار کشور، فرصت‌های تجاری کشور را به نمایش گذاشتیم و به تعبیر یکی از غرفه داران «این وعده صادق ۲ بود که انجام شد.»

برادران ادامه داد: من نمایشگاه‌های زیادی افتتاح کردم اما این نمایشگاه تنها رویدادی بود که هم غرفه داران راضی بودند و هم جلسات B۲B و مذاکرات زیاد و فشرده‌ای انجام شد؛ تاجران زیادی از شهرهایی همچون اصفهان و شیراز بازدید کردند.

تدوین برنامه رشد تولید همراه با رشد صادرات در وزارت صمت

معاون وزیر صمت با اشاره به اینکه لازمه جهش تولید، جهش صادرات است، افزود: در ابتدای سال به ازای گروه‌های کالایی برنامه رشد تولید به همراه رشد صادرات تنظیم کردیم. امروز به ظرفیتی رسیده ایم که نیاز بیشتری به تولید محصول برای کشور نداریم بلکه اگر می‌خواهیم جهش تولید داشته باشیم باید نسبت به خلق محصول برای برای بازارهای جدید که عمدتاً بازارهای صادراتی هستند، اقدام کنیم. این گروه‌های کالایی مشخص شده است.

وی افزود: بهره وری بالاتر واحدهای موجود در حوزه صنایع، استفاده از ظرفیت تولید بدون کارخانه، نشان سپاری تجاری و… از جمله ظرفیت‌هایی است که می‌تواند به منجر به ارائه محصولات بهتر باشد.

حواشی عکس برادران در رسانه‌های معاند

برادران با بیان اینکه محصولات ارائه شده در این نمایشگاه محصولات صادراتی ایران است و شرکت‌های حاضر نیز شرکت‌های برتر صادراتی هستند، گفت: اگر می‌بینیم رسانه‌ای که محل تأمین منابع آن دشمنان ما هستند و عناد خود را با کشور ما نشان داده با درج عکسی یا نقدی طعنه‌ای به یک محصول صادراتی ما می‌زند یعنی ما راه را درست پیموده ایم؛ بنده دیروز از غرفه لوازم خانگی بازدید کردم که این رسانه عکسی منتشر کرد که در قالب آن عکس فلان محصول آشپزخانه به نمایش گذاشته شده بود که از منظر این رسانه ارزش صادراتی نداشت! این مساله نشان می‌دهد ما در مسیر درستی حرکت می‌کنیم. اگر این محصول به ایران قاچاق می‌شد ایرادی نداشت اما حالا که خودمان این محصول را صادر می‌کنیم مورد انتقاد قرار می‌گیریم. در واقع این مساله نشان می‌دهد که از خام فروشی در حال فاصله گرفتن هستیم و در حال صادرات کالاهای قاچاق پذیر هستیم.

باید چالش‌های حوزه حمل و نقل رفع شود

وی در ادامه به اشاره به مشکلات حوزه صادرات افزود: اگر مسائل مربوط به حمل و نقل داخلی و خارجی حل نشود به توفیق نخواهیم رسید و باید حتماً مشکلات در این بخش حل شود؛ یکی از موضوعات مورد تاکید غرفه داران این بود که دبیرخانه ایران اکسپو تعطیل نشود و مشکلات را به صورت مستمر دنبال کند.

برادران ادامه داد: مساله بعدی بحث تبادلات مالی است؛ امروز نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داریم پس در ادامه می‌توانیم به آمار بیشتری دست یابیم. در برخی از مذاکراتی که با هیأت‌های مقابل داشتیم و آمار را ارائه می‌کردیم طرف خارجی اعلام می‌کرد که آمارشان چند برابر است که نشان می‌دهد صادرات ایران در گمرکات آنها ثبت شده اما در گمرکات ما ثبت نشده بنابراین آمار صادراتی ما از منظر آنها بالاتر بود.

لزوم حذف رفع تعهد ارزی از پاکستان، افغانستان و عراق

وی با بیان اینکه مبادلات تجاری را می‌توان حل کرد و استفاده از رمزارزها را می‌توان جدی تر در دستور کار قرار داد، گفت: رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه خواسته مجموعه بازرگانان ماست که باید در گروه کالایی خاص به ویژه گروه کالاهای نهایی از کشورهایی مثل عراق، پاکستان و افغانستان برداشته شود و ما باید پول خود را به رسمیت بشناسیم؛ اینکه کسی از ما با ریال خرید کند و ما بگوییم با دلار رفع تعهد ارزی کند، توهین به پول ملی ماست. باید در گروه کالایی خاص بازرگانان با اعمال شفافیت از کارخانجات خرید کنند.

معاون وزیر صمت تصریح کرد: در حوزه استاندارد هم هنوز چالش‌هایی داریم. ما سختگیرانه عمل می‌کنیم که بعضاً مانع صادرات می‌شود بنابراین باید این چالش هم رفع شود.

وی گفت: باید مناطق آزاد به سکوهای صادراتی تبدیل شوند اما هنوز در مدار حوزه قاچاق و واردات می‌چرخند باید تلاش کنیم رویکرد این مناطق، صادرات محور شود. همچنین کمک‌های شرکت کشتیرانی و بنادر به مجموعه ما کمک کند تا به اهداف خود در حوزه صادرات برسیم.

کد خبر 6094308 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تاریخ پخش «سلمان فارسی» مشخص شد/ وعده جبلی در یک سال سخت
  • تخریب ساختمان‌ در منطقه جنگلی توسکستان گرگان
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد
  • تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • جابجایی هواداران خانم پرسپولیس در ورزشگاه آزادی؛ علت چه بود؟ | ویدئو
  • اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه
  • حمله خرس وحشی به یک دامداری در ایلام و تلف شدن دام‌هایش
  • حدود ۲۸۶ هزار تن گندم در خوزستان حمل شد