Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@02:07:06 GMT

دومین ثبت اختراع گروه شیمی دانشگاه اراک در آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۲۰۳۲۷

دومین ثبت اختراع گروه شیمی دانشگاه اراک در آمریکا

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک به نقل از روابط عمومی دانشگاه اراک، دومین ثبت اختراع آمریکای تیم تحقیقاتی دکتر علیرضا صلابت مورد تأیید اداره ثبت اختراعات آمریکا قرار گرفت.

این ثبت اختراع که در راستای کار تحقیقاتی دوره پسادکتری فرید میرحسینی تحت راهنمایی دکتر صلابت است در رابطه با کاربرد نانو کامپوزیت‌های پلیمری به عنوان مکمل اسمز معکوس جهت پیش‌تصفیه آب و تولید آب نرم مورد استفاده صنایع می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرحسینی مخترع این طرح پژوهشی اظهار کرد: این نانوکامپوزیت به‌واسطه ساختار متخلخل سه‌بعدی عامل دار شده به‌واسطه یک اثر هم‌افزایی در حضور نانو ذرات زئولیت باعث حذف املاح می‌شود.

وی افزود: این طرح در تمامی صنایع نیاز به آب نرم برای تأسیسات و سیستم حرارتی برودتی، دیگ‌های بخار. برج‌های خنک‌کننده بویلر و ... مورد استفاده قرار می‌گیرد.

میرحسینی در رابطه با چگونگی ثبت این اختراع در کشور آمریکا اظهار کرد: اداره ثبت اختراعات آمریکا یکی از معتبرترین سازمان‌های تأییدکننده اختراعات در. دنیا می‌باشد.

پس از ارائه گزارش پایانی طرح به کارگروه ارزیابی نهایی صندوق حمایت از پژوهشگران این ایده یعنی آماده‌سازی برای یک ثبت اختراع آمریکا یا همان US patent از سوی صندوق با بنده مطرح شد و با توجه به BP طرح که چندی پیش معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری برای این طرح آماده کرده بودند به‌شدت مورد استقبال کارگروه ثبت اختراعات بین‌المللی صندوق قرار گرفت.

 لازم به ذکر است این گروه در سال ۲۰۱۸ اولین ثبت اختراع امریکای خود را با عنوان فیلتر کارتریج‌های فتوکاتالیستی جهت حذف آلاینده‌های صنعتی و میکروبی برگرفته شده از رساله دکترای دکتر فرید میرحسینی را ثبت که در سال ۲۰۲۰ مورد تأیید رسمی اداره ثبت اختراعات امریکا قرار و گرفت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا دانشگاه ثبت اختراع اراک ثبت اختراعات ثبت اختراع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۰۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از جروزالم پست، چین امروز سه‌شنبه اعلام کرد که اخیراً پکن میزبانی هیئت‌هایی از دو گروه «حماس» و «فتح» را به عهده داشته است.

به گفته «لین جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین، دو طرف برای انجام گفتگو‌های عمیق و صریح درباره پیشبرد مذاکرات آشتی گروه‌های فلسطینی، میهمان پکن بودند.

لین در ادامه افزود: نمایندگان جنبش آزادیبخش فلسطین (فتح) و جنبش مقاومت فلسطین (حماس) پیشرفت مثبتی در گفتگوهایشان داشته‌اند.

بنابر اعلام وزارت خارجه چین، دو هیئت تمایل سیاسی خود را برای تحقق آشتی از طریق مذاکره بیان و درباره ادامه گفتگو برای تحقق وحدت فلسطینی در نزدیک‌ترین زمان ممکن توافق کردند.

این وزارتخانه افزود: نمایندگان حماس و فتح به توافقی درباره ایده‌ها برای گفتگو‌های آینده دست یافتند.

چهار روز پیش که خبر برگزاری این نشست رسانه‌ای شد، «وانگ ونبین» سخنگوی ارشد وزارت خارجه چین، اعلام کرد: پکن از تقویت اقتدار حکومت ملی فلسطین و همچنین همه جناح‌های فلسطینی در راستای آشتی و افزایش همبستگی از راه گفتگو و مشورت حمایت می‌کند.

این در حالی است که واشینگتن بااحتیاط تلاش‌ها برای ادغام فتح و حماس را دنبال می‌کند؛ چراکه حامی گروه اول است و دومی را تروریست می‌داند. بااین‌حال، به نظر می‌رسد که در سایه درک این واقعیت که نابودی حماس غیرممکن است، آمریکا هم ادغام فتح و حماس را به چشم یک راه‌حل می‌بیند.

این اولین بار بعد از شروع جنگ غزه است که هیئتی از حماس به چین می‌رود، اما ماه میلادی گذشته، یک مقام رسمی دولت پکن در قطر با «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس دیدار کرد.

به نظر می‌آید که به‌رغم بی‌میلی، آمریکا هم رفته‌رفته با نقش چین در حل مناقشات خاورمیانه کنار می‌آید و ظاهراً در سفر هفته گذشته «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا به پکن، یکی از موضوعات موردگفتگو این بوده است که چین چگونه می‌تواند نقشی سازنده در حل بحران‌های جهانی ازجمله مناقشه‌های خاورمیانه ایفا کند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۱۳ مخترع برگزیده در جشنواره ملی اختراعات خلیج فارس
  • دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود
  • طالب‌زاده با وجود اهانت‌های گروه‌های مختلف، هیچگاه نه مردد شد و نه ترسید/زیست شهیدانه در زندگی نادر دیده می‌شد
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • تمدید مهلت ارسال اثر به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • اختتامیه دومین جشنواره شهید آوینی در دانشگاه شیراز برگزار می‌شود
  • اراک قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۵ دانشگاه آزاد شد