Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-04@23:24:46 GMT

تراکتور، رکورردار تغییر مدیریتی در فوتبال ایران

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۱۹۷۷۵

تراکتور، رکورردار تغییر مدیریتی در فوتبال ایران

دهمین مدیر تراکتور در سه سال اخیر، به زودی از سوی باشگاه سرخپوش تبریزی معرفی خواهد شد.

به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته باشگاه تراکتور اعلام کرد که علیرضا رحیمی معاون ورزشی این باشگاه از سمت خود برکنار شده و به زودی جانشین او معرفی خواهد شد. پست رحیمی در تراکتور معادل نفر اول اجرایی باشگاه تراکتور در بخش تیم فوتبال بود و به نوعی وی کارکرد همان مدیرعامل را در این مدت برای تی تی های شهر تبریز داشت و کالا با جدایی اش، زنوزی باید یک بار دیگر نفر اول اجرایی باشگاه را انتخاب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نکته جالب درباره وضعیت تراکتور، تغییرات زیاد این تیم در پست های مختلف است؛ از کادرفنی که ۸ نام مختلف را در دوره زنوزی به خود دیده تا فهرست بازیکنان خارجی که شمار آن ها از انگشتان دو دست خارج شده و البته مدیرانی که حالا با برکناری رحیمی، تعدادشان دو رقمی می‌شود.

 

در دوره محمدرضا زنوزی عباس الیاسی دو بار مدیرعامل بوده و نفراتی چون صادق درودگر، علیرضا اسدی، ایوب بهتاج، غلامرضا صادقیان، میرمعصوم سهرابی و محمد علیپور یک بار هدایت کار را برعهده داشته‌اند. اکنون مدیرعامل باشگاه فردی به نام سجاد سیاح است اما امور مربوط به تیم فوتبال در اختیار معاون ورزشی گذاشته شده که البته قرار بود هوشنگ نصیرزاده در این پست فعالیت کند اما او خیلی زود از این کار انصراف داد و جای خود را به علیرضا رحیمی داد.

 

در این بین سه فرد با سروصدای بسیار وارد باشگاه تراکتور شدند؛ علیرضا اسدی، غلامرضا صادقیان و محمد علیپور.

 

 

اسدی که سابقه دبیرکلی فدراسیون را داشت، نشست خبری چند ساعته را در تبریز برگزار کرد و از برنامه چندین ساله برای تراکتور گفت اما کمتر از یک سال روی صندلی مدیریتی باشگاه دوام آورد و در حال و هوای خانه تکانی از کارخانه تراکتورسازی به بنیان دیزل، جای خود را به مدیر بعدی داد. در دوره او ماجرای آنتونی استوکس به شدت خبرساز شد و تی تی ها خیلی زود به مخالفت با دبیرکل سابق فدراسیون برخاستند.


غلامرضا صادقیان به عنوان فردی هماهنگ با محمدرضا زنوزی و کسی که سال‌ها در چند کارخانه فعالیت مدیریتی موفق داشت، وارد کار شد و چهره ای کاریزماتیک از خود نشان داد. صادقیان اما پس از این‌که دنیزلی رفت و تیم نتیجه نگرفت، با اعتراض هواداران، جای خود را به شخص بعدی داد.


محمد علیپور اما در حالی مدیرعامل تراکتور شد که چند ماه پیش از آن گزینه مدیرعاملی پرسپولیس بود و در نهایت با وزارت ورزش به توافق نرسید. علیپور هم مثل اسدی با نشست خبری مفصل از خود رونمایی کرد و ادعا داشت که زنوزی به او قول داده که ثبات را در باشگاه ایجاد کند. با این حال علیپور و زنوزی به شکل غیرعلنی رودرروی هم قرار گرفتند و طبیعی بود که در چنین شرایطی چه کسی باید به در خروجی هدایت می‌شد.

 

 

ایوب بهتاج و علیرضا رحیمی هم ویژگی های بارز خود را دارند و از یک نگاه دیگر قابل بررسی‌اند.


ایوب بهتاج سال ها در اداره کل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی و اردبیل حضور داشت و یک مدیر شناخته شده به حساب می‌آمد. علیرضا رحیمی به عنوان مدیری جوان اما کارکشته در عرصه ورزش (باشگاه شهرداری) پای به عرصه گذاشت اما این دو فرد آشنا با فوتبال تبریز هم سرنوشتی بهتر از سه مدیر پرسروصدای قبلی نداشتند.

 

حالا باید دید که محمدرضا زنوزی به عنوان مالک باشگاه چه تصمیمی خواهد گرفت و پس از حضور ۱۰ مدیر، چه کسی را به عنوان معاون اجرایی یا مدیرعامل منصوب خواهد کرد.

تراکتور محمدرضا زنوزی (مالک باشگاه)

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: تراکتور محمدرضا زنوزی مالک باشگاه محمدرضا زنوزی علیرضا رحیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۹۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازی تراکتور و استقلال فوتبال نبود

ایسنا/آذربایجان شرقی پیشکسوت تراکتور گفت: عدم کسب نتیجه در بازی‌های اخیر باعث دل شکستگی هواداران شده است.

علی ابراهیمیان در گفت‌وگو با ایسنا، در ارزیابی فنی از عملکرد تراکتور مقابل استقلال اظهار کرد: می‌دانستیم استقلال تماشاگر پسند بازی نمی‌کند و نتیجه‌گراست. برداشت من این است که تراکتور هم مثل استقلال بازی کرد. نیمه اول، فوتبال ندیدیم و جنگ بود و هر ۲ تیم بازی را می خواباندند. تا دقیقه ۷۵ نیمه دوم هم همان شرایط وجود داشت و استقلال کم و بیش حمله می کرد.

وی ادامه داد: بلانکو خیلی خطرناک است و خط حمله استقلال، دفاع تراکتور را اذیت کرد. بعد از تعویض‌ها وضعیت تراکتور بهتر شد و ۳-۲ بار حمله کرد. چند موقعیت به دلیل عدم تمرکز امیرحسین حسین زاده از دست رفت و شاید اگر بازیکن دیگری بود، گل می‌زد. در بازی‌های بزرگ نیم موقعیت‌ها را باید گل کرد و این بازی از آن دسته بازی ها بود که با یک اشتباه تیم تنبیه می‌شد.

او ادامه داد: خط دفاع تراکتور در این بازی خوب کار کرد. استقلال اشتباه کرد اما تراکتور نتوانست استفاده ‌کند. استقلال صدرنشین بود و تراکتور هم برای سهمیه می‌جنگید اما استرس بازی نگذاشت تراکتور راحت بازی کند و از اشتباهات حریف استفاده کند.

ابراهیمیان درباره ماندگاری حمید مطهری روی نیمکت تراکتور گفت: چون ۶-۵ بازی باقی مانده بود هر مربی قبول نمی‌کند که مسئولیت تراکتور را بر عهده بگیرد. تراکتور لیگ را از دست داده و تمرکزش روی جام حذفی است. سیاست باشگاه را نمی‌دانم، گل محمدی را مطرح کردند ولی فکر نکنم به این زودی گل محمدی بیاید و فکر می‌کنم با مطهری ادامه دهند.

کاپیتان پیشین تراکتور گفت: ظاهرا بازیکنان مطهری را دوست دارند و اگر بتواند رختکن را مدیریت کند، می‌تواند در این ۵ بازی با حمایت هواداران موفق شود.او استقلال را خوب آنالیز کرده بود و جلوی توپ های بلند و ایستگاهی‌های این تیم را گرفته بود. دقیقه ۸۰-۷۰ به بعد عملکرد تراکتور بهتر شد.

او بیان کرد: مطهری شناخت خوبی نداشت و ترکیب خوبی قرار نداد که البته رفته رفته با بیشتر شدن شناختش نسبت به تیم، می‌تواند این بازی ها را رد کند ولی فکر نکنم گل محمدی به این زودی بیاید.

ابراهیمیان مطرح کرد: کل فوتبالم را مدیون هوادارن تراکتور هستم. ظاهرا بازیکنان تراکتور نمی‌دانستند در چه تیمی بازی می‌کنند و با فوت تلخ هوادار تراکتور به این موضوع پی بردند. عدم کسب نتیجه در ۴-۳ بازی اخیر باعث دل شکستگی هواداران شده است. این تیم متعلق به هواداران است و فکر کنم در صورت اینکه تراکتور در جام حذفی قهرمان شود هواداران با تیم آشتی می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جانشین فغانی در داوری ایران مشخص شد
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد
  • پرداخت‌های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند 
  • چهارده تغییر مدیریتی استقلال در یک دهه
  • پرداخت‌ های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند؟
  • پرداخت‌های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند؟
  • قلع و قمع تصرفات غیر قانونی در آباده
  • دیدار تیم های فوتبال تراکتور و استقلال
  • بازی تراکتور و استقلال فوتبال نبود
  • آمارهای هفته بیست و پنجم لیگ برتر| دروازه‌بان تراکتور به کاپیتان استقلال رسید/ هفته تساوی ها