Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: سازمان ملی استاندارد مصمم است در واردات کالاهای ملوانی شرایط تسهیل کننده‌ای را فراهم کند تا دغدغه ملوانان در این حوزه کاهش یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بندرعباس ، غلامرضا شریعتی در کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان هرمزگان با تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: تسهیل واردات کالاهای ملوانی متناسب با شرایط و با حفظ امنیت غذایی مردم و در نظر گرفتن تمامی جوانب صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تسهیل در واردات کالاهای ملوانی باعث افزایش اعتماد تاجران به سازمان ملی استاندارد می‌شود، اطلاع داریم که کالاهای ملوانی، سود زیادی را نصیب ملوانان نمی‌کند و به همین دلیل هم بایستی شرایطی واردات کالاهای ملوانی تسهیل شود که سازمان ملی استاندارد بدنبال تحقق این مسئله است.

رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: همچنین این سازمان در شرایط تحریم بسته‌های حمایتی جهت تجارت، واردات و صادرات کالاها و... را در حال اجر دارد.

وی تصریح کرد: استان هرمزگان پیشانی تجارت کشور و دروازه خروج و ورود کالا در کشور است و نقش این استان در صادرات و واردات و ارزآوری برای کشور بر هیچکس پوشیده نیست و سرمایه گذاری زیادی در این حوزه شده است.

شریعتی اظهار داشت: خلق ثروت در کشور از دروازه هرمزگان صورت می‌گیرد و به همین دلیل می‌توانیم در نظام تجارت جهانی عرض اندام کنیم و با توجه به ظرفیتی که استان هرمزگان برای کشور ایجاد کرده است، از این منظر بایستی برای تسهیل شرایط صادرات و واردات بسیج شویم چرا که عواید اجرای تسهیلات عاید کشور می‌شود.

رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: عدم تسهیل شرایط باعث به سخت شدن شرایط تولید و ارزآوری می‌شود و به همین دلیل مصمم به تسهیل شرایط صادرات و واردات هستیم.

وی افزود: زیرساخت‌های استانداردسازی بایستی با حجم کارکردش و ظرفیت‌های موجود در هر استانی باشد و دنبال بهبود ساختارهای استاندارد هرمزگان متناسب با شرایط استان هستیم تا ادارات استاندارد در تمامی بنادر استان هرمزگان که حضور کم رنگی داریم و یا حضور نداریم، فعال شوند.

رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: ایجاد زیرساخت جدید را متناسب با قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد را در حال تدوین داریم که از نظرات مدیران کل استاندارد برخی استان‌ها ازجمله هرمزگان بهره می‌گیریم؛ زیرا استان هرمزگان جزو استان‌های کلیدی و مهم برای سازمان ملی استاندارد است.

وی ادامه داد: پیشنهادهای شاخص کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی هرمزگان که نیازمند تصویب در کارگروه‌های ملی است، به‌صورت فوری از سوی سازمان ملی استاندارد در این کارگروه‌ها مطرح و مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی همچنین با اشاره به بازدید از بندر شهید رجایی و واحدهای تولیدی و تأکید بر تسهیل گری امور صادراتی، اظهار داشت: امروز در جلسه کارگروه صادرات غیر نفتی، مسائل و مشکلات گروه‌های مختلف شامل گمرک، اتحادیه ترخیص کاران، جهاد کشاورزی، شیلات، سازمان صنعت و معدن و موضوع کالاهای ملوانی مورد بررسی قرار گرفت که مقرر شد با توجه به شرایط خاص کشور، اقدامات لازم به‌منظور تسهیل صادرات از سوی سازمان ملی استاندارد انجام شود.

فریدون همتی استاندار هرمزگان نیز در کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان با قدردانی از رئیس سازمان ملی استاندارد که هرمزگان را به عنوان اولین استان پس از انتصاب برای سفر و بازدید انتخاب کرده است، گفت: امیدواریم با حضور شریعتی که تجربه مدیریتی خوبی نیز دارد، تحولی را حوزه مختلف در استاندارد ایران شاهد باشیم.

همتی اظهار داشت: وظیفه استاندارد در اطمینان بخشی به سلامت کالا حائز اهمیت است. 

وی خاطرنشان کرد: بایستی در کمترین زمان ممکن و با کمترین هزینه و با پرهیز از موازی کاری، امورات تولید کنندگان، صادرکنندگان و واردکنندگان را انجام داد. 

استاندار هرمزگان گفت: کارگروه‌ها نیز بایستی برای رفع مشکلات مردم در حوزه‌های مختلف تصمیمات لازم را اتخاذ نمایند. 

کاهش تصدی‌گری دولت در حوزه استاندارد اولویت جدی استسازندگان موتورهای بنزینی الزام استاندارد آلایندگی را هر سال عقب می‌اندازندچرا نیشابور با پیشنیه کهن تاریخی فاقد موزه استاندارد است؟

انتهای پیام/864/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واردات کالاهای ملوانی استان هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۰۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد این کشور غافلگیر شد

کانادا با کاهش صادرات طلا در ماه مارس، با کسری تجاری غافلگیرکننده مواجه شد و این انتظارات را تقویت کرده است که بانک مرکزی کانادا دلایل بیشتری برای کاهش هزینه‌های استقراض در ماه ژوئن داشته باشد.

به گزارش ایسنا، داده‌ها نشان داد که کانادا در ماه مارس کسری تجاری غیرمنتظره‌ای به میزان ۲.۲۸ میلیارد دلار کانادا (۱.۶۶ میلیارد دلار) ثبت کرد که بزرگترین کسری در ۹ ماه گذشته بود، زیرا صادرات سریع‌تر از واردات کاهش یافت.

اداره آمار کانادا اعلام کرد که کل صادرات در ماه مارس ۵.۳ درصد کاهش یافت که عمدتاً به دلیل کاهش صادرات طلای خام از بالاترین رکورد در ماه فوریه بود، در حالی که واردات ۱.۲ درصد کاهش یافت که به دلیل تجهیزات الکترونیکی و سنگ‌های فلزی و مواد معدنی غیرفلزی بود.

تحلیلگران شرکت کننده در نظرسنجی رویترز مازاد تجاری ۱.۵۰ میلیارد دلار کانادا را در ماه پیش‌بینی کرده بودند. داده‌ها نشان داد که اقتصاد کانادا پس از رشد کمتر از حد انتظار در فوریه، احتمالاً در ماه مارس متوقف شده است که نشانه‌ای از کاهش سرعت است که انتظارات را تقویت می‌کند که بانک کانادا دلیل بیشتری برای کاهش هزینه‌های استقراض در ژوئن داشته باشد.

بانک کانادا از جولای گذشته نرخ بهره را نزدیک به بالاترین حد در ۲۳ سال گذشته یعنی پنج درصد نگه داشته است، اما انتظار می‌رود که اولین کاهش ۲۵ واحدی نرخ بهره به دلیل کاهش تورم نزدیک شود.

کاهش صادرات در ماه مارس با کاهش در ۹ بخش از ۱۱ محصول صادراتی، به سریع‌ترین نرخ از فوریه ۲۰۲۳ رسیده است. صادرات محصولات معدنی فلزی و غیرفلزی که شامل زیرشاخه طلا می شود، در ماه مارس ۱۷.۴ درصد کاهش یافت. نفت خام پنجمین کاهش خود را در شش ماه گذشته به ثبت رساند و به کاهش صادرات محصولات انرژی در ماه مارس کمک کرد.

کاهش واردات نیز گسترده بود و هفت بخش از ۱۱ محصول کاهش را ثبت کردند. اداره آمار کانادا عنوان کرد که واردات تجهیزات و قطعات الکترونیکی و الکتریکی در ماه مارس ۸.۱ درصد کاهش یافت، در حالی که سنگ‌های فلزی و مواد معدنی غیرفلزی با ۲۹.۲ درصد کاهش به ۱.۳ میلیارد دلار در ماه مارس رسید که پایین‌ترین میزان از سپتامبر ۲۰۲۱ است.

طبق گزارش رویترز، از نظر حجمی، کل صادرات در ماه مارس ۴.۷ درصد کاهش یافت، در حالی که کل واردات ۱.۲ درصد کاهش یافت.

دیگر خبرها

  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • چین صدر جدول نمایشگاه‌ها؛ ۸۵ درصد صادرات ایران برپایه نفت است
  • ۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان جابجا شد
  • حمل و نقل ۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان جاده‌ای هرمزگان
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد