Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان وزیر آموزش و پرورش گفت: توسعه آموزش عمومی در یک جامعه در حد یک اصلاح بزرگ اجتماعی است و کسانی که برای بسط و گسترش علم و دانش فعالیت می‌کنند مصلحان اجتماعی هستند.

به گزارش ایسنا حاجی میرزایی در جلسه ویدئو کنفرانس کلنگ زنی ۲۰۰ باب مدرسه در نقاط صعب العبور سیستان و بلوچستان اظهار کرد: مدرسه سازی کاری بسیار بزرگ و ارزشمند در جامعه است چرا که مدرسه کانون زندگی و نقطه شروع پیشرفت و تعالی در یک جامعه محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به موضوع فریضه علم در دیدگاه نظری شهید مطهری اشاره کرد و گفت: براساس این دیدگاه توسعه آموزش عمومی در یک جامعه از اوجب واجبات است.

حاجی میرزایی افزود: آنچه برای پایداری و اقتدار یک جامعه لازم است، دانش است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: به عقیده شهید مطهری توسعه آموزش های عمومی در حد یک اصلاح بزرگ اجتماعی است بنابراین کسانی که در زمینه بسط و گسترش علم و دانش کار می‌کنند مصلحان اجتماعی هستند.

حاجی میرزایی افزود: وقتی به تعالیم قرآن توجه می‌کنیم عظمت کار آموزشی آشکار می‌شود چرا خداوند زمانی که در مقام تعلیم انسان است خود را اکرم یعنی کریم‌ترین کریمان معرفی می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: همه طرح های عمرانی و ساخت و سازی که در عرصه های مختلف صنعت و کشاورزی و خدمات رخ می‌دهد هر چند طرح‌های مهمی هستند اما هیچ کدام به اهمیت مدرسه‌سازی نمی‌رسند چرا که مدرسه کارخانه انسان‌سازی است و از شرافت بالا و والایی برخوردار است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: نتیجه مدرسه‌سازی، پرورش انسان است و به همین دلیل هیچ کار دیگری از این عظمت برخوردار نیست.

حاجی میرزایی افزود: کسانی که برای توسعه آموزش در جامعه تلاش می‌کنند انقلابی‌ترین افراد هستند چرا که انقلاب حقیقی اتفاقی است که در روح و جان آدم‌ها رخ می‌دهد و آنان را متحول می‌کند.

وی به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر بهره‌مندی همه آحاد ملت ایران از مسیر آموزشی یکسان اشاره کرد و گفت: آموزش حق عمومی است که همه باید از آن برخوردار باشند؛ همه کسانی که از این فرصت محروم هستند باید از آن برخوردار شوند.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: برقراری عدالت رسالت مشترک همه انبیای الهی است و مهمترین نقطه در رسیدن به عدالت برخورداری از فرصت‌های آموزشی است. وقتی فرصت آموزشی درست توزیع شود همه چیز درست توزیع خواهد شد.

حاجی میرزایی افزود: نمی‌توان برای رسیدن به عدالت از مسیر دیگری عبور کرد چرا که در مدرسه انسان جان می‌گیرد و می‌تواند نقش‌آفرینی کند و روی پای خود بایستد و این کار بسیار مهمی است.

وی ادامه داد: به همه کسانی که در این کار بزرگ سهیم شدند تبریک می‌گویم.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: از نظر افزایش امکانات، اعتبارات و منابع قدم‌های بزرگی در سیستان و بلوچستان برداشته شده است که تناسبی با جمعیت این استان ندارد بلکه به تناسب محرومیت آن است.

حاجی میرزایی افزود: این کار را استمرار می‌دهیم تا همه دانش آموزان این سرزمین از مسیر مطلوب آموزشی برابر برخوردار شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سيستان و بلوچستان استانی سیاسی وزير آموزش و پرورش حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش توسعه آموزش یک جامعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۹۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله علم‌الهدی:تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود/ ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با شورای معاونین و رؤسای نواحی آموزش و پرورش استان که به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم، به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از تکالیف بزرگ آموزش و پرورش در استان این است که جریان تعلیم و تربیت به صورت همزمان مدیریت شود. امروزه اگرچه برنامه‌هایی با اهمیت و مؤثر در دستورکار قرار می‌گیرد اما هنوز هم این ظرفیت وجود دارد که به‌موازات رویکردهای آموزشی، در عرصه پرورش و تربیت نیز اقداماتی انجام شود که جامعه مخاطب آن به طور مستقیم، متوجه فرزندان دلبند ما در مدارس باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: این یک حقیقت است که تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود. بر همین اساس، توجه کنید در فرآیند گزینش آموزش و پرورش عناصری برگزیده شوند که جوان، متدین، توانمند و دلسوز نسل آینده ساز این کشور باشند زیرا اینها عهده‎دار تربیت فرزندان مردم هستند. علاوه بر این، در فرآیند گزینش باید به موضوع بازنشستگی دبیران و فرهنگیان نیز توجه ویژه صورت بگیرد تا چالش‌هایی همچون کمبود معلم در مدارس، دوباره تکرار نشود.

ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین

وی خاطرنشان کرد: یکی از عرصه‌هایی که باید از سطح آموزش و پرورش موردتوجه قرار بگیرد، مسئله حجاب است. باید فضایی ایجاد شود تا بتوان مساله حجاب و فرهنگ عفاف را از سطح مدارس و دبیرستان‌ها در دل و ذهن دختران عزیز دبیرستانی نهادینه شود. این‌ها آینده‌ساز کشور و امانت مردم هستند بنابراین با مزج اجتماعی و منطق تبیین، می‌توان حجاب را به صورت ایجابی از سطح دبیرستان‌ها فرهنگ‌سازی کرد.

گفتنی است؛ در ابتدای این دیدار، جمعی از اعضای شورای آموزش و پرورش استان به ارائه گزارشی از برنامه‌های فرهنگی تربیتی در سال تحصیلی جاری و انعکاس چالش‌های موجود پرداختند.

دیگر خبرها

  • از معلم جان روشن یافتیم‌
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • آیت‌الله علم‌الهدی:تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود/ ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • عملیات ساخت ۱۰۳ مدرسه جدید در استان کرمان آغاز شد