Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی یکی از اولویت‌های استان در سال ۱۴۰۰ را اجرای سند سازگاری با شرایط کم آبی بیان کرد و گفت: در این سند وظایف و تکالیف همه دستگاه‌های متولی آب مشخص شده و بر این اساس بحث هوشمندسازی، اصلاح شبکه‌های انتقال آب، اصلاح شبکه‌های توزیع آب و غیره در این سند تدوین شده است.

محمدصادق معتمدیان در دیدار با اعضای هیأت مدیره نظام صنفی کشاورزی استان که در محل دفتر استاندار برگزار شد، اظهار کرد: بخش کشاورزی یکی از پیشران‌های اقتصادی و توسعه‌ای استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا علی‌رغم محدودیت‌های آبی و خشکسالی‌ها، استان خراسان رضوی یکی از قطب‌های کشاورزی در خیلی از محصولات محسوب می‌شود.

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم تا سهم اشتغال در بخش کشاورزی افزایش پیدا کند، ادامه داد: در این راستا هم سند سازگاری با شرایط کم آبی در استان تدوین شده است و چشم‌انداز وضعیت استان در سال 1420 را مشخص می‌کند.

وی به مراسم امروز بهره‌برداری و شروع عملیات اجرایی ۵ بخش از طرح انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان به مرکز و شرق کشور با دستور رئیس جمهور اشاره کرد و افزود: امیدواریم براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در یک برنامه 5 ساله آب مورد نیاز استان که با اولویت صنعت و بخش کشاورزی است، تامین شود. با وجود این پروژه قطعا تحول بزرگی در حوزه‌های سرمایه‌گذاری استان انجام خواهد گرفت.

بر اساس اعلام روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، معتمدیان در ادامه سخنان خود یکی از اولویت‌های استان در سال 1400 را اجرای سند سازگاری با شرایط کم آبی بیان کرد و ادامه داد: در این سند وظایف و تکالیف همه دستگاه‌های متولی آب مشخص شده و بر این اساس بحث هوشمندسازی، اصلاح شبکه‌های انتقال آب، اصلاح شبکه‌های توزیع آب و غیره در این سند تدوین شده است.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه ضرورت دارد در بخش احیا، مرمت و بازسازی قنوات ورود شود، خاطرنشان کرد: احیای قنوات اثرگذار است و عامل نگهداشت مردم در مناطق روستایی تلقی می‌شود، در این راستا موضوع خشکسالی و کمبودها در روستاها یکی از دلایل وجود پدیده حاشیه نشینی در شهرها است.

وی همچنین توسعه آبخیزداری و آبخوان‌داری در استان را امری مهم دانست و ادامه داد: همه دستگاه‌ها باید بسیج شوند تا منابع موجود را مدیریت کنیم.

معتمدیان با بیان اینکه نیاز است به سمت تغییر الگوی کشت و مکانیزه کردن آبیاری در حوزه کشاورزی حرکت کنیم، عنوان کرد: امر توسعه گلخانه‌های استان را در چند ماه گذشته با انعقاد تفاهم‌نامه احداث هزار هکتار گلخانه استارت زدیم و این مهم جزو پروژه‌هایی است که حمایت دولت را در پی دارد.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: موقعیت استان به لحاظ وجود در بین شاهراه‌های منطقه به گونه‌ای است که زمینه صادرات محصولات گلخانه‌ای و کشاورزی را باید فراهم کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استاندار خراسان رضوی اصلاح شبکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۹۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب

کارگردان نمایش «پر» از آثار هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی، رویکرد جشنواره در حذف بخش رقابتی و توجه به اجرای عمومی آثار را اقدامی موثر دانست.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نمایش «پر» نوشته مجید کاظم‌زاده‌مژدهی با کارگردانی محمد رسائلی در قالب هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی از ۱ تا ۱۰ اردیبهشت سال جاری در تالار مرکزی شهر رشت روی صحنه رفت.

محمد رسائلی درباره موضوع نمایش «پر» و دغدغه خود برای تولید و اجرای این اثر، گفت: این نمایشنامه با مضمون بسیار خاص و مرتبط با فرهنگ رضوی نوشته شده و رویکرد آن مرا به چالش واداشت و لذا دوست داشتم آن را تولید کنم. این نمایش زندگی یک فرد به اصطلاح چاله‌میدانی قبل انقلاب را روایت می‌کند که عاشق زنی می‌شود که کفش‌دار حرم امام رضا (ع) است و داستان جالبی برایش رقم می‌خورد.

وی اظهار امیدواری کرد داستان این اثر در اجرا نیز مخاطب را تحت تاثیر قرار داده باشد.

رسائلی با بیان اینکه تولید اثر برای جشنواره‌های موضوعی یا غیر آن به لحاظ اجرا دارای چارچوب مشخصی است، تصریح کرد: برای القای روح و جان معنوی تئاتر‌های با موضوع رضوی به مخاطب، نگاه ما متفاوت می‌شود، زیرا تاثیر روانی که من به عنوان هنرمند در وجودم از امام رضا (ع) می‌گیرم با کار‌های دیگر متفاوت است. هنرمند عرصه تئاتر باید در درجه اول ارتباط معنوی و ارادت خاصی را که خودش با امام رضا (ع) می‌گیرد به خوبی در لایه‌های مختلف اجرا برای مخاطب نیز به نمایش بگذارد تا ارتباط دوسویه بین مخاطب و تئاتر رضوی شکل بگیرد و مضمون مورد نظر به مخاطب القا شود.

کارگردان نمایش «پر» درباره حضور در جشنواره رضوی یادآور شد: این جشنواره برای من جایگاه مستحکمی دارد که به آن ارادت دارم و حالم را تا حد بسیار زیادی خوب می‌کند، لذا شرکت در آن برایم جایگاه بالایی داشت.

وی درباره حذف بخش رقابتی جشنواره تئاتر رضوی و گرایش به اجرای عمومی نمایش‌ها در شهر‌های خود، تاکید کرد: این اقدام گامی موثر و حرکتی قابل پذیرش است و این مهم مولفه موثری در موفقیت اهداف جشنواره برای نشر فرهنگ رضوی است.

رسائلی در پایان با بیان اینکه وجود بخش رقابتی از جهتی سبب تبادل نظر و انتقال تجربه بین گروه‌های نمایشی می‌شود، گفت: با این وجود تحقق حمایت اجرا‌های عمومی برای هر نمایش در شهر خود با توجه به شرایط اقتصادی موجود بسیار بهتر است و از این منظر این اقدام پسندیده و قابل ستایشی است که از سوی دبیرخانه جشنواره مطرح شده است.

دیگر خبرها

  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • یکپارچه سازی زمین های کشاورزی شمال با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • اجرای برنامه‌های دهه کرامت بویین میاندشت با مشارکت مردم
  • فیلم/ اجتماع بزرگ صادقیون در خراسان رضوی
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • بررسی روند اجرای طرح جهش تولید در دیم زارهای مرگور ارومیه
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • اعتبار ۴۰ هزار میلیاردی پروژه آب‌های سرانی خراسان شمالی در ۱۴۰۳
  • باران خراسان رضوی را فرا می‌گیرد