Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@03:50:05 GMT

مشکل اُفت فشار آب ۴۰۰ مشترک در جنوب شهرری برطرف شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۱۸۱۳۰

مشکل اُفت فشار آب ۴۰۰ مشترک در جنوب شهرری برطرف شد

حسن حقیقی مدیرعامل آبفای منطقه ۶ تهران(شهرری) در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرری، اظهار کرد: در پی دریافت اطلاعات مردمی و بررسی‌های فنی و میدانی در زمینه مشکلات و نارضایتی مشترکان از کمبود و اُفت فشار شبکه توزیع آب محله شهید بهشتی شهرستان ری، برطرف کردن مشکل اُفت فشار این محله در دستور کار آبفای منطقه قرار گرفت و اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه محله شهید بهشتی از مناطق کم برخوردار در جنوبی‌ترین نقطه شهرستان ری است، گفت: به همین منظور با وجود فرا رسیدن روزهای پایانی سال و سختی‌های اخذ مجوزهای مورد نیاز، با انجام برنامه‌ریزی‌های لازم و هماهنگی و تعامل خوب انجام گرفته با شهرداری منطقه ۲۰ تهران، شبکه توزیع آب این محله به خط ۱۵۰ میلی متری شهید بهشتی رینگ شد و در پی آن مشکل کمبود فشار ۴۰۰ مشترک این محله به طور کامل برطرف شد.

مدیرعامل آبفای منطقه ۶ تهران با بیان اینکه تمام مراحل اجرای این طرح از اخذ مجوز حفاری تا اجرای عملیات بدون هیچ هزینه‌ای به همت و تلاش جهادی گروه امداد و بهره‌برداری ناحیه ۴(شهرری) انجام شده است، افزود: با اجرای این عملیات و رینگ شبکه، پنج کوچه و خیابان محله شهید بهشتی از بن‌بست کامل خارج شدند و ضمن ارتقای کمی و کیفی آب، از شست و شوهای مکرر شبکه و کنتور همچنین هدر رفت آب پیشگیری و جلوگیری خواهد شد.

ترمیم شکستگی خط لوله تأمین کننده آب روستاهای بخش مرکزی ری

حقیقی در ادامه با اشاره به شکستگی خط لوله ۳۰۰ میلی متری تأمین کننده آب روستاهای بخش مرکزی ری، گفت: این خط لوله ۳۰۰ میلی متری به دلیل قدمت زیاد و فرسودگی دچار شکستگی شده بود که به همت گروه امداد حوادث و بهره‌برداری ناحیه یک ترمیم شد.

وی با بیان اینکه این خط انتقال در منطقه امین‌آباد شهرستان ری، آب آشامیدنی ۱۵ روستای بخش مرکزی شهرستان ری را تأمین می‌کند، ابراز کرد: با توجه به اهمیت این خط انتقال در تأمین آب چندین روستای جنوب تهران، ترمیم محل حادثه دیده این خط لوله در کم‌ترین زمان ممکن و با پایین‌ترین سطح و حجم قطع آب انجام شد و وارد مدار بهره‌برداری شد.

انتهای پیام/۶۷۰۶۲/م/س

منبع: فارس

کلیدواژه: حسن حقیقی شهید بهشتی شهرستان ری خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۸۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر شهید بهشتی ـ چابهار

بندر شهید بهشتی به عنوان دومین بندر مهم چابهار در سال ۶۱ با توجه به شرایط خاص حاکم بر خلیج فارس (جنگ تحمیلی عراق بر علیه ایران) و با تاکید دولت بر لزوم داشتن بندر در خارج از تنگه هرمز و خلیج فارس شروع به احداث کرد. این بندر در زمان جنگ تحمیلی به دلیل واقع شدن در کرانه دریای عمان و دوری از مرکز بحران نقش مهمی در صادرات ایفا نموده است. به اشتراک بگذارید: https://tn.ai/3079982 درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار ؛ جدیدترین اخبار لحظه به لحظه امروز پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS تلگرام اینستاگرام توییتر   آپارات   سروش   آی‌گپ   گپ   بله   روبیکا   ایتا
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

دیگر خبرها

  • خانه‌های منطقه ۲۲ تهران چند؟
  • احداث فاز نخست بوستان جلالیه در محله گل محمدی
  • تغییر رنگ و بوی آب پکیج
  • روند اجرای عملیات پروژه تأمین آب آشامیدنی منطقه جنوب استان بررسی شد
  • بررسی از پروژه تأمین‌کننده آب آشامیدنی منطقه جنوب استان در سمیرم
  • ماموریت در نیمکره جنوب زمین
  • ۸ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی برگزار می‌شود
  • مزایا و معایب استفاده از لوله مانیسمان و لوله اسپیرال به عنوان لوله گازی چیست ؟
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • BRT کرج، خوب یا بد؟